Ayrıldım!

Kimse için ölünmez ama öleceksek de değsin be bacım.
Bu herif uğruna ölünecek adam değil.

Çabuk atlatırsın inşallah

Sevgili askımdan ölüyorum! Ayrıldım yine de! Allahım ölüyorum biraz önce ayrıldım! Beni en çok korktuğum şeyi kendi ellerimle yapmaya mecbur bıraktı!
Abartmıyor musunuz artık?
Her mesaj ölüyorum ölüyorum ölüyorum hayır gayet yaşıyorsunuz bakın mesaj yazdınız.
Yaşınız olgun ilk kez mi sevgiliniz oldu anlamıyorum ki bu kadar abartılı tepkiler veriyorsunuz hayret bir şey...

Sevgili askımdan ölüyorum! Ayrıldım yine de! Allahım ölüyorum biraz önce ayrıldım! Beni en çok korktuğum şeyi kendi ellerimle yapmaya mecbur bıraktı!

Her türlü seyi kendilerine hak gören, istedikleri gibi davranan, insani yol ayrimina iten, kendince sacma salak bahanelerle karsisindakini kandiran, bunun adina da sevgi diyen ama ne hikmetse ayrilmaya cesaret edemeyip seven tarafin o secimi yapmak zorunda birakan tipler...

Tek amaclari ben ayrilmadim ki o ayrildi diyerek sözde var olan vicdanlarini susturmak.

Bosver canim degmez önüne bak

Son düzenleme:
Gelecekteki konun;
"Kızlar, bir sevgilim vardı biliyorsunuz eski konulardan. Ayrılmıştık, barıştık... Dayanamadım, onsuz olamadım. Düzeleceğini söylemişti ama..." gibi cümlelerle başlayacak hissi içime geldi yerleşti bak şimdiden.

Ölün he.
Umarım trollsündür diyorum.

Ölmezsiniz merak etmeyin
Bu devirde aşkından öleni duymadık
Evli değilsiniz ortada bir çocuk yok
Bu kadar büyütüp acınızı derinleştirmeyin
İnsanlar kırk yıllık eşlerinden ayrılıyor bir süre sonra el oluyor
Ölüme alışan insan oğlu ayrılığamı alışamıycak
Hemde böylesi bir adamdan
Defalarca aldatılmışsınız üstüne pişkinlik görmüşsünüz
Bırakın detaylarda boğulmayı
Yeni hayatınızın tadını çıkarın
Bir daha böyle bir embesille karşılaşmayın inşallah

Aşk acısından bi ben ölemedim sanırım, ha çok acı duydugum iliklerime kadar üzüldüğüm oluyordu gece ağlıyordum salya sümük, gündüz sanki o ben değilim hayat bi şekilde devam ediyordu çünkü, birinin yanında aglayıp üzülmeye dahi utanırım çünkü bana göre zayıflık , oyüzden sanırım hiç ölmedim ama yaşamadığım zamanlar oldu derken derken , yaşamaya basladım insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar mutlu olacak bi sebep illaki vardır her durumda, ince ayrıntıyı bul :)

Oh iyi yapmışsın ayrılmakla. Sakın geri döneyim deme. Ben naptım ki kendiliğinden oldu diye diye asılmadığı kız kalmaz sende acısını çeker durursun. İnsanlar evlat acısı çekiyo, sümüklü adamın aşk acısı da neymiş peehhh

Ya konudan bağımsız ama
Üye adınızı,profil resminizi,takviminizi her gördüğümde mercimeginize dair gülümseme kaplıyor yüzümü:)
Bi de bakıyorum hep ne zaman doğum falan diye
Az kalmis,sağlıkla kucaklayıp büyütün insallah

Neden öleceksin ki aşkından kaç yıldır berabersin o yokken napıyorsan aynı devam et canım ALLAH karşına sana değer verecek insanlar çıkarsın üzme kendini

Iyı yapmışsın bence. Alışırsın merak etme her gün uzulmektense birkaç gün üzülmek daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…