• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığın eşiğindeyiz fikirlerinize ihtiyacım var....:(

lulu_ank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
49
1
86
Ankara
Merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar ama çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Eşimle evlendiğimizden beri çok tartışmalarımız oldu(5,5 aylık evliyim daha) ama ben onu çok sevdiğim için boşanmayı göze alamadım ve her defasında barıştık ta kiii düne kadar dün gene bi tartışmamız oldu ve ayrılalım o zaman dedi msnde konuşurken sonrada akşam evde konuşuruz neyse dedi. Eve gittim gelmesini bekledim eşimin, eve gelince direkt evt konuş seni dinliyorum dedi. Bende konuşacak bişey yok benim tarafımdan ben seni dinliyorum dedim. Tamam ayrılalım o zaman dedi tamam ver o zaman dilekçeni dedim bende tamam dedi ama ben çok kötü oldum o an:(( sakince tartışmadan son kez söylemek istediğin bişey var mı dedi. Bende hayır yok dedim ve kalkıp eşyalarımı toplamaya başladım odaya geldi hemen mi gidiyorsun gel konuşalım dedi. Bende ne konuşacağız ya dedim ağlıyordum o sırada çekip salona gitti eşyalarımı alıp evden çıkarkende sadece suratıma baktı o kadar:gitme: annemlere gittim onlar sorunlarımızı hep biliyordu zaten. Üzülme sakın böyle bi ömür geçmez dediler sadece. Akşam geç saatte kaynım aradı beni yatıyordum şeker hastasıyım ve dün şekerim çok yükselmişti stresten neyse napıyosun dedi? -oturuyorum dedim -nerdesin dedi? -annemlerdeyim dedim hıı annenlerde mi! bende abim bende arabasının anahtarını alıp söylene söylene gitti, cebine de ulaşamıyorum da sen biliyomusun diye aradım dedi.Bende biz abinle ayrılıyoruz dedim o da ne ayırlması saçmalamayın bi sakinleşin bakalım daha ne kadar evlisiniz falan dedi kapattık telefonu ve eşim hiç aramadı daha beni. 2 saat önce işyerinden en yakın arkadaşıma msnden sormuş işe geldi mi diye o da evt rahatsız demiş tamam çok tşk ederim lütfen ona söyleme sorduğumu aramızda kalsın demiş. Ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar ayrılmak istemiyorum ama çok sorunlar yaşıyoruz. Nasıl davranmalıyım bundan sonrasında? Ne olur fikirlerinize ihtiyacım var...mafoldumben

Merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar ama çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Eşimle evlendiğimizden beri çok tartışmalarımız oldu(5,5 aylık evliyim daha) ama ben onu çok sevdiğim için boşanmayı göze alamadım ve her defasında barıştık ta kiii düne kadar dün gene bi tartışmamız oldu ve ayrılalım o zaman dedi msnde konuşurken sonrada akşam evde konuşuruz neyse dedi. Eve gittim gelmesini bekledim eşimin, eve gelince direkt evt konuş seni dinliyorum dedi. Bende konuşacak bişey yok benim tarafımdan ben seni dinliyorum dedim. Tamam ayrılalım o zaman dedi tamam ver o zaman dilekçeni dedim bende tamam dedi ama ben çok kötü oldum o an:(( sakince tartışmadan son kez söylemek istediğin bişey var mı dedi. Bende hayır yok dedim ve kalkıp eşyalarımı toplamaya başladım odaya geldi hemen mi gidiyorsun gel konuşalım dedi. Bende ne konuşacağız ya dedim ağlıyordum o sırada çekip salona gitti eşyalarımı alıp evden çıkarkende sadece suratıma baktı o kadar:gitme: annemlere gittim onlar sorunlarımızı hep biliyordu zaten. Üzülme sakın böyle bi ömür geçmez dediler sadece. Akşam geç saatte kaynım aradı beni yatıyordum şeker hastasıyım ve dün şekerim çok yükselmişti stresten neyse napıyosun dedi? -oturuyorum dedim -nerdesin dedi? -annemlerdeyim dedim hıı annenlerde mi! bende abim bende arabasının anahtarını alıp söylene söylene gitti, cebine de ulaşamıyorum da sen biliyomusun diye aradım dedi.Bende biz abinle ayrılıyoruz dedim o da ne ayırlması saçmalamayın bi sakinleşin bakalım daha ne kadar evlisiniz falan dedi kapattık telefonu ve eşim hiç aramadı daha beni. 2 saat önce işyerinden en yakın arkadaşıma msnden sormuş işe geldi mi diye o da evt rahatsız demiş tamam çok tşk ederim lütfen ona söyleme sorduğumu aramızda kalsın demiş. Ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar ayrılmak istemiyorum ama çok sorunlar yaşıyoruz. Nasıl davranmalıyım bundan sonrasında? Ne olur fikirlerinize ihtiyacım var...mafoldumben

iyi de sorun ne? kavgalarınızın sebebi ne?:uhm:

evlenmişsiniz çocuk gibi msn de niye kavga ediyorsunuz?

yaşlarınız kaç merak ettim doğrususempatiksalakcinni

5.5 aylık evli iken boşanalım hadi boşanalım ver dilekçeni eşyalarını topla çık git evdenakannehir istemeyerek mi evlendiniz? hiç mi çaba harcamadınız evlenirkende daha 5.5 ay geçmişken hemen pes edip boşanma lafını ediyorsunuzdelikafadulden

canım sıkma canını ya eşinde emin ol çok kötü olmuştur kolaymı öle boşanmak belki bi hayır vardır oturup konuşsanız belki herşey yoluna girer.... sebepler ne ki oşanmaya kadar gidecek kadar

Sorun ne, ve niye üstü kapalı anlatıyorsun olayları.:delphin:

arkadaşım evliliğin ilk yılları zordur...
bence en zor zamanı da ilk yılıdır..
çünkü kişiler,birbirlerini tam olarak aynı evde yaşamaya başladıktan sonra tanımaya başlıyorlar gerçek anlamda..
dolayısıyla da aşık olunduğunda sevilen olumlu karakter özelliklerinin yanında,olumsuz olanlar da su yüzüne çıkıyor zamanla..

aslında şu ilk yıl atlatılabilirse,kazasız bir şekilde,devam edebiliyor evlilikler...
evliliğinizin zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum yani ben...

hayırlısı olsun hakkınızda arkadaşım...

bu anlattıklarınla ne gibi yorum yapabilirizki tartışmış ve ayrılalım demişsiniz?içeriği bilmediğimiz için "haklısın"veya "haksızsın"gibi bi yorum yapmamız için içeriğide az çok anlatsan diyorum.

Son düzenleme:
tşk ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için. Eşim 33 bende 27 yaşındayız. Ben bi ilişki için çok emek harcadım sevgiliykende çok sorunlarımız vardı ama ben onu çok sevdim. O aileni düzeni görmemiş birisi sokaklarda büyümüş ama kendini kurtarmış. Fakat yaşadığı zor çocukluk dönemi sanırım ağır bi psikolojik tahribat yaşatmış ona. ıstoyr ki ne derse tamam diyim oldu diyim. Ona göre hep durduk yere sorun çıkaran benim çok ilgisi yoktur bana karşı ayrıca sevgisini de hiç göstermez ben böyle bi duruma alışık değilim evlenince çok güzel olacak dedi ve inandım ama herşey daha kötü oldu

anladıgım kadarıyla eşiniz sizi cok seviyor ama gururdan mı desem icsel bir engelden mi ayrılmayalım demeyi yapamıyor.. sizde o da ataktasınız.. geride duran yok.. e haliyle ayrılık kacınılmaz..
oturun konusun .. kavgaların sebeplerini bulun.. dayak mı attı, aldattı mı bunlar ayrılmak icin nedendir..
çözüm bulun birlikte..gururunuzdan vazgecin.. madem böyle yapacaktınız evlenmeseydiniz.. yazık günah o kadar zamana..
ınşallah düzelirsiniz canım..
caba sarfetmek lazım biraz.. gurur ve geri cekilmekle olmaz.
psikolojik sorun varsa oturun konusun ,bir danısmanla görüşün.. yıkmayın yuvanızı

Eğer sorunlarınızı çözebilecekseniz oturun önce bir konuşun tabi, trip atmaya hanginiz son verecekse.
Kavgalar, didişmeler devam edecekse zaten huzurunuz kalmaz ki böyle bir evlilikten.
Ama msndeki bir tartışma boşanmaya kadar gidemez illa ki bunun gerisi vardır. Daha önemli problemler var sanırım anlaşamadığınız.Çözülebilecek şeylerse, eşinle paylaş cnm tekrar, boşanma kararını senden başkası veremez çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
en son ki tartışmamız ben onun email adresine girdim ve orda bi arkadaşlık sitesine üyeliğini gördüm eskiden üye olmuş tabi girdim msjlarına baktım çıktığımız dönemler de ordan başka kadınlarla yazışmış hadi neyse dedim ama nişandan 1 ay sonrada yazışmış tanışalım kaynaşalım diye çok kötü oldum ve konuştum eve gidince bir daha böyle bişey yaklarsam biter ben kaldıramam hadi bu geçmiş bi zaman bişey demiyorum dedim onunda savunması ben yazmadım ama inanmayacağın için savunamıyorum kendimi oldu sonrada bunu bulamasaydın başka bişey bulurdun tartışmadan duramıyosun ayrılalım dedi ve anlattığım şekilde gelişti olaylar sonrasında

bence bir psikolg yardımı alın biraz kendinize zaman verin ayrılmadan biraz ayrı zman geçirin bakın nasıl oluyo oturun konuşun gene 5,5 ay çok yeni evliliğin 3 yılı çok zor derler ablalarımda sizin gibi çok zorluk çektiler ilk zamanlarda şuan allaha şükür iiler biraz daha düşünün ikinzde birbirinizi sewiyorsunuz anlaşılan

en son ki tartışmamız ben onun email adresine girdim ve orda bi arkadaşlık sitesine üyeliğini gördüm eskiden üye olmuş tabi girdim msjlarına baktım çıktığımız dönemler de ordan başka kadınlarla yazışmış hadi neyse dedim ama nişandan 1 ay sonrada yazışmış tanışalım kaynaşalım diye çok kötü oldum ve konuştum eve gidince bir daha böyle bişey yaklarsam biter ben kaldıramam hadi bu geçmiş bi zaman bişey demiyorum dedim onunda savunması ben yazmadım ama inanmayacağın için savunamıyorum kendimi oldu sonrada bunu bulamasaydın başka bişey bulurdun tartışmadan duramıyosun ayrılalım dedi ve anlattığım şekilde gelişti olaylar sonrasında

Başka kadınlarla yazışması çok çirkin bir durum gercekten. Tepkinde haklısın.

Fakat kuşkulanıyor musun ki maillerine bakma gereği duydun? Güven problemi var sanırım.

Bunun dışında sana karşı ilgisiz ve sana sevgi göstermediğini söylüyorsun ve herşeyde seni suçladığını ? Bilmiyorum canım burdan birşey söylemek gerçekten zor.

bu zıkkım internet hep engel oluyor evliliklere ya senin kıskanman gayet normal ama erkekler anlamıyorlar biraz karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak lazım bide aynısını sen yapsan ne olurdu acaba anlamıyor erkekler bide sende üzerine çok gidiyorsun gibi zaten evlisiniz msn de ne diye konuşuyonuz ki ya az serbest bıraksan eve geldiğinde sölesen yüzüne msn de duygu yok birşey yok herşey yanlış anlaşılıyor bence bu sebep olmamalı ayrılığa oturulup iice konuşulmalı senin şüphelerin var gibi güvenemiyyorsun

eşin gözünle görsen bile aldattığını "sen hayal görüyorsun"diyecek bi yapıda gibi sanki hı? ama "evlenmeden öncede sorunlarımız vardı ama ben onu çok sevdim "demişsin,demekki sevdiğin yönleride yok değil eşinin.,hangisi ağır basıyor bilemicem tabi..

arkadaşlar o kadar komik ki eşim beni telefonla aramaz aklına gelirse msne girer naber napıyosun o kadar msne girmezse de hiç sesi soluğu çıkmaz ya evt çok seviyorum ama haketmiyor sanırım beni devamlı karılık temizlik yapmak yemek yapmak değildir diye eleştirir ben ondan daha çok didiniyorum uğraşıyorum ama o eleştirecek hep bişey buluyor yani düşünsenize size çok zevksizsin diyor ki arkadaşlarım hep benimle çıkar alışverişlere fikir almak için benim yarım etmeyen insanlara kız güzel değil ama zevkli giyiniyor der yani komplekslerinimi basrtımaya çalışıyor beni ezerek üzerek anlayabilmiş değilim

arkadaşlar o kadar komik ki eşim beni telefonla aramaz aklına gelirse msne girer naber napıyosun o kadar msne girmezse de hiç sesi soluğu çıkmaz ya evt çok seviyorum ama haketmiyor sanırım beni devamlı karılık temizlik yapmak yemek yapmak değildir diye eleştirir ben ondan daha çok didiniyorum uğraşıyorum ama o eleştirecek hep bişey buluyor yani düşünsenize size çok zevksizsin diyor ki arkadaşlarım hep benimle çıkar alışverişlere fikir almak için benim yarım etmeyen insanlara kız güzel değil ama zevkli giyiniyor der yani komplekslerinimi basrtımaya çalışıyor beni ezerek üzerek anlayabilmiş değilim

Bu kadar memnuniyetsizsinde ne diye evlendin diye sormadın mı hiç..?
Zorla mı evlendiniz..?

ama seviyorum işte lanet olsun ki şimdi sizce nasıl davranıyım onun aramasını mı bekleyim çünkü genelde adım atan ben olurum hep ama o konuları uzattıkça uzatır. Nasıl davranıyım ne yapıyım ???

Back
X