Evet arkadaslar bunu ilk size söylemem gerekti cünki siz ayril demekten bikmistiniz ama ben dert yanmaktan bikmamistim birtürlü. Sonunda o cizgiyi cekmeyi cesaret ettim, annemlerede acildim anlayisla karsiladilar... Ona kararimi verdigimi söyledigimde laptopu cekti elimden aldi, yanimda götürmiyeyim diye ama bu hareketleri daha önceden tanidigim icin hic sasirmadim. Aksine onda zerre kadar düzelme olmadigini ve hic olmayacagini birkez daha gördüm....
Babacagizim az destek cikmamisti bize dewamli borc para verdiler benim yüzümden babam dara girdi ya ben ona üzülüyorum en cok. Bende bogazima kadar borca girdim bu adamin kumarina para yetistirecegim diye. Neyse zararin neresinden dönsem kardir. Insallah dogru olani yapmisimdir benim icin dua edin, birkac gün sonra gelip barismaya calistiginda sevgime yenik düsmiyeyim. Onu seviyorum ama artik sevmek istemiyorum....
Annemle pek anlasamadigim icin kendime ayri ev tutmak istiyorum ama annemler bu duruma pek sicak bakmiyor onlari ikna edebilecegimi umuyorum.... Evet arkadaslar hadiseler bu artik bana söylenmenize gerek kalmadi :)