ayrılık acısı nasıl geçer?

Seni sevmeyen biri icin uzulmemelisin cok umursama bence cunku suan umursayarakta seni deger vermeyeni degerli kılıyorsun. Salla gitsin

Zamanla geçecek. Neden sevdiğinize dahi anlam vermeyeceksiniz. Dönecek diye beklemez ve umut olmazsa içinizde bu acı süreci daha kolay ve kısa atlatılacak. Önemli olan beklentiniz bitmesi. Yoksa acılar kısa sürelidir.

neden özür diledin senin hatan var mıydı?

canım benim ya çok teekkür ederim, tamam bunları uygulicam.. zaten her yerden sildim onu.. 21 gün boyunca da hiç bakmıcam.. bakalım inşallah unutabilirim..

neden özür diledin senin hatan var mıydı?
Ben cok kiskanc biriydim yani nerdesn naptin o kim bu kim niye oraya baktin gibi seylerle onu bunaltirdim.elimde olmadan o da bunu one surerek ayrildi benden. Arkadaslarima anlatinca herkes beni hatali gordu bende bu yuzden ozur diledim.ama pismanim..
Suan evliyim ve kocamida kiskaniorm tabi bunaltmiorm ondan bana sira gelmedigi icin bunaltsamda sevgiliyken bile bunu sorun etmedi aksine o halim hosuna gitti smdi bile kisitlasam dahi bunalmaz

malesef ben kolay unutamayan biriyim.. yaşananlara değer verdiğim için, ona değer verdiğim için sevdiğim için zor olacak.. ya bi başkasıyla olursa diye düşünmek bile beni deli ediyor..

keşke burdaki gibi olsa ama onun umrunda olacağını sanmıyorum, sevemedi ki beni, 1 ay sonra bile aklında olmam muhtemelen..
Biliyorum bu suan sana cok aci geliyor: sevilmemis olmak. Ama bir gun sen de seni seven ile karsilastiginda suanki acin hic umurunda olmayacak.
Biz nasil anlam yuklersek hayati oyle goruyoruz.
Ne guzel ki sen sevmeyi biliyorsun ve bu guzel duyguyu tatmissin. Ne aci ki o sevmeyi bilmiyor.
Dilerim senin sevdigin, onun da seni sevdigi biriyle cok cok mutlu olursun.

Bu aciyida yasamak zorundasin ayrilik ve üzüntüde hayata dahil. Üzerinden gecen her bir hafta sana daha iyi gelcek. Arkadaslarinla bulus acin hakkinda da konusabilirsin onlarla. Bir süre sonra iyi oluyorsun ve karsina daha iyi biri cikicak ve iyi ki bitmis diyceksin. Hatta bu eski sevgilin pisman olup arayabilirde seni ama umrunda olmuyor o zaman. Hepimiz yasadik. Acini yasa ve sonra hayatina daha dik devam et..

canımsın çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu sözler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…