3,5 yılda çok ayrıldık barıştık ama hala alışamadım bu sefer ki biraz daha ciddi gitti... Annesini aradım hattını kırdığını söyledi. Burdayken evine gider çat kapı yapardım dayanamazdı barışırdık. Ama şimdi başka şehirde ulaşamıyorum onsuzluğa da dayanamıyorum... senağlama senağlama :gitme:
3,5 yılda çok ayrıldık barıştık ama hala alışamadım bu sefer ki biraz daha ciddi gitti... Annesini aradım hattını kırdığını söyledi. Burdayken evine gider çat kapı yapardım dayanamazdı barışırdık. Ama şimdi başka şehirde ulaşamıyorum onsuzluğa da dayanamıyorum... senağlama senağlama :gitme:
Canıma kıymak istiyorum gönlüme laf geçiremiyorum bekle seviyosa döner gelir diyorum ama yapamıyorum nefes alamıyorum nasıl bi acıymış bu mafoldumben
O beni seviyo ben bunu adım gibi biliyorum sadece tükürdüğünü yalamak istemiyor inat yapıo mafoldumben
O beni seviyo ben bunu adım gibi biliyorum sadece tükürdüğünü yalamak istemiyor inat yapıo mafoldumben
Belli!!!
Adam kaçalım demiş sen olmaz demişin o da ayrılmış..
Ailenin karşısına çıkmaya yüzü olmayan adamın sana olan aşkı gözlerimi yaşarttı!!
ne kadar sertsiniz dışardan konuşması çok kolay buraya konu açma sebebim de az da olsa teselli bulmaktı teşekkür ederim...
ne kadar sertsiniz dışardan konuşması çok kolay buraya konu açma sebebim de az da olsa teselli bulmaktı teşekkür ederim...
Sevseydi sizi zorlarmıydı kaçalım diye...
Sevseydi sizin kararlarınıza saygı duymazmıydı ...
Sevseydi kaçmak istememenizi anlayışla karşılardı ve sizin tarafındanızdan bakarak olayı kavramaya çalışırdı.
En önemlisi sevseydi kaçmadığınız için sizden ayrılmazdı !
Hala annesini arıyorsunuz.Ayrılmışsınız artık bırakın koşmayın peşinden.
Geri dönmek gibi niyeti olsaydı hattını kırmazdı zaten.Herşey bitmiş neden zorluyorsunuz ki..
Değil tabi ki o mevzu kapandı sadece adı geçiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?