Bir taraf soğuduktan sonra terkediyorsa karşı taraf hep sizin yaşadıklarınızı yaşıyor. Çok zor anlar yaşıyor. Kabullenemiyor ve o içindeki sevgi terkedilmişlikte eklenirse iyice hüsrana dönüşüyor. Eğer bu durumdan kurtulma yollarını aramazsanız içinde bulundugunuz durum daha da zorlaşacak..
Kendinize farklı uğraşlar bulun, hatta kendinizi bile unutacak kadar yoğunlaştırın hayatınızı. Bu ilişkinin tekrar başlayacagını düşünmüyorum. Sizin yakınlaşmanız , onun bulunduğu eve gitmeniz ve bu durum sonucunda sizden uzaklaşması.. Sizi çok sevmediği ve amacının ne olduğu ortada.. Eğer tükendim artık olmuyor diyorsa ve siz dayanamayığ hala arıyorsanız bu onu sizden daha da uzaklaştırır ve egosu daha da yükselir.
Uzaktan ilişki yürütmek zordur!
Her zaman derim mesela ben yapamam!!!
Bence erkek arkadaşınızda da bu güç yok..
Üzerine gitmenin anlamı yok,yarın dönse yine sizi üzebilir,kendi hayatınıza dönmelisiniz biliyorum zordur çok zordur ama inanın hayatta insanlar nelere nelere alışıyor istedikten sonra..
yaptıgı yanlıs yanına gitmisin kalmıssın hersey guzel gecti diyorsun daha sonra boyle bir davranısta bulunmasına anlam verememen dogal...ayrıldıktan sonra keske hic aramasaydın hem oda yaptıgı hatanın farkına varabilirdi ama sen onu aradıkca senin onu sevdiginin ozlediginin hala farkında arama sorma hic bırak kendi haline zaten seni ararsa barısmak istedigi icin arayacaktır...cok zoranlayabiliyorum seni ama sen degil o hatalı boyle dusun...
seni cok cok iyi anlıyorum bende yasadım insan ne hale geliyor nasıl uzgun caresiz kalıyor biliyorum ama dedigim gibi arama onun sesini duydukca seni daha kotu yapar emin ol oyle biliyorumyasayınca insan boyle durumları tecrube sahibi oluyor...hayatına don ne kadar zorda olsa unutmaya calıs hic beklemedigin bir anda arar birgun oda pisman olur...
böyle zamanlarda insana nefes almak bile zor gelir. sabah uyanmak istemezsin..ve akşam olmasından korkarsın... ama değişik ortamlara girip,boş vakitlerini doldurmadan onu unutman mümkün değil. sürekli boş vakitlerini doldurmalısın. aramamaya çalış. onun da kafasını toplamasına izin ver... sen aradıkça daha da sıkıntılı hissediyordur. emin ol seni çok iyi anlıyorum. ama emin ol 15 gun geçince aradan çok daha iyi olacaksın ve sağlıklı düşüneceksin. hem ayrı şehirlerdesiniz, görüp de unutamama gibi bi problemin de yok...
bizde sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz cok ayrıldık barıstık hep olmaz artık diye bitiyor ama unutulmuyor okadar kolay gene barısılıyor bir sekilde...sen yine zamana bırak gun gelir ozler seni sen elinden geleni yapmıssın zaten aklı basına gelirde ozaman sen onu sevmekten vazgecersen onun icin kotu olur bırak o dusunsun sen degil...
Çok zor anlayabiliyorum. 3 yıl dile kolay...
ama birden böyle davranması da garip. her şey iyiyken 2 gün sonra ayrılmak istemesi..
hem uzakta olupta ilişkisini yürüten çok kişi var. zor mu gelmiş ona yani. sen kalkıp onun yanına gidiyosun zahmet etsinde o da senin yanına gelsin seviyosa, özlüyosa hiç zor değil...
yapcak bişey yok sanırım bu saatten sonra. kendini meşgul etcek şeyler bul. ne kadar kötü olsan da aramamaya çalış. Çok iyi anlıyorum çok zor ama o içinde bitirdikten sonra istediğin kadar ara bağır çağır karşı taraf biraz üzülse de iyi anlamda hiç bir şey olmuyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?