Ayrılığın 3.günü

Bana gore iliski iki tarafindan mutlu ve ozgur oldugu bir birlikteliktir. Ayni insanla neredeyse 10 senedir beraberim. 5 inde evliydik. Daha hic hangi fotoyu begenmis bakmadim. O da bakmamistir benim begenilerime. Hic suna buna bakamazsin demedim beni ilgilendirmez. Akli fikri yerinde bir insan. Bir iliski icerisinde nasil davranmasi gerektigini bilir. Ha bilmeseydi evlenemzdim yada bosanirdim. Koca insani ben yontacak degilim isime gelmiyorsa yoluma yalniz devam ederim.

Siz belki o kadar hastalikli olmadiginizi dusunuyorsunuz ama disaridan bakinca boyle gozukmuyor.

İlişkiye bakışım sizin gibi olmadığı için bana hastalıklı diyemezsiniz

Siz böyle yaşarsınız ben öyle, ki hala ayrılık lafı haricinde hatalı olduğumu düşünmüyorum ben onu yönetmeye çalışmadım

Saçma nedenlerle bitmemiş, gayet mantıklı nedenlerle bitmiş, adamdaki pervasızlığa bak.

Gecmis olsun o halde. Artik onunuzde ki maclara bakarsiniz. Bu mac bitmis.
Bazen bazı insanların hayat enerjisini başkalarını üzmekten aldığını düşünüyorum

Velev ki haklısınız, diliniz neden böyle iğneli? Beni tanıyor musunuz şuradaki bir yazımdan hastalıklı olduğum kanaatine vardınız?

Birşey diyemiyorum iyi akşamlar.

Bu kanaate ben varmadim ki. Bu sizin kendi yakıştırmaniz idi. O kadar hastalikli degilim dediniz. Bende disaridan oyle görünmüyor dedim. Yoksa kirk yil düşünsem hastalikli kelimesi aklima gelmezdi.

Hareketiniz baştan aşağı yanlış, madem ayrılığı yediremiyorsunuz neden iş olsun diye ayrılarım diyorsunuz, hadi onu dediniz neden kararınızın arkasında durmuyorsunuz, ayrılık restini siz çekmişken, neden adama son bir kez görüşelim diye yalvarıp kendi öz saygınızı adamın ayağına paspas ediyorsunuz. Şu yaptığınız hareketten sonra. Barışsanız bile adam size gram saygı duyar mı sanıyorsunuz. Bu yaptığınız size ders olsun bundan sonraki ilişkilerinizde dik durun. Bakın size mesleki tecrübeye dayalı bir istatistlik söyleyeyim. İlişkilererinde ya da evliliklerinde iş olsun diye blöf amaçlı ayrılık lafını ağzına alınanlar genelde karşı taraf tarafından terkedilir. Cesaretiniz yoksa iş olsun diye ayrılalım demeyin yoksa daha çok üzülürsünüz.

Size özelden yazdım bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…