Ayrılığın eşiğindeyiz fikirlerinize ihtiyacım var....:(

çok ilginç çok üzücü...
bence de aramayın, ararsa da biraz uğraşsın. o kadar kolay mı hadi evlenelim hadi boşanalım. nedir bu ya?

aldatmis siz kabullenme eglimindeyken bile sizden
vazgecmis ben unutmanizi ayrilmanizi tavsiye ederim
hakkinizda hayirlisi olsun
bence zararin neresinden dönerseniz kardir
ben istenmedigim yerde duramam p yüzden söylüyorum
arama durumuna gelincede ayrilmayi teklif eden o
vaz gecicekse o gecmeli siz onu vaz gecirsenizde
üc gün sonra aynisi olucaktir

Son düzenleme:

Ben adım atmayacağım zaten scheker vazgeçirmeye de çalışmayacağım benim zorumla bişeyler olacaksa hiç olmaması daha iyidir

su bı egrcekkı evlılıkler zamn alıyor yerıne oturması ıcın cunku kolaybır sye degıl..yaslarınızda kucuk degıl...bıra zayrı dur bence dıneyın kendınızı eger o evden cıkıp gıtmene ızın verıdyse ve oylece baktıysa bence esınd ebır sorun var ...emınmkı bend ebı bayanım ve o an ben senın yerınd eolmus olsaydım beklerdım esımın yanıma gelıp gıtme demesını ve ınaıyourmkı sende beklemıısndır bence bıraz bekle gıtme ustune kısa bır zamn ayrı klamanız ıkınz ııcnde saglıklı olru bekle eger gercekten sevıyorsa bu yuvanın yıkılmasına ıızn vermez ve arar

5.5 ay çok ciddi sorunlar yoksa şayet,bir evliliği bitirmek için çok erken bir zaman.
Her evliliğin ilk yılları zordur
Uyum sorunu yaşamanız çok doğal bu denli kısa bir zamanda
Tamam bir flört dönemi var ama flörtle evlilik çok farklı şeyler.
Biraz zamana bırakın ama bence bir inat uğruna bu kadar yeni bir evliliği bitirmeyin.

Ben adım atmayacağım zaten scheker vazgeçirmeye de çalışmayacağım benim zorumla bişeyler olacaksa hiç olmaması daha iyidir

bir süre ara vermek daha uygun aslinda
hemen gidip avukata basvurup dilekceyi verirse
hic hos olmaz 6 aylik evlilik sonucta insan biraz olsa
sevse kiyamaz tabi herkesin yapisi farklidir

bencede ani hareket etmeyin.sizi aramasını bekleyin.sizi sorduğuna göre bana arayacak gibide geliyor.
hep arayan bendin diyorsunuz ya o yine arayacaksınız sanıyor.bekleyin derim.

eşinizin belliki psikolojik sorunları var benim eşimde böyle çocukluğunda yaşadığı travmalar maalesef bütün hayatını etkiliyor o mutlaka gitme demek istemiştir ama yapamamıştır bence her ikinizde birbirinizi seviyorsunuz biraz zamana bırakın o sizi arasın (bu da olmayabilir çünkü gitme diyemeyen gelde diyemeyebilir) ararsa oturup yumuşak ses tonuyla konuşun çünkü sert çıkışlar yaparsanız eşiniz kendini daha haklı hisseder ve yaptıklarının doğruluğuna inanır diğer türlü davranırsanız pişman edersiniz sizin eşinizinde sorumluluk problemi var bana göre evliliğin getirdiği sorumluluğu almak istemiyor onu sevgiyle tedavi edebilirsiniz sizin sevginizin azaldığını yada kendisinden ayrılacağınızı hissederse tepkisiz kalabilir yine yalnız kalacağı korkusu onu sizden uzaklaştırıyo olabilir tabi benimki sadece varsayım uzaklaşması sessiz kaması sizi sevmediğinden değil bence sorumluluğu alamadığından aile ortamında yaşamayı bilmediğinden bence evliliğin ilk yılları zaten hep sorunlu geçer iki yabancı insan birden her şeyi paylaşan iki insana dönüşüyor bu bir süreç inşallah iyi bir şekilde geçirisiniz bu dönemleri birde dönerseniz sorunlarınızı aşıncaya kadar evliliğiniz normale dönünceye kadar bebek düşünmeyin lütfen

Alttan alma, o da bilsin haddini, Bildir haddini..Seni beğenmemek, aşağılamak, başka kızlarla karşılaştırmak neymiş görsün bilsin hatasını. Erkeklere çok taviz vermeyeceksin arkadaşım, kendini önemsediğini hissettir, öncelikle artık kendi mutluluğunun önemli olduğunu bilsin. Ve sakın arama. Öyle hemen boşanalım deyince boşanmazsınız zaten.
Konuşmak istersede bize anlattıklarını anlat, paylaş hislerini, yanlışlarını, memnuniyetsizliklerini, güvensizliklerini.

tabi ararsaa..
çok garip bi adamdır aramaya da bilir. Eşiyim ama hakkında yorum yapamıyorum söz konusu o olunca herşey olabilir

:lepi:üç yıllık arkadaşlık 5.5 ayda evlilikk işde siz daha tanımaşınız eşiniziii:lepi:
bekle acele etme derim bi büyün olarakkklmaz:

lütfen ya onlarda (erkekler)bizi bu kadar acımasız yargılasınlar istermisiniz eğer gerçekten bi pişkinlik yoksa erkekde bu kadarda sert bakmayın olaylara erkeklere ölüm der gibi onlarda insan bizimde erkek çocuklarımız var onlarada bu kadar acımasız bakılsın istermisiniz lütfen relax biraz sakin yorum yapalım

5,5 aylık evli insanların böyle boşanmaya sebep olabilecek ne sorunları olur anlayamıyorum
daha cicim ayları bunlar
biraz birbirinizi dinlemeye çalışın.

evli gibi düşünme flört olsa ne yapardın o heyecanı yaşamaya çalış
onu arar damarınamı basardın?
kıskandırır mıydın ?
nasıl kendine döndürürdün ?
aynısını yap arama o arayıncada süründür
istersen yarın öğlene doğru bi mesaj at anlaşmalı mı ayrılıyourz yoksa anlaşamadığımız noktlar var mı ona göre dilekçe vericem de bak nasıl alev alıo kötükedihüso

5.5 ay çok erken daha. Her evlilikte bu zamanlarda sıkıntı olma olasılığı yüksek. ınsan yeni yeni birbirini tartmaya başlıyor. Çok büyük sıkıntılarda yok sanırım. Sen arama, o anlasın kıymetini. Hayatında ki yerini, eksikliğini görsün.

canim ben de 7 aylik evliyim.esimle suan problemlerimiz var.ama sorun benim ve cozmeye calisiyoruz.bende asiri kiskancik var.ben esimin benden onceki sevgilisini kafama taktim suan ama biliyorum ki yapacak biseyim olmamasindan kaynaklaniyor.cunku evlendik amerikaya geldik burada calismiyorum esim okula gidiyor.ben sikintidan bunlari yapiyorum . sabah birbirimizi bogacak noktaya gelsekte aksam sarilip yatiyoruz.keske evini terk etmeseydin.evliligin en tehlikeli donemleri bu zamanlar.valla bende esime cok bosanalim dedim ne olmus yani.sevgiliyken bitti demeye alismisiz simdide bosanicaz diyebiliyoruz.bence birbirinize zaman verin.esimi cok cokk uzsem de biliyorumki ben onsuz o bensiz yapamaz.allah herkesin yardimcisi olsun.arama esini o seni kesin arayacak aradigi zaman da cok uzatma derim.bence bir daha da sorun cok ciddi olmadigi surece evini terk etme.

sakın boşanma, bu bir dönem, hepimiz yaşadık ve geçti. eğer o aşırı sıkıntılı günlerimde boşansaydım bugün ki güzel evliliğimi göremezdim. o seni sen onu anlayıp tanıyacaksınız, bu hırslarınız dinecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…