- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 35
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Eş mi sevgili mieve cagırdım herseyi yuzune vurdum o zaman bile piskin piskin yalan soyledi yaptıklarını savunmaya calıstı
Askımdan oluyorum ama ayrıldım! Yuzu pisman gibi bile degildi!
Hatta bazen gulmemek için zor tutuyodu kendini!
Destek okun bana işte şimdi sarılmaya ihtiyacım var
Ölüyorum!
Buyrun amme hizmeti eski konu buKızlar önceki konuları biliyorsunuz, sevgilimin sadakatsizlik meseleleri. Ama bu konuda bambaska noktalara deginmek istiyorum
Ask/ sevgi sizce asagıdaki hayat/dusunce tarzı farklılıklarını tolere etmeye yeter mi evlilik dusunulen bir iliskide? Konuyu her ne kadar hayatımdaki o kişiden yola çıkarak açsam da aslında genel anlamda sormak istedim
1) aile yapısı farklılıgı
Onun aile aşırı dinci(bakın dindar demiyorum, yobaz diyorum aşırı uçlarda)/ benim aile de aşırı uçlarda buna tahammülsüz yani siyah ve beyaz gibiler Ben iki durumu da tasvip etmiyorum tam ortadayım ben o yuzden iki tarafı da tolere ediyorum
2) ailelerin sosyolültürel farklılıkları
Benim ailem aşırı modern açık düşünceli aynı zamanda kaliteli yaşamaya kaliteli beslenmeye gezmeye önem veren insanlar
Onun ailesi benimkiyle aynı ekonomik seviyeye sahip olmalarına rağmen ne aldıkları ürünün ne de yasadıkları hayatın kalitesine bakmazlar dolayısıyla ogulları da oyle gormus
Ben mesela kahvaltı icin gidip sucuk alacaksam icindekilere bakarım az çok bilinmiş bi marka olmasına bakarım o ise gider en ucuz olanı saglıklı mı degil mi esek eti mi bakmadan alır cunku bunu gormus aileden
Yada corap alırken bile etiketine bakarım sağlıklı kumas olsun diye gerekirse biraz fazla oder 10 tl ye bi corap alırım oysa o gidip ucuzcudan kanserojen mi degil mi umursamadan 10 tl ye 10 çorap alır ve bunu akıllıca sayar ve bana laf eder
3) gezmeyi hic sevmez evden cıkmaz/ ben bayılırım gezmek icin ikna edene kadar bi suru tatrısırız onu da burnumdan getirir
4) ailem kıyafetlerime hic karısmadı ama o benim kıyafetlerime kısıtlama getiriyor/ denize girmemi bile istemiyor baskasının seni öyle gormesine izin veremem diyor
İlerde nasıl tatil yapcaz diyince yapmicaz yada otelin kapalı havuzuna gircez diyo ki ben sörfle ilgileniyorum onu bile istemiyo
5) ailesi ailemi asla sevemez benim ailem de onları sevemez hic bir ortak ozellikleri yok
6) anacı erkek
Annesiyle kız kardesi bunu dolduruyo dolduruyo bu da onların sozunden cıkmıyo adam dr olacak bide
7) kontrolcu erkek
İlerde ipler beyfendide olacakmıs, maaşlar onda toplanacakmış, o bana harçlık verecekmiş, ama ben de çalışıyorum kazanıyorum benim param demeyecekmişim, harcamalarıma limit koyacakmış
Daha şimdiden ilk maaşımla aldığım yüz kremlerine laf etti ihtiyacın yok ki diye
8) ailesine para yediren erkek
Bizim meslekte ortalamanın ustunde kazanma durumu var
Beyfendi diyor ki ilerde ailemin ister ihtiyacı olsun ister olmasın her ay en az 2000 tl yollicam onlara bence sen buna laf edecegine sen de kendi ailene yolla onlar bizi bu yasımıza getirdi kusura bakma
Bu kadar yeterli sanırım haydi yorum kızlar
Sadece o degil daha eski konular da varBuyrun amme hizmeti eski konu bu
Ölme göbek at sevin
Bi anda unutamazsin onu geç. Ama yavaş yavaş atlatacaksin. Kendi kendine ağla, bağır, uyu, sosyalleş, alışveriş yap, yemek ye. Kötü yönlerini düşün. Zamanla geçecek.Nasıl unutcam ben bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?