Canım benim dungece okudum yazılarını ve azonce ınsallah bıseyler duzelmıstır umıdıyle actım sayfayı tekrar ama bakıyorumkı aynı hersey.Tatlım oncelıkle Allah yardımcın olsun,yuregındekı acılara su serpsın...Dılerım hersey ıyı olur.bu yakınlarda bende esımle bıtakım problemler yasadım ve nası bı duygudur ıyı bılıyorum.Sen gordugum kadarıyla ılgıden,sefkatten mahrum kalmıssın ve bu bırıkmıs ıcınde.Aslında bız kadınların ıstedıgı cok buyuk seyler degıl,ufacık bı tatlı soz elımıze verılcek bı pırlantadan daha degerlı,enazından benım ıcın boyle..Bazı ınsanlar vardırkı esını cok sever ama bellı edemez,yada yapısından dolayı o sekılde davranır,Egerkı bunu bılıyorsan gercekten kendını ezdırmemek kaydıyla bazı seylerı oldugu gıbı kabullenmelısın,yanı yapısı bu demelısın.Ben bu dedıklerımı bırebır yasadım,bılıyorum esım benı cok sevıyor ama yapısı bu.ben cok hassasım cok ınce dusunurum,ona kalsa ortada bısey yokk benı cok sevıyor.Erkekler malesef bızım kadar hassas olamıyolar,esının gercekten senı sevdıgıne emınsen,bak altını cızıyorum emınsen bosanma lafını aklından bıle gecırme,yuvanı ayakta tut.Ha bu demek degılkı,herseye evet deyıp otur asagı,bazı seylerı anlaması ıcın sessızde kalıp ondan bı adım bekle ama karsındakının senın ıstedıgın gıbı her yonuyle ıstedıgın gıbı degısmesını bekleme yapısı buysa oyle devam edıcektır.Sadece cok rahatsız oldugun ve senı uzen tarafları halletmeye bak esınle.Bır yuva kolay kurulmuyo,yuvasızda ınsan mutlu olamıyo.Canımbenım uzun oldu bıraz kusura bakma,dılerım hersey yoluna gırer,Allah a emanet oll....
cnm bence eşin seni seviyor ki aramış iş yerini...
muhtemelen e-maillerini gördüğün için (yanlış hatırlamıyorsam öyle yazmıştın) ne tepki vereceğini şaşırıp, konuda haklı çıkmak ister gibi boşanalım demiştir bence.yoksa gerçekten boşanmak isteyen durupta hala iş yerini aramaz.ayrıca bende senin gibi düşünüyorum.kardeşine seni aramasını söylemiştir bence,hatta belkide yanındaydı bile.
arama.bekle o arasın.hatasını anlasın.daha çok yeni evliliğiniz.belki bu da ona iyi bir ders olur..
Biraz Önce büyük görümcemde aradı. Bana kızgınmış neden ben gtimişim akşam akşam evden eşimi gönderseymişim. Beni düşündüğünden sanki ailem olanları duydu diye tutuştular tabiki. Bende ben onun karısıysam o zaman o benim kolumdan tutsaydı nereye gidiyorsun dur gitme diye dedim. Eşimle konuşup bizi bi araya getirecekmiş onların ailesindeki erkekler öyle çekip gidenin arkasından gitmezmiş gurur yaparmış. Allah herkesi dengine düşürsün ya ne kadar zormuş.........
kusura bakma tatlım ama görümcen halt etmiş karısını seven adam bu saatte nere gidiyorsun der tutar kolundan içeri sokar onlarda gidenin arkasından gitmek yokmuymuş çok komik gerçekten canım sakın arama sen niye adım atıyorsun bırak o arasın o gelsin sana sen elinden geleni fazlasıyla burnu sürtülür aklı başına gelir belki hakkında hayırlısı olur inş:Saruboceq:Biraz Önce büyük görümcemde aradı. Bana kızgınmış neden ben gtimişim akşam akşam evden eşimi gönderseymişim. Beni düşündüğünden sanki ailem olanları duydu diye tutuştular tabiki. Bende ben onun karısıysam o zaman o benim kolumdan tutsaydı nereye gidiyorsun dur gitme diye dedim. Eşimle konuşup bizi bi araya getirecekmiş onların ailesindeki erkekler öyle çekip gidenin arkasından gitmezmiş gurur yaparmış. Allah herkesi dengine düşürsün ya ne kadar zormuş.........
Öncelikle geçmiş olsun lulu'cum..
Sen çok doğru bir şey yapmıssın,kararlı ve güçlü olduğunu en güzel şekli ile göstermişşin..
Genelde hep derler ya ''erkek gider evden,sen otur neyine ''diye çekişirler.Aksini yaparak eşinize iyi bir rest çekmişşiniz.
Bir süre görümcenizin telefonlarını açmayın.Sonuçta o konu dışı bir birey.Bu konu sadece siz ve eşinizi ilgilendirir.Barışırsınız,ayrılırsınız onu Tanrı bilir,fakat başkalarının bu soruna dahil olmasına izin vermeyin
Eğer aramamaya devam ederse,de sizi sınıyor olabilir.Siz haklı iseniz;kararlı tutumunuzdan ödün vermeyin.
Zaten bunu başaracak kadar güçlü birisiniz.
En güzel günler sizin olsun
aramamışmı başka cnm?
o şimdi bekliordur ki sen arayasın, böylece herşey de unutulmuş olur (mail fln), dolayısıyla da işi kolaylaşır. ayrılmak isteyen adam araya ablasını koymaz.iş arkadaşını aramaz.içini ferah tut.rahat ol cnm :hulya: inan ki o şimdi gözü tlfnda bekliodur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?