Ayrıldım dayanamıyorum gerçekten

Başından beri evliliği düşünerek başladık zaten, maddi imkanlar ve aileler için zamana ihtiyaç vardı.

İnsan iyice hırpalanmadan yerden yere vurulmadan bir şeyin peşini bırakmıyor. Yaradılışımızda var sanırım.

Ya kızlarımıza birşey oldu bu tiplere ezdirmemeleri lazım kendileriniağzınıza sağlık
Göklere çıkarıpta bi anda yerin dibine sokması beni çok yıprattı. Daha düne kadar düğün evlilik planları yapıyorduk. Bu kadar uçlarda yaşamak gerçekten beni tüketti. Napacağımı bilemiyorum. Keşke düzelseydi. Sürekli göklere öıkarmasına gerek yoktu normal bir insan gibi davranıp hakaret etmeseydi, saygılı olsaydı. Başka hiç bir şey istemiyorum. Şimdi kimi görücem tanıyacağım güveneceğimde evlilik düşüneceğim kabus gibi geliyor. Sanki hayallerim, hedeflerim, geleceğe dair umutlarım hepsi yerle bir olmuş gibi

Üzülmeyin gerçekten ilk evliliğime 10 yılımı verdim ayrılınca hayat bitti sandım zorda olsa atlattım sonrarabbimbin mucizesi olan eşimi nasip etti 5 yıldır çok mutluyum inan bana eski eşimin ismini bile hatırlamıyorum.
Sabret rabbim sanada mucizelerini gösterip hayırlı bir eş nasip edecektir.

Bu süreçte bir kere ilişki düşünmeyin şu an saglıklı göremeyip yine bir narsist seçersiniz, bu süreç geçecek ilgiye boğma sonrasında aşağılama narsist takdiğidir tek isteği enerjinizi sömürüp kendini değerli hissetmek. Hatanız şu o kadar uzun yıllar heba edilmemeliydi bu adama hepimiz benzer hataları yaptık düzelir dedik hayır bir insan başlarda anladıysan sorunlu hemen uzatmadan bitireceksin ilişkiyi. Şimdi bunları unut ve kendinle ilgilen kendini iyi et. Yayınlar oku videolar dinle terapi gör meditasyona doğaya yönel. İlişki süresinin yarısı kadar yalnız kal bu bilimsel çalışmadır. 2 yıla yakın arın ve güzel bir ilişki için radarlarını ozaman aç şu an değil sakın kendini suçlama üzülme bu deneyimdi şimdi bu tür erkeği görünce tanıyıp uzak duracak o değerli enerjin ve vaktini artık heba etmeyeceksin. Geçecek bu kırık kalbin üzüntün emin ol geçiyor ama sabırla

Üzülmiyim diyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bu sene çok önemli bir sınavım var ölü bir sene geçiremem dik durmalıyım diyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. O benim hayatımda destekçiydi. Ama yaptıkları benim için kabul edilemez. Bana nankörsün dedi ama aynı şeyleri yapmaya devam etti. Ona yakıştıramıyorum. En başından beri onun gibi bir insan diğer insanlara plan davranışına, ailesine olan saygısına, güler yüzüne iyi zamanlarımızdaki tavırlarına, bana eziyet ettiği o tavırları hakaretleri kötü sözleri aşağılamaları yakıştıramıyorum. Sanki o değilde şeytan aramıza giren ve 4 senedir gitmiyor. Anlayamıyorum, konduramıyorum. Canım çok yanıyor.

Teşekkür ederim, gerçekten biraz olsun içimi ferahlattınız. Ailem hiç istemiyordu, bir kere beni üzdüğüne şahit oldular. Hemde memlekwti çok uzak oldupu için kültürğn uyuşmadığını düşündüler. Ama ben uyumlu bir insanım. O hep uyumsuzluk, huzursuzluk çıkardı. Okadar emek verdim. Dilimde tüy bitti artık, düzelmeye başladığını düşünüyordum bir şeylerin. Ben başlarda dışa vuruyordum üzüntümü, şimdi hep iyi yönlerini anlatıp ikna etmeye çalışıyordum. Ama bu süreçte ilişkimi sorguladım. Karar verme aşamasına geçmiştim ailemle tanıştırıp yazın nişan yapmayı düşünüyordum. O hep istiyordu evlenmek, ilerlesin ailemle tanışsın ama söylemedim ona bunu, umutlanıp kalbi kırılmasın istedim. Baktım yine olmadık şeylerden huzursuzluk çıkarıyor. Ailemin yanında onunla telefonla konuşmadığım için geçmişte kimlerle konuştuğunu bilmiyorum sanki diye ukala ukala laf söylüyor. (Kimseyle konuşmadım halbuki tamamen istediği olmayınca iftira atıyor) alt tarafı ertesi gün arayacak konuşacağız, olay nereye dönüyor. Kibarca annem babamın yanında konuşamam dediğim halde. Bazen saygı duyuyor bazen saygısızca tartışma çıkartıp, saçma sapan şeyler söylüyor. İftira atıyor halaret ediyor. Bende çok yoruldum. 2-3 gündür sürekli ayrılığı dile getiriyordum direkten dönüyordu hep özür diliyordu. Bu sefer net kestim. Mesaj atmış beddua etmiş üstüne. Ben helal ettim. Kalbim çok kırık ama helal ettim.

Anne babalar bizim görmediğimiz görür onlar da sezmiş çocuk senin dengin değil ve zulmetmiş sana geç de olsa kendin için iyi karar verip kendine sahip çıktın bunun arkasında dur ve kendini şımart sev ailene sarıl. O seni hak etmemiş çok net!

İnşallah öyle olur. 1 ay sonra ailemden başka şehire gideceğim, üniversite okuyorum. O şehirde onunlaydım. O da ailesinden uzakta. Tek başımayım, tek başıma mücadele edicem nasıl yapıcam hiç bilmiyorum. Her günüm onunlaydı okul zamanı. Gerçekten üzüntüden içim parçalandı. Kimseye belli etmemeye çalıştıkça daha kötü oluyorum. Ağlayamıyorum. Gerçekten çok kötüyüm.

Çok teşekkür ederim, nasıl olacak bilmiyorum ama inşallah başedebilirim, dik durabilirim

Karşına hiç ummadığın zamanda hayırlı biri çıkar hepsini unutturur sana

Geçecek güvenin bana. Yoksa 30 yaş üstü hiç kimse yaşayamazdı.
Düşünün elinizden geleni yaptınız aldatmadınız kandırmadınız bundan sonrası onu bağlar. Siz de devam etmek zorunda değilsiniz anneniz sizi onu bunu idare etsin diye doğurmadı ya

Annem zaten duysa kıyameti koparır gözlerim kızardı diye üstüme gelip duruyor, bir şey yok diyorum izlediğim birşeye duygulandım inanmıyor. Üzülmesin diye söylemiyorum. İyice içimde bitirince söyleyeceğim. Çok idare ettim. İdare etmekten çok onarmaya çalıştım. Evlenmek istiyordum çünkü. Hedefim sınavımı atlatıp, artık bu konuyu kararlı bir şekilde aileme açıp ikna edecektim. Çok kırığım ve çok yalnız hissediyorum. Gerçekten, bi insan nasıl dibinden ayırmadığı insana 4 yılını geçirdiğine beddua edebilir. Ben yaptım sanki. Ben huzursuzluk çıkarıp sanki ben hakaret ettim. Beni ne olarak görüyor anlamıyorum. Taştan mıyım ben.

Ya evlenip 4 çocuğun olduğunda gorseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…