Ayrılığa alışmak

Gokmelek

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
35
25
8
37
Merhaba arkadaşlar Hamile iken eşinle boşanan varmı aranızda? Kendinizi nasıl hissettiniz? Bende böyle bir durumdayım ve kendimi çok kötü hissediyorum. Bugün Doktor kontrolümde dışarda çiftleri gördüm eşleri ne kadar heycanlı ve mutlu görünüyor yanlarında dimdik ben ise yalnız başıma. bebeğimin cinsiyetini eşime söyleme hayalleri kurardım bekarken o havalara uçacaktı beni kollarına alacaktı alnımdan öpecekti. Ama hayalmiş bunlar hiç saçımı okşadı mı ki! Bir defa yeni hamile kaldığımda canım tatlı istedi, canın tatlı isterde ben almazmıyım dedi de bana almadığı tatlıyı arattı dalga geçti. Cevreme bakiyorum herkes karisini pamuklara sariyor benimki ise ailesiyle kafa kafaya vermiş beni Mahkemede nasıl alt edeceğinin uğraşları peşinde bebeği yada ben umrunda bile değil çünki onun işine yaramayan hic kimse umrunda değildir. Evliliğimizin bitişinde hiçbir suçum yoktu hep sabrettim hep kandırıldım. En sonunda noktaya geldik. Canım çok yanıyor acaba diyorum oda bana yaptıklarının cezasını çekermi allah yaptıklarını yanına bırakmaz değilmi, kendimi bununla avutuyorum.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.

Tam anlamadım, bir kere bile saçınızı okşamamış adamdan mı bebek istediniz? Hiç saçınızı okşamamış adam mı bebeğinin cinsiyetini öğrenince sizi kollarına alacaktı? Evliliğim boyunca sabrettim, kandırıldım dediğinize göre, gayet sorunlu bir evlilikti, öyle mi? Şu anlattığınız şeylerden çıkan sonuç bile bile lades deme durumu gibi duruyor ama yanlış anlattıysanız bilemem. Umarım bundan sonra daha mantıklı davranır, yavrunuzla birlikte hep güzel şeylerle karşılaşırsınız.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.

Tam anlamadım, bir kere bile saçınızı okşamamış adamdan mı bebek istediniz? Hiç saçınızı okşamamış adam mı bebeğinin cinsiyetini öğrenince sizi kollarına alacaktı? Evliliğim boyunca sabrettim, kandırıldım dediğinize göre, gayet sorunlu bir evlilikti, öyle mi? Şu anlattığınız şeylerden çıkan sonuç bile bile lades deme durumu gibi duruyor ama yanlış anlattıysanız bilemem. Umarım bundan sonra daha mantıklı davranır, yavrunuzla birlikte hep güzel şeylerle karşılaşırsınız.
belki yalnış anlatmış olabilirim. Son zamanlarda öyle idi. Düzelir diye düşündüm düzelmedi. Tabii güzel davranıyordu ilk zamanlar sonradan bozuldu

belki yalnış anlatmış olabilirim. Son zamanlarda öyle idi. Düzelir diye düşündüm düzelmedi. Tabii güzel davranıyordu ilk zamanlar sonradan bozuldu
Ne kadardır evliydiniz peki? Birbirinizi tanımak, gözlemlemek için yeterince zamanınız oldu mu? Yani insanlar öyle kısa sürede değişmezler ki. Ya da değişmeye başladıysa, ciddi bir sebebi olmalı. Tartışma sebepleriniz neydi? Olan olmuş, artık bebeğinizi ve kendinizi düşüneceksiniz. Çalışıyor musunuz, yanınızda size destek olan birileri var mı?

Erkek aileleri göz göre göre bir yuvayı yıkılırken nasıl seyrederler nasıl daha fazla gazlarlar hiç aklım almıyor. İnsan alır karşısına oğlunu yanlışı doğruyu gösterir olmuyorsa da en adaletli şekilde bitmesini sağlar. İnsanlıktan utanıyorum. Öyle veya böyle ortada bir bebek var. Umarım o güzel yavrunun kaderi mükemmel olur.

Erkek aileleri göz göre göre bir yuvayı yıkılırken nasıl seyrederler nasıl daha fazla gazlarlar hiç aklım almıyor. İnsan alır karşısına oğlunu yanlışı doğruyu gösterir olmuyorsa da en adaletli şekilde bitmesini sağlar. İnsanlıktan utanıyorum. Öyle veya böyle ortada bir bebek var. Umarım o güzel yavrunun kaderi mükemmel olur.
Onu bende anlayamıyorum. Bebek hicbirinin umrunda değilki. Onlar boşanmada para vermeme korkusundalar. Tek dertleri bu.

Kardeşim bu yolda tek yürüyeceğine emin misin o gücü kendinde görebiliyor musun ?
Ki boşanma yani bu oyuncak işi değil.. paşazade hazretleri sen hamile olduğun halde boşanmaya tam olarak kararlı mı?
Aileler hiç karışmadılar mı bak bebeginiz var durun bi falan diye

Kardeşim bu yolda tek yürüyeceğine emin misin o gücü kendinde görebiliyor musun ?
Ki boşanma yani bu oyuncak işi değil.. paşazade hazretleri sen hamile olduğun halde boşanmaya tam olarak kararlı mı?
Aileler hiç karışmadılar mı bak bebeginiz var durun bi falan diye
Ben secmedim bunu o istedi böyle olmasını. Ailesi tabiiki karıştı anlaşmalı boşanın dedi dalga geçer gibi. Paşazade tabiiki kararlı okadar ki bugün onunla yarın başkasıyla. Yaşadıklarımı anlatsam aptal dersiniz. Kendimi üzmek istemiyorum ama elimden de gelmiyor ya aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım

Ben secmedim bunu o istedi böyle olmasını. Ailesi tabiiki karıştı anlaşmalı boşanın dedi dalga geçer gibi. Paşazade tabiiki kararlı okadar ki bugün onunla yarın başkasıyla. Yaşadıklarımı anlatsam aptal dersiniz. Kendimi üzmek istemiyorum ama elimden de gelmiyor ya aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım
Yahu kolay değil kurban olduğum ama sen bu yolda kararıysan sakin dönme çünkü sen doğum yapınca onun babalık duyguları kabaracak kim.bilir belki dönmek bile isteyecek belki işi cirkeflige bindirip çocuğu almak bile isteyecek...
Dikkatli ol adımlarını temkinli at...
Ve Allaha havale et
Onun adaletine güven emin ol senin su halin evladının o masumluğu zaten onun hayatını alt üst edecektir...
Allahın laneti üstlerine olsun diyorum başka hiç bir şey diyemiyorum
Senden ve evladından uzak dursunlar inşallah
Dik dur aileni arkana al
En azından adamlığı senden senin duruşundan öğrenir...

Kizim çok küçüktü canim ayrılmaya karar verdiğimde..keşke hamileyken karar verseydim. Çünkü hiç mutlu olmadım onunla

Seni çok iyi anlıyorum. Ama geçiyor. 10 yıl geçmiş üzerinden. Yeniden evlendim. Herşey geçti ama hala arada içimi bir ateş basar..bu geçmiyor

Kizim çok küçüktü canim ayrılmaya karar verdiğimde..keşke hamileyken karar verseydim. Çünkü hiç mutlu olmadım onunla

Seni çok iyi anlıyorum. Ama geçiyor. 10 yıl geçmiş üzerinden. Yeniden evlendim. Herşey geçti ama hala arada içimi bir ateş basar..bu geçmiyor
O ateş işte aylardır yakıp kavuruyor beni. Yaşadıklarımı unutamam ama o kendi vicdanı okadar rahatki.

Ben size kısaca anlatayım durumu bu insan beni defalarca aldattığını öğrendim ve terk ettim. 1,5ay ayrı kaldık. Sonra özürler falan aileler araya girdi ben evime geri döndüm. Meğer niyeti başkaymış bebeğimi aldırtıp anlaşmali boşanmakmış derdi. Bir hafta yanında kaldım cehennem gibiydi sürekli cocuğu aldıralım diye baskı yaptı bende bebeğin günü geçti artık aldıramayız mümkün değil desemde o bir yolunu bulacağını merdiven altı yaptıracağını eğer kabul etmezsem de beni döverek cocuğu düşüreceğini söyledi. Ben bu duyduklarıma inanamasamda bir yolunu bulup yanıma bir çorap bile almadan elinden kaçtım bu arada ailemin evine de 15 saat uzak evimiz. Hemen boşanma davası açmış bana bide utanmadan. Bu yaşadıklarım aklıma geldikce cok kötü oluyorum.

Merhaba arkadaşlar Hamile iken eşinle boşanan varmı aranızda? Kendinizi nasıl hissettiniz? Bende böyle bir durumdayım ve kendimi çok kötü hissediyorum. Bugün Doktor kontrolümde dışarda çiftleri gördüm eşleri ne kadar heycanlı ve mutlu görünüyor yanlarında dimdik ben ise yalnız başıma. bebeğimin cinsiyetini eşime söyleme hayalleri kurardım bekarken o havalara uçacaktı beni kollarına alacaktı alnımdan öpecekti. Ama hayalmiş bunlar hiç saçımı okşadı mı ki! Bir defa yeni hamile kaldığımda canım tatlı istedi, canın tatlı isterde ben almazmıyım dedi de bana almadığı tatlıyı arattı dalga geçti. Cevreme bakiyorum herkes karisini pamuklara sariyor benimki ise ailesiyle kafa kafaya vermiş beni Mahkemede nasıl alt edeceğinin uğraşları peşinde bebeği yada ben umrunda bile değil çünki onun işine yaramayan hic kimse umrunda değildir. Evliliğimizin bitişinde hiçbir suçum yoktu hep sabrettim hep kandırıldım. En sonunda noktaya geldik. Canım çok yanıyor acaba diyorum oda bana yaptıklarının cezasını çekermi allah yaptıklarını yanına bırakmaz değilmi, kendimi bununla avutuyorum.
Kıyamam sana. Boşanma aşamasında olmak bile zorken birde hamilelik. Allah yardımcın olsun. Bebeğin için dirayetli ol sıkma canını. Hepimiz haksızlıklardan geçiyoruz. Allah bir şekilde hesabını soruyor. Sıkma o guzel canını

Herşey geçiyor inanın.Sizi çok iyi anlıyorum.Bende bebeğim doğduktan üç ay sonra aldatildigimi öğrenip bir yilin sonunda da bosandim. Bebeğimle dolaşırken dışarıda hep babalar ve çocuklarına bakar gözlerim dolardı.Aslinda üzüldüğüm kendim değil , bebeğimdi .Şimdi iyi ki bosanmisim diyorum.Kizim 12 yaşında ve ben ikinci evliligimi yapali iki sene oldu.Mutluyum ,mutluyuz.Umarim sizde çok mutlu olursunuz bebeğinizle.

Şuan üzülüyorsun evet ama ben olsam bebeği umursamamalarına mutlu olurdum. Ya bebeğine düşkün olsaydı senden alsaydı kaçsaydı vs bide müge anlıya çıkar bebek arardın. Boşver Boşanma aşamasındasın bu adamdan kurtul ve yoluna bak.

ben de senin gibi hamileyken boşandım ama şiddet aldatma falan yoktu. olmayacak düzelmeyecek durumlar vardı. önce dünya başıma yıkıldı ben altında kaldım gibi hissettim. yalnız mutsuz umutsuz. bir de dünya kadar borç içinde çalışmak zorunda olmak. üstelik işim ne surat asmayı ne de üzgün olmayı kaldırabilecek bir pozisyon değildi. tek başıma gittim senin gibi kontrollere cinsiyetini tek başıma öğrendim. doğuma annemle gittim. canım bir şey çekince o sıcak yataktan kalkıp kendim aldım. hani diyor ya bir şarkıda sağ elimi solumla avuttum. ama sonradan gördüm ki bunların çoğu hormonlardan kaynaklı gereksiz hassasiyetlermiş. şimdiki aklım olsa yarısına bile üzülüp vaktimi harcamazdım. oturup kendime acımazdım. dünyalar tatlısı iki kızım işim gücüm yeni yeni yoluna soktuğum sosyal hayatımla küçücük ama bana ait içinde huzur olan evimle öyle mutluyum ki. mutluluk kendine ait düzen demekmiş. kendi kendine karar verebilmek demekmiş. insanların senin istediğin kadar hayatında olması demekmiş. o zaman biri söylese ne anlıyor bu der kızardım ama hayat bitmiyor hatta yeni başlıyor senin için her bir çocuk yepyeni bir yaşam gibi.kimseye ihtiyacımız yok. sakın üzme kendini inan bana geçiyor :)

Bak canim hiç uzulme bebegin onu oldurmek isteyen bir babayla olacagina babasiz buyusun. Guzelce bebegini dogur buyut bir ise gir calis hayatini cocugunla kur ve devam et. In an dunya essiz de devam eder ayrica mahkemeye tum yaptiklarini bildir saglam bir tazminat al hayat cok guzel az sabirla olur her sey.

Ben size kısaca anlatayım durumu bu insan beni defalarca aldattığını öğrendim ve terk ettim. 1,5ay ayrı kaldık. Sonra özürler falan aileler araya girdi ben evime geri döndüm. Meğer niyeti başkaymış bebeğimi aldırtıp anlaşmali boşanmakmış derdi. Bir hafta yanında kaldım cehennem gibiydi sürekli cocuğu aldıralım diye baskı yaptı bende bebeğin günü geçti artık aldıramayız mümkün değil desemde o bir yolunu bulacağını merdiven altı yaptıracağını eğer kabul etmezsem de beni döverek cocuğu düşüreceğini söyledi. Ben bu duyduklarıma inanamasamda bir yolunu bulup yanıma bir çorap bile almadan elinden kaçtım bu arada ailemin evine de 15 saat uzak evimiz. Hemen boşanma davası açmış bana bide utanmadan. Bu yaşadıklarım aklıma geldikce cok kötü oluyorum.

Yaa allah cezasini versin tam bir pislikmis. Sakin geri donme bir daha seni kandirmasina izib verme. Bir ömür düzelmez asla. Merdiven altı aldırmak nedir oralarda kadınlar ölüyor be!!
Allah yardımcın olsun ne desek boş. Tek tesellim sen ve bebeğin sağ olarak kurtuldunuz :(

Back
X