Ayrılığın 3. Günü

irem.54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
25
0
86
34
Sakarya
3,5 yılda çok ayrıldık barıştık ama hala alışamadım bu sefer ki biraz daha ciddi gitti... Annesini aradım hattını kırdığını söyledi. Burdayken evine gider çat kapı yapardım dayanamazdı barışırdık. Ama şimdi başka şehirde ulaşamıyorum onsuzluğa da dayanamıyorum... senağlama senağlama :gitme:

kaç o zaman

seni sevmeyen biri için kaç ona. hayatını karartkötükedihüso

Canıma kıymak istiyorum gönlüme laf geçiremiyorum bekle seviyosa döner gelir diyorum ama yapamıyorum nefes alamıyorum nasıl bi acıymış bu mafoldumben

flört döneminde benzer şeyler yaşayıp evlendiğim kişiyle şu an boşanma aşamasındayız,bişeyleri çok fazla zorlamamak gerekiyormuş,bunu anladım mafoldumben

kaçmadın diye senden ayrılan biri seni ne denli seviyordur?

hep bunu söylerim. sen seviyor olabilirsin ama seni sevmeyen adamın yanında ne işin var?

seni istemeyenin sen niye peşinden koşuyosun.yerinde olsam annesini dahi aramazdım.

Canıma kıymak istiyorum gönlüme laf geçiremiyorum bekle seviyosa döner gelir diyorum ama yapamıyorum nefes alamıyorum nasıl bi acıymış bu mafoldumben

Ne oluyor ayol?
Yaş kaç?
Hiç mi sıkıntı görmedin sen bu hayatta?
Sevgisinden ayrılmış intihar edecekmiş!!!
Tövbe Yarabbi!!!!
Analarınıza babalarınıza yazık be!

sanirim bu sevgiliniz polisten kacan bir suclu tabi eger hala teslim olmadiysa
seven insan gel kacalim demez sevdigi icin mücadele eder
hem evlilik icin inanki cok erken sevgilininde yasi daha kücük belliki toy zekasi gelismemis hala
yoksa evliligi cocuk oyuncagi gibi görüp hadi gel kacalim demezdi
bos ver güzelim gün gelecek onun icin döktügün her bir gözyasi icin birnlerce kez bisman olacaksin
belki size böyle konusmak kolay diyorsun evet kolay gercekten bir yalan yüzünden kac yillik iliskiyi bitirmis bir insan olarak söylüyorum bir gün bile pisman olmadim

O beni seviyo ben bunu adım gibi biliyorum sadece tükürdüğünü yalamak istemiyor inat yapıo mafoldumben

He sizi sevdiği için sizden ayrıldı ya siz kandırın kendinizi hatta gidip af dileyin ne duruyosunuz ki :1closedeyes:

O beni seviyo ben bunu adım gibi biliyorum sadece tükürdüğünü yalamak istemiyor inat yapıo mafoldumben

Belli!!!
Adam kaçalım demiş sen olmaz demişin o da ayrılmış..
Ailenin karşısına çıkmaya yüzü olmayan adamın sana olan aşkı gözlerimi yaşarttı!!

Belli!!!
Adam kaçalım demiş sen olmaz demişin o da ayrılmış..
Ailenin karşısına çıkmaya yüzü olmayan adamın sana olan aşkı gözlerimi yaşarttı!!

ne kadar sertsiniz dışardan konuşması çok kolay buraya konu açma sebebim de az da olsa teselli bulmaktı teşekkür ederim...

Sevseydi sizi zorlarmıydı kaçalım diye...

Sevseydi sizin kararlarınıza saygı duymazmıydı ...

Sevseydi kaçmak istememenizi anlayışla karşılardı ve sizin tarafındanızdan bakarak olayı kavramaya çalışırdı.

En önemlisi sevseydi kaçmadığınız için sizden ayrılmazdı !

Hala annesini arıyorsunuz.Ayrılmışsınız artık bırakın koşmayın peşinden.

Geri dönmek gibi niyeti olsaydı hattını kırmazdı zaten.Herşey bitmiş neden zorluyorsunuz ki..

ne kadar sertsiniz dışardan konuşması çok kolay buraya konu açma sebebim de az da olsa teselli bulmaktı teşekkür ederim...

Olayın yumuşak tarafını görsem zaten teselli ederdim..
Dışarıdan konuşmak derken?
Ben rahibe hayatı mı yaşıyorum oradan bakınca?
Hiç mi sevgilim olmadı,ayrılık acısı nedir bilmem mi yani?
En azından bana değer vermeyen adama bir tek parmağımı oynatmam ben!
Sen de gözünü aç diye uğraşıyorum ama ne fayda di mi?

sertlikmi!
sadece senin gözünü acmaya calisiyoruz ailenin karsisina cikacak cesareti olmayan bir adam sana nasil bir gelecek verebilirki

Mavişcim;
adam zaten kaçalım dediği anda kızın işi bitirmesi gerek!
Üstüne üstlük adam terketmiş..
Kız da şimdi ağlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…