Ayrilik acisi bir bakin lütfen

Olmaz dediğinde Allah öyle güzel oldurur ki canım evet bende daha önce ayrılmıştım bir ay sonra tekrar yazdım felan konuştuk şuan evliyiz ama onun hatası yoktu ailevi sebeplerden tartışmıştık ama size zarar verecek bir şeyi varsa şimdi uzak durmak en iyisi sonra Allah korusun evliyken ayrılmak daha büyük yıkım

Insallah ayrilmazsiniz ortads cok büyük problemler olmadigi sürece aman ayrilirim baskasi olur demeye karsiyim. Sorun cözme becerisini gelistirmek en iyisi. Eger olcagi varsa olcak zaten o yüzden yapcak bir sey yok.
açıkçası o modda olduğumdan değil. hep problemleri halletmeye çalışan taraf olmak beni çok yordu artık bu yüzden de olmayacaksa olmasın modundayım artık

Sizin nasil oldu bilmiyorm ama ben adim atarsam onda hoslanmadigim seyleri degistirmeye yetkim olmaz diye düsünüyorm. Gerci degistiremiyoruz zaten sadece orta yolu buluyor insan.

açıkçası o modda olduğumdan değil. hep problemleri halletmeye çalışan taraf olmak beni çok yordu artık bu yüzden de olmayacaksa olmasın modundayım artık
Karsilikli cözülmüyorsa ben de tek basima ugrasmam zaten. Siz seviyorsunuz onu belli. Insallah istediginiz gibi devam eder.

Sizin nasil oldu bilmiyorm ama ben adim atarsam onda hoslanmadigim seyleri degistirmeye yetkim olmaz diye düsünüyorm. Gerci degistiremiyoruz zaten sadece orta yolu buluyor insan.
Bu yaşa gelmiş bir adamı değiştirmek imkansız gibi canım.kadın sevince bütün fedakarlıkları yapıyor ama erkekler öyle olmuyor işte

Bu yaşa gelmiş bir adamı değiştirmek imkansız gibi canım.kadın sevince bütün fedakarlıkları yapıyor ama erkekler öyle olmuyor işte
Ben de cok fedakarim hic sevmiyorm o huyumu. Bizim ailede bazi gelinler var benim huyum böyle diyor güclü duruyor. Ben hic öyle degilim karsida ki hoslanmiyorsa kendimi degistirmeye calisiyorum. Sonra bir yerde patliyorum.

Ben de cok fedakarim hic sevmiyorm o huyumu. Bizim ailede bazi gelinler var benim huyum böyle diyor güclü duruyor. Ben hic öyle degilim karsida ki hoslanmiyorsa kendimi degistirmeye calisiyorum. Sonra bir yerde patliyorum.
Ama canım ne özelliğinin olduğu da önemli eğer sana bir zararı yoksa bırak ne yapıyorsa yapsın değiştirmeye çalıştıkça daha çok yıpranırsın

Ama canım ne özelliğinin olduğu da önemli eğer sana bir zararı yoksa bırak ne yapıyorsa yapsın değiştirmeye çalıştıkça daha çok yıpranırsın
Tüm iliskilerimde böyleyim karsidakini kirmamak icin cok hassas davraniyorm. Sevgililik iliskileri disinda bir zararini görmedim.

Benim de iki yıllık iliskim tek mesajla iki ay önce bitti maalesef gelecek planları yaparken bir sabah uyandım ve tek mesajla bitirmiş olduğunu gördüm yalnız değilsiniz
Peki sorunlar varmiydi iliskinizde? Neden bitirmek istemis beyefendi? Evet yalniz degilmisim. Bircok insan ayni dertten muzdaripmis. Aksam olunca daha cok aklima geliyor yine üzgünüm..

Peki sorunlar varmiydi iliskinizde? Neden bitirmek istemis beyefendi? Evet yalniz degilmisim. Bircok insan ayni dertten muzdaripmis. Aksam olunca daha cok aklima geliyor yine üzgünüm..
Hayır hiçbir sorunumuz yoktu. Gecesinde beni ne kadar çok sevdiğini söylerken sabahına ailevi problemlerinin oldugunu(klasik) bana karşı ne hissettiğini bilmediğini çok uzun bir süredir mutsuz olduğunu bir süre konuşmak ya da rahatsız edilmek istemediğini söyledi ben de sok oldum herkes bana gidip başka kızlarla takılmak için beni yedeğe attığını söyledi ben de öyle hissettim ve engelledim kendisini cübkü öbür türlü bana bekle ben sana döneceğim ama mesajıma cevap yazma yalnız kalayım yazmış ben de beklediğimi düşünmesin diye engelledim öyle işte iki aydır da hiçbir iletişimimiz yok beni geri döndürmek için herhangi hiçbir şey yapmadı hatta ben onu engeller engellemez instagramdan fotoğraflarımızı kaldırıp bir sürü kadın eklemiş yani yazıklar olsun dedim yalnızca ne diyim :)

Bosver o zaman dönsede cevap yazma. Ne demek yani bekle beni ama ben sana dönene kadar bana yazma. Birileriyle takilcak olmazsa geri döncek. Yazik gercekten cok yazik. Sen kendi önüne bak bence.

Bosver o zaman dönsede cevap yazma. Ne demek yani bekle beni ama ben sana dönene kadar bana yazma. Birileriyle takilcak olmazsa geri döncek. Yazik gercekten cok yazik. Sen kendi önüne bak bence.
Öyle yaptım zaten engelledim her yerden ailesi dahil istese de dönemez ama zaten dönmek gibi bir amacı olsa o kadar kadını eklemezdi

Benim 5 yıllık ilişkim bitti bende aynı şekilde bagzi olumsuz gördüğüm ve degistiremedigim davranışları yüzünden bitirdim uzun süre ikimizin de canı çok yansa da kimse yazıp aramadı en son dayanamadı aradı tabi bu süre içinde hic bırakmadım peşini hep işlemlerim ne olacak diye . Baktım hepsinden teker vazgeçti aradığinda uzun uzun konuştuk anlaştık şu an birlikteyiz tekrar . Diyeceğim o ki eğer gerçekten o da seviyorsa kendini düzeltip bir şekilde arar ulaşır zaten sana . Sevende grur olmaz . Biraz sabır bolca dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…