- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Sorun yaşadığımız durumlar yok değildi ama ben bu ilişkide tamamen farklıyız hissiyatına hiç kapılmadımKafa yapilarimiz uyuyor diye belirtmissiniz ama tam tersi uymadigi icin ayrildiniz.
Üzülmemek elde değil ama zamanla daha iyi olacak inşallah..ona hala değer veriyorum Ne kadar kızsam daÇok da iyi gitmiyormuş bence yani sana değer verse seni kıracak şeyler yapmazdı. Üzülme böyle biri için. Kurtulmuşsun ne arkadaşlığı, yürüsün gitsin hadi
Vermeyin lütfen haketmiyor. Önünüze bakın yeni bir hayat olsun bu kişiyi düşünmek sadece zamanınızı çalıyor.Üzülmemek elde değil ama zamanla daha iyi olacak inşallah..ona hala değer veriyorum Ne kadar kızsam da
O gün Ne dediysem tersledi beni ve konuyu kapattı bundan sonra yazacak birşey kalmadı..Yazmazsınız umarım mesaj falan karşı tarafa
Adam sizi ciddi olarak görmüomuş.Bence şükredin.Merhaba, iyi akşamlar,
Bir ayrılık yaşadım, daha önce de konu açtım fakat buhranlı bir dönem tüm detaylarıyla yalnızca buraya içimi dökebildiğim için yazmak istiyorum affınıza sığınarak
8 aylık seviyeli, iyi giden bir ilişkiydi. Uzak mesafe ilişkisiydi. Kafa yapılarımız uyuyordu aslında ama arkadaş grubu benim hayatıma yaşayışıma çok tersti. Yani benim gördüğüm kadarıyla ve tanıdığım kadarıyla arkadaşlarından daha farklı bir hayatı vardı.
Arada sırada hoşuma gitmeyen özellikle sosyal medyada konular oluyordu( cinsel obje çağrısını yapan fotolar beğenme vs gibi) Daha önce birkaç kez rahatsız oldugumu söylesem de pek umursamamış olacak ki beğenmeye devam etti. Ayrılıkta böyle geldi aslında. Beğendiği bir fotoyu gönderdim neden beğendin ki dedim, aslında bir kez rahatsız olduğum için artık bu konuların gözüme battığını anlatmak istedim ama o onu takip edip hesap sorduğumu düşünerek çok sert çıktı bana. Aşırı sinirlendi, zira daha önce bu üslupla konuşmamıştı bana.
Beni takip etme işine bak gibi birşey söyledi bende saatlerce sakinleşir yazar özür diler diye bekledim yazmadı aramadı, bende sosyal medyadan çıkardım. Yani mesele benim rahatsız olduğum şeyi yapması iken ona hesap sormaya getirdi ve suçlu beni ilan etti.
Ertesi gün aradım, aynı üslupla konuşmaya devam etti. Ben yüzyüze konuşalım gelemez misin dedim, 29 ekim tatilini düşünerek. Gelemem dedi. Bana söyleyecek birşey bırakmadı ayrılmak istiyorum dedim. Önce neden diye sordu, nedenini ben yazacakken neden sorusunu sildi tamam dedi. Ben yine de açıkladım cevap vermedi, bende bana bunu sen söylettin dedim söyledin bitti, ben sana bunu söylediğin an biter demiştim vs gibi şeyler söyledi, ne söylediysem dinlemedi ve hatta beni çok kırdı sözleriyle.
Düşman değiliz arkadaşımsın dedi. Ama geri dönüşü yokmuş. Ben nasıl arkadaş kalırım, güzel giden bir ilişki saçma sapan nedenlerle mahvoldu ona çok kızgınım bana kendini kapattığı için sonra da beni suçladığı için. Son kez görüşelim dedim onu bile istemedi.
İlk gün çok üzgündüm bugun 3. gün ve daha iyi hissediyorum şükür. Sosyal medya hesaplarımı kapattım kafamı dinlemek istiyorum bir süre. Dönüp baktığımda hep iyi niyetli yaklaştığımı görüyorum bu ilişkide ama bu mutlu olmaya yetmiyormuş, belki de olması gereken oluyor.
Öyle değildi aslında, bana değer vermedi diyemem ciddiydik de ama olaylar bu boyuta geldi netice olarakAdam sizi ciddi olarak görmüomuş.Bence şükredin.
Benimki kıskanmak değildi, ben benim isteklerimi ciddiye almadığı rahatsız olduğum şeyleri yaptığı için sinirlendimBazi erkeklerin kiskanilmak hoşuna gitmiyor nedense ve cok buyuk tepki veriyolar bunlardan bir tanede de bende vardi bir hafta oncesine kadar çok tuhaf gelmişti bana kiskandigim zamanki tepkisi ve zoruma gitmisti.Evet eğer gelseler sende bende hemen kabul edecez ama arkadaslar hakli dedikleri gibi deger vermiyolar olursa olur olmazsa olmaz havalarindalar galiba tek çaremiz vazgeçmek...yine sen şanslisin uzak mesafe iliskisiymis ben burda adami surekli goruyorum gelde unut unutabilirsen.
Aynı sebepten geçen sene bugün ayrıldıkMerhaba, iyi akşamlar,
Bir ayrılık yaşadım, daha önce de konu açtım fakat buhranlı bir dönem tüm detaylarıyla yalnızca buraya içimi dökebildiğim için yazmak istiyorum affınıza sığınarak
8 aylık seviyeli, iyi giden bir ilişkiydi. Uzak mesafe ilişkisiydi. Kafa yapılarımız uyuyordu aslında ama arkadaş grubu benim hayatıma yaşayışıma çok tersti. Yani benim gördüğüm kadarıyla ve tanıdığım kadarıyla arkadaşlarından daha farklı bir hayatı vardı.
Arada sırada hoşuma gitmeyen özellikle sosyal medyada konular oluyordu( cinsel obje çağrısını yapan fotolar beğenme vs gibi) Daha önce birkaç kez rahatsız oldugumu söylesem de pek umursamamış olacak ki beğenmeye devam etti. Ayrılıkta böyle geldi aslında. Beğendiği bir fotoyu gönderdim neden beğendin ki dedim, aslında bir kez rahatsız olduğum için artık bu konuların gözüme battığını anlatmak istedim ama o onu takip edip hesap sorduğumu düşünerek çok sert çıktı bana. Aşırı sinirlendi, zira daha önce bu üslupla konuşmamıştı bana.
Beni takip etme işine bak gibi birşey söyledi bende saatlerce sakinleşir yazar özür diler diye bekledim yazmadı aramadı, bende sosyal medyadan çıkardım. Yani mesele benim rahatsız olduğum şeyi yapması iken ona hesap sormaya getirdi ve suçlu beni ilan etti.
Ertesi gün aradım, aynı üslupla konuşmaya devam etti. Ben yüzyüze konuşalım gelemez misin dedim, 29 ekim tatilini düşünerek. Gelemem dedi. Bana söyleyecek birşey bırakmadı ayrılmak istiyorum dedim. Önce neden diye sordu, nedenini ben yazacakken neden sorusunu sildi tamam dedi. Ben yine de açıkladım cevap vermedi, bende bana bunu sen söylettin dedim söyledin bitti, ben sana bunu söylediğin an biter demiştim vs gibi şeyler söyledi, ne söylediysem dinlemedi ve hatta beni çok kırdı sözleriyle.
Düşman değiliz arkadaşımsın dedi. Ama geri dönüşü yokmuş. Ben nasıl arkadaş kalırım, güzel giden bir ilişki saçma sapan nedenlerle mahvoldu ona çok kızgınım bana kendini kapattığı için sonra da beni suçladığı için. Son kez görüşelim dedim onu bile istemedi.
İlk gün çok üzgündüm bugun 3. gün ve daha iyi hissediyorum şükür. Sosyal medya hesaplarımı kapattım kafamı dinlemek istiyorum bir süre. Dönüp baktığımda hep iyi niyetli yaklaştığımı görüyorum bu ilişkide ama bu mutlu olmaya yetmiyormuş, belki de olması gereken oluyor.
Özelden konuşalımAynı sebepten geçen sene bugün ayrıldıkacaba aynı kişi mi dedim. Hatta verdiği cevap bile aynı. Şok oldum ya. Sebep aynı instagram dam beğendiği saçma sapan kızlar kadınlar. Nerde yaşıyorsunuz ? Valla dedim aynı kişi mi?
Bıraktım akışına
Zaman geçtikçe kırgınlıklarımı daha net anlıyorum, empati safhasını geçiyorum ben taviz veriyorsam o da verebilirdi, ben ona onun düşündüğü gibi suçlayıcı davranmadım sadece rahatsız olduğumu bildiği birşeyi neden yaptığını sordum o da gönlümü almak yerine tersledi. Ona göre yaptığı hiçbir şekilde yanlış değildi çünkü
Hayır görüştükUzak mesafe ilişkisi dediğiniz şey internetten biriyle tanışıp Sabahtan akşama kadar mesajlaşma mı?
Ne cok demogoji yapmissiniz ya. Ayriligin 3. Gunu filan. Adam yol vermis iste size. Ben olsam bende veririm. Kime ne hangi fotoyu begendigimden. Sapik gibi adamin neyi begenip begenmedigini takip etmissiniz.
Karşınızda ki insanın bir davranışı hosunuza gitmiyorsa hayatinizdan cikarirsiniz. Insanlari kendi keyfinize gore sekillendiremezsiniz. Ayrica niye blof yapiyorsunuz madem ayrilasiniz yok. Cocuk oyuncagimi bu.
Sonra vay efendim saat 4 yoksun saat 5 yoksun...
[/
Ne kadar abartmışsınız, sizde aşırı abartı yapmışsınız
Size göre ilişki nedir? Bahsettiğiniz gibi hastalıklı davranmadım
8 ayda en az 20 kez görüştük sandığınız gibi basit birşey değildiUzak mesafe ilişkisi dediğiniz şey internetten biriyle tanışıp Sabahtan akşama kadar mesajlaşma mı?
Teşekkür ederim beni anladığınız içinSaçma sapan foto beğenen o
Bunu bir şekilde görmüş olan siz.
Manyakça stalk yapmadığınızı varsayıyorum
Size kendi ayıbına rağmen kendinizi suçlu hissettirebilmiş.
Bir erkek sevse saçma sapan meme popo beğenmez yaptıysa da özür diler ya
32 yaşıma giricem artık o kadar çok sevmeyen erkek gördüm ki 300 mt öteden anlarım.
Sizin sevginizi haketmiyor.
Hem suçlu hem güçlü.
Yazarsanız olanları düzeltmeye çalışırsanız hala anlamadığını düşünerek iyi niyetle anlatmaya çabalarsanız paspas muamelesi görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?