Ayrılığa nasıl dayandık..?

ben ilk defa birini bu kadar sevdim yasım canım
zor günlerimde hep yanımdaydı çok destek oldu çok alıştırdı kendine neden yaptı bana bunu neden ilgilendi bu kadar
tek dostum k.k herkesede anlatamıyorsun hep ağlamaklıyım dayanamıyorumkiÇok üzgünüm çoook

talihsizben sizn derdnz ne canm noldu bn tam bilmiyorum konuyu anltr msn?

talihsizben sizn derdnz ne canm noldu bn tam bilmiyorum konuyu anltr msn?

hayatımda seneyi aşkın biri vardı çok sevmiştim sonradan onun benden önceki sevgilisiyle görüştüğünü öğrendim rest çektim ya o ya ben dedim bi süre görüşmediler ama buayki fatura dökümünde o kadını aradığını gördüm tartıştık kadının çok çağrı attığını sadece iki kere aradığını söyledi evet doğruydu ama ne farkederdiki kaç kez aradığı ben resti çektim üç gün oldu arıyor açmıyorum aynı işyerindeyiz bakıyor bakmıyorum ama canım çok yanıyor..

ya erva msnde falan konuşurken çok ilgili ama hiç aramıyo, ben aradığımda da hep susuyo, o sayfaya da çok bağlandı, en iyi admin seçilmiş, ama benden soğudu sanki yaamafoldumben

ya erva msnde falan konuşurken çok ilgili ama hiç aramıyo, ben aradığımda da hep susuyo, o sayfaya da çok bağlandı, en iyi admin seçilmiş, ama benden soğudu sanki yaamafoldumben

tatlm saçmalamaa! böle bişy düşünme bile.
bak şimdi o sayfada admin oldu havası otoritesi arttı.
zaten boşlukta şuan iş konusunda bu ona eglenceli geldi o kadar.
sıkıntısını aldı birz.sıkma canını yaa sn de üstne gtme bırak onun araması gerek
senn soğuk olman gerek unutma ltfen.

ben bitirmiştim sonu belliydi çünkü er yada geç bitecekti...beraberliğimizde bir gün ayrılıcağımızı düşünmek bile ne çok ağlatırdı benii ama çok kolay ayrıldım.pek üzüntü yaşamadım..ara ara gelir aklıma bazen gözlerm dolar ama hiç keşke onunla olsaydım demem..sadece anlık duygular..

aferim cnm zorlanmadan atlaşmışsın.demk ki kafana otrtmuşsun olmıycanı.
keşke bzlerde bunu yapablsek :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…