Ayrılığa nasıl dayandık..?

çok haklısın tatlm.snn adına üzüldüm inş atlatmışsındr bilmiyorumkismile
ne kadar birlikte oldunuz?
evet sevgililer arasına soğukluk grdimi olmuyor kolay kolay ama
bu soğukluğunun nedenine de baglı.eger sevgilin kötü bir dönmden geçiyorsa ona destek
olman yanında olman gerek.el ele o dönm biter inş.
yada sırf keyfi bitiyorsa işte o zaman sonraları toplaması zor olur malesef

tatlım okudum konunu...
evet seninkinin yaptığı kötü.ailesi tehtit edince seni bırakmış resmen.
ama onun tarafında da bak desem?
bunalımdaydı belkide sende son nokta bn yokum diyince napcagını sapıttı çocuk.
ama kesinlikleee bekle onu demiyorum.sadce bu kadar sinirli olma.
herşeyi akışına bırak...boshayallersmile

ayrıldığımızı telefonda söyledi..düşünün ayrılmış benim haberim yok..o sinirle telefonu duvara fırlattım, parçalandı..kzıkardeşimi aradı, söyle ablana ayrılmıyomuş de, kendine zarar vermesinden korkuyorumdelikafaduldenCADIARZUkötükedihüso
tabi bu sırada ben fenalık geçiriyorum çünkü kaç senelik ciddi ilşkim, ne fedakarlılar ne zorluklar yaşamışız..her şeyimi kabullnen, beni benden çok seven düşünen bi adam..
o kadar zor oldu ki kabullenmem..ertesi gün kalktığımda gözlerimi açamadım, yapşmştı ve kocamandı..iltihaplanmıştı ve acı çekiyodum..işe gidemedim, doktora gittim..bi hatfada ancak düzeldi.çıban gibi bişi çıkmış bi gecede..aylarca ruh gibi dolaştım..
iş yerinde çok zorlandım, kimseyle paylaşmak istemedim, soranlara anlatmadım bile çünkü bi kelime dahi etsem onla ilgili hemen ağlıyodum anında..:kedi:
yolda, otobüste, yatakta, yemek yerken.. o kadr çok ağladım ki.
dedim ki ben bunu ağlaya ağlaya unutacam..ne kadar acı çekmem gerekiyosa çekecem ama eninde sonunda unutacam..
olmadı...bilmiyorumkismile
eğer peşime düşmeseydi, tekrar başlamak için bu kadar ısrarcı olmasaydı, ve biraz daha zaman geçmş olsaydı unutacaktımbayanssulusmile
içimde kalacaktı evet ama unutcaktım kafaya koymuştum, inanın oluyorboshayallersmile

sonuç: şu an nişanlıyız 1 senelik..toplamdam 5 yıllık bi mazimiz var..

benimkde öleydi bunalımda arada sıkısmıs halde bana sıcak davranmak istiodu ama suna dikkat etmek lazım acaba sevgisinden mi yoksa mecburiyetmi sen gidersen daha karanlıkta kalırım diodu. inş. suan ölp ölüp diriliodur unutamasın ettiği laflardan pişman olup canı yansın. karakterliyse pes etmez bırakmaz seni benimki gibi. benimki pes etti bahaneleri benim üstüme yıktı. aklıma gelince gece ağlayasım gelio onun dısında fazla bise yok 2 gün oldu. Unutucam onu sana söz veriiorm unutucam seni dedim ona ... hakketmedi benii hemde hiçç pasifff ailesine yenilen pasif biri o !

kabullenen kabullenio iste erkekler böle hayvan hepsi nefret ediorum sözleri vaadleri yalaaannn sözünü tutuomu die bak sen yoksa herkes sölüo evlencez filan HAYALlerr...............

o kadar güzel yazmışşınki anlatmışşın ki kendimi anlatmaya gerek kalmadı

Allah bir daha bozmasın canım o acıyı bir daha yaşama inş.
birşey sorucam ayrılma sebebiniz neydi ?
ne kadar süre ayrı kaldınız?

haklısın canm ama inan hala aklım almıyor.sn yıllarca sev sevil ortada elle tutuur bir neden yokken ayrıl.ve bu ayrılık koymasın ona:umursamaz:
bilmiyorum aklm hala almıyor,bnden ciddi düşünen,asla vazgeçmeyen adam bumu? diyorum.şaka gbi inanın.bn nerde yanlş yaptım..mafoldumben

senin bir suçun yok canım erkekler işte
şuan nasıl aranoz nasıl davranıyo sana

senin bir suçun yok canım erkekler işte
şuan nasıl aranoz nasıl davranıyo sana

canm belki biliyosundr biz hala çıkıyoruz..ama sadce isimde çıkıyoruz..
konuştu,bni sevdiğini ewlenmk istedgni söylüyor iste şimdi nişan yapalm diyor.
ama bnde o heycn o eski duygu kalmadı diyor
yani bn istedm diye dewm etmkte bu ilşki.neden istiyosun diceksen?
sorunları var ailesi ile ilgli okul askerlik fln derken bunalıma grdi.mantıklı bir karar alamıyor
ve bnde bu sürede onun yanında olmak istiyorm.
aramzda yapmacık bir aşk var.herşy aynı aşkmlı cicimli ama sahtesi..
yeri geldgnde de çok soğuk sanki bn bir yabancıyım onun içn.
dengesini yitrdi bu durumda napılır ki mafoldumbenmafoldumben :çok üzgünüm:

Eğer bugün ayrılmıyosam dayanamicağım içindir, kendim için yani, gurur falan hepsi hikaye oldu; ben onsuz yapamam malesef...

tam bzi anltmşsn mafoldumben
hergn arayana dam aramz msj atmz oldu.aşkmlı btanemli hala ama garip mi mesafe var.
yaa inş sonumz böle olmaz.bu gece yarısı ayrıldık zaten.mafoldumben
olmuyormuş yapamıyormuş.bn mutlu olim diye çıkıyor,ama böle bn daha çok üzülüyormuşm.
ne diim btti işte .... nasıl dayanırım blmiyorum çok yoruldum bıktım artık ya yetermafoldumben

İlk sevgilimden ayrılmak bana çok koymuştu ..
19 yaşındaydım ve hayat bitti sandım
İlk başlarda kabullenemedim
Hoş zaten habire ayrıldık barıştık
Arada hoş olmayan laflar geçti
Ama bi gün artık sıkıldım bana davranışlarından
Beni haketmediğini düşündüm ve gittim arkama bile bakmadım
Bu seferde o peşimde pervane oldu ama çok geçti
Yaralarımı sarmak için
Bana yaptıklarını hiç haketmemiştim
Ağladım , üzüldüm ama hepsini kendi içimde yaşadım
Sonra kalbimin acısı geçti , hoş o olmadan da hayat çok daha güzeldi..
Karşıma başkaları çıktı
Yine yeniden üzüldüm ve sonra yine kalbimin acısı geçti ..
Zaman herşeyin ilacıdır , zamanla her acı kabuk bağlıyor..
Şimdi ise huzur bulduğum , sevdiğim , sevildiğim bir ilişkim var..

bende daha lise 2 deydim sınıf arkadaşımdı çok koşturmuştum peşimden
ama sonunda teslim olmuştum çok sevgilim olmuştu ama baktığında yüreğimin
titrediğini hissettirirdi sanki
ama ikimizde çok inatçıydık malesef
bende biraz da kapris olunca her dakika kavga oluyordu tabi sonunda üzülüyordum
neyse okullar kapandı zaten çok kıskançtı
yazlığa gidince hep sorun çıkartıyor eee ailem gidiyor mecbur gidicem bırakmıyorlar
bir gece içip içip aradı orda beni kimlerle boynuzluyorsun dedi
ondan sonra ne söylediğimi bile hatırlamıyorum
ama çok zor oldu hergece gözlerim şişene kadar ağladım bir sene sonra sensiz yapamıyorum diye geldi
ama çok geçti onun sayesinde devamsızlıktan kalacaktım az daha aşk işte

şehir neresi tatlım ?? eyvahedigeldismile
canm her ayrılıktan sonra barştgmzda şunu diyor 'bn zaten barşcgmzı bliodum ümidim varrdı '
şimdi gelde bekleme döncek die...:çok üzgünüm:
bekliyorum işte aramıck belki 20 gn ama bn beklicem.
neden ya neden bu kadar dengeszler.barışıyoruz herşy iyi sonra yapamıyorum diyor.
neden barştın diyorum sen mutlu ol üzülme diye diyor.
bu mu sadce barşma nedeni yani.onda hiç bşi kalmadımı bnden,bizden..:a015:

erkekler bitirmek istediği zaman bitirirler. üzülmüşsünüz ağlamışsınız umurlarında olmaz genelde. ama içinde hala bişeyler varsa korkarlar. belki sorunları vardır. biyerde okumuştum "erkekler işleri iyi gitmediği zaman ilişkilerine, kadınlarda ilişkileri iyi gitmediği zaman işlerine konsantre olamazlarmış".
uzun süreli ilişkilerde bunlar yaşanır. zamana bırak. üzerine düşme fazla. ne kadar üzerine düşersen o kadar kaçar. 2-3 günde bir ara. Ben bir kere aradım o iki kere aradı diye gurur yapma. Sonuçta yeni değilsiniz kaç yıllık ilişki. dediğim gibi zamana bırak ve bu zor dönemde ayrılığı ağzına alma. seviyorsanız düzelir. ve bu süreçte kendini yıpratma ağlama gez dolaş arkadaşlarınla.

haklısın canm her yazdgnda haklısın...
bnden emin olmasına sinr oluyorum.eskiden emin değildi bnden kendi kendine sorarmş hep bni sewiyomu acaba dermş.ama artık o kadar emnki bnden snr oluyorum.
hep ayrılıyorz,barşısnca dio bn barşcamızı biliodummm...
en son geçen barştık arkadaşlarına demiş o arar illaki bni duramz msj atar demş
bu rahtlık kolay btrmek hep emn olmasndan kaynaklanıyo zaten.!!!

diğer konuya gelince bn mutlu olim diye çıkmış bnle tekrar..ya açık açık söledim bn ona,
bak sewgi yoksa barşmayalm ilerde daha çok üzülrm dedm.yok sewiorum dedi.
barştık 3gn sonra nolduu bn üzülmim die barşmş bnle.bak bu forumdan bi ablayla tanştım
şöle dedi bana : anlık yaşıyor anlık dawranıyor dedi.
sevdiği zaman seviyor,sıkıldgı zaman sıkılıyor..bncede anlık verdiği kararlar.
napim canım 1 gn oldu işte ayrılalı çok özledm şmdiden keşke yazık etmesydi bize :1no2:

gerçkten çk çektrdiler bize.ve sennki aldatılmkla btti sanırım dmi canım.ALLAHIM kmseyi o duruma düşürmesin.
kabullenmk unutmk zor.
heleki karşında inandgn kahramann gördğün biri varsa.
peki brşey sorucam geri dönmedimi hiç canım? hiç arayıp sormadımı bunca ay

cnm yaaaa bilirim o duları o hıçkırıkları.ardı arkası kesilmez..
hele umutlar tükenmk bilmz..yaklaşamzsın kmseye,yaklşmkte içnden glmz,tiksnrsn başka ellere dokunurken..sanki onu aldatıyormuş gbi gelir..
için almz başkasını ve zaten korkarsın ya oda gderse die....

1gn btti arayan da yok soranda...iyiydim 1saat önce ama şmdi
içime bi acı çöktü nedendr bilmem.huzrsuzum bu gece...

evet aynı şeyleri bende yaşıyorum kafam neden niçinlerle dolu nasıl atlatacağım bilmiyorum aynaya baktığımda kendimden tiksiniyorum çok çirkin buluyorum kaç gündür ilaçlarla ayaktayım çok zor çokkk canım çok yanıyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…