Ayrılığın 3.günü

Adam sizi ciddi olarak görmüomuş.Bence şükredin.

Ayrılma sebebiniz önceki konudan hatırladığım kadarıyla hiç te saçma değildi. Şimdi özlediğiniz için size ufak bir şey gibi geliyor ama burada herkes size sana değer vermiyor ondan yapmış dedi. Takip eden süreçte de gayet umrunda olmadığınızı tabiri caizse gözünüze sokmuş. Sizin sürüklemenizle devam edemez bazı şeyler karşılıklı olmalı. O yüzden kendinizi toplamaya çalışın ve vazgeçin

Bazi erkeklerin kiskanilmak hoşuna gitmiyor nedense ve cok buyuk tepki veriyolar bunlardan bir tanede de bende vardi bir hafta oncesine kadar çok tuhaf gelmişti bana kiskandigim zamanki tepkisi ve zoruma gitmisti.Evet eğer gelseler sende bende hemen kabul edecez ama arkadaslar hakli dedikleri gibi deger vermiyolar olursa olur olmazsa olmaz havalarindalar galiba tek çaremiz vazgeçmek...yine sen şanslisin uzak mesafe iliskisiymis ben burda adami surekli goruyorum gelde unut unutabilirsen.

Benimki kıskanmak değildi, ben benim isteklerimi ciddiye almadığı rahatsız olduğum şeyleri yaptığı için sinirlendim

Aynı sebepten geçen sene bugün ayrıldık acaba aynı kişi mi dedim. Hatta verdiği cevap bile aynı. Şok oldum ya. Sebep aynı instagram dam beğendiği saçma sapan kızlar kadınlar. Nerde yaşıyorsunuz ? Valla dedim aynı kişi mi?

Saçma sapan foto beğenen o
Bunu bir şekilde görmüş olan siz.
Manyakça stalk yapmadığınızı varsayıyorum
Size kendi ayıbına rağmen kendinizi suçlu hissettirebilmiş.
Bir erkek sevse saçma sapan meme popo beğenmez yaptıysa da özür diler ya

32 yaşıma giricem artık o kadar çok sevmeyen erkek gördüm ki 300 mt öteden anlarım.
Sizin sevginizi haketmiyor.
Hem suçlu hem güçlü.

Yazarsanız olanları düzeltmeye çalışırsanız hala anlamadığını düşünerek iyi niyetle anlatmaya çabalarsanız paspas muamelesi görürsünüz.

Hayır o da biliyor yaptığının yanlış olduğunu emin olun.

Siz kaslı six pack li erkek beğenir misiniz sevgiliniz varken? Aynı mantık. Sadece yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali onun yaptığı arsızlık.

Uzak mesafe ilişkisi dediğiniz şey internetten biriyle tanışıp Sabahtan akşama kadar mesajlaşma mı?

Ne cok demogoji yapmissiniz ya. Ayriligin 3. Gunu filan. Adam yol vermis iste size. Ben olsam bende veririm. Kime ne hangi fotoyu begendigimden. Sapik gibi adamin neyi begenip begenmedigini takip etmissiniz.
Karşınızda ki insanın bir davranışı hosunuza gitmiyorsa hayatinizdan cikarirsiniz. Insanlari kendi keyfinize gore sekillendiremezsiniz. Ayrica niye blof yapiyorsunuz madem ayrilasiniz yok. Cocuk oyuncagimi bu.
Sonra vay efendim saat 4 yoksun saat 5 yoksun...

Teşekkür ederim beni anladığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…