Ayrılığın Anatomisi ve Hayata Yeniden Dönüş Aşamaları

tek başınalığı da severim ben.yalnız film izlemek, kitap okumak, gezmek hatta ....
gün gelir unuturum da , sahi unutur muyum?

yazdılarının hepsini okudum ben 3 yıldır bırlıkteydım aılesı benı hıc ıstemedı..am sonunda kabullendıler dedım nışanlandık ve sonuc ayrıldık..benımde senın gıbı vicdanım rahat..ama onun yerıne bırgun bırını koyabılır mıyım bunu bılmıyorum..ben 30 yasındayım ya sen?

yaşıtız neredeyse.belki sendeki sonu gördüğümüzden baştan bitirdik.gerçi o savaşmayı çok tercih etmedi.belki de ailesini biliyordu ama madem biliyorsa neden baştan bazı şeyleri göze aldı demeden de edemiyorum.

peki bir gerekçeleri var mıydı istememek için?

koyarsın.neden koyamayacaksın.bu senin elinde unutma.zamanla unutuyor insan,ha belki yaran büyük oluyor ama neleri aşmıyoruz ki.sadece öyle olacağını bilip durup beklemek gerek.

bugün bir hafta oldu.kocaman geçen bir hafta.düşünmemeye gayret ettiğim her şeye rağmen anılarımı ve hayallerimi geride bıraktığım bir hafta.çok mu kötüydüm? hayır diyeceğim.güldüm, eğlendim, düşündüm de.zaman zaman ağlar gibi oldum, gözlerim doldu.

ama ben bana şaşıyorum.bunca yılın birikimi diyorum kendimce.bu kadar dik ayakta durmak....
onu görebileceğim her şeyi geride bıraktım, yalnızlığa bir adım daha attım.kendimle baş başa dimdik ayaktayım.

istememek için nedenleri memleketlileri olsun istiyorlarmış vs..kendi buldukları kişi olacakmış onlara yakın oturacakmış herseye biz erkek tarafıyız biz karar veririz dediler

istememek için nedenleri memleketlileri olsun istiyorlarmış vs..kendi buldukları kişi olacakmış onlara yakın oturacakmış herseye biz erkek tarafıyız biz karar veririz dediler

Aynı sebep ayni bahaneler. Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin.

Yolun çetin ve zorlu Allah yardımcın olsun benim on ay filan oldu. Geçti gitti diyeyim. İlk zaman insan kabullenemiyor ne duygu hallerinden geçtim. Anlık değişimler yaşadım üzüldüm yıkıldım isyan ettim kızdım öfkelendim. Duruldum çok şükür. İmkansız degil tamamen bitirmek gerek içindeki en ufak bir umut parçasını dahi.

erkek düşmanı olup çıkacaz yakında sanırım..bende ayrıyım cnm boşver çok üzülmeye değmez hiç biri..
özlediklerini bile düşünmüyorum..erkekler hemen kalkıp yollarına devam ederler. sonrada arta kalan göz yaşı olur.

isyan etmedim aslında.düşündüm, kabullendim.bir onla son görüşmemizde sanırım hıçkıra hıçkıra ağladım ve sonrasında bir iki ağladım o kadar.neden bilmiyorum.
donuk hissediyorum kendimi ve dahası hissiz.

Çok güzel yazmışsın ya..
Ama yaşını merak ettim açıkçası :)

alıntı yapmamışsın anzer anlayamadım, kim acaba?:44:

pişman olacak biri varsa o ben değilim zaten , bunu biliyorum.umarım geçer her şey.

Sen tabiiki başkası olsa alıntı yapardım :)

Bu ayrılık benim için en zor olucak gibi görünüyor. Biz hala oturup konuşmadık bile. Bu gün gelicem yarın gelicem akşam gelicem diyip oyalıyor gelmiyor. Ben hic bir sey olmamış gibi yapamıyorum bazı kadınlar nasıl başarıyor bilmiyorum. Gercekleri örtsem insanların gözlerini boyasam mutlu olucagımı zanetmiyorum. Dramatize mi ediyorum bilmiyorum. Bitse de kurtulsam diyorum bir yandan öbür yandan da gelip gitme demesini istiyorum ellerimi tutsun özür dilesin bir daha asla beni mutsuz edicek şeyler yapmiyacagına dahil söz versin istiyorum ama bunlar olmiyacak biliyorum. 3-4 ay arayla hep aynı sorunları yaşıyoruz. Evlendikten sonra degişeceine hic inanmıyorum en mantıklısı yol yakınken ayrılmak diyorum.
Ben neler yapıyorum...tek başıma sinemaya gidiyorum, kitap okuyorum, burda takılıyorum. Paylaşmak iyi geliyor içimdekileri az da olsa rahatlıyorum. En zor olan geceler. Uykuya dalsam bile kabuslar görüyorum ya da bir kac saat uyuyup uyanıyorum sonra sabaha kadar uyku girmiyor gözüme...

Ben kendimi tutamaktan cok korkuyorum. İcimden hep mesaj atmak geliyor bazen de atıyorum alışkanlık olmuş iyi geceler günaydın demeye sanki onun mesajını almadan gün dogmuyacakmiş gibi.

Ben kendimi tutamaktan cok korkuyorum. İcimden hep mesaj atmak geliyor bazen de atıyorum alışkanlık olmuş iyi geceler günaydın demeye sanki onun mesajını almadan gün dogmuyacakmiş gibi.

Cevap atıyor mu peki? :44:

Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı
Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek
Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek

Gün gelir için yanar elin gider mektuplara
Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara
Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında
Her adımda beni ararsın gözün dalar ufuklara

Rüzgar aşkımı kucağına alsa
Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa

Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Sen benim eş ruhumsun
Unutmuş olsan hissederdim
Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin
Seni görmek için geri geldim
Sen gideli çok olmuş
Nereye gidersen git
Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun
Ben seni gerçekten sevdim
Bitmez demiştim bitmedi

dayanamadım.face e baktım.en son pazar güncellenmiş.içeride bu şarkının dizeleri.
şimdi o şarkıyı dinliyorum, içim yanıyor.severek ayrılmak çok zor.bağırmak, haykırmak istiyorum bir yandan
ama dilim lal olmuş, sesim çıkmıyor.

dün gece çok özlediğimi hissettim.gülüşünü, sarılışını, ona bakmayı.nasıl sarılır ağlardım uzaklara gittiğinde, geleceği
günü iple çekerdim.şimdi yanı başımda buram buram hasreti.ilacı yok, dermanı yok.

eskiden olsa derdim kendime, toparlanman lazım .mutlak karşına daha iyiler çıkar.
şimdi kimseyi istemiyorum ki ben.dokunamam, bakmam.olmaz, hiç bir şey eskisi gibi olmaz.

en iyisi düşünmek vakit yaratmadan gezmek yeni insanlar ile sohbet etmek dışarı cıkmak gece eglencelerıne katılmak bol kahkaha atmak evde kalmamaya ozen gostermek veee sosyal paylasım ıstelerınden onunla ilgili haber alacagımız tum kısılerı sılmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…