ayrıldınız ve kaza geçirdi aramak doğru olur mu

Aranızda bir bağ yok ki neden mesaj atmak için kafa yoruyorsunuz?
Hem sizin, hem de o kişi için problem olur.

2 önce ayrılmışsınız, hakkınızda ne düşünürse düşünsün, size ne ki?

Beni unutamamış, takip ediyor diye e düşünür, zira ben öyle dşünüyorum.

Ben buna eski sevgili, nisanli kiz vs gozuyle bakmiyorum. Insanlik vazifesi olarak bir gecmis olsun mesajinin kimseye zarari olmaz. Sonucta gecmiste bir birlikteliginiz olmus, her seyin hatrina gecmis olsun der insan. Sonucta is atmiyorsun adama, niye nisanlisin diye atmayasin ki mesaj? Bunun ahlaksizlik gibi aksettirilmesinden hoslanmiyorum ben.

Bir de su var. Eger siz bu kisiyle uzaktan da olsa birbirinizi goruyorsaniz, ayni muhitte yasamak, ayni is yeri, ortak arkadas vs gibi, mesaj atmaniz gerekir diye dusunuyorum. Ha siz bu kisiyi gizli takip ediyorsaniz ve kazayi da kendi cabanizla gizliden ogrendiyseniz yine birbirinizden haberiniz yokmus gibi davranabilirsiniz. Yani zaten hic bir sekilde hayatinizda gormediginiz duymadiginiz kisinin karsisina cikmak zorunda degilsiniz. Sizden bu beklenmez. Benim gorusum bu.

2 yıl olmuş ayrilali gerek yok.herkesin huzuru kaçar unutun bence

Hayatindaki kisiyi aldatacaksin yani?

Valla ben aradım o süreci atlatana kadar destek oldum. Çok büyük bi trafik kazası geçirdi 2 arkadasini kaybetti. Yaklaşık 1 ay hergün aradım nasl olduğunu sordum. Çok destek olduğumu söyledi teşekkür etti. Sonra hayatına devam etti. Geçmişin hatırına dostça aramak size ne kaybettirirki

Sen iki yildir evli degil misin?
Actigin bi onceki cinsellik hakkindaki konu??
Hakikaten, ne iş konu sahibi?

Kayınvalideniz var, çocuğunuz var, kocanızla sevişmek istiyorsunuz bir yandan. Öte yandan evlilik arefesindesiniz ve eski sevgilinizi arıyorsunuz?

Eşiniz varken başka adamların derdine mi düşüyorsunuz hem de duygularınız karışık ? kaza geçirmiş geçirmemiş size ne ,onu mu takip ediyorsunuz kendi hayatınıza bakın!

Sevmediginiz adamla evlenmeyin. Sonra kac hayat yikiliyor. Ayrilip yazin geri dönmesini istiyorsaniz. Kimsenin basini yakmayin saka degil evlilik

Mesaj atacaksınız ve bir kapı açacaksınız.
Sevgiliniz böyle bir şeyi bilse asla izin vermezdi diye düşünüyorum. Siz bilirsiniz artık.

Hakikaten, ne iş konu sahibi?

Kayınvalideniz var, çocuğunuz var, kocanızla sevişmek istiyorsunuz bir yandan. Öte yandan evlilik arefesindesiniz ve eski sevgilinizi arıyorsunuz?
Bende az önce gördüm eski konuyu . Konu Sahibi canı sıkıldıkça evleniyor bosaniyor sevgili yapıyor sanırım

Eşiniz varken başka damların derdine mi düşüyorsunuz hem de duygularınız karışık ? kaza geçirmiş geçirmemiş size ne ,onu mu takip ediyorsunuz kendi hayatınıza bakın!
Evet evliymis ve bence unutamamis eski sevgilisini, konulari bunu gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…