Ayrıldım ama..

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
32
haklıydınız. Unutamadım ben eski sevgilimi. Yeni sevgilimden ayrıldım. Ama eski sevgilime içimde oluşan şey artıyor yavaş yavaş. Aynı okuldayız. Nasıl davranmalıyım? Bir de kader hissedilir mi ? Bana bir yol yordam gösterin nolur..

Keşke biraz açıklasaymışsınız durumu, kader hissetmek derken? Ben error verdim

Bence senin uzun bir sure yalniz kalmaya ve kafani dinlemeye ihtiyacin var. Onu unutamadan yeni bir insani hayatina alman hata olur. Birazcik akisina birak ve kendine ugraslar bul zamana ver kendini..

Keşke biraz açıklasaymışsınız durumu, kader hissetmek derken? Ben error verdim
Önceki konumda vardı. Kusura bakmayın. Bir ilişkim vardı ve uzun aradan sonra eski sevgilimi gördüm. Başta kabul etmesem de tüm kk üyeleri ayrılmamı ve kafamı dinlememi söylediler. Eski sevgilime boş olmadığımı söylediler. Şimdi bastırdığım tüm duygular ortaya çıktı. Aynı ortamdayız. Napmalıyım ?

Derslerinde çok başarılı ol, cok sosyal ol, tipine tarzına çok dikkat et bakımlı ve hoş ol.. Eğer onun da sana hisleri varsa mutlaka aşkını z alevlenir.
Umarım hersey gönlünce olur...

Derslerinde çok başarılı ol, cok sosyal ol, tipine tarzına çok dikkat et bakımlı ve hoş ol.. Eğer onun da sana hisleri varsa mutlaka aşkını z alevlenir.
Umarım hersey gönlünce olur...
Bizim çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ayrıldıktan sonra uzun süre seviyorum ama olmaz dedi. Ne için bu kadar kızgın ne için benden nefret ediyor bilmiyorum. Arkadaşım dedi ki artık sana eskisi gibi bakmıyor. Unutmuş sanırım.. canım yandı. Eğer seviyorsa, bir şekilde ulaşır değil mi ?

Back
X