- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ne kadar süre ayri kaldiniz? Olumsuz özelliklerini degistirdi mi? Bir de ne islemleri anlamadim?Benim 5 yıllık ilişkim bitti bende aynı şekilde bagzi olumsuz gördüğüm ve degistiremedigim davranışları yüzünden bitirdim uzun süre ikimizin de canı çok yansa da kimse yazıp aramadı en son dayanamadı aradı tabi bu süre içinde hic bırakmadım peşini hep işlemlerim ne olacak diye . Baktım hepsinden teker vazgeçti aradığinda uzun uzun konuştuk anlaştık şu an birlikteyiz tekrar . Diyeceğim o ki eğer gerçekten o da seviyorsa kendini düzeltip bir şekilde arar ulaşır zaten sana . Sevende grur olmaz . Biraz sabır bolca dua
İzlemledim olacak o kusura bakmayın . Yaklaşık 3 4 ay kaldık ayrı ama biz aynı sokakta oturuyoruz evlerimiz karşılıklı her gördüğümüzde birbirmizi oturup ağladık çok çok zor oldu bu süre ama gerçekten eski insandan eser yok diyebilirim . Bu kadar karamsar da düşünme derim ben benim sevgilim benden 5 yaş büyük . Ben bu yaşta bir insanı değiştirmeyi başardım çünkü artık kaybetmekten korkuyor gidebileceğimin farkında biraz kaybetme korkusu yaşat . Gittiğini görsün . Sonrası taktiri ilahi . Gökte nikah kiyilmazsa yerde kiyilmazmis.Ne kadar süre ayri kaldiniz? Olumsuz özelliklerini degistirdi mi? Bir de ne islemleri anlamadim?
Ben de kaybetme korkusunun bir cok seyi degistirebilcegini düsünüyorum. Degisim icin travmalar sart. Siz degistirmeyi basarmissiniz. Kötü günleri unutup birlikteliginizin tadini cikarin. Ben bana deger vermeyen insani terkederim, degisirse amenna degismezsede uzak olsun zaten benden.İzlemledim olacak o kusura bakmayın . Yaklaşık 3 4 ay kaldık ayrı ama biz aynı sokakta oturuyoruz evlerimiz karşılıklı her gördüğümüzde birbirmizi oturup ağladık çok çok zor oldu bu süre ama gerçekten eski insandan eser yok diyebilirim . Bu kadar karamsar da düşünme derim ben benim sevgilim benden 5 yaş büyük . Ben bu yaşta bir insanı değiştirmeyi başardım çünkü artık kaybetmekten korkuyor gidebileceğimin farkında biraz kaybetme korkusu yaşat . Gittiğini görsün . Sonrası taktiri ilahi . Gökte nikah kiyilmazsa yerde kiyilmazmis.
Allah yardımcın olsun kuzum çok zor bı donem çok iyi anlıyorum seni . Ben hep hakkımda hayirsizsa sen hayirliya çevir rabbim diye dua ettim . Gerçekten dua etmekte bı nevi terapi gibi geliyor inşallah seninde herşey gönlüne göre olurBen de kaybetme korkusunun bir cok seyi degistirebilcegini düsünüyorum. Degisim icin travmalar sart. Siz degistirmeyi basarmissiniz. Kötü günleri unutup birlikteliginizin tadini cikarin. Ben bana deger vermeyen insani terkederim, degisirse amenna degismezsede uzak olsun zaten benden.
Anladigin icin tesekkür ederim. Hakkimda eger bu hayirliysa kabul etcem tabiki. Zaman göstercek her seyi. Senin de gönlünce olsun her sey.Allah yardımcın olsun kuzum çok zor bı donem çok iyi anlıyorum seni . Ben hep hakkımda hayirsizsa sen hayirliya çevir rabbim diye dua ettim . Gerçekten dua etmekte bı nevi terapi gibi geliyor inşallah seninde herşey gönlüne göre olur
aynı şeyleri yaşadım ailesini okulunu bahane etti halbuki hep yalandı sürekli gelip gidiyordu aylarca konuşmayıp tekrar konuşuyorduk yine gidiyordu bahanesi yine aynı . yalnız kalmak istiyorum dedi bende tamam dedim aylarca konuşmadık yine döndü bu bende aptal aşık dayanamadım yine biraz konuştuk güzel vakit geçirdk yine gittiHayır hiçbir sorunumuz yoktu. Gecesinde beni ne kadar çok sevdiğini söylerken sabahına ailevi problemlerinin oldugunu(klasik) bana karşı ne hissettiğini bilmediğini çok uzun bir süredir mutsuz olduğunu bir süre konuşmak ya da rahatsız edilmek istemediğini söyledi ben de sok oldum herkes bana gidip başka kızlarla takılmak için beni yedeğe attığını söyledi ben de öyle hissettim ve engelledim kendisini cübkü öbür türlü bana bekle ben sana döneceğim ama mesajıma cevap yazma yalnız kalayım yazmış ben de beklediğimi düşünmesin diye engelledim öyle işte iki aydır da hiçbir iletişimimiz yok beni geri döndürmek için herhangi hiçbir şey yapmadı hatta ben onu engeller engellemez instagramdan fotoğraflarımızı kaldırıp bir sürü kadın eklemiş yani yazıklar olsun dedim yalnızca ne diyim :)
şerefsizler erkeklerin çoğu böyle iyi olan erkeklerde kapılmış bize odunları denk geldiBosver o zaman dönsede cevap yazma. Ne demek yani bekle beni ama ben sana dönene kadar bana yazma. Birileriyle takilcak olmazsa geri döncek. Yazik gercekten cok yazik. Sen kendi önüne bak bence.
Ben ailesi dahil herkesi engelledim aynen öyle beni yedekte tutamasın istiyorum üzgünüm su an tabi ama en doğrusu bu hayatta bir şeylere duygusal yaklaştıkça gerçekten hata yapıyorumaynı şeyleri yaşadım ailesini okulunu bahane etti halbuki hep yalandı sürekli gelip gidiyordu aylarca konuşmayıp tekrar konuşuyorduk yine gidiyordu bahanesi yine aynı . yalnız kalmak istiyorum dedi bende tamam dedim aylarca konuşmadık yine döndü bu bende aptal aşık dayanamadım yine biraz konuştuk güzel vakit geçirdk yine gittiyedekte tutuyorlar kesin başka kızlar var öncelikleri onlar bizi oyalayıp bekletiyorlar dalga geçiyorlar
nasıl oluyor yengeç burcu erkekleri :)sürekli bir eleştiri halindeydi yengeç Burcu diyeyim anla
Evlerden Iraknasıl oluyor yengeç burcu erkekleri :)
ben mesaj attım merak ettiğimden cevap vermez diye bekliyordum cevap verdi. sonraki günlerde hep yazdı hala yazıyor. iletişim halindeyiz aramız iyi samimi. ama tekrar birliktelik söz konusu değil. ee böyle olunca zor durumda kaldım. bu şekilde insanın duyguları da aklı da karışıyor. o yüzden dedim. eper tabi tekrar sevgili olunabilir ama uğraşmamak en iyisi sanırım gideni salıcaksın unutmaya çalışsaksın güçlü olmak lazımNasil basladiniz tekrar iletisim kurmaya? Neden konusmamak daha iyi ayni sorunlar mi tekrarliyor?
Tekrar birliktelik söz konusu degilse ben olsam uzak dururdum. Yakinda hayatina biri girerse yikim yasarsiniz bilmiyorm hala duygulariniz kuvvetli mi ama.ben mesaj attım merak ettiğimden cevap vermez diye bekliyordum cevap verdi. sonraki günlerde hep yazdı hala yazıyor. iletişim halindeyiz aramız iyi samimi. ama tekrar birliktelik söz konusu değil. ee böyle olunca zor durumda kaldım. bu şekilde insanın duyguları da aklı da karışıyor. o yüzden dedim. eper tabi tekrar sevgili olunabilir ama uğraşmamak en iyisi sanırım gideni salıcaksın unutmaya çalışsaksın güçlü olmak lazım
aynen haklısın. araya sıkıştım tamamen hayatımdan çıkarmaya cesaret edemedim. ama böyle de olmuyorTekrar birliktelik söz konusu degilse ben olsam uzak dururdum. Yakinda hayatina biri girerse yikim yasarsiniz bilmiyorm hala duygulariniz kuvvetli mi ama.
Tüylerim ürperdi insan nasıl bir anda kestirip atabilir 6 yılıBir arkadasimin 6 yıllık iliskisini sevgilisi telefonda tek bir msjla bitirmisti, ne bir açıklama ne 6 yılın hatırına yüzyüze bir konuşma yaparak direk telde bir dahada kendisine ulasamamisti zor süreçler yinede
Kimseyr güvenilmiyor bir anda silip atabiliyorlar, evlilikte bile öyle.Tüylerim ürperdi insan nasıl bir anda kestirip atabilir 6 yılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?