Ayrıldım ama içimde bir şeyler kaldı .

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Selam kızlar . Ayrıldım . İstemeye istemeye de olsa ayrıldım .

Biraz inançlı biriyim . Dua ederdim , dua ederken hep birlikte olmak istediğim kişinin özelliklerini anlatırdım yaratıcıya . Yalvarırım sana böyle böyle biri olsun . Bizi karşılaştır, hayırlısıyla ömrümü böyle biriyle geçireyim diye . Beni de ona hakettir derdim .

Tüm şansımı bir anda harcamış gibi hissediyorum . Yemin edebilirim ki dua ettiğim kişinin fizik bulmuş haliydi . Özellikleri , hayatı , beklentileri ya gittiği okul bile hayalimdeki gibiydi . Hani hayal kurardım boş zamanlarımda en detaylı haliyle .

İster buna duanın kabulü diyelim istersek çekim gücü ne olursa olsun elimi açtığımda istediğim kişi karşımdaydı .

Kaybettim . Benden çok çok hoşlanamamış .

Gurur abidesi (!) gibi dolaşan ben elimdeki bu fırsatı kaçırmak istemedim . Her insanın duası bu kadar net haliyle çok az kere kabul olur sonuçta diye düşündüm . Bir kere daha bana bir şans ver dedim aptal gibi . Vermedi . Seni çok beğeniyorum ama hissedemiyorum bir şeyler dedi . Kafam karışık , gözyaşlarımdan suratım sırılsıklam halde bıraktı gitti .

Ben ne yapacağım şimdi ? Bir daha onun gibisini bulabilecek miyim bilmiyorum . Çok çaresiz hissediyorum .

Madem inancli birisiniz, size su cümleyi hatirlatayim;

Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır. Allah (C.C) bilir siz bilmez

Doğru insan değilmiş kuzum

Inanclisiniz madem vardir bunda da bir hayir oyle dusunun. Uzmeyin kendinizi.

Duam sanki ayağıma kadar gelmişte tek şansım varmış gibi ve ben bunu kaybettim gibi hissediyorum ..

Ayyy istemsiz güldüm :)

Daha neler neler çıkar karşına hele bir dur..
Belki görünüşte tam hayalindeki gibiydi ama bilmediğin ne pislikleri vardı.
İnsanlar yıllarca çıkıyor.
Evlendikten yıllar sonra bile türlü pisliklerine merhaba diyorlar heriflerin..

Hayırlısı buymuş diye düşünüp önüne bak.
Niye ağlıyorsun?

Duam sanki ayağıma kadar gelmişte tek şansım varmış gibi ve ben bunu kaybettim gibi hissediyorum ..

Bacım inançlı biri olarak tavsiyeye devam edeyim. Bunu siz bilemezsiniz. Allah katında neyin hayırlı olduğunu siz bilemezsiniz. Kaderi bilemezsiniz. İnançlı biri de üzülebilir ama yeis haramdır. Müslüman olumsuzluğa kapilmaz. İnşirah suresi, duha süresi ve talak suresi okuyun namazlardan sonra ve yatmadan önce. Allah'a bırakın.. En değerli sizsiniz. Rahatlatın kendinizi, bırakın. :)

Ayyy istemsiz güldüm :)

Daha neler neler çıkar karşına hele bir dur..
Belki görünüşte tam hayalindeki gibiydi ama bilmediğin ne pislikleri vardı.
İnsanlar yıllarca çıkıyor.
Evlendikten yıllar sonra bile türlü pisliklerine merhaba diyorlar heriflerin..

Hayırlısı buymuş diye düşünüp önüne bak.
Niye ağlıyorsun?

Tanıdıkça şok oldum dediğim gibi adam resmen benim aradığım kişi gibiydi ya ,kendini çok ideal sunmuştu ilk başta bana . Bağladı kendine sonra hoşlanamamış .

Selam kızlar . Ayrıldım . İstemeye istemeye de olsa ayrıldım .

Biraz inançlı biriyim . Dua ederdim , dua ederken hep birlikte olmak istediğim kişinin özelliklerini anlatırdım yaratıcıya . Yalvarırım sana böyle böyle biri olsun . Bizi karşılaştır, hayırlısıyla ömrümü böyle biriyle geçireyim diye . Beni de ona hakettir derdim .

Tüm şansımı bir anda harcamış gibi hissediyorum . Yemin edebilirim ki dua ettiğim kişinin fizik bulmuş haliydi . Özellikleri , hayatı , beklentileri ya gittiği okul bile hayalimdeki gibiydi . Hani hayal kurardım boş zamanlarımda en detaylı haliyle .

İster buna duanın kabulü diyelim istersek çekim gücü ne olursa olsun elimi açtığımda istediğim kişi karşımdaydı .

Kaybettim . Benden çok çok hoşlanamamış .

Gurur abidesi (!) gibi dolaşan ben elimdeki bu fırsatı kaçırmak istemedim . Her insanın duası bu kadar net haliyle çok az kere kabul olur sonuçta diye düşündüm . Bir kere daha bana bir şans ver dedim aptal gibi . Vermedi . Seni çok beğeniyorum ama hissedemiyorum bir şeyler dedi . Kafam karışık , gözyaşlarımdan suratım sırılsıklam halde bıraktı gitti .

Ben ne yapacağım şimdi ? Bir daha onun gibisini bulabilecek miyim bilmiyorum . Çok çaresiz hissediyorum .

Demek ki o değilmiş

Duanızın kabul olmuş hali olsaydı sonu böyle olmazdı değilmiş demek ki. İç acıtıcı evet ama düzgün biriymiş ki size bunu söyleyebilmiş işler ilerlemeden. En kısa zamanda doğru kişiyi bulursunuz inşallah

Ya ne bileyim bir daha aynı şartları taşıyan birini daha bulabilir miyim . bulursam da benden bunun hoşlanmadığı gibi yine kaçarsa diye resmen kara deliklere düştüm .

Tanıdıkça şok oldum dediğim gibi adam resmen benim aradığım kişi gibiydi ya ,kendini çok ideal sunmuştu ilk başta bana . Bağladı kendine sonra hoşlanamamış .

Olabilir..

Hiç unutmuyorum ilk sevgilim son zamanlarda ilgisizleşmişti diye
bir ton hakaret ediyordum onun için.
Madem bir ilişkiyi yürütecek becerisi yok neden başladı gibisinden.
Arkadaşım demişti ki ''Sen seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı?
Başlangıçta seviyordu ama artık sevmiyor olabilir. Duygular değişebilir. ''

Ben hala '' Olamaz laaaann olamaz.. '' :)

Hislerini anlıyorum ama yıllarını çalmadı, umut vermedi.
Yoğun duyguları olmadığını ilgisizliği ile de belli etti.
Çabucak dürüstçe açması içini bence takdirlik.

Karşılıklı olarak içinizin aktığı bir aşk için henüz erken demek..
Beklemeye devam.
Allah gönlüne göre versin.

Nasip denen bir şey var. Nereden nasıl geleceğini bilemeyiz. Flört dediğimiz şey duygularımızı netleştirmek için var. İnsan bir hoslantiyla başlayıp beklediği ilgiyi duymayabilir. Siz de zamanla sevginizi yitirebilirsiniz. Biriyle sevgili olduk diye kesin evleneceğiz diye bir şart yok. Kendinizi böyle umutsuzluğa düşürmeyin.

Ya ne bileyim bir daha aynı şartları taşıyan birini daha bulabilir miyim . bulursam da benden bunun hoşlanmadığı gibi yine kaçarsa diye resmen kara deliklere düştüm .

Aynı şartları taşımaz, a şartı eksik olur ama öyle güzel sever ki seni..
Şart şurt görmez gözün.

Aşkın şartlısı da olmaz bana göre ya neyse :)

Bakınız bilir kişi ne demiş.

Herkes fazlasıyla sevmiş, Ben eksikleriyle de sevdim oysa. / Özdemir Asaf

Back
X