Ayrıldım

Antepligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
196
1
96
38
Almanya
Evet arkadaslar bunu ilk size söylemem gerekti cünki siz ayril demekten bikmistiniz ama ben dert yanmaktan bikmamistim birtürlü. Sonunda o cizgiyi cekmeyi cesaret ettim, annemlerede acildim anlayisla karsiladilar... Ona kararimi verdigimi söyledigimde laptopu cekti elimden aldi, yanimda götürmiyeyim diye ama bu hareketleri daha önceden tanidigim icin hic sasirmadim. Aksine onda zerre kadar düzelme olmadigini ve hic olmayacagini birkez daha gördüm....

Babacagizim az destek cikmamisti bize dewamli borc para verdiler benim yüzümden babam dara girdi ya ben ona üzülüyorum en cok. Bende bogazima kadar borca girdim bu adamin kumarina para yetistirecegim diye. Neyse zararin neresinden dönsem kardir. Insallah dogru olani yapmisimdir benim icin dua edin, birkac gün sonra gelip barismaya calistiginda sevgime yenik düsmiyeyim. Onu seviyorum ama artik sevmek istemiyorum....

Annemle pek anlasamadigim icin kendime ayri ev tutmak istiyorum ama annemler bu duruma pek sicak bakmiyor onlari ikna edebilecegimi umuyorum.... Evet arkadaslar hadiseler bu artik bana söylenmenize gerek kalmadi :)

canım hakkında hayırlısı olsun
dılerım bundan sonrakı hayatında hıc sorun yasamadan cok mutlu olursun

hatirliyorum sorunlarini...
en mantiklisi buydu senin icin..
yeni yasaminda mutluluklar dilerim canm

siz de hala bir umut var sanki,
kararınız kesin gibi gelmedi bana...
ama hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

bence sen bu evliliği yinede tam olarak bitirememisin canım
halen geri dönebilirmisin gibi hissetim nedense
hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyelim

hakkınızda hayırlı olsun inşllh bundan sonra hep mutlu olursunuz
Allah sizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Hayırlısı olsun,senin mutluluğun ve ruh sağlığın her şeyden önemli bence.Mutlu olursun inşallah bundan sonra canım.

Kumarına para yetiştirebilmek için gırtlağına kadar borca girdiğin bi adamdan ayrılmakla en doğru kararı vermişsin..O laptopu da satsın kumar oynasın şimdi,boşver..Ama sakın sevgine yenik düşme..sevgi hakettiği insana verilince saygın ve güzel olur..Kumar için eşini borca itmiş bi adam sevgiyi kirletir.Kirlenmiş bi sevgiyle evlilik kurumu sağlıklı yürümez..hasta olur,yatağa düşer..Hakkında hayırlısı güzelim..Umarım annenleri de ikna edersin ayrı ev konusunda..Tabi tek yaşamanın risklerini ve zorluklarını da düşündüysen..

Sagolun canlarim ya... Bugüne kadar nezaman gelipde barismak istese dayanamadim onun icin öyle diyorum. Ama busefer dayanmak istiyorum cünki bana insanin esine davrandigi gibi davranmiyordu son zamanlarda... Ben aglarken karsimda durup beni izleyen üstüne üstlük kilini kipirdatmayan bir insanla daha ne paylasabilirim ki?? Iyi dilekleriniz icin hepiniz sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…