Ayrilik acisi bir bakin lütfen

Ne kadar süre ayri kaldiniz? Olumsuz özelliklerini degistirdi mi? Bir de ne islemleri anlamadim?

Ne kadar süre ayri kaldiniz? Olumsuz özelliklerini degistirdi mi? Bir de ne islemleri anlamadim?
İzlemledim olacak o kusura bakmayın . Yaklaşık 3 4 ay kaldık ayrı ama biz aynı sokakta oturuyoruz evlerimiz karşılıklı her gördüğümüzde birbirmizi oturup ağladık çok çok zor oldu bu süre ama gerçekten eski insandan eser yok diyebilirim . Bu kadar karamsar da düşünme derim ben benim sevgilim benden 5 yaş büyük . Ben bu yaşta bir insanı değiştirmeyi başardım çünkü artık kaybetmekten korkuyor gidebileceğimin farkında biraz kaybetme korkusu yaşat . Gittiğini görsün . Sonrası taktiri ilahi . Gökte nikah kiyilmazsa yerde kiyilmazmis.

Ben de kaybetme korkusunun bir cok seyi degistirebilcegini düsünüyorum. Degisim icin travmalar sart. Siz degistirmeyi basarmissiniz. Kötü günleri unutup birlikteliginizin tadini cikarin. Ben bana deger vermeyen insani terkederim, degisirse amenna degismezsede uzak olsun zaten benden.

Allah yardımcın olsun kuzum çok zor bı donem çok iyi anlıyorum seni . Ben hep hakkımda hayirsizsa sen hayirliya çevir rabbim diye dua ettim . Gerçekten dua etmekte bı nevi terapi gibi geliyor inşallah seninde herşey gönlüne göre olur

Anladigin icin tesekkür ederim. Hakkimda eger bu hayirliysa kabul etcem tabiki. Zaman göstercek her seyi. Senin de gönlünce olsun her sey.

Dogru kisi olsaydi ayrılmazdınız. Zaten seni gercekten seviyorsa iletisime gecmeye calisacaktir er gec. Bu durumu zihninden uzaklastirmaya calis dusunmedigin zaman gerceklesir bazi seyler

Eşimden ayrıldım,süreç devam ediyor,konularımda da bahsetmiştim,8 aydır ayri yaşıyoruz, ama en çok kızginligimdan aklima geliyor, emeklerime üzülüyorum, içten içe sitem ediyorum ona hep...

aynı şeyleri yaşadım ailesini okulunu bahane etti halbuki hep yalandı sürekli gelip gidiyordu aylarca konuşmayıp tekrar konuşuyorduk yine gidiyordu bahanesi yine aynı . yalnız kalmak istiyorum dedi bende tamam dedim aylarca konuşmadık yine döndü bu bende aptal aşık dayanamadım yine biraz konuştuk güzel vakit geçirdk yine gitti yedekte tutuyorlar kesin başka kızlar var öncelikleri onlar bizi oyalayıp bekletiyorlar dalga geçiyorlar

Bosver o zaman dönsede cevap yazma. Ne demek yani bekle beni ama ben sana dönene kadar bana yazma. Birileriyle takilcak olmazsa geri döncek. Yazik gercekten cok yazik. Sen kendi önüne bak bence.
şerefsizler erkeklerin çoğu böyle iyi olan erkeklerde kapılmış bize odunları denk geldi

Ben ailesi dahil herkesi engelledim aynen öyle beni yedekte tutamasın istiyorum üzgünüm su an tabi ama en doğrusu bu hayatta bir şeylere duygusal yaklaştıkça gerçekten hata yapıyorum

Kızlar boşverin gideni üzülmeye inanın değmiyor sizi sevse zaten gitmezdi kendinizi harap etmeyin. Gün gelecek sizi gerçekten seven birini bulduğunuzda iyiki gitmiş diyeceğiniz insanların arkasından kendinizi harap etmeyin. Ben aylarca süründüm ama şimdi kocamı çok seviyorum iyiki iyiki hayatımdan çıkmış diyorum yazık bu geçen günlerinize kendinizi sevin biraz zaman sadece zaman.

Nasil basladiniz tekrar iletisim kurmaya? Neden konusmamak daha iyi ayni sorunlar mi tekrarliyor?
ben mesaj attım merak ettiğimden cevap vermez diye bekliyordum cevap verdi. sonraki günlerde hep yazdı hala yazıyor. iletişim halindeyiz aramız iyi samimi. ama tekrar birliktelik söz konusu değil. ee böyle olunca zor durumda kaldım. bu şekilde insanın duyguları da aklı da karışıyor. o yüzden dedim. eper tabi tekrar sevgili olunabilir ama uğraşmamak en iyisi sanırım gideni salıcaksın unutmaya çalışsaksın güçlü olmak lazım

Tekrar birliktelik söz konusu degilse ben olsam uzak dururdum. Yakinda hayatina biri girerse yikim yasarsiniz bilmiyorm hala duygulariniz kuvvetli mi ama.

Bir arkadasimin 6 yıllık iliskisini sevgilisi telefonda tek bir msjla bitirmisti, ne bir açıklama ne 6 yılın hatırına yüzyüze bir konuşma yaparak direk telde bir dahada kendisine ulasamamisti zor süreçler yinede
Tüylerim ürperdi insan nasıl bir anda kestirip atabilir 6 yılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…