- Konu Sahibi melankolik_24
-
Olmaz dediğinde Allah öyle güzel oldurur ki canım evet bende daha önce ayrılmıştım bir ay sonra tekrar yazdım felan konuştuk şuan evliyiz ama onun hatası yoktu ailevi sebeplerden tartışmıştık ama size zarar verecek bir şeyi varsa şimdi uzak durmak en iyisi sonra Allah korusun evliyken ayrılmak daha büyük yıkımÖyle diyecegime eminim aslinda. Eskiler icin öyle diyorum cünkü:) cok Türk filmi tadinda bir cümle olabilir ama bu sefer ki baskaydi. Otuziki yasima kadar kimseye böyle degisik duygular hissetmedim. Bidaha olmaz diye düsünüyorm
Insallah fazla uzun sürmez unutma sürecim. Tesekkür ederim.Yazma demissin ama yine de yazacagim : kimse icin bu kadar uzulmeye degmez :) Simdi oyle gelmiyor ama bir iki ay sonra emeeen ben buna mi uzulmusum diyeceksin
açıkçası o modda olduğumdan değil. hep problemleri halletmeye çalışan taraf olmak beni çok yordu artık bu yüzden de olmayacaksa olmasın modundayım artıkInsallah ayrilmazsiniz ortads cok büyük problemler olmadigi sürece aman ayrilirim baskasi olur demeye karsiyim. Sorun cözme becerisini gelistirmek en iyisi. Eger olcagi varsa olcak zaten o yüzden yapcak bir sey yok.
Sizin nasil oldu bilmiyorm ama ben adim atarsam onda hoslanmadigim seyleri degistirmeye yetkim olmaz diye düsünüyorm. Gerci degistiremiyoruz zaten sadece orta yolu buluyor insan.Olmaz dediğinde Allah öyle güzel oldurur ki canım evet bende daha önce ayrılmıştım bir ay sonra tekrar yazdım felan konuştuk şuan evliyiz ama onun hatası yoktu ailevi sebeplerden tartışmıştık ama size zarar verecek bir şeyi varsa şimdi uzak durmak en iyisi sonra Allah korusun evliyken ayrılmak daha büyük yıkım
Karsilikli cözülmüyorsa ben de tek basima ugrasmam zaten. Siz seviyorsunuz onu belli. Insallah istediginiz gibi devam eder.açıkçası o modda olduğumdan değil. hep problemleri halletmeye çalışan taraf olmak beni çok yordu artık bu yüzden de olmayacaksa olmasın modundayım artık
Bu yaşa gelmiş bir adamı değiştirmek imkansız gibi canım.kadın sevince bütün fedakarlıkları yapıyor ama erkekler öyle olmuyor işteSizin nasil oldu bilmiyorm ama ben adim atarsam onda hoslanmadigim seyleri degistirmeye yetkim olmaz diye düsünüyorm. Gerci degistiremiyoruz zaten sadece orta yolu buluyor insan.
Ben de cok fedakarim hic sevmiyorm o huyumu. Bizim ailede bazi gelinler var benim huyum böyle diyor güclü duruyor. Ben hic öyle degilim karsida ki hoslanmiyorsa kendimi degistirmeye calisiyorum. Sonra bir yerde patliyorum.Bu yaşa gelmiş bir adamı değiştirmek imkansız gibi canım.kadın sevince bütün fedakarlıkları yapıyor ama erkekler öyle olmuyor işte
Aaa aynı benBen de cok fedakarim hic sevmiyorm o huyumu. Bizim ailede bazi gelinler var benim huyum böyle diyor güclü duruyor. Ben hic öyle degilim karsida ki hoslanmiyorsa kendimi degistirmeye calisiyorum. Sonra bir yerde patliyorum.
Ama canım ne özelliğinin olduğu da önemli eğer sana bir zararı yoksa bırak ne yapıyorsa yapsın değiştirmeye çalıştıkça daha çok yıpranırsınBen de cok fedakarim hic sevmiyorm o huyumu. Bizim ailede bazi gelinler var benim huyum böyle diyor güclü duruyor. Ben hic öyle degilim karsida ki hoslanmiyorsa kendimi degistirmeye calisiyorum. Sonra bir yerde patliyorum.
Cok tatlisiniz. I hate you su much diye bagirasim geldi camdan:)Hepinize gelsin buyrun:
Tüm iliskilerimde böyleyim karsidakini kirmamak icin cok hassas davraniyorm. Sevgililik iliskileri disinda bir zararini görmedim.Ama canım ne özelliğinin olduğu da önemli eğer sana bir zararı yoksa bırak ne yapıyorsa yapsın değiştirmeye çalıştıkça daha çok yıpranırsın
Hala üzgünüm malesef. Gun icinde hep aklimda. Surekli askimdan görmezden geldiğim karakter sorunları vardi. En sonunda soğumaya başladı benden sonrada aldatildim bu da son oldu.
Peki sorunlar varmiydi iliskinizde? Neden bitirmek istemis beyefendi? Evet yalniz degilmisim. Bircok insan ayni dertten muzdaripmis. Aksam olunca daha cok aklima geliyorBenim de iki yıllık iliskim tek mesajla iki ay önce bitti maalesef gelecek planları yaparken bir sabah uyandım ve tek mesajla bitirmiş olduğunu gördüm yalnız değilsiniz
Hayır hiçbir sorunumuz yoktu. Gecesinde beni ne kadar çok sevdiğini söylerken sabahına ailevi problemlerinin oldugunu(klasik) bana karşı ne hissettiğini bilmediğini çok uzun bir süredir mutsuz olduğunu bir süre konuşmak ya da rahatsız edilmek istemediğini söyledi ben de sok oldum herkes bana gidip başka kızlarla takılmak için beni yedeğe attığını söyledi ben de öyle hissettim ve engelledim kendisini cübkü öbür türlü bana bekle ben sana döneceğim ama mesajıma cevap yazma yalnız kalayım yazmış ben de beklediğimi düşünmesin diye engelledim öyle işte iki aydır da hiçbir iletişimimiz yok beni geri döndürmek için herhangi hiçbir şey yapmadı hatta ben onu engeller engellemez instagramdan fotoğraflarımızı kaldırıp bir sürü kadın eklemiş yani yazıklar olsun dedim yalnızca ne diyim :)Peki sorunlar varmiydi iliskinizde? Neden bitirmek istemis beyefendi? Evet yalniz degilmisim. Bircok insan ayni dertten muzdaripmis. Aksam olunca daha cok aklima geliyoryine üzgünüm..
Bosver o zaman dönsede cevap yazma. Ne demek yani bekle beni ama ben sana dönene kadar bana yazma. Birileriyle takilcak olmazsa geri döncek. Yazik gercekten cok yazik. Sen kendi önüne bak bence.Hayır hiçbir sorunumuz yoktu. Gecesinde beni ne kadar çok sevdiğini söylerken sabahına ailevi problemlerinin oldugunu(klasik) bana karşı ne hissettiğini bilmediğini çok uzun bir süredir mutsuz olduğunu bir süre konuşmak ya da rahatsız edilmek istemediğini söyledi ben de sok oldum herkes bana gidip başka kızlarla takılmak için beni yedeğe attığını söyledi ben de öyle hissettim ve engelledim kendisini cübkü öbür türlü bana bekle ben sana döneceğim ama mesajıma cevap yazma yalnız kalayım yazmış ben de beklediğimi düşünmesin diye engelledim öyle işte iki aydır da hiçbir iletişimimiz yok beni geri döndürmek için herhangi hiçbir şey yapmadı hatta ben onu engeller engellemez instagramdan fotoğraflarımızı kaldırıp bir sürü kadın eklemiş yani yazıklar olsun dedim yalnızca ne diyim :)
Öyle yaptım zaten engelledim her yerden ailesi dahil istese de dönemez ama zaten dönmek gibi bir amacı olsa o kadar kadını eklemezdiBosver o zaman dönsede cevap yazma. Ne demek yani bekle beni ama ben sana dönene kadar bana yazma. Birileriyle takilcak olmazsa geri döncek. Yazik gercekten cok yazik. Sen kendi önüne bak bence.
Benim 5 yıllık ilişkim bitti bende aynı şekilde bagzi olumsuz gördüğüm ve degistiremedigim davranışları yüzünden bitirdim uzun süre ikimizin de canı çok yansa da kimse yazıp aramadı en son dayanamadı aradı tabi bu süre içinde hic bırakmadım peşini hep işlemlerim ne olacak diye . Baktım hepsinden teker vazgeçti aradığinda uzun uzun konuştuk anlaştık şu an birlikteyiz tekrar . Diyeceğim o ki eğer gerçekten o da seviyorsa kendini düzeltip bir şekilde arar ulaşır zaten sana . Sevende grur olmaz . Biraz sabır bolca duaIyi aksamlar, yaklasik bir bucuk ay önce erkek arkadasimdan ayrildim iki yillik bir iliskimiz vardi. Ayrildigimizdan beri o da bende arayip yazmadik. Hala cok üzülüyorum onla bir gelecek istiyordum ama bir cok olumsuz özelligi yüzünden ayrildim, hayal kirikligina ugradim. Bu korona sürecinde sevgilisinde ya da esinden ayrilan var mi aranizda? Ya da eski sevgilisiyle tekrar görüsen? Biraz dertlesiriz ve fikir alisverisi yapariz diye düsündüm. Kendimi cok yanliz ve bunu yasayan tek kisiymis gibi hissediyorm. Sanki yazin gelmesiyle tüm sevgililer cimlerde kosuyormus, mutsuz olan tek benmisim gibi.
Ölüm var, bir erkek icin bu kadar üzülmeye deger mi falan yazmayin lütfen. Bunu ben de biliyorm. Yasadigim normal bir sürec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?