- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
- Konu Sahibi leondapper
-
Öyle yapıyorum mecburen zaten kesinlikle bitmiş ilişkime dönmem ben diyor. Ama zaman geçtikten sonra pişmanlık yaşasın istiyorumAsla yazma yüz verme
Aileni özelini anlatıp anlatmamak senin bileceğin iş
Bunu bahane ediyor sende peşinde koşacaksın bunu istiyor
Onu tamamen yok say ve hayatına bak
Başta yazdım ama artık geri çektim yazmamı da istemiyo bile. Umarım pişman olur gerçi olsa bile gelmez son derece relax ve herşeyi içinde tutabilen rahat bi yapısı varBence de bahane etmiş.
Sen şimdi kendini o kadar geri çekmelisin ki varlığından bile şüphe etmeli.
Sonra zaten merak edip gelir.
Valla o kadar düz yapıda ve rahat bi kafası varki onu bile düşünür mü bilmiyorum. Arkadaşları bile onun çok umursamaz dünya yansa umrunda olmaz biri olarak bahsediyodu. Evet artık çabalamam zaten mesaj atmamı bile istemiyo benim için biten bitmiştir biten ilişkime geri dönmem diyoBitanem şuan çok feci manipüle ediliyosun. Birşeyi anlatmamak başka farklı anlatmak(yalan oluyor) bambaşkadır sen anlatmamışsın böyle de bir insiyatifin tabikide var. Kocamıza dahi herşeyi anlatmak zorunda değiliz. İkincisi de yüzüne yüzüne arkadaşın yok diye sorun sendedir demesi ne haddine ? Çok kırıc. Küstahlık etmiş. Sana tavsiyem daha msj atma ve peşinden gitme. Şayet aranızda senin zannettiğin gibi bir uyum ve akış varsa geri dönecektir o zaman gereğini yaparsın ister hafif süründür ister affet. Ama gelmezse kendini alçaltmamış olursun canım benim. Saygısızlık etmiş. Bu biten bitmiştir ayaklarına da inanma. Ha biten bitmişte olabilir genç hatunsun sana erkek mi yok. Dışarısı anlayışlı saygılı erkek dolu. Krizi güzel yönet ki onun aklında acaba haksız mıyım haksızlık mı ettim ayıp mı ettim şüpheleri oluşsun ve geri dönsün.
Hey yavrum hey at gibi gidip it gibi dönenleri görmedik değil? Elinden geleni yapmıs sonrasinda da ulasmissin.Artik kendini geri cekme zamani.zaten kesinlikle bitmiş ilişkime dönmem ben diyor. Ama zaman geçtikten sonra pişmanlık yaşasın istiyorum
Olur olur. Ama pişman olmasının sana faydası olmaz işte.Başta yazdım ama artık geri çektim yazmamı da istemiyo bile. Umarım pişman olur gerçi olsa bile gelmez son derece relax ve herşeyi içinde tutabilen rahat bi yapısı var
Sizin kendi aile sırlarınızı vermeyip her durumda onu ailesinden vuracağınızı sanmış, eminim bunu en azından arkadaşlık ilişkilerinde defalarca yaşadı. Sıkıntılı bir tip bu, egosu çok yara almış. Aile durumları travma olmuş kendisinde.Biraz duygusal boşluktayım arkadaşlar. Zaten psikolojik bi takım sıkıntılar yaşarken bu olay bana ederinden daha ağır geldi 2 aylık bi ilişki olmasına rağmen. Herşey çok güzeldi başta o kadar uyumluyduk ki birsürü aktivite yapardık birlikte çok keyif alırdık herşeyden bu 2 ay 2 yıl gibi geçti adeta (ya da benim duygusal boşluğum ya da sevgi açlığımdan kaynaklı da olabilir) onun da beni sevdiğine emindim otururken ben başka yere bakarken beni seyrederdi farkederdim bakışlarından bile. Neyse gel gelelim ayrılık konumuza. Bunun ailesinde bir takım sıkıntılar vardı babası başka biriyle daha evli ve onunla yaşıyor babasını uzun süredir görmüyor vs. Bunu bana anlatmıştı bahsetti. Benim de ailemde sıkıntılar var babam sıkıntılı birisi annemle sürekli kavga ederler ama ben bundan bahsetmedim ona bahsedemedim utandım çekindim anlarsınız beni. O anlattı ama ben anlatamadım ne yapayım. Sonra ayrılığın son günlerinde annemle babam kavga etmiş babam evden gitmişti sinirlerim çok bozuktu ama yine belli etmedim. Daha sonra başka bir konudan tartıştık olay büyüdü ben de ailemde olanları anlattım sinirlerim bozuktu ondan öyle saçma davrandım bu aralar iyi değilim kusura bakma dedim. İşte asıl kıyamet ondan sonra başladı. Ben sana herşeyimi anlattım tüm ailemi sen benden gizledin herşeyini benim sana yakın olduğum kadar sen hiçbir zaman bana yakın olmadın bana yalan söyledin (muhteşem bi ailem var diye yalan söylemedim sadece hiç bahsetmedim o kadar) artık sana istesemde güvenemem şöyle böyle. Resmen şok geçirdim bana destek olur diye beklerken beni yalancı ilan etti bana anlatmadın diye ayrıldı benden. Bunu yanı sıra başka sorunlarıda söyleyiverdi. O beni tüm arkadaşlarıyla tanıştırmış ben kimseyle tanıştırmamışım hayatımdan bir kişiyi bile görmemiş. Ben asosyal biriyim arkadaşım neredeyse yok bunu biliyosun dedim o zaman sorun sendedir dedi çok kırıldım. Daha sonra ona yalan söylemediğimi anlatmak için mesajlar attım artık kafasında bitirmişti ben güvende hisseeceğim bi ilişkim olmayacaksa hiç olmasın istemem dedi. Kısacası yok yerr günahımı alarak gitti herkes bahane etti diyor bana da öyle geliyor ama sevdiğinden emindim izin günlerini hep benle geçirirdi bana göre ayarlardı iznini işten sonra bile yanıma gelirdi benimle zaman geçirmek için fedakarlıklar yapardı sevdiğinden emindim. Şuan ben biten ilişkime asla geri dönmem benim için biten bitmiştir diyor ama çok acı çekiyorum resmen. Zaman tanıyım 1 2 aya anlar pişman olur belki diyorum sizce olur mu ne düşünüyosunuz? Yok yere güzel giden ilişkimizi bitirdi sonrasında da umursamazın biri oldu ( zaten yapısal olarak rahat biri duygularını pek belli etmezdi relax yapıda bi karakteri vardı kendi hayatını da pek umursamazdı sadece bana özel değil)
Aynen öyle yapacağım erkek acısını sonra yaşar diyolar umarım öyle olur. Ya da hep kendini haklı görmeye devam ederHey yavrum hey at gibi gidip it gibi dönenleri görmedik değil? Elinden geleni yapmıs sonrasinda da ulasmissin.Artik kendini geri cekme zamani.
Cunku bundan sonra kacan kovalanir olacak.
Peki sana karşı umursamaz olan bir adamdan ne bekliyorsun tatlım sence sana böyle bir adam mı lazım? Bir duvar ile ne yapacaksın? Ayrıca en zalim erkek bile kadının umursamazlığını kendini merkeze alışını görünce bir döner bakar hayırdır der. Merak etme.Valla o kadar düz yapıda ve rahat bi kafası varki onu bile düşünür mü bilmiyorum. Arkadaşları bile onun çok umursamaz dünya yansa umrunda olmaz biri olarak bahsediyodu. Evet artık çabalamam zaten mesaj atmamı bile istemiyo benim için biten bitmiştir biten ilişkime geri dönmem diyo
Evet bana onu da söyledi ben sana güvenmiyorum şimdi barışsak 1 sene sonra başka şeyden ayrılırız dedi resmen beni gözden çıkarmış. Acaba eski sevgilisini falan mı düşündü diyorum benden uzaklaştı diyorum ama 2.5 sene olmuş en son ilişkisinin üstündenOlur olur. Ama pişman olmasının sana faydası olmaz işte.
Çünkü barışırsanız gene bırakır.
Hayır aslında çok sıkıntılı, hemen alevlenen bir yapısı var, hiç de içinde tutamıyor.Başta yazdım ama artık geri çektim yazmamı da istemiyo bile. Umarım pişman olur gerçi olsa bile gelmez son derece relax ve herşeyi içinde tutabilen rahat bi yapısı var
Konuda ayrılık unsuru göremedim tripli bir arkadasımız sanırım kendisi.O da sizin gibi gercekten anlattiginiz bir 2 ay yasadigini düsünüyorsa zaman gectikten sonra mutlaka gelir.Aynen öyle yapacağım erkek acısını sonra yaşar diyolar umarım öyle olur. Ya da hep kendini haklı görmeye devam eder
Erkek işte tatlım bu kadar anlam yüklemeye gerek var mı?Evet bana onu da söyledi ben sana güvenmiyorum şimdi barışsak 1 sene sonra başka şeyden ayrılırız dedi resmen beni gözden çıkarmış. Acaba eski sevgilisini falan mı düşündü diyorum benden uzaklaştı diyorum ama 2.5 sene olmuş en son ilişkisinin üstünden
Doğru herkes aynı şeyi söylüyo umursamaz biriyle hayat mı geçer diyo evet doğru ama bi atlatabilsem keşke. Aniden yaşandı ve şok oldum herşey mükemmeldi çünküPeki sana karşı umursamaz olan bir adamdan ne bekliyorsun tatlım sence sana böyle bir adam mı lazım? Bir duvar ile ne yapacaksın? Ayrıca en zalim erkek bile kadının umursamazlığını kendini merkeze alışını görünce bir döner bakar hayırdır der. Merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?