Merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar ama çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Eşimle evlendiğimizden beri çok tartışmalarımız oldu(5,5 aylık evliyim daha) ama ben onu çok sevdiğim için boşanmayı göze alamadım ve her defasında barıştık ta kiii düne kadar dün gene bi tartışmamız oldu ve ayrılalım o zaman dedi msnde konuşurken sonrada akşam evde konuşuruz neyse dedi. Eve gittim gelmesini bekledim eşimin, eve gelince direkt evt konuş seni dinliyorum dedi. Bende konuşacak bişey yok benim tarafımdan ben seni dinliyorum dedim. Tamam ayrılalım o zaman dedi tamam ver o zaman dilekçeni dedim bende tamam dedi ama ben çok kötü oldum o an
( sakince tartışmadan son kez söylemek istediğin bişey var mı dedi. Bende hayır yok dedim ve kalkıp eşyalarımı toplamaya başladım odaya geldi hemen mi gidiyorsun gel konuşalım dedi. Bende ne konuşacağız ya dedim ağlıyordum o sırada çekip salona gitti eşyalarımı alıp evden çıkarkende sadece suratıma baktı o kadar:gitme: annemlere gittim onlar sorunlarımızı hep biliyordu zaten. Üzülme sakın böyle bi ömür geçmez dediler sadece. Akşam geç saatte kaynım aradı beni yatıyordum şeker hastasıyım ve dün şekerim çok yükselmişti stresten neyse napıyosun dedi? -oturuyorum dedim -nerdesin dedi? -annemlerdeyim dedim hıı annenlerde mi! bende abim bende arabasının anahtarını alıp söylene söylene gitti, cebine de ulaşamıyorum da sen biliyomusun diye aradım dedi.Bende biz abinle ayrılıyoruz dedim o da ne ayırlması saçmalamayın bi sakinleşin bakalım daha ne kadar evlisiniz falan dedi kapattık telefonu ve eşim hiç aramadı daha beni. 2 saat önce işyerinden en yakın arkadaşıma msnden sormuş işe geldi mi diye o da evt rahatsız demiş tamam çok tşk ederim lütfen ona söyleme sorduğumu aramızda kalsın demiş. Ben ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar ayrılmak istemiyorum ama çok sorunlar yaşıyoruz. Nasıl davranmalıyım bundan sonrasında? Ne olur fikirlerinize ihtiyacım var...mafoldumben