Ayrılığa nasıl dayandık..?

şöle sölesem nasıl olur.hala çıkıyoruz...ama kalben o bnden ayrı.
bni seviyor,ayrılmk istemiyor ve cddi düşünüyor.
ama heyecan o ilk duygu yokmş onda bişeyler eksilmş.bi yanı bnmle dewm etmk istiyor bir yanı yapamıyormuş.

böle devam ediyor 1aydır.ama bnce ayrıyız kalben.o bnden ayrı.
bnu niye devm ettiriyorsun diceksen,bu durumu onun şuanki sorunlarına bunalımına veriyorum.
belki geçici bir dönmdeyzdr diye düşünüyorum.ayrılırsam kafamda hep acabalar kalıcak.
o yzüden bitiremiyorum.zamana bıraktım..

Hiç iç açıcı bir durum değilmiş.
Ne demek hem seviyorum hem de eskisi gibi heyecan duymuyorum. Öyle saçmalık mı olur.
Herhalde başı sıkışınca, boş kalınca yedekte duracak birine ihtiyaç duyuyor.
Allah sabır versin.
Bence bir an önce kendine gelmelisin tatlım.

Herhalde başı sıkışınca, boş kalınca yedekte duracak birine ihtiyaç duyuyor.

Hyr kesinlkle böle birşey söz konusu değil.evt iyi bir konumda değiliz görüyorum ama
biraz daha zamana ihtiyacım var.kafamda bir sürü soru kalırda gidersem geri dönerim dayananmm.

şunu merak ediyorum.uzun ve cddi bi ilşki yaşayan bir çift -araya başkası girmediği sürece-
bittiğini nasıl kabul edebiliyor? yani o kadar sözler vaadler yalanmış diyip nasıl çekip gidilebliyor.

Umarım yanılıyorumdur da öyle değildir.
İnsan içindeyken anlamıyor.

Bu işler öyle toz pembe değil. Hiç yoktan çekip gidiliyor işte.
Bunu ben de yaptım. Sözler vaadler vardı ama bitti.
Bana da yapıldı aynısı. Her şey birkaç saniye içinde yalan oldu.
Oluyor bu. İnsanlığın dengesizliği.
Nasıl sorusunun cevabını bulamıyorum.
Öyle büyük şerefsizlikler yapılıyor ki akıl alır gibi değil maleseff.

ilşkmz 2.5yıldr var.2.5 yıl boyunca ayrı şehrlerde yaşadık.
hayatımıza bir başkası girmediği gbi örnek bir çift olarak gösterildik.
bnden herhangi bir beklentsi yok ki elinde tutmaya çalşsın.
ayrıca istedgi anda bir çok kızı tavlayabilck tipte birisi.

bilemiyorum.şuan bir çok sıkıntısı var okulu,ailesi,işi arasında kafayı yemek üzre.
belki geçici bir bunalmdadır diye bekliyorum.bunun aksinden emin oldgmda gidebilirm ancak.
emin olmadan gidrsem dayananmam acabalarla hep geri dönerim mafoldumben

Canım seni çok iyi anladım, çok seviyorsun, emek harcıyorsun, beklenti içindesin.
Tamam madem vazgeçmiceksin o halde sen de onun gibi ol. Daha rahat ol ve kafana daha az tak.
Yıpranma yok yere. Sonra çok üzülürsün.
Hem ona böyle zayıf olduğunu onu hiç bırakmayacağını hissettirirsen elinde tutman çok daha zor olur.
İstediği an birçok kızı tavlayabilecek biri olduğundan bahsediyorsun. Kastettiğim şey bununla bağlantılı.
Yani o biraz oynaşmak istiyor sanırım, başka heyecanlar.
Ama bir yandan da senden daha iyisini bulamayacağını düşündüğü için seni kaybetmekten de korkuyor.
Seni gerçekten seviyorsa kafasını rahatlatmak için yanında olurdu zaten.
Sevgililer ne için vardır ki?
İnsana huzur verir, problemlerinden, dertlerinden uzaklaştırır.
Sen de onu bu kadar çok seviyorsun madem yanında soluklanması gerekmez mi?
Bahane üretmek hiç de zor değil erkekler için.

CEVABIN BENDE ! bak canım seni etkılemıorum hiç
aynen yaşadıklarımı yazıorum geçen yaz aynen bole oldu ruhsal sorunlar dı
başka şehıre gtmesydı çalşmaya bişeyler değişti biranda bana deli divane aşık adam gtti ki 1-5 yıllk sevglydık yerıne bana gelipte senden ayrılmak ıstıorum ama bişey var yapamıorum DEDİ sabrettm ağladım süekli bu şeklde 2 ay geçti sonra noldu bılıomsn ? herşey eskisi gibi şuan dahada iyiyz 2-5 yıl şuanda ve Allah şükür masallardaki gibi aşk yaşıorz iiki sabretmişim dıorum şimdi tek dileği benimle evlenmek tek hayali 2 lafndan biri bu :asigim:

İçini rahatlatmak istedim canım çnkü aynı şeyler neyse ama biz ayrı şehrlerde deiliz tek fark bu umarım düzelrsinz hem uzun ilşkilerde böle gel gitler olur çokda normal zaten uzulme sabret bakalım ama haddini aşmasın aşarsa tavrını koy dualrım seninle :teselli:

Bende de aynı durum oldu. Çok sevecen benimle olmak istediğini, söyleyen adam artık bunalır oldu. Aramadı doğru dürüst. epeyce üstüne düşmedim, sabrettim.
Gitti.
GİDİŞ O GİDİŞ...

Ervacım umarım yukardaki arkadaşınki gibi olur sonucunuz.
Ama biraz gözleri açmakta da fayda var.
Daha az yara alırız belki böylelikle.
Her hikaye aynı bitmez.

Evet canım benim her hıkaye aynı btmıo ne yazkki
sanada çok uzuldum Allah kalbıne sabır versin

arkadaşlar çok saolun ikinz de çok iyi örneksinz bana.iki durumada hazrlıklıyım aslında.
ama işte cwp bulamadan gidemem.bekleyip görmeliyim bu cwbı.yaşamalıyım.

alevcim inş bizde barışır mutlu oluruz.çok sorunları var geçen gün telfnda konuşuyrduk yeter artık üstme gelmeyin yaa dedi aglamaklı bi sesle.
belki gerçkten bunalımda.bana ihtycı var bilemem....bu yzden bekliyorum.

birde bni mutlu etmk için ugraşıyor,içnden gelmese bile bana sıck dawranıyor.seni bn üzdüm bn mutlu edicem inş diyor.
en son konuştgmz da seviyorum evlenmekte istiyorum ama bir tarafım yapamıyor o eski heycn duygu yok diyor..

inş bzde barşırz atlatrz bu durumu çnkü 2.5 yıl birliktelğmz var 1.5 yılda o bnm peşimden koştu.toplm 4 yıl :Saruboceq:

cnm o 2ay boyunca sana nasıl dawrandı ?

Evet canım çok daha ii anladım tipik erkekler işte
bence sabret derim ama kendini yıpratmadan çnkü olabılır belliki seni sevıo
ama böle bıraz idare et bakalım anlıcak senin degerini başkası olamıcanı umuorumki düzeliceksiniz inşşallh bıran önce erkek arkdaşın farrkına varır

alevcim o 2ay boyunca sana nasıl dawrandı anltr msn yani ?

alevcim o 2ay boyunca sana nasıl dawrandı anltr msn yani ?

O kadr farklıydıki canım çok değşmişti yani şüphe dedil direk anlıodum ilgisizdi bulşmuodu buluşncada öle dalga geçer gbi falan bende çekp gdiodum yanından geri getiriodu msjlarda anlıodum canım eskisi gibi deil di s.s falan die kısaltmalar 2 saat msj yemek yiodu güya döncem falan daha neler neler var canım bitti diyincede kabul etmıodu yok dıodu tamam duzelicem ruhsal sıkıntısıda vardı ilaç falan kullanıodu bundandır heralde deyip sabrettm

kızlar bide benim konuya el atsanız gitsem herşey düzelir mi yada ondan bi hamle mi beklemeliyim ...???fisfisfis

bendee aynen senin gibiydimmm aynen takii düne kadar korkuyla yasamak öyle kötü ki... mideme ağrılar giriodu ve dün korkulan oldu bitti. kabullendim geri dönsede olmaz. bitti iste defolsun dönmesin asla umrumda değil . saten mutlu olamazdım sürekli korkuyla öle yasıcağıma böle acı cekerim daha iyi . aptalll kaybetti beniiii

10 ay benimki.. 4 senelikleri düsününce vızz gelip tırıs gider diorum saten uzaktaydı hep acı cekiodum yemisim onun sözlerini vaadlerini adam olsa sözünü tutardı ailesi kızı bırak diince bahanelere sığınıp pes etmezdi defolsun sevmiorum onu hiçççç sevmedimm hiçç aptal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…