Kötü örneklerden biri de benim bu konuda sanırım. Henüz ilk tanıştığımız zamanlarda bir ayrılık dönemi yaşadık. Yaklaşık 3,5 - 4. ayımızdı. İş ve aile hayatında bazı durumlar söz konusu imiş bana söylediği buydu. Hiç aramadı konuştuğumuz dönemlerde sınırlarımı zorlayarak destek olmaya çalıştım. Sonraları aradım açmadı, mesajlar yazdım cevap vermedi... Tam 6 ay sabrettim. Bu süre içerisinde en fazla iki kez konuştuk. Umursamadı bile benim çektiğim acıları sonrasında döndü konuşmaya devam ettik. Benim içimde hala bitmeyen heyecan vardı ama O'nda farkettim ki bitmiş gibiydi birşeyler. Buluştuğumuzda ben soğuk davrandım tutuştu birazcıkAma bir süre devam etse de acı bir şekilde bitti...
Kimseyi üzmek istemem ama eğer bir mesafe ya da soğukluk oluşursa sevgililer arasında toparlamak çok zor oluyor. Ya da biz toparlayamadık... :gitme:
10 ay benimki.. 4 senelikleri düsününce vızz gelip tırıs gider diorum saten uzaktaydı hep acı cekiodum yemisim onun sözlerini vaadlerini adam olsa sözünü tutardı ailesi kızı bırak diince bahanelere sığınıp pes etmezdi defolsun sevmiorum onu hiçççç sevmedimm hiçç aptal.
arkadaşlar çok saolun ikinz de çok iyi örneksinz bana.iki durumada hazrlıklıyım aslında.
ama işte cwp bulamadan gidemem.bekleyip görmeliyim bu cwbı.yaşamalıyım.
alevcim inş bizde barışır mutlu oluruz.çok sorunları var geçen gün telfnda konuşuyrduk yeter artık üstme gelmeyin yaa dedi aglamaklı bi sesle.
belki gerçkten bunalımda.bana ihtycı var bilemem....bu yzden bekliyorum.
birde bni mutlu etmk için ugraşıyor,içnden gelmese bile bana sıck dawranıyor.seni bn üzdüm bn mutlu edicem inş diyor.
en son konuştgmz da seviyorum evlenmekte istiyorum ama bir tarafım yapamıyor o eski heycn duygu yok diyor..
inş bzde barşırz atlatrz bu durumu çnkü 2.5 yıl birliktelğmz var 1.5 yılda o bnm peşimden koştu.toplm 4 yıl :Saruboceq:
Herhalde başı sıkışınca, boş kalınca yedekte duracak birine ihtiyaç duyuyor.
Hyr kesinlkle böle birşey söz konusu değil.evt iyi bir konumda değiliz görüyorum ama
biraz daha zamana ihtiyacım var.kafamda bir sürü soru kalırda gidersem geri dönerim dayananmm.
şunu merak ediyorum.uzun ve cddi bi ilşki yaşayan bir çift -araya başkası girmediği sürece-
bittiğini nasıl kabul edebiliyor? yani o kadar sözler vaadler yalanmış diyip nasıl çekip gidilebliyor.
Erva'cımDemişsin ya "uzun ve cddi bi ilşki yaşayan bir çift -araya başkası girmediği sürece- bittiğini nasıl kabul edebiliyor?" diye zamanla yaşananlar o kadar aynı ve sabit oluyor ki insan bir süre sonra "yeter artık" diyebiliyor. Ben çok dedim ama her defasında ikna etti ya da ben inanmak istedim ona. Ama inan ki iş rutine dönüşünce birlikte olmanında anlamı kalmıyor. Sadece sevdiğin kişiyle konuşmak sesini duymak güzel gelebiliyor. İnsanın bir dayanma noktası vardır resti çekebileceği bir sınır vardır o sınıra dayanınca gözü birşey görmüyor. Belki de sen biraz fazla sabırlısın
Ve dediğin çok doğru aslında eğer aklında soru kalırsa çok fazla dayanamıyor insan pişman olabiliyor. Sanırım bu biraz da o göüz kararması ile alakalı. Bir noktadan sonra yaşayacaklarını düşünmeyebiliyor insan. :1no2: Anlıyorsun ki karşındaki sözleri tekrardan ibaret olan bir korkak (özür dilerim tabirim için) eyvahedigeldismile a.s.
ayrıldığımızı telefonda söyledi..düşünün ayrılmış benim haberim yok..o sinirle telefonu duvara fırlattım, parçalandı..kzıkardeşimi aradı, söyle ablana ayrılmıyomuş de, kendine zarar vermesinden korkuyorumdelikafaduldenCADIARZUkötükedihüso
tabi bu sırada ben fenalık geçiriyorum çünkü kaç senelik ciddi ilşkim, ne fedakarlılar ne zorluklar yaşamışız..her şeyimi kabullnen, beni benden çok seven düşünen bi adam..
o kadar zor oldu ki kabullenmem..ertesi gün kalktığımda gözlerimi açamadım, yapşmştı ve kocamandı..iltihaplanmıştı ve acı çekiyodum..işe gidemedim, doktora gittim..bi hatfada ancak düzeldi.çıban gibi bişi çıkmış bi gecede..aylarca ruh gibi dolaştım..
iş yerinde çok zorlandım, kimseyle paylaşmak istemedim, soranlara anlatmadım bile çünkü bi kelime dahi etsem onla ilgili hemen ağlıyodum anında..:kedi:
yolda, otobüste, yatakta, yemek yerken.. o kadr çok ağladım ki.
dedim ki ben bunu ağlaya ağlaya unutacam..ne kadar acı çekmem gerekiyosa çekecem ama eninde sonunda unutacam..
olmadı...bilmiyorumkismile
eğer peşime düşmeseydi, tekrar başlamak için bu kadar ısrarcı olmasaydı, ve biraz daha zaman geçmş olsaydı unutacaktımbayanssulusmile
içimde kalacaktı evet ama unutcaktım kafaya koymuştum, inanın oluyorboshayallersmile
sonuç: şu an nişanlıyız 1 senelik..toplamdam 5 yıllık bi mazimiz var..
Erva'cımDemişsin ya "uzun ve cddi bi ilşki yaşayan bir çift -araya başkası girmediği sürece- bittiğini nasıl kabul edebiliyor?" diye zamanla yaşananlar o kadar aynı ve sabit oluyor ki insan bir süre sonra "yeter artık" diyebiliyor. Ben çok dedim ama her defasında ikna etti ya da ben inanmak istedim ona. Ama inan ki iş rutine dönüşünce birlikte olmanında anlamı kalmıyor. Sadece sevdiğin kişiyle konuşmak sesini duymak güzel gelebiliyor. İnsanın bir dayanma noktası vardır resti çekebileceği bir sınır vardır o sınıra dayanınca gözü birşey görmüyor. Belki de sen biraz fazla sabırlısın
Ve dediğin çok doğru aslında eğer aklında soru kalırsa çok fazla dayanamıyor insan pişman olabiliyor. Sanırım bu biraz da o göüz kararması ile alakalı. Bir noktadan sonra yaşayacaklarını düşünmeyebiliyor insan. :1no2: Anlıyorsun ki karşındaki sözleri tekrardan ibaret olan bir korkak (özür dilerim tabirim için) eyvahedigeldismile a.s.
haklısın canm ama inan hala aklım almıyor.sn yıllarca sev sevil ortada elle tutuur bir neden yokken ayrıl.ve bu ayrılık koymasın ona:umursamaz:
bilmiyorum aklm hala almıyor,bnden ciddi düşünen,asla vazgeçmeyen adam bumu? diyorum.şaka gbi inanın.bn nerde yanlş yaptım..mafoldumben
senin bir suçun yok canım erkekler işte
şuan nasıl aranoz nasıl davranıyo sana
Böyle diyorum çünkü yazdıklarını bende yaşadım. "Evlilik olursa sadece seninle olacak. Seni seviyorum seninle olmayı istiyorum ama zaman lazım kendimi toplamam için. İçimde anlatamadığım bazı sorunlarım var onları halletmeden gelecekle ilgili net konuşamam seninle"... Bu lafları bana son dönemlerimizde söyledi. "Canım" arada "birtanem" diyordu ama durum gayet mesafeli idi. Günde 3 - 4 kez arayan adam son zamanlarda 3 ya da 4 günde bir aramaya başladı, o zamanlar daha net oturdu herşey içinde gerçekten birşeyler, en azından heyecan bitmişti ve saklamaya çalışıyordu. Heyecan, aşk, sevgi ve sabırsızlığın olmadığı bir birliktelik ne kadar devam edebilirdi ki zaten!!! Son noktayı da çok kötü bir şekilde koydu "aldattı" ve gitti... Seviyordum o gittiğinde hala da ağlarım ama olmayınca olmuyor. Kara haber tellallığı belki benimki ama ansızın olup canının yanmasını istemediğim için böyle konuşuyorum. :1no2: eyvahedigeldismile
:
Canım inan çok üzüldüm hiç istemezdim kötü bitmesini. mafoldumben Ne kadar hakkındaki kötü şeyleri düşün ki unutman kolay olsun desem de boş biliyorum. Bana böyle diyenlere bende çok kızdım çünkü. Zamanla geçecek. İçini boşaltacağın, sinirini kızgınlığını dökecek biri olsun yanında ve ağlayacağın bir omuz inşallah vardır. Dönüş söz konusu olursa da yaşadıklarını düşün öyle karar ver. Biliyorum söylemek kolay yürekte sevgi bitmemişse eğer dönmeyi kabul edebiliyor insan. :çok üzgünüm:
Önceki mesajlarını tekrar okudum ve lütfen yanlış anlama beni ama böyle olacağını tahmin ettim.Çünkü şehir farkı olmasa farklı zamanlarda aynı kişiyle birlikte olduğumuzu düşünecek kadar aynı yaşadıklarımız.
Ben İstanbul'da yaşıyorum canım. Sen sanırım Aydın'dasın.
Ya beni deli edende bilmiyorumkismile erkeklerin hep kızlardan emin olması. Belki gelmiştir başına senin hoşlanmadığın ama senden hoşlanan biri olur bazen. O kişiye biraz mesafeli davranırız ve peşimizde dolanır hep. Eğer o kişiye yaptıklarımızı uğrunda öleceğimiz adama yapabilirsek o zaman kıymet anlaşılır gibi geliyor bana. Biz sevdiğimiz zaman "Aman üzülmesin" Aman yanlış anlamasın" diye herşeyi yapıyoruz. Adam emin olunca bizden aklına eseni yapıyor. Çünkü biliyor onu sevdiğimizi ayrılamayacağımızı. Böyle bilmiş bilmiş konuşmama bakma ben son sevdiğim kişiye ilk ilişkim gözüyle bakıyorum. Çünkü ciddi anlamda öncekiler çocukluktu. Bunları bana öğreten de odur. Çok güzel dersler verdi bana. kötükedihüso
Bitanem kızma bana ama senin mutluluğunu düşünmek ona mı kaldı. Sen onu tanımadığın dönemlerde de mutlu değil miydin? O varlığıyla ayrı bir mutluluk katmıştır ama böyle bir gidip bir gelerek daha çok üzüyordur seni. Nasıl mutluluğunu düşünüyor senin o zaman? Çelişmiyor mu sence de? :1no2: :1no2:
evet aynı şeyleri bende yaşıyorum kafam neden niçinlerle dolu nasıl atlatacağım bilmiyorum aynaya baktığımda kendimden tiksiniyorum çok çirkin buluyorum kaç gündür ilaçlarla ayaktayım çok zor çokkk canım çok yanıyor:çok üzgünüm:Aynen dediğin gibi oldu canım. Hem kahramanımdı hem de o kahraman beni aldattı. senağlama Ne hale geldiğimi anlatamam sana. Tahmin edersin zaten o yıkıntıyı, hayal kırıklığını, can acısını... Gecelerce kimse duymasın diye kısık sesle ama hıçkırarak ağlamak, ezanlarda Allah'a yakarmak... Gerçekten Allah'ım kimseye yaşatmasın. Hala daha biri bana yaklaştığı zaman kendimi çekiyorum. Genel bir düşünce oluştu bende "O beni beğenmez, bakmaz bana o" diyorum karşımdaki için. Güvenemiyorum kendime... Ya da karşımdakinin beni seveceğine inanmıyorum, niyeti başkadır kullanacaktır beni diyorum. Bu konuda hala kötüyüm. Ama geçecek biliyorum çünkü ilk zamanlar çok daha beterdim.
Soruna gelirsem; evet hiç aramadı. Hala bildiği hattım kapanacak diye korkarım. Arasa dönüş olmaz ama o arama ihtimali bile tuhaf eder içimi... eyvahedigeldismile senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?