Ayrıldım dayanamıyorum gerçekten

portkatal9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
94
107
93
4 yıldır beraber olduğum biri vardı. Sevgilim, dostum, arkadaşım her şey onu bildim. Beni gerçekten çok sevdiğini düşünüyordum. Bileğim ağrır bileğime masaj yapar, benimle heryere gelir, hiç yalnız bırakmazdı. Hep benimleydi. Yani 4 yıl ama paylaşımımız çok olduğu için 10 yıl gibi benim için.

Ayrıldım. Yani bunu yazması bile okadar içimi acıtıyor ki. İzlediğim diziden beni aşağılar, okuduğum kitaptan aşağılar, yemek yiyişime kadar kusur bulurdu hep. İlk sevgili olduğumuzda whatsap mesajlaşmalarımı almış. En ufak görüşmelerimi bile yüzüme vururdu. Beni hep sevdiğini söyleyen bana bu kadar güzel bir insanın bi anda şeytana dönüşüp bana hakaret etmesine, aşağılamasına anlam veremedim veremiyorum. Çok kalbimi kırdı. Ben batıda doğdum o doğulu, ailesi muhafazakar. Kendisi değil ama işine geldiğinde öyleymiş gibi davranıyor. Çok emek verdim bu ilişki için ve 2-3 aydır canımı sıkan şeyleri yapmıyordu hakaret etmiyordu, aşağılamıyordu da ama şu 1 hafta içinde o insan geri dönmüş gibi. Ergenken yaptığım hatalarım vardı hepsini düzelttim. 5 sene önceki mevzuları gelmiş yüzüme vuruyor. Dayanamadım artık. Ayrıldım. Bana uzunca mesaj yazıp sana emeğimi hiç bir şeyimi helal etmiyorum. İnşallah sende yarıyolda bırakılırsın, inşallah mutluluğu hiç bulamazsın yazmış.

İçim acıyor artık. Verdiğim emeğin karşılıpını bulurum diye düşünürken bir hiç kaldı elimde.Çok canım yanıyor.

Ayrılmakla doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama hayatımın merkezi oydu. Nasıl ayağa kalkıp yürürüm nasıl yaşarım bilmiyorum. Bitmiş gibiyim.

Yürümüyorsa yürümüyordur
Yanılıyorsun kimse kimsenin hayatının merkezi değil. O beddulara da kulak asma, seven adam sevdiğine eziyet etmez

4 yıl nasıl ve neden dayandınız ki zaten. Sizi aşağılayan birine nasıl herşeyim dediniz.
Sizinki gereksiz bir alışkanlığa dönüşmüş.
Siz gerçek sevilmek nasıl bir his unutmuşsunuz. Gerçekten seven ve değer veren biriyle tanışınca yazdıklarımı daha iyi anlayacaksınız.

Insanların çocukları ölüyor yola devam ediyorlar. Emin olun 2 gün sonra hicbir acı kalmayacak. 1 sene sonra Iyiki diyeceksiniz

Geçecek mi bilmiyorum, illaki hafifler ama kalbim okadar kırıkki sanki ayrılığın sorumlusu benmişim de huzursuzluğu ben çıkarmışım gibi. Defalarca kez şans verdim bize. Vazgeçmedi huyundan. Vazgeçmedi adam gibi sevemedi. Hiç bir suçum yok gerçekten sinirlerim çok bozuluyor ya. 4 sene emek verdim çok mu zordu dilini tutmak. Saygılı olmak. Anlam veremiyorum gerçekten. Bunları kendime yedirecek miydim sanki ne bekliyordu anlamıyorım

Yaşlar kaç? Size hakaret edip geçmişi yüzünüze vuranın arkasından ağlamak kendinize en büyük saygısızlık. O beddua etti diye başınıza bir şey gelmez ya da yarı yolda birakilmazsiniz. İnsan gibi davransaymis o da. Karşısında köle var sanki

Kardeş geçmiş olsun narsist birinden kurtulmuşsun. Senin üzüntün neden kişilik bozykluklarını açıp bir okumadım veya neden bu adama bu kdr katlandım olmalı ama üzülme. İlk zamanlar el üstünde tutup seni göklere çıkardı mı çıkardı. Sonra bi dönemden sonra senin aklını tavrını aileni vs vs küçümsedi, kimş zaman öfkelendi kalp kırdı kimi zaman duvar gb ilgisizlik yapıp tartışmalarda sessizlikle seni cezalandırdıgı oldu mu? Sen hep sen miydin sık sık af dileyen hatalı o olsa bile sana bunu yaptırttı mı? Cogu evet ise şükür namaZı kıl narsistten ayrılmışsın ve günümüz genc erkeklerde cok var bu kişilik bozuklugu ben diil tıp makaleleri diyor. İngilizcen varsa birkaç link paylaşırım. Şimdi iyileşmeye bak o senin ruhunu sömürmüştür şimdi iyileşme zamanın kendini sevgiyle kucakla ve onunla asla iletişime evet deme bir daha arayabilir dikkatli ol.

Ya kızlarımıza birşey oldu bu tiplere ezdirmemeleri lazım kendileriniağzınıza sağlık

Ben 22 o 25. Geçmişimde de bir şey yok. Sonradan kapandım kendi isteğimle, açık fotoğraflarımı yüzüme vurdu, ondan önce hoşlandığım görüştüğüm biri vardı onu yüzüme vuruyordu. 20 gün süren bir şey.Aslında olmayan şeylere farklı anlamlar yükleyip beni aşağılıyordu. Sanki ordaymışta her şeyi görmüş gibi, öyle değil senin düşündüğün gibi değil deyip açıklamak zorunda kalıyordum. Benin ne kadar üzdüğünü söyleyip özür dilediği için hep unuttum bunları. Özür dilemese düzelicem demese belki sürmezdi bu kadar. İnsan özür dileyip defalarca neden kalp kırar anlamıyorum.

Narsist olduğunu farkındaydım, hatta bununla alakalı psikolğun yaptığı videoyu izlettim. Kendisi de gördü öyle olduğunu. Psikolağa falan gitmek istedim. Önceden istemiyordu ama izledikten sonra birlikte terapiste gidelim demişti. Bu kış gidecektik. Ama ben artık dayanamadım. Geleceğimi göremiyorum, ailemle tanıştıracaktım. Böyle nasıl yaşayacağım düzelecek mi siye düşünüp umutlanırken yaptıkları üstüne tuz biber oldu. Dayanamadım. Okadar emek verdim. Kalkıp hala mutlu olma diye beddua etmesi. İçin yanıyor.

Dua et sana ve ailene saldırmamış narsistik öfke diye birşey var en sevmedikleri şey terk edilmek sen terk edip adamın yarası deşmişsin resmen-ona göre öyle. Bu türlerde çocukluk utancı içinde büyüme ailevi travma vardır ve narsistik k bozuklugu düzelmez tedavisi yok. Terapi vb hemen iyileşmeye bak şu an saglıklı düşünemezsin sakın kendini zorlama ağlamak istiyosan ağla kalem kıracaksan kır yat saatlerce odanda dondurma ye film izle sevdiğin iyi insanlarla görüş, ama sakın ha geri adım atma. Aynı kısır döngü aynı ızdırap başlar değişmeyecek.

Videoyu izlerken kısa kesip işim var gb kalkıp gitme veya mühalefet yorum yapma oldumu videoya karşı? Yoksa sonuna kadar sessizce dinleyip belki de haklısındır mı dedi? Terapiye he gideriz tabi mi dedi yavan şekilde olur doktır bulalım hadi neden olmasın ilişkimizi düzeltecek herşeye varım gb mi davrandı?

Şu an daha acı yeni oldugu icin üzer. Bu çok normal bir şey. Zamanla acıların geçecek.

Bu durumu paylasabilecegin kimse yoksa youtube videolarindan faydalan. Onları dinle. Sanki karsında biri varmiş duygusu bir nebze rahatlatıyor.

Senin de bildigin gibi dünyadaki tek erkek o degil. Şu an belki en mükemmeli , en cok seni anlayani o gibi gelir. Ama öyle degil iste. Zamanla anlarsın. Sabır lazım

İzlemesi için baştan ikna ettim. Düzgünce dinle lütfen dedim. 1-2 kere durdurup muhalaefet etti başında. Sonra izlemeye devam etti. Sonra hak verdi ve kendi terapiste gidelim dedi. Haklısın dedi. Bi kaç gün konusunu etti, bence sende narsistsin falan dedi dalga geçti. Yani bir kaç gün ikna olmuş gibi davrandı ama sonra aynı huylar devam etti. Ben çok emek verdim. Taş olsa karşımda çatlardı. Buz olsa eriyip çözülürdü yani, ben kendimi başta ezdirdim hata bende diye düşünüp sonra baltım saçma sapan kusurlar bulmaya başladı. Sonrasında ona hastaymış gibi yaklaşıp anlamaya çalıştım. Özür dilediği için devam ettim. Düzeltmeye çalıştım. Çünkü çok anlamsızdı. Beni öyle seven ilgilenen bir insana bu şekilde anlamsız başka bie kişiliği konduramadım. Hala konduramıyorum hala anlamıyorum. Çabalamaktan vazgeçtim kalbim fazlasıyla kırık.

Bence bir an evvel iyi hissetmek için çarelere sarıl. Evlensen daha kötü kabustu boşanmak kolay mı ev kuruyorsun aileler falan. Sen şükret bence bir daha da sana ders kimseye 4 yılını heba etme. 3-4 ayda evlilik işine girmeyeni yollayın kızlar çok ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…