Ayrıldıktan sonra whatsaptan kontrol

Kızlar ben sadece meraktan whatsaptan eski erkek arkadaşıma bakiyorum. Bir aydan fazla oldu konusmayali... Ama merak ışte arada bakıyorum, her baktığımda bana bir şey yazıyor... Göndermiyor. Yazıyor diye görünüyor ama siliyor.Bir değil, iki degil. Neden böyle bir sey yapıyor olabilir?

Siz merak edin diye yapıyor, o kadar zaman konuşmadınız ya, bu şekilde yokluyor.

Belki "yoklayacak olsa neden yazmasın" diyeceksiniz.

Yazarsa yeniden başlama, sizinle tekrar deneme, uğraşma zahmeti var, bunu istemiyor.

İstiyor ki sizin konu açacak kadar merakınız canlansın ve ne yapmaya çalıştığını bizzat Ona sorun.

İki muhabbet olsun, vazgeçilemediğini görsün, yeni birini bulana kadarki zaman boş geçmesin, "kepenkler kapanmasın".

Bir de şu var.

Konunuza "ben sadece meraktan bakıyorum" diye başlamısınız nedense eski sevgilisini kafaya takanların çoğu, "dönmesi umrumda değil, benimki sadece merak, o istese de ben başlamam" vs der.

Eğer bu hisleriniz gerçekse onun "yazıyor gibi yapıp yazmaması" da gerçek.

Fazla boş zaman, meraktan eskiye sarma, vs.

Zaten bundan fazlası olsa yani sizi seviyor, istiyor olsa bırakın yazacak gibi olup yazmamayı tuşlara basarak bile vakit kaybetmez, karşınıza çıkar, yeniden kazanır sizi, o kadar süredir konuşmuyormuşsunuz, kaybetmekten korkar.

Ama yapmıyor değil mi...

Bu açıdan bakınca onun sizi umursamadığını, böyle birine sadece meraktan bile olsa göz ucuyla bakılmaya değmedigini, sizin için kılını kıpırdatmadığı bir yana maksadının yeşillik olduğunu daha net görürsünüz.

Öyle bişey oluyomu ya yani listesinden başkasına yazarken yazıyor diye gozukmez diye biliyorum ama
çevrimiçi çevrimdışı halini görebiliyorsan yani kapatmamışsa görebiliyorsun tabiiki. ben kız arkadaşlarımdan biliyorum onlinemı lar diye bakınca yazıyor orda görüyorum ama bana yazmıyor mesela atıyorum grup chatimize yazıyor. arkadaşa o yüzden dedim illa o an sana yazıyor oluyor değil orda yazıyoru görmek. ay ne çok yazıyor oldu :)

çevrimiçi çevrimdışı halini görebiliyorsan yani kapatmamışsa görebiliyorsun tabiiki. ben kız arkadaşlarımdan biliyorum onlinemı lar diye bakınca yazıyor orda görüyorum ama bana yazmıyor mesela atıyorum grup chatimize yazıyor. arkadaşa o yüzden dedim illa o an sana yazıyor oluyor değil orda yazıyoru görmek. ay ne çok yazıyor oldu :)
Anladım teşekkürler :)

Siz merak edin diye yapıyor, o kadar zaman konuşmadınız ya, bu şekilde yokluyor.

Belki "yoklayacak olsa neden yazmasın" diyeceksiniz.

Yazarsa yeniden başlama, sizinle tekrar deneme, uğraşma zahmeti var, bunu istemiyor.

İstiyor ki sizin konu açacak kadar merakınız canlansın ve ne yapmaya çalıştığını bizzat Ona sorun.

İki muhabbet olsun, vazgeçilemediğini görsün, yeni birini bulana kadarki zaman boş geçmesin, "kepenkler kapanmasın".

Bir de şu var.

Konunuza "ben sadece meraktan bakıyorum" diye başlamısınız nedense eski sevgilisini kafaya takanların çoğu, "dönmesi umrumda değil, benimki sadece merak, o istese de ben başlamam" vs der.

Eğer bu hisleriniz gerçekse onun "yazıyor gibi yapıp yazmaması" da gerçek.

Fazla boş zaman, meraktan eskiye sarma, vs.

Zaten bundan fazlası olsa yani sizi seviyor, istiyor olsa bırakın yazacak gibi olup yazmamayı tuşlara basarak bile vakit kaybetmez, karşınıza çıkar, yeniden kazanır sizi, o kadar süredir konuşmuyormuşsunuz, kaybetmekten korkar.

Ama yapmıyor değil mi...

Bu açıdan bakınca onun sizi umursamadığını, böyle birine sadece meraktan bile olsa göz ucuyla bakılmaya değmedigini, sizin için kılını kıpırdatmadığı bir yana maksadının yeşillik olduğunu daha net görürsünüz.
Haklısınız, teşekkür ederim. Biliyorum suan evde yalnızım diye böyle yapıyorum. Meşgul zamanlarimda aklıma gelmeyecektir.

O zaman bana yazmıyor olabilir. Belki sadece bakiyordur. Oyle mi demek istediniz?

belkide söylemek istedikleri vardır ama cesaret edemiyordur..
ya da diğer arkadaşların dediği gibi olabilir sizi deniyordur,bence engeli basın görsün gününü ;)
sizde onu stalklayıp onun egosunu tatmin etmeyin :)

Ahh ahh ne zaman akıllanacak bu hemcinslerim ...ayrılmışsın iste ne diye bakip duruyorsun online olunca ne düsünüyorsun offline olunca ne düsünüyorsun

Aynı grupta oldugunuz için gayet normal yazdığını sizin görmeniz yoksa başkasına yazsa imkani yok göremezsiniz

Bazıları durumuna "yazıyor" yazıyo öyle olabailir mi benim listede bazen görüyorum bana yazıyor sanıyorum sonradan farkediyorum sadece durum olduğunu

Back
X