- Konu Sahibi Sirine_4553
Bana bile cok itici geldiniz.kimse bu denli israrci bir insani istemez.adam hakli olarak sogumus ben olsam bende sogurdum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+olarak 30 kere arayıp kendini küçük düşürmek niye 4 aylık ilişki için?Saf mısınız? Adam kaçıyor işte. Niye yapışmaya çalışıyorsunuz?
Değişmeye başlamanız için yaptıklarınızı olduğu gibi görmeniz gerekiyor. Çok sevdiniz değer verdiniz ama peki kendinize ne kadar değer verdiğinizi görebiliyor musunuz? Burda size birileri yapma etme neden yaptın diyorsa aynı hataları yaptıkları için siz yapmayın diye diyorlar. Bu yaşadığınız olayı kardeşimin arkadaşı da yaşadı. Çok sevmesi birsey değiştirmedi. Adam ona saygı duymadı, telefonlarını açmadı, numarasını değiştirdi, her yerden engelledi, hesaplarını değiştirdi,adamin yakın akrabaları bile kızın yüzüne gülüp arkasından güldü. Hemcinsim olarak siz bu durumlara düşmeyin, kendinizi toplayın diye yazıyorum. Yoksa bana ne, istediğinizi yaparsınızduygular ile mantıksal yaklaşım bir olmayabiliyor
tabiki dönüp baktığımda yaptığımın çirkin bir davranış olduğunu gördüm ama sizin yaklaşımınızı da sevmedim
kırgın yorgun birine bu şekilde bir yorum
Bana bunu yapan kişiye aynı şekilde davrandım. Engelledim, sildim açmadım hiçbir şekilde konuşmadım. Bu cok fazla ya. Kendine, gurununa değer vermeyene ben nasıl değer verecem. Ayrıca fazla israrci kişiler bende de sanki hastalıklı,takıntılıymis gibi bir his uyandıriyor.Bana bile cok itici geldiniz.kimse bu denli israrci bir insani istemez.adam hakli olarak sogumus ben olsam bende sogurdum.
Bende sevmem boyle sık bogaz eden insanlari.biraz kendine saygisi olmali insanin.kimsenin gozunde bu kadar dusurmemeli degerini.Bana bunu yapan kişiye aynı şekilde davrandım. Engelledim, sildim açmadım hiçbir şekilde konuşmadım. Bu cok fazla ya. Kendine, gurununa değer vermeyene ben nasıl değer verecem
teşekkür ederim öngörünüz için .artık aramıcam yazmıcam .kendimi düşürdüm de düşürdümDeğişmeye başlamanız için yaptıklarınızı olduğu gibi görmeniz gerekiyor. Çok sevdiniz değer verdiniz ama peki kendinize ne kadar değer verdiğinizi görebiliyor musunuz? Burda size birileri yapma etme neden yaptın diyorsa aynı hataları yaptıkları için siz yapmayın diye diyorlar. Bu yaşadığınız olayı kardeşimin arkadaşı da yaşadı. Çok sevmesi birsey değiştirmedi. Adam ona saygı duymadı, telefonlarını açmadı, numarasını değiştirdi, her yerden engelledi, hesaplarını değiştirdi,adamin yakın akrabaları bile kızın yüzüne gülüp arkasından güldü. Hemcinsim olarak siz bu durumlara düşmeyin, kendinizi toplayın diye yazıyorum. Yoksa bana ne, istediğinizi yaparsınız
Daha önce burada sizlere danışmıştım.gönül ferman dinlemedi.
kasım ayından bu yana süre gelen bir ilişkim vardı.
beyfendi başlarda ilgili alakalı arayan soran güzel kalpliydi.
Sonra aramaları azaldı .benim sitemlerim başladı .
sonra çalıştığı işyerinden bir arkadaşı bana oradaki çalışan bir bayanla aralarında yakınlık olduğunu söyledi.
İlk tartışmamız bu şekilde çıktı.sonra bir dönem benden önce yakın olduklarını anlaşamadıklarını arkadaş kaldıklarını öğrendim.
devam ettik ilişkimize ama aile ile yaşayan baba tarafından kontrol edilen 31 yaşında bir beyfendi.kendi aile içi bunalımları kalabalık aile düzenleri derken sürekli sorunlarını bahane etti.
en son babannesi rahatsızdı onunla ilgilendiler sonra iş gereği bir iki gün başka ilde kaldılar.
ama sürekli ben arıyorum niye aramadın diye sitem ediyorum .
ve en son 14 gündür görmüyorum.
arıyorum telefonlarına doğru dürüst cevap alamıyorum.
Dün aradım dedim neden böylesin artık cevap alamadığım telefonları geçiyorum dönmüyorsun bir günaydın bir iyi geceleri bırak sevgililer gününde işerime gelen çiçek detayından başka bir iyiki varsın mesajı bile almadım.
işim var dedi kapattı aradım açmadı en son çıldırdım
beni ararmısın diye mesaj attım yine yok.
öfkeme yenik düştüm üstüste 20 30 kez aradım
"arama rezil oldum burda megule atmaktan "aramayacağım seni yeter ok yazmış.
hala içimdeki hırsla aradım baktım cevap yok.
Mesaj attım aradıysam hasta olduğunu merak ettiğimden görmek isem özlediğimden di.
yazık ettin canın sağolsun hoscakal yazdım buna bile cevap yok.
inanılmaz üzgünüm .
Toparlanacak birşey yok. Unutup yoluna bakacaksın. Birkaç ay sonra o gün de nasıl delirdim ama diye hatırlar gülersin. Ama bu adamla hala bi şeyler düşünüyorsan yooo. Aşk acısı unutuluyor da gurur kırıklığı unutulmuyor aşırı rezil olursun aman diyeyiminsanların zaafları anlık öfkeleri olabilir ben de sizlere bu süreci nasıl toparlayabilirim onu danışmak için yazdım
Hiçbir şey yapmayın.insanların zaafları anlık öfkeleri olabilir ben de sizlere bu süreci nasıl toparlayabilirim onu danışmak için yazdım
Adam seni istemıyor.Derdini denizlere duvarlara anlat ama ole adamlar anlamazlar canım.Daha önce burada sizlere danışmıştım.gönül ferman dinlemedi.
sonra çalıştığı işyerinden bir arkadaşı bana oradaki çalışan bir bayanla aralarında yakınlık olduğunu söyledi.
İlk tartışmamız bu şekilde çıktı.sonra bir dönem benden önce yakın olduklarını anlaşamadıklarını arkadaş kaldıklarını öğrendim.
devam ettik ilişkimize ama aile ile yaşayan baba tarafından kontrol edilen 31 yaşında bir beyfendi.kendi aile içi bunalımları kalabalık aile düzenleri derken sürekli sorunlarını bahane etti.
en son babannesi rahatsızdı onunla ilgilendiler sonra iş gereği bir iki gün başka ilde kaldılar.
Dün aradım dedim neden böylesin artık cevap alamadığım telefonları geçiyorum dönmüyorsun bir günaydın bir iyi geceleri bırak sevgililer gününde işerime gelen çiçek detayından başka bir iyiki varsın mesajı bile almadım.
Mesaj attım aradıysam hasta olduğunu merak ettiğimden görmek isem özlediğimden di.
inanılmaz üzgünüm .
Benim eski sevgilim doğum günümü unutmuştu kutlamamıştı söyleyincede kutlamamıştı ahahahhahaahah inanın bana erkekler derde tasaya gelemiyor siz gerçekten haklısınız ama karşı taraf haklı olduğunuzu görür ama haklı olduğunuzu kabul etmez sürekli öfkelenmenizede sinirlenir görmezden gelir dert tasa kaldıramıyorlar paşalar ilkten ilgiyi veriyorlar istediklerini alınca sizi avununda hissettiğinde de geri dönmüyorlar sizin bu ilişkiyi bitirip devam etmeniz umursamamaya çalışmanız ve hayatınıza bakmanız gerekiyor biliyorum çok zor ben hastaneye bile kaldırılmıştım sinir krizinden ama birkaç aya geçiyor Allah daha iyi insanlarla karşılaştırıyor inanın bana ben hiç inanmazdım ama karşılaştım :) Lütfen hayatınızı bir erkek için harcamayın kafanızı onunla doldurmayın ilk başta ağlayacaksınız üzüleceksiniz ama sonra geçecek sadece kabullenememekten kaynaklanıyorDaha önce burada sizlere danışmıştım.gönül ferman dinlemedi.
inanılmaz üzgünüm .