Ayrıldım

canım hakkında hayırlısı olsun
dılerım bundan sonrakı hayatında hıc sorun yasamadan cok mutlu olursun
canim ne sorununuz vardi ...ve cocuk varmi...

Tabiki gelip yine seninle barismak isteyecek...senin gibisini bulmus adamcagiz kolay kolay vazgecermi?

Kumar borclarini ödedin...babacagizin bile darda kaldi...annene küfür etti yedin yuttun...hakaret siddet hepsini affettin...Neden?? Seviyorsun cünkü degilmi?

Nasil bir sevgidir bu bilmiyorum antepli gelin, benim sevgi anlayisimla seninki farklidir belki lakin sunu cok iyi biliyorum, Almanya gibi bir yerde hic bir kadin bu tür adamlarin kahrini cekmek zorunda degil....Türkiyedede degil tabiki ama oraya nazaran burda cok cok daha iyi imkanlarin var...bunu sende biliyorsun...

Umarim Sevgi sandigin o iskenceye geri dönmezsin...cünkü bana dönecekmisin gibi geliyoir...insallah ben yanlirim...

Canim sorunlarimiz saymakla bitmezdiki herseyi bosverdim gözünün önünde hüngür hüngür aglarken kalkipda gözyasimi silmemesi, zirt pirt kapi orda gidebilirsin demesi, daima surat yapmasi ve yine ayrilik söz konusu oldugunda mal derdine düsmesi bitirdi beni. Ailesi ile yasadigim sorunlar, kumari, aramizda gecen saygisizliklar ise cabasi... Hayir canim cocugumuz yok...

Yanliz ben kendimi coooook yanliz hissediyorum icim SIKILIYOR umarim biran önce gecer.

Kumarı var,o var bu var..
Bir tek sana saygısı, sevgisi,kaybetme korkusu yok..
Evliliğini bitirmekten,yuvasını yıkmaktan çekinmeyecek tutum sergiliyor..

Allah aşkına ne buluyorsun seni ve aileni üzen bu adamda..
Evliliğin hiç istikbal vaadetmiyor,sadece senin aleyhine olan zaman kaybı...
Gençliğin varken katlanma bunlara...
Zaaf gösterip te barışayım deme,Hakkında hayırlısı...

canım ayrılman için bir çok neden varmış..önceki anlattıklarını bilmiyorum ama buradakiler bile fazlasıyla yeterli...sakın sevgine yenik düşüp geri dönmeye kalkma huylu huyundan vazgeçmez..çünkü anladığım kadarıyla sana ufacık bile değer vermiyomuş...canım unutmak için elinden geleni yap.. bu içinde bulunduğun dönemi bi şekilde atlatmaya çalış ondan sonra sende zaten istemiyceksin..onsuzluğa alışacaksın..zaten böyle bir adamdan ne bekleyebilir ne ümit edebilirsin..zararın neresinden dönsen kardır bence..sabırlı ol canım dua et bol bol Rabbim karşına sana değer veren daha düzgün birini çıkaracaktır inş...

hakkınızda hayırlısı olsun daha önce yazdıklarınızdan biliyorum hiçte kolay değildi ama bana sanki siz kesin bitirmişsiniz gibi gelmedi hayat sizin hayatınız inşallah daha iyi herşey sizin için

bu anlattıklarınızdan, yaşadıklarınızdan,inanın, yalnızlık, daha iyidir. sakın artık , geriye bakmayın.
hayırlı olsun.
doğru karar.....

Arkadaslar suanda konusacak dert yanacak akil alacak hickimsem yok sizlerde olmasaniz kafayi yerdim ben herhalde Kimseyle dertlesemiyorum, annemler anlamasin diye agliyamiyorum bile. Dogru huylu huyundan vazgecmiyor bunu fazlasiyla deneyip gördüm. Basaracagim insallah allahin izniyle. Hepinizden Allah razi olsun

içinde tutma, canına yazık değil mi.. gel burda anlat.. zaten az anlatmadın biliyorsun :)
neyse, eşine söyledin mi boşanmak istiyorum diye? o birşey demedi mi, itiraz veya kabul etmedi mi..?

Hayir canim hicbir gelisme yok suan babamla evime esyalarimi almaya gittim esim laptopu ya saklamis yada beraber ise götürmüs.. Yine mal kavgasina basladik yani. Benim icin önemli olan mal degil ama istedigi kadar saklasin, ben ondan gencligimi geri almayi düsünüyorum esyalari kim napsin.... Yinede bende gicikligina playstation3 oyununu aldim kisasa kisas yani :) Geri verecegim ama. Yoksa ikimizle ilgili bir gelisme yok. Zaten pisman olmasi birkac gün sürer onun tecrübelerim geregi.

Flirteuse arkadasim, ben ona bunu söyledigimde kapinin önünde annemleri bekliyordum, onlarla gezmeye gidecektim, kucagimdada laptopum vardi. Ben ayrilmak istedigimi söyledigimde tamam ozaman dedi kucagimdan cekti laptopu aldi. Bende onunla cekismeye girmedim zaten. Sadece sana hakkimi helal etmiyorum dedim, benim üzerimde ne hakkin var be dedi. Yinede benimle beraber annemlerin gelmesini bekledi git dedigim halde gitmedi. Sonra arabaya bindim gittim iste bukadar arkadasim....

Zaten benim esim hicbirzaman problemimiz oldugunda bir cözüm aramadiki birseyleri düzeltmek icin ugrasmadiki cünki cok iyi biliyor herseferinde kendiligimden onu affettigimi. Kavga ettigimizde gelipde özür dileme, konusma geregi duymaz hicbirzaman ben sinirim gectiginde gider sarilirdim ona... Ama onu herseferinde böyle affetmem herseyi icime atmam cok yordu beni.

Hatasi oldugunda özür dilesin istedim, kirildigimda gönlümü almaya calissin istedim, kavgali oldugumuzda birdefada o gelsin bana sarilsin istedim ama nafile anca evde surat yapar oturur ben gelene kadar sonra birde naz yapar....

Busefer ayni olmayacak ama....

Hatırlıyorum sorunları,kumar cok kötü bişi malesef..

Hakkında hayırlısı olsun,dönme kararından :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…