Ayrılığa alışamadım

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
Selam kızlar..
Yaa deli olucam ben artık Evett aynı kişiden bahsedeceğim size.. Durun bir baştan alayım.. Kasımda 3. senemize girmiştik sevgilimle. Farklı şehirlerde yaşıyoruz bu sene taşındık yani.. Bayramda yanına gittim çok özlemiştim herşey çok güzeldi o zamana kadar rüya gibiydi özlemle birlikte artmıştı aramızdaki bağ. Yani öyle zannediyordum. İşte buluştuk onlarda kaldım iki gün herşey harikaydı ilk defa bi gece geçirdik beraber.. Herşey öyle güzeldi ki çok özel anlardı ikimiz içinde onun sevgisinden kendi sevgimdende çok emindim o kadar yılımızın verdiği güvenle birlikte tabi.. Ama ne olduysa o günden sonra doğru dürüst konuşmadık hiç ilgilenmedi bende sevmiyorsan ayrılalım dedim kabul etmiyordu ama sürekli söylemeye başladım çünkü tavırlarından anladım birşeyler olduğunu oda tamam dedi ara verelim bi süre.. Ben Antalya'ya dönüyordum bu arada yolculukta konuştuk yani.. Daha yanından ayrılalı iki üç gün olmuştu... o günden sonra ne aradı ne bi mesaj attı o kadar kötü hissettimki ben aradım sonunda dayanamadım ağladım bağırdım çağırdım telefonda hiçbişey söyleyemedi.. Neymiş zaten bir aydır mutsuzmuş ayrılığa dayanamıyormuş yalana bak sen o zaman daha bikaç gün önce neden o şekilde yakınlaştık? Madem bir aydır vardı böyle bi soğukluk neden yani? O ayrılık döneminde yaşadıklarımı yazmıyorum bile gerçekten çok kötü zamanlar geçirdim hayatımda yaşamadığım kadar sorun yaşadım bu dönemde halada devam ediyor.. 3 ay oldu ayrılalı öyle zamanlar oluyor ki dayanamıyorum onsuzluğa bazen ona çok ihtiyaç duyuyorum o zaman ne yapacağımı hiç bilmiyorum dayanamayıp arıyorum bazen.. Hergün rüyamda görüyorum ağlayarak uyanıyorum dayanımaz bi hal aldı artık kızlar çok alışmışım ona çok bağlanmışım hep sevdim ben onu sabaha karşı uyandım bugün rüyamda gördüm onu kalktığımda çok başım ağrıyordu çok ağladım mesaj attım dayanamayıp.. işte konuştuk bikaç saat falan ama hiçte pişman gibi değil sadece üzülmeni istemiyorum mutlu ol falan diyo ne yapcağmı bilmiyorum ya çok özledim nasıl alışacağım

Bir taraf soğuduktan sonra terkediyorsa karşı taraf hep sizin yaşadıklarınızı yaşıyor. Çok zor anlar yaşıyor. Kabullenemiyor ve o içindeki sevgi terkedilmişlikte eklenirse iyice hüsrana dönüşüyor. Eğer bu durumdan kurtulma yollarını aramazsanız içinde bulundugunuz durum daha da zorlaşacak..

Kendinize farklı uğraşlar bulun, hatta kendinizi bile unutacak kadar yoğunlaştırın hayatınızı. Bu ilişkinin tekrar başlayacagını düşünmüyorum. Sizin yakınlaşmanız , onun bulunduğu eve gitmeniz ve bu durum sonucunda sizden uzaklaşması.. Sizi çok sevmediği ve amacının ne olduğu ortada.. Eğer tükendim artık olmuyor diyorsa ve siz dayanamayığ hala arıyorsanız bu onu sizden daha da uzaklaştırır ve egosu daha da yükselir.

ayrıntıları bilmeden nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? inanın basit bir ilişki değildi... bunun açıklamasını yapmayacağım burda... benim zaten moralim bozuk lütfen bu şekilde yorumlar yapmayın iyi olmaya ihtiyacım var

Uzaktan ilişki yürütmek zordur!
Her zaman derim mesela ben yapamam!!!
Bence erkek arkadaşınızda da bu güç yok..
Üzerine gitmenin anlamı yok,yarın dönse yine sizi üzebilir,kendi hayatınıza dönmelisiniz biliyorum zordur çok zordur ama inanın hayatta insanlar nelere nelere alışıyor istedikten sonra..

Burada yazdığınız kadar yorum yapabiliyorum. En azından arka arkaya yazmışsınız .Gittim , yakınlaştım , döndüm sonra beni aramadı. Bende buradan bunu anladım.Yargılamak için yazmadım üstelik.

Amacım kesinlikle sizi üzmek değil, olamazda.. Üstelik kızdığım, ilişkiler böyle güzel giderken erkeklerin birden kopması.

Yazı uslubu ne kadar düzgün olursa olsun bir soğuk anlayış oluyor içinde..Tekrar okudum, kırılacak gibi yazmamışım ama yaşayan sizsiniz, sizin tarafınızdan değerlendirmem güç. Bu yüzden özür dilerim kardeşim.

Gönül koyduysanız yazdıklarıma

doğru bende öyle bir yazmışım ki.. özet geçince böyle oluyor sizin gibi anlayan çok olmuştur eminim.. önemi yok derdime ortak olduğunuz için teşekkür ederim

yaptıgı yanlıs yanına gitmisin kalmıssın hersey guzel gecti diyorsun daha sonra boyle bir davranısta bulunmasına anlam verememen dogal...ayrıldıktan sonra keske hic aramasaydın hem oda yaptıgı hatanın farkına varabilirdi ama sen onu aradıkca senin onu sevdiginin ozlediginin hala farkında arama sorma hic bırak kendi haline zaten seni ararsa barısmak istedigi icin arayacaktır...cok zoranlayabiliyorum seni ama sen degil o hatalı boyle dusun...

Son düzenleyen: Moderatör:

istedikten sonra tabi.. ister istemez hala bekliyor bi yanım dönecek diye.. yinede hayat belli olmaz yarın karşıma ne çıkarır..

onu şımartmak için aramıyorum ki kaç senem onla geçti benim ister istemez ihtiyacım olan anlar oluyor acıya dayanamadığımız zamanlar hepimizin olmaz mı? zamana bırakıyorum işte herşeye çare..

seni cok cok iyi anlıyorum bende yasadım insan ne hale geliyor nasıl uzgun caresiz kalıyor biliyorum ama dedigim gibi arama onun sesini duydukca seni daha kotu yapar emin ol oyle biliyorum yasayınca insan boyle durumları tecrube sahibi oluyor...hayatına don ne kadar zorda olsa unutmaya calıs hic beklemedigin bir anda arar birgun oda pisman olur...

canım daha önce bi ayrılık yaşamıştık inat bu özlesede aramıyor işte.. hem şimdi ayrı yerlerde olduğumuz için hiç sanmıyorum ki arasın.. kendinden çok emin o dönmeyeceği konusunda yani..

böyle zamanlarda insana nefes almak bile zor gelir. sabah uyanmak istemezsin..ve akşam olmasından korkarsın... ama değişik ortamlara girip,boş vakitlerini doldurmadan onu unutman mümkün değil. sürekli boş vakitlerini doldurmalısın. aramamaya çalış. onun da kafasını toplamasına izin ver... sen aradıkça daha da sıkıntılı hissediyordur. emin ol seni çok iyi anlıyorum. ama emin ol 15 gun geçince aradan çok daha iyi olacaksın ve sağlıklı düşüneceksin. hem ayrı şehirlerdesiniz, görüp de unutamama gibi bi problemin de yok...

bizde sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz cok ayrıldık barıstık hep olmaz artık diye bitiyor ama unutulmuyor okadar kolay gene barısılıyor bir sekilde...sen yine zamana bırak gun gelir ozler seni sen elinden geleni yapmıssın zaten aklı basına gelirde ozaman sen onu sevmekten vazgecersen onun icin kotu olur bırak o dusunsun sen degil...

aynı şeyleri bende yaşıyorum aşığım,ben kendim ayrıldım. onun tekrar aramasını ve yeniden başlamamızı istiyorum gel gör ki araryan soran yok . öyleyse ben de ARAMAYACAĞIM. sen de öyle yap

görüpte unutamama gibi bir problemim yokta.. o geçirdiğimiz iki özel günden sonra bitmesi çok kötü yaptı beni hiç beklemediğim bir anda gerçekten çok acı çektim burda anlattığım kadar basit değil yani 3 ay oldu ben yeni toparlanıyorum elim bile kalkmıyordu hiçbirşey yapmaya dedim ya hayatımın her alanında olumsuz bi şekilde etkiledi beni.. dediğin gibi senin nefes almak bile zor geliyor.. bide o mutluyken.. yani konuştuğumuz zaman hala beni önemsediğini anlıyorum ama bilmiyorum mesafe olduğu için acı çekeceğini düşünüyor belki o yüzden daha başlayıpta acı çekmek istemiyor..

döneceğini hiç sanmıyorum ama umarım dediğin gibi olur.. teşekkür ederim canım

Çok zor anlayabiliyorum. 3 yıl dile kolay...
ama birden böyle davranması da garip. her şey iyiyken 2 gün sonra ayrılmak istemesi..
hem uzakta olupta ilişkisini yürüten çok kişi var. zor mu gelmiş ona yani. sen kalkıp onun yanına gidiyosun zahmet etsinde o da senin yanına gelsin seviyosa, özlüyosa hiç zor değil...
yapcak bişey yok sanırım bu saatten sonra. kendini meşgul etcek şeyler bul. ne kadar kötü olsan da aramamaya çalış. Çok iyi anlıyorum çok zor ama o içinde bitirdikten sonra istediğin kadar ara bağır çağır karşı taraf biraz üzülse de iyi anlamda hiç bir şey olmuyor malesef...

bilmem mi.. ne kadar haklı olursam olayım karşımdakinin duyguları bitince yapacak birşey olmuyor kendi haline bıraktım artık.. kabullenip susup oturacaksın kabaca tabiri işte gerçektende yapacak başka hiçbir şey yok..

sanırım daha önce de uzun süreli ayrılık yaşamışsınız. Tekrar toparlamaya çalışmışsınız dicem ama sen çalışmışsın sanırım. Sonra gene aynı şey gene ayrılık... hakkında hayırlısı olsun...

alışmak imkansız galiba ben de aynı durumdayım çok iyi anlıyorum seni de rüya da görüp ağlamayı dayanamayıp mesaj atmayı özlemeyi çok iyi biliyorum bir buçuk aydır hiç geçmicek alışılmıcak gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…