ilşkmz 2.5yıldr var.2.5 yıl boyunca ayrı şehrlerde yaşadık.
hayatımıza bir başkası girmediği gbi örnek bir çift olarak gösterildik.
bnden herhangi bir beklentsi yok ki elinde tutmaya çalşsın.
ayrıca istedgi anda bir çok kızı tavlayabilck tipte birisi.
bilemiyorum.şuan bir çok sıkıntısı var okulu,ailesi,işi arasında kafayı yemek üzre.
belki geçici bir bunalmdadır diye bekliyorum.bunun aksinden emin oldgmda gidebilirm ancak.
emin olmadan gidrsem dayananmam acabalarla hep geri dönerim mafoldumben
İçini rahatlatmak istedim canım çnkü aynı şeyler neyse ama biz ayrı şehrlerde deiliz tek fark bu umarım düzelrsinz hem uzun ilşkilerde böle gel gitler olur çokda normal zaten uzulme sabret bakalım ama haddini aşmasın aşarsa tavrını koy dualrım seninle :teselli:ilşkmz 2.5yıldr var.2.5 yıl boyunca ayrı şehrlerde yaşadık.
hayatımıza bir başkası girmediği gbi örnek bir çift olarak gösterildik.
bnden herhangi bir beklentsi yok ki elinde tutmaya çalşsın.
ayrıca istedgi anda bir çok kızı tavlayabilck tipte birisi.
bilemiyorum.şuan bir çok sıkıntısı var okulu,ailesi,işi arasında kafayı yemek üzre.
belki geçici bir bunalmdadır diye bekliyorum.bunun aksinden emin oldgmda gidebilirm ancak.
emin olmadan gidrsem dayananmam acabalarla hep geri dönerim mafoldumben
CEVABIN BENDE ! bak canım seni etkılemıorum hiç
aynen yaşadıklarımı yazıorum geçen yaz aynen bole oldu ruhsal sorunlar dı
başka şehıre gtmesydı çalşmaya bişeyler değişti biranda bana deli divane aşık adam gtti ki 1-5 yıllk sevglydık yerıne bana gelipte senden ayrılmak ıstıorum ama bişey var yapamıorum DEDİ sabrettm ağladım süekli bu şeklde 2 ay geçti sonra noldu bılıomsn ? herşey eskisi gibi şuan dahada iyiyz 2-5 yıl şuanda ve Allah şükür masallardaki gibi aşk yaşıorz iiki sabretmişim dıorum şimdi tek dileği benimle evlenmek tek hayali 2 lafndan biri bu:asigim:
Bende de aynı durum oldu. Çok sevecen benimle olmak istediğini, söyleyen adam artık bunalır oldu. Aramadı doğru dürüst. epeyce üstüne düşmedim, sabrettim.
Gitti.
GİDİŞ O GİDİŞ...
Ervacım umarım yukardaki arkadaşınki gibi olur sonucunuz.
Ama biraz gözleri açmakta da fayda var.
Daha az yara alırız belki böylelikle.
Her hikaye aynı bitmez.
CEVABIN BENDE ! bak canım seni etkılemıorum hiç
aynen yaşadıklarımı yazıorum geçen yaz aynen bole oldu ruhsal sorunlar dı
başka şehıre gtmesydı çalşmaya bişeyler değişti biranda bana deli divane aşık adam gtti ki 1-5 yıllk sevglydık yerıne bana gelipte senden ayrılmak ıstıorum ama bişey var yapamıorum DEDİ sabrettm ağladım süekli bu şeklde 2 ay geçti sonra noldu bılıomsn ? herşey eskisi gibi şuan dahada iyiyz 2-5 yıl şuanda ve Allah şükür masallardaki gibi aşk yaşıorz iiki sabretmişim dıorum şimdi tek dileği benimle evlenmek tek hayali 2 lafndan biri bu:asigim:
arkadaşlar çok saolun ikinz de çok iyi örneksinz bana.iki durumada hazrlıklıyım aslında.
ama işte cwp bulamadan gidemem.bekleyip görmeliyim bu cwbı.yaşamalıyım.
alevcim inş bizde barışır mutlu oluruz.çok sorunları var geçen gün telfnda konuşuyrduk yeter artık üstme gelmeyin yaa dedi aglamaklı bi sesle.
belki gerçkten bunalımda.bana ihtycı var bilemem....bu yzden bekliyorum.
birde bni mutlu etmk için ugraşıyor,içnden gelmese bile bana sıck dawranıyor.seni bn üzdüm bn mutlu edicem inş diyor.
en son konuştgmz da seviyorum evlenmekte istiyorum ama bir tarafım yapamıyor o eski heycn duygu yok diyor..
inş bzde barşırz atlatrz bu durumu çnkü 2.5 yıl birliktelğmz var 1.5 yılda o bnm peşimden koştu.toplm 4 yıl :Saruboceq:
Evet canım benim her hıkaye aynı btmıo ne yazkki
sanada çok uzuldum Allah kalbıne sabır versin
alevcim o 2ay boyunca sana nasıl dawrandı anltr msn yani ?
Sağol canım. benneyaptımki
Senin de mutluluğun daim olsun inşallah.
tatlım yüreğim kabul etmiyor.illa ki bir neden istiyor.NEDEN böyle yapıyor,bilerek mi bilmeyerek mi.sogudumu soğumadımı,seviyormu sevmiyormu.
kafam bu sorularla o kadar dolu ki bu yzden bırakıp gidemiyorum.gitsem geri dönüyorum.hep aynı şeyi
diyorum otur konuşalm bana neler oldgnu anlt neden böylesin diyorum.o ise tmm düzelck herşey aşkm uzatmayalm barışlm diyor.2 gn iyi 3.gün gene yere çekıyor beni.msjları sertleşiyor bn kırılır mıyım üzülürmüym umursamıyor.Bu nasıl vicdandır ya eridim gittm umursamıyor.
adam gbi derdinide anlatmıyor offf
Herhalde başı sıkışınca, boş kalınca yedekte duracak birine ihtiyaç duyuyor.
Hyr kesinlkle böle birşey söz konusu değil.evt iyi bir konumda değiliz görüyorum ama
biraz daha zamana ihtiyacım var.kafamda bir sürü soru kalırda gidersem geri dönerim dayananmm.
şunu merak ediyorum.uzun ve cddi bi ilşki yaşayan bir çift -araya başkası girmediği sürece-
bittiğini nasıl kabul edebiliyor? yani o kadar sözler vaadler yalanmış diyip nasıl çekip gidilebliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?