Ne acayip hersey cok hızlı oldu.Buraya geldim ayların gerginligiyle dertlesmek istedim.Sonra patlama noktasıyla ilgili brseyler yazdım ve suan yalnızım..İcim yanıyor..Allah insana kaldıramayacagı dert vermezmis.Kaldırabilirim demek ki..
Canım eski konularına bir baktım..Baba evindemisin şuan? Neler oldu?
Evet canım babamın evindeyim..Babam cok sinirli emanetime sahip cıkamadı öldürcm onu diyip duruyor..Korkuyorum acıkcası.Mutlu olıyım diye ugrasıyor sagolsun..
Ptesi kavga ettik 2 ay sonra tekrar vurdu..Bogazıma sarıldı öldürcek diye korktum bu defa..Sonra aynı sahneler aglamalar yalvarmalar.Cok sevdim be bu yüzden bu kadr zoruma gidiyor.Haketmedim.Bu defa unutamazdım.Umutlarım yne bos cıktı.İcimi cok yaktı Allahtan diliyorum onunda ici yansın,anasının,babasında..
Çok üzüldüm canım.Hakkında hayırlısı olsun...Benimde eşim beni dövdüğü ve gönderdiği son gece yastıkla boğmaya çalışmıştı elinden zor kurtulmuştum El bir kere kalktımı devamı geliyor canım.Malesef şiddet en kötüsü.Dövdükten sonra ağlasa yalvarsa ne olur...Eşin yada ailesi aradılarmı canım peki? Şuan ne durumda olduğunu hissedebiliyorum canım bundan 11 ay önceki halim Kendini üzmemeye çalış canım herşey olacağına varıyor.Sen üzüldükçe ailen senden daha çok üzülücek.Bizler yanındayız canım.Umarım herşey yoluna girer.
allah korusun canım sonu böyle bıtme ihtimaline karşı inceldiğiyerden kopsun ama şu saatten sonra senin için bittyse allah yardımcn olsun hakkında hayırlısı olan neyse o olsun şükürkı senı kotuyp kollayan ailen varmış yanlarına sığınmışsın yaa bıde ailesnden destek göremeyenler çok uzuluyorum
Canım nekadar erken okadar iyidir.Böyle üzüleceğine en kısa zamanda hayatını düzene koyar sende nasıl yaşayacağını bilirsin hergün tedirgin yaşamaktan geleceğine güvenemediğin bir adama hayatını ipotek etmekten daha iyidir bence içinde bulunduğun durum.
Allah yardımcınız olsun...
inanamıyorum eşlerini döven erkeklere yaaa... hiç mi vicdan yok..
gücü eşit olan birine yapsın sıkıyorsa
Cok sagol canım icim yanıyor ya cok kırgınım cok kızgınım..Ailesinin canına minnet aramadılar.Esim yani ugur bu ortamdan ev yuzunden annemler yzunden oldu hersey sıkıldık ben seni sıktım fln diye konusup duruyor.Buraya izmire gelcekmis ev tutcakmıs dayıcak dösicekmis bana sevdigini ispatlıcakmıs konusup duruyor..Ben bitti diyorum o debeleniyor debelendikce batıyor..Güvenemiyrum artık ozmana o sıkıntı buraya gelcek baska sıkıtılar tekrar kaldıramam bu 6 mı 7 mi hatırlamıyorum benmkide can ne kadar sevdim oysa
Canım nekadar sürelik evlisin? Evi izmire taşırsa sence düzelirmi iyi düşün canım herşeyi.Ailenin desteğinin olması çok güzel.Destek göremeyenlerde varCanım yuva yıkılsın asla istemem ama bir evlilikte çok sorun oluyorsa malesef bitmeye mahkum oluyor.Ailede çok önemli.Bende 11 aydır ailemleyim ne eşim nede ailesi aramadı.Boşanma davam sürüyor.Bendede şiddet vardı.Ailesiylede problemlerim.Bende izmirdeyim canım.İyide tatlım ev ortam yüzünden sıkıldık diyorda eşin şiddet neden başka çözüm yokmuymuş eee sonra yine sorunlar olursa yinemi boğazına sarılıcak Allahım yar ve yardımcın olsun canım.İyi düşün ölç biç tart ve ona göre karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?