Ayrıldım!

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
35
eve cagırdım herseyi yuzune vurdum o zaman bile piskin piskin yalan soyledi yaptıklarını savunmaya calıstı
Askımdan oluyorum ama ayrıldım! Yuzu pisman gibi bile degildi!
Hatta bazen gulmemek için zor tutuyodu kendini!
Destek okun bana işte şimdi sarılmaya ihtiyacım var
Ölüyorum!
Yaptıgı sanal sex icin evet yaptım cok pismanım herkes hata yapar dedi
Sanal sex sohbetinde eski askını unutamadıgıyla ilgili soyledigi seyler icin ordaki çoğu şey yalandı o da bi kurguydu sadece dedi
Nilgün hayatımda tattığım en muhteşem keki yapmışsın dediği hastası için kardeşimden küçük yaşı ben öyle düşünmedim dedi
Sevgilin var mı diye sorup durdugu kız arkadası için kadir diye bi arkadaş sordurdu diye yalan atmıştı şimdi dedi ki sadece meraktan sordum ama öyle desem sen inanmazdın o yüzden yalan söyledim yoksa ondan hoşlandığımı düşünürdün dedi
Yanıma her geldiğinde engelleyip her gidince engelini kaldırdığı eski sevgilisi için de oyle yaptıgını asla kabul etmedi inkar etti hep ve en sonunda bilmiyorum niye yaptım hatırlamıyorum ama normal sıradan bi insan oldugu için engelli listesinde bile olmaması gerektiğini düşündüm dedi
Durum bu eski konuyu bilmeyenler için

Son düzenleme:
Eş mi sevgili mi

Buyrun amme hizmeti eski konu bu
Ölme göbek at sevin

Sevgili askımdan ölüyorum! Ayrıldım yine de! Allahım ölüyorum biraz önce ayrıldım! Beni en çok korktuğum şeyi kendi ellerimle yapmaya mecbur bıraktı!

Eski konuları nereden bilelim biz?
Şöyle konu açarken bir de eski olayları özet geçseniz ya.

Şimdi öleceğini hissedeceksin herşey anlamını yitirecek. Hiçbir şeyden zevk almayacaksın.ama zaman ilerledikçe sende iyi olmaya başlayacaksın.hatta bir süre sonra tamamen duygularından sıyrılıp mantık süzgecinden görebileceksin olayları.doğru karar verdiğini anlayacaksın.biraz daha geçince geriye sadece sinir bozukluğu kalacak.Emin ol geçmez sanıyorsun ama geçiyor geçecek.

Canım eski konularına göz gezdirdim. Adamda sadakatsizlik saygısızlık baskı her türlü halt varmış.

Sen doğru olanı yaptın. Hayatın boyunca pişman ve mutsuz olacağın her davranış ve ozellik mevcut.

Uzuleceksin ama atlatacaksin, kendine saygısı olan bi insan olarak en doğru yolu secmissin.
Bundan böyle yaşayamadığın tüm mutluluklar, görmediğin bütün değerler senin olsun inşallah.

Gel sarılayım sana, burda olsaydın kahve bile yapardım lokum da var yanına

Bu kadar sebepten sonra konu ciddiyse ayrılman mantıklı.
Bu kadar sebebi mantıklı bir şekilde sıralayabilen insan, ayrıldım diye de ölmez. Ölüyorsa bir sorun vardır ya onda ya konunun inandırıcılığında.

Doğru olanı yaptın tam tersine yaşamaya başlayacaksın , hayatının geri kalanı için nasıl iyi birşey yaptığını ilerde anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…