Etrafında sana destek olabilecek konuşmaları ve davranışlarıyla seni güçlendirecek insanlarla görüş canım ayrıca her sorana ayrı ayrı dert anlatmak zorunda hissetme sakın kendini insanlar meraklıdır sorarlar sen anlatmak ve konuşmak istemediğin sürece ben istemedim bitirdim evlilik kadar ayrılıkta doğal de geçsin gitsin bak insanlara bişeyleri anlatmak zorunda olmadığını hissettikçe ve öyle davrandıkça hergün biraz daha güçlü olacaksın ve sen bile birkaç ay sonra kendine inanamayacaksın.Yeni bir hayatım var de yeni planlar yap kafanı bunlarla meşgul et ve güzel şeyler düşünmeye çalış.
Nedenler ailesi bizi cok sıktı canım karısmıyormus gibi davranıp ince ince islediler doldurdular esimi..Ben mutlu olayım alısıyım diye cok ugrastı sevdi biliyorum ama sevmek yetmiyormus.Ben sıkıldıkca o sıkıldı birbirimize caktırmadık sözde icmzde yasadık ama hep bir kasvet vardı evde sonunda yne aynı..Benim zoruma giden o evde ne olcagı belliydi ve ben ona dedim ama dinlemedi ailesi icin geri döndü inkar etsede bundan eminin.Smdi herkesi sildim diyor ne fayda cok gec degil m artık..Ne olur baska sıkıntıda bunu yaparmı kesitiremiyruum bir damla güvenim yok vallaha cok yorgunum düsüemiyorum.2.5 sene oldu evleneli askerligi vardı kalan zamanda 2-3 ayda bir kavga ettiysek hep canımı yaktı nasıl güveniyim simdi seviyorum ama yüzüne bakamam artık eskisi gibi..
Canım benim ya seni çok iyi anlıyorum.Belki başka şehirde ailesinden uzakta ev tutsa herşey iyi olur ama bilemiyorum.Telefonlada dolduran doldurur.Nolucak bu seferde oğlum bizden koptu başlayacaklar sana iyice kin tutmaya...Ahh şu erkek aileleri yokmu.Neden rahat vermezler.Şiddet affedilir gibi değil tatlım.Kalkan el hep kalkar malesef.Yorum yapmak okadar zor ki...Sorunlar yalnızca ailesindenmi kaynaklıydı? Çocuk yok galiba..
Cocugum yok canım o da laf oldu babası allahım ya söylerken bile deli oluyorum 2.es imam nikahlı fln örnek veriyordu baskalarını yok cocugu olmamıs birinin bu normalmis sanki bana laf carpıyor anasıda bi kavgamızda onu dedi allah bilip bilip vermiyor demekki ayrılmanız gerekiyor diyo yani akıllı..İlk günden beri sıktılar beni orda zaten evlendim 4 ay sonra askere gitti kavga etmistik ozamanda askerdeyken bir sürü sey söyledi gelnce aynı olmcak izmire tasıncaz cünkü ayrılmak istemistim hastaneye yatıp cıktıktan sonra..Hemen hemen hergün telefonda konustuk ttelefon sesinibekledim hep özledim hayal ettim ilk defa umutlandıp ama buraya geldi ve sadece 2 ay ugrastı olmadı is bulamadı yalovaya döndük beni rezil etti simdi ne diye inanıyım bundan gectim hadi inandım kabul ettim bu adam degismez affettikce aynısını yaptı bahane cok vurmak isteyice
yaa ne terbiyesiz insanlar var.... okudukça sinirlerim kalkıyor vallahi yaa...
yuhh yani 2.eş... Allah biliyor da vermiyor... bir insana söylenir mi bunlar? bir de evlat sahibi insanlar yani!!!
Sorumluluk cok zor ailem hep mutlu olmamı istedi ama ben bundan 2-3 ay öncesine kadar onlarında mutlulugunu dsünüp geri döndüm simdi 2 defa yıkıldılar..İns dedigin gibi olur canım bende bu acizligimden acımdan kurtulurum..
Cocugum yok canım o da laf oldu babası allahım ya söylerken bile deli oluyorum 2.es imam nikahlı fln örnek veriyordu baskalarını yok cocugu olmamıs birinin bu normalmis sanki bana laf carpıyor anasıda bi kavgamızda onu dedi allah bilip bilip vermiyor demekki ayrılmanız gerekiyor diyo yani akıllı..İlk günden beri sıktılar beni orda zaten evlendim 4 ay sonra askere gitti kavga etmistik ozamanda askerdeyken bir sürü sey söyledi gelnce aynı olmcak izmire tasıncaz cünkü ayrılmak istemistim hastaneye yatıp cıktıktan sonra..Hemen hemen hergün telefonda konustuk ttelefon sesinibekledim hep özledim hayal ettim ilk defa umutlandıp ama buraya geldi ve sadece 2 ay ugrastı olmadı is bulamadı yalovaya döndük beni rezil etti simdi ne diye inanıyım bundan gectim hadi inandım kabul ettim bu adam degismez affettikce aynısını yaptı bahane cok vurmak isteyice
Üzüldüm canım.Aileside seni istemiyor canım belli.k.peder imam nikahlı eş muhabbeti yapmış çok ayıp.Büyükler böyle yaparsa işimiz var valla.K.validenin söylediğide sinir bozucu.Dolaylı yoldan seni istemediklerini söylemişler.Eşin tamam arada kalıp sıkılabilir ama şiddette ne yaa.Ben seven erkeğin şiddet uygulayacağına inanmıyorum canım üzgünüm.Seven sevdiğine kıyamaz.Bende zamanında şiddeti affettim kesildimi arkası HAYIR..inan dahada beteri oldu son gecede boğmaya çalıştıKalsaydım birdahaki sefere boğazıma sarıldığında belki ölebilirdim. Kaç kere sözler verilmiş eşin tarafından ama yine aynısı olmuş.Ya çocuğun olsaydı daha zor olurdu Yaşın kaç canım?ailenin düşüncesi ne?
Güzelim sen böyle düşünme neden aciz olacakmışsın tamam acın olur acınıda yaşaman gerekli ama bence sen aciz değil kararlı ve güçlü bir kadınsın bukadarını bile yapabılmen karşı koyabilmen kararını ve kendine olan saygını gösteriyor güçlü olmaya devam etmelisin kendin ve ailen için birbirinize kenetlenip mutlu olmaya gayret edin şükür ki ailen sana destek olmuş allah onlardanda razı olsun.
Bende ölcektim canım nefesmin kesildigini hissettim son bir kac dakikayla kurtuldum belkide..Acık acıkta söylediler zamında Allah a havale ettim..Bende inanmıyorum seven yapamaz bahane hersey..Yasım 20 canım cok erken evlendim o yasta ne sevmesiyse ne askıysa 17 yasında evlendim iste bu nasıl bir aptallıktır hatalarımın bedelini ödüyorum belkide
Seviyorum ondan cok kızıyorum kendime ama caresizim ben mezara o mapusa gitcegine böyle ayrılık olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?