Ayrıldım..

Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin canım sabır diliyorum alışmak nekadar zor olsada insan herşeye aslında alışıyor sadece bazı yaralarımızı kendimiz kanatıyoruz hayattan keyif almaya çalış bugününün birdaha yaşanmayacağını hatırlat kendine sürekli sabır diliyorum.

Canım eski konularına bir baktım..Baba evindemisin şuan? Neler oldu?

Kendimizden öte sevdiklerimiz en cok deger verdiklerimiz kanatıyor icimizi..Sagolun Rabbim verir ins sabrını

Canım eski konularına bir baktım..Baba evindemisin şuan? Neler oldu?

Evet canım babamın evindeyim..Babam cok sinirli emanetime sahip cıkamadı öldürcm onu diyip duruyor..Korkuyorum acıkcası.Mutlu olıyım diye ugrasıyor sagolsun..

Ptesi kavga ettik 2 ay sonra tekrar vurdu..Bogazıma sarıldı öldürcek diye korktum bu defa..Sonra aynı sahneler aglamalar yalvarmalar.Cok sevdim be bu yüzden bu kadr zoruma gidiyor.Haketmedim.Bu defa unutamazdım.Umutlarım yne bos cıktı.İcimi cok yaktı Allahtan diliyorum onunda ici yansın,anasının,babasında..

hakkında hayırlısı olsun kısa zaman da yoluna girer herşey inşallah

Seviyorum ondan cok kızıyorum kendime ama caresizim ben mezara o mapusa gitcegine böyle ayrılık olsun..

Çok üzüldüm canım.Hakkında hayırlısı olsun...Benimde eşim beni dövdüğü ve gönderdiği son gece yastıkla boğmaya çalışmıştı elinden zor kurtulmuştum El bir kere kalktımı devamı geliyor canım.Malesef şiddet en kötüsü.Dövdükten sonra ağlasa yalvarsa ne olur...Eşin yada ailesi aradılarmı canım peki? Şuan ne durumda olduğunu hissedebiliyorum canım bundan 11 ay önceki halim Kendini üzmemeye çalış canım herşey olacağına varıyor.Sen üzüldükçe ailen senden daha çok üzülücek.Bizler yanındayız canım.Umarım herşey yoluna girer.

allah korusun canım sonu böyle bıtme ihtimaline karşı inceldiğiyerden kopsun ama şu saatten sonra senin için bittyse allah yardımcn olsun hakkında hayırlısı olan neyse o olsun şükürkı senı kotuyp kollayan ailen varmış yanlarına sığınmışsın yaa bıde ailesnden destek göremeyenler çok uzuluyorum

Cok sagol canım icim yanıyor ya cok kırgınım cok kızgınım..Ailesinin canına minnet aramadılar.Esim yani ugur bu ortamdan ev yuzunden annemler yzunden oldu hersey sıkıldık ben seni sıktım fln diye konusup duruyor.Buraya izmire gelcekmis ev tutcakmıs dayıcak dösicekmis bana sevdigini ispatlıcakmıs konusup duruyor..Ben bitti diyorum o debeleniyor debelendikce batıyor..Güvenemiyrum artık ozmana o sıkıntı buraya gelcek baska sıkıtılar tekrar kaldıramam bu 6 mı 7 mi hatırlamıyorum benmkide can ne kadar sevdim oysa

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun...

inanamıyorum eşlerini döven erkeklere yaaa... hiç mi vicdan yok..

gücü eşit olan birine yapsın sıkıyorsa

Cok sukur iyiki varlar ben ugur icin onlardan gectim onları cok kırdım ama onlar beni bırakmadı..Cok mahcubum..

Canım nekadar erken okadar iyidir.Böyle üzüleceğine en kısa zamanda hayatını düzene koyar sende nasıl yaşayacağını bilirsin hergün tedirgin yaşamaktan geleceğine güvenemediğin bir adama hayatını ipotek etmekten daha iyidir bence içinde bulunduğun durum.

Su bir kac ayı atlatabilirsem ölmeden daha kolay olur ins dayanmak..Mantıgım kadar yüregim güclü olsaydı smdiye kadarda durmazdım ama hep kandırıldım sanırım

Canım nekadar sürelik evlisin? Evi izmire taşırsa sence düzelirmi iyi düşün canım herşeyi.Ailenin desteğinin olması çok güzel.Destek göremeyenlerde var Canım yuva yıkılsın asla istemem ama bir evlilikte çok sorun oluyorsa malesef bitmeye mahkum oluyor.Ailede çok önemli.Bende 11 aydır ailemleyim ne eşim nede ailesi aramadı.Boşanma davam sürüyor.Bendede şiddet vardı.Ailesiylede problemlerim.Bende izmirdeyim canım.İyide tatlım ev ortam yüzünden sıkıldık diyorda eşin şiddet neden başka çözüm yokmuymuş eee sonra yine sorunlar olursa yinemi boğazına sarılıcak Allahım yar ve yardımcın olsun canım.İyi düşün ölç biç tart ve ona göre karar ver.

Etrafında sana destek olabilecek konuşmaları ve davranışlarıyla seni güçlendirecek insanlarla görüş canım ayrıca her sorana ayrı ayrı dert anlatmak zorunda hissetme sakın kendini insanlar meraklıdır sorarlar sen anlatmak ve konuşmak istemediğin sürece ben istemedim bitirdim evlilik kadar ayrılıkta doğal de geçsin gitsin bak insanlara bişeyleri anlatmak zorunda olmadığını hissettikçe ve öyle davrandıkça hergün biraz daha güçlü olacaksın ve sen bile birkaç ay sonra kendine inanamayacaksın.Yeni bir hayatım var de yeni planlar yap kafanı bunlarla meşgul et ve güzel şeyler düşünmeye çalış.

Nedenler ailesi bizi cok sıktı canım karısmıyormus gibi davranıp ince ince islediler doldurdular esimi..Ben mutlu olayım alısıyım diye cok ugrastı sevdi biliyorum ama sevmek yetmiyormus.Ben sıkıldıkca o sıkıldı birbirimize caktırmadık sözde icmzde yasadık ama hep bir kasvet vardı evde sonunda yne aynı..Benim zoruma giden o evde ne olcagı belliydi ve ben ona dedim ama dinlemedi ailesi icin geri döndü inkar etsede bundan eminin.Smdi herkesi sildim diyor ne fayda cok gec degil m artık..Ne olur baska sıkıntıda bunu yaparmı kesitiremiyruum bir damla güvenim yok vallaha cok yorgunum düsüemiyorum.2.5 sene oldu evleneli askerligi vardı kalan zamanda 2-3 ayda bir kavga ettiysek hep canımı yaktı nasıl güveniyim simdi seviyorum ama yüzüne bakamam artık eskisi gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…