Ayrılığın eşiğindeyiz fikirlerinize ihtiyacım var....:(

Eşiniz sevgisini belli edemiyor sizde de güven problemi var

Bunlar halledimeyecek sorunlar değil hem oturun konuşun ilk konuşmanızda aileleri karıştırmayın ki iş büyümesin olacağı varsa da olmaz sonra her kafadan bir ses çıkar

Eğer konuşunca da olmuyorsa karar sizin

bence eşin bi temiz dayak istiyor heee ...

eminim kendisi de pek zevkli giyinmiyor ki bunu örtmek için sana saldırıyor ...ii bir dersi hakediyor aslında ama neyyyse
..

Sevdiğini bildiği için yapıyor zaten bunları. o seni ittikçe sen daha da çok seveceksin gibime geliyor. beni bırakamaz diye düşünüyor. ılk önce kendini sev

sen arama sakın boşanma dilekçeside verme sen nasılsa geri dönecektir arayacaktır ssenib ak şimdiden sormaya başlamış lgisiz gibi davran başka şeylerle uğraş cezalandır biraz ...

Sevdiğini bildiği için yapıyor zaten bunları. o seni ittikçe sen daha da çok seveceksin gibime geliyor. beni bırakamaz diye düşünüyor. İlk önce kendini sev

evlendikten sonra korkmaya başladı aslında. Çünkü 3 yıllık sevgililik ve nişanlılık döneminde haklarını sonuna kadar kullandı ve bende de tabi sabır kalmadı gördüğüm kızdığım üzüldüğüm herşeyi söylemeye başlayınca da bu kadına ne oldu dedi sanırım

sizinle ne alıp veremediği var anlamış değilim sizi siz olduğunuz için kabul etmeli başka kızlardan ona ne Allahım bu erkekler varya deli eder insanı bence evinde otur gelecektir biraz burnu sürtsün senden iisine mi kalacak çok yüz vermişsin belliki çok sevmişsin

sen arama sakın boşanma dilekçeside verme sen nasılsa geri dönecektir arayacaktır ssenib ak şimdiden sormaya başlamış lgisiz gibi davran başka şeylerle uğraş cezalandır biraz ...

konuyu açtığımda demiştim ya kaynım aradı diye acaba o mu arattı diye düşündüm bugün sabah olayları yaşanılanları gözden geçirince yani zaten eğer o aratmadıysa beni çoktan gözden çıakrtmış demektir. Çünkü dediğim gibi şeker hastasıyım stres ve üzüntüye gelemiyorum hiç o da bunu biliyor (sözde) aramayı düşünmüyorum şimdilik zamana bırakayım bakalım ne olacak diyorum başka fikiri olna var mı arkadaşlar

valla benec sakın arama bırak bu sefer o arasın nasıl olsa kapına gelecektir ama sen gidersen sorunlar devam eder kapına o gelirse sana istediği gibi davranmamayı öğrenir bence

Evlenmeden önce bu kadar memnuniyetsiz değildi :1no2: evlendikten sonra beni beğenmez oldu zaten

İlginç..
Garantiye aldı diye öyle davranıyor o zaman.
Çok kırıcı,bence üstüne gitmeyin,iyiyce poposu kalkmış onun.
Sana garanti veriyorum ki boşanmaz o adam blöf yapıyor.
Bırak peşindne koştursun kıymetini bilsin biraz burnu sürtsün ya..
Seviyorum seviyorum diyerek adamı tepene çıkartmışsın..!!

Sakın arama bence ne araması? Anlattıklarından sonra gördüm ki kesinlikle onun araması , düzeltmesi gerekiyor. Sakın arama.
Ayrıca kendisi neymiş brad pitt mi? töbe töbe deli oldum haaa

bir süre aramayın ve kendinizi dinleyin bence. Bakalım o olmadan nasıl geçiyor hayatınız? Eksikliğini mutlaka yaşarsınız ama bununla ne kadar baş edebileceksiniz? Bu arada tabii eşiniz de bunları düşünecektir. Sakin kalmanzda fayda var, kendi halet-i ruhiyeniz için. Ben eşinizin mutlaka sizi arayacağını düşünüyorum. Ama bu durum alışkanlık haline gelmeye başlamaması için daha kesin bir tavır göstermeniz gerekecektir.

Haklısınız bende aramayı düşünmüyorum eğer kendiside aramaz gurur yaparsa zaten biter ailemde sakın sen arama diyorlar ve gerçekten ben haklı olduğum halde boşanalım diyen o oldu ya o da daha bi şok etti beni sanırım inat etcem aramıycam evt arkadaşlar bakalım nereye gidecek sonu bu işin

sizin durmadan alttan almanız,her tartışmada arayan sizin olmanız onda nasıl olsa geri dönüyor düşüncesi oluşturmuş...
aramayın ki ciddi olduğunuzu,gerçekten kırıldığınızı anlasın.yelkenleri hemen suya indirmeyin yoksa daha çook üzülürsünüz...

Burnundan kıl aldırma, azıcık sürünsünkaydirigubbakcemile

Umursama, hatta bence bir müddet telefonlarına çıkma

tabi ararsaa..
çok garip bi adamdır aramaya da bilir. Eşiyim ama hakkında yorum yapamıyorum söz konusu o olunca herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…