Ayrıldım ama içimde bir şeyler kaldı .

İstediğin gibi biri olduğu için mi? Hayat arkadaşı bi proje değildir tasarlayamazsın. Sen sarışın ve uzun boylu erkeklerden hoşlanırsın ama tam tersi esmer kısa bi adam kalbine öyle bi dokunur ki hiçbir sarışın umurunda bile olmaz. Akışına bırak lütfen. Kalbine dokunan adam kafandaki bu taslağı sana unutturacak zaten bişey kaybetmiş değilsin :)

Belki de daha yakından tanımış olsaydınız tanıdığınıza,zaman geçireceğinize bin pişman olacaktınız.Zamanla daha çok sevip,sizi sevemediğini söyleseydi siz alıştıktan sonra çok daha zor olurdu.
3-4 ay zaman diliminde sizi sevmek için kendine zaman vermiş olabilir.Ama ozaman yakınlık kurmadan duygusal anlamda birşeyler hissetmeyi bekleyebilirdi dolayısıyla pek bir yanar döner geldi bana.
İnsan,kaderinde olmayana tutunmasa,kalbi onun için çarpmasa keşke..O zamanda güzel zamanların ve doğru insanın değerini bilemezdik..
Aslında yüce yaratıcı nasıl güzel bir düzen yaratmış görebilene..
Gözümüze harika görünenin aslında hayatına sonrasında nasıl darbe indirecegini,
Gözüne sıradan gelenin aslında belki de nasıl mucizevi şekilde hayatı sana sevdireceğini,bilemezsin..
Yaşam devam ettiği sürece umut etsek ne kaybederiz ki? :KK66:

Çok güzel bir mesaj teşekkür ederim .

İstediğin gibi biri olduğu için mi? Hayat arkadaşı bi proje değildir tasarlayamazsın. Sen sarışın ve uzun boylu erkeklerden hoşlanırsın ama tam tersi esmer kısa bi adam kalbine öyle bi dokunur ki hiçbir sarışın umurunda bile olmaz. Akışına bırak lütfen. Kalbine dokunan adam kafandaki bu taslağı sana unutturacak zaten bişey kaybetmiş değilsin :)

İstediğimin bana verildiğini düşünüp hemen kabul ettim bilemezdim böyle olacağını ya :KK43:

Bence bu size Allah tarafından verilen bir ders bir nimet bakın. Ismarlama duanın hayırlı olmayacağını aslında görmeniz lazım. Dua edin hayırlısı olsun diye.
Cuma mukavelesi yorumuna ben de güldüm. Ahahahhahah

Bence bu size Allah tarafından verilen bir ders bir nimet bakın. Ismarlama duanın hayırlı olmayacağını aslında görmeniz lazım. Dua edin hayırlısı olsun diye.
Cuma mukavelesi yorumuna ben de güldüm. Ahahahhahah

Destekleriniz için çoook çok teşekkür ederim çok güzel yazıyorsunuz .

Çok üzüldüm durumunuza :KK43: Ben hassas dönemimde miyim neyim bilmiyorum bu konu da dahil bu aralar ne kadar üzücü şeyler duysam çok üzülüyorum ya. Sanki sizinle kısa süre de olsa o acıyı yaşıyorum :110: Aynı bu emojideki gibi dudağımı bükerek okumuşum yazınızı fark etmeden

Çok üzüldüm durumunuza :KK43: Ben hassas dönemimde miyim neyim bilmiyorum bu konu da dahil bu aralar ne kadar üzücü şeyler duysam çok üzülüyorum ya. Sanki sizinle kısa süre de olsa o acıyı yaşıyorum :110: Aynı bu emojideki gibi dudağımı bükerek okumuşum yazınızı fark etmeden
Günlerdir kendimi sorguluyorum ben de o emoji gibiyim resmen :(

Hiç birşey yapma canim seni istemeyen birine ne yapsan boş havalanmasın üstüne de çok düşme

Sevgili olduktan sonra mı hoslanamamis? O nasıl oluyor ya. Sevgili olduysan zaten begenmissindir ne cins erkekler türedi.

Tam aradığınız insan olsa, yanınızda olur ve sizinle bir ömrü geçirmeye karar veren bir insan olurdu değil mi? Şuan olaylara çok dar bir pencereden bakıyorsunuz. Haliyle daha yaşayabileceklerinizi tahmin bile edemeyeceğiniz için. Kategorize ettiğiniz başka bir kişilik ve fiziksel yapıda olan biri belki de başka bir yerde sizi bekliyor. Ya da şöyle düşünün; o kişi sizin kaderinizse zaten er ya da geç sizi tekrar bulacaktır.

Selam kızlar . Ayrıldım . İstemeye istemeye de olsa ayrıldım .

Biraz inançlı biriyim . Dua ederdim , dua ederken hep birlikte olmak istediğim kişinin özelliklerini anlatırdım yaratıcıya . Yalvarırım sana böyle böyle biri olsun . Bizi karşılaştır, hayırlısıyla ömrümü böyle biriyle geçireyim diye . Beni de ona hakettir derdim .

Tüm şansımı bir anda harcamış gibi hissediyorum . Yemin edebilirim ki dua ettiğim kişinin fizik bulmuş haliydi . Özellikleri , hayatı , beklentileri ya gittiği okul bile hayalimdeki gibiydi . Hani hayal kurardım boş zamanlarımda en detaylı haliyle .

İster buna duanın kabulü diyelim istersek çekim gücü ne olursa olsun elimi açtığımda istediğim kişi karşımdaydı .

Kaybettim . Benden çok çok hoşlanamamış .

Gurur abidesi (!) gibi dolaşan ben elimdeki bu fırsatı kaçırmak istemedim . Her insanın duası bu kadar net haliyle çok az kere kabul olur sonuçta diye düşündüm . Bir kere daha bana bir şans ver dedim aptal gibi . Vermedi . Seni çok beğeniyorum ama hissedemiyorum bir şeyler dedi . Kafam karışık , gözyaşlarımdan suratım sırılsıklam halde bıraktı gitti .

Ben ne yapacağım şimdi ? Bir daha onun gibisini bulabilecek miyim bilmiyorum . Çok çaresiz hissediyorum .
çok abartmışsın kendine gel.onun duygularına saydı duy ve kendi yoluna devam et.

Eger duanizdaki kisi olsaydi suan birlikte olurdunuz. Bence daha vakti var. Hem sizi istemeyen biri kaderiniz olamaz. En guzeli gecmiste birakip yola devam etmek. Saplanip kalmamak.

Değilmiş. Üstelik fırsat diye de düşünmeyin lütfen. bunu benim demem ironik ama salin gitsin keşke ben de 1-2 ay önce salsaydim da kendimi bu denli uzmeseydim. Günün sonunda kendinizle kalıyorsunuz. Ne kadar çok adım atarsanız o kadar çok kotu şey duyma ihtimaliniz artıyor, gururunuz o kadar kırılıyor hatta bı sure sonre kendinize sayginiz bile kalmıyor.

Duam sanki ayağıma kadar gelmişte tek şansım varmış gibi ve ben bunu kaybettim gibi hissediyorum ..
Benzerini yasadim 2 kez ilkinde tam istedigim gibi biri dedim bana evlenme tekkifi etti kabul etmedim aradan 2 ay gecmeden kiz istemeye gitti anladimki sevgisi yoktu

Sonuncusu ruh esim galiba dedim ama icimi huzursuz eden seyler vardi ..

Kuzum birini seviyorsaniz onu Allahtan isteyin demis hz.Mevlana

Dualarimizi edecegiz Allahtan bekleyeceğiz nasipse gelir nasip degilse gider uzulmenin luzumu yok

O icindeki olumsuz his varya o vesvese onu takma cok iste en ince detayina kadar iste benzerini gordunse aradiginin o oldugunu sanma sakin

Duam sanki ayağıma kadar gelmişte tek şansım varmış gibi ve ben bunu kaybettim gibi hissediyorum ..
Onu yücelten sizsiniz. Doğru insanı bulduğunuzda aslında o kadar da matah biri olmadığını anlayacaksınız. Şimdi hoşlandığınız ve reddedildiğiniz için size ulaşılmaz mükemmel bi insan gibi geliyor. Zaten bi kere ayrılınca gelecek kişinin asla onun gibi olamayacağını düşünüyoruz ama genelde hep daha iyisi geliyor :dua:

Onu yücelten sizsiniz. Doğru insanı bulduğunuzda aslında o kadar da matah biri olmadığını anlayacaksınız. Şimdi hoşlandığınız ve reddedildiğiniz için size ulaşılmaz mükemmel bi insan gibi geliyor. Zaten bi kere ayrılınca gelecek kişinin asla onun gibi olamayacağını düşünüyoruz ama genelde hep daha iyisi geliyor :dua:

umarım daha iyisi daha hayırlısına layığımdır . yoksa kıyaslama hastalığına düşücem :(

Back
X