- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
onun hakkındaki fikrim nasıl değişir pekiNe demek. Unutmayın kimse vazgeçilmez değil. Şuan çektiğiniz acı da sizin onun hakkındaki fikriniz. O fikir değiştiğinde acı kalmayacak içinizde..
çok haklıısnız tamam öyle yaparım ben bunu düşünemedim doğru dediniz..Nacizane tavsiyem çok fazla dökmeyin ortaya en güvendiğiniz 3 yakınınıza anlatın kağıda yazın kendi kendinizle dertleşin ama herkese anlatmayın sonradan sağdan soldan duydukça daha çok canınız sıkılır
İlla ki hataları olmuştur. Yoksa ilişkiniz bitmezdi zaten. Hatalarını düşün. İlişkinin neden bittiğini düşün. Neden üzgün olduğunu ve onun buna deyip değmeyeceğini düşün. Ha bir de bu önemli ve değerli vaktini ona harcamanın sana olumlu bir dönüşü olup olmayacağını düşün. Bunları düşünürken insan üzülüyor zaten. Çünkü inanılan bir fikirden başka bir fikre geçiş insanı yıpratıyor. Ama tek güvenmen ve sevmen gerekenin kendin olduğunu anlıyorsun. Zaman senin için akıyor ve sadece kendine odaklanıyorsun sonra. Yalnızlık bazen çok gerekli ve çok işe yarıyoronun hakkındaki fikrim nasıl değişir peki
Nasıl ayrıldığına bağlı. Belki de çok sevmemişimdir.ayrıldığın günün ertesi günü nasıl silebildin, ya keşke ben de öyle olabilsem..
ben çok sevdim salak gibi.. sevmez olaydım.. çok pişmanım çok..Nasıl ayrıldığına bağlı. Belki de çok sevmemişimdir.
Bu hayatta herkese ederi kadar değer vereceksin. Gün geliyor ki insan eşinden ayrılıyor. Bir arkadaşım boşanmıştı çok üzülmüştü. Diğer bir arkadaşımsa boşandığın da kurtuldum demişti. Yani acı ne kadar değer verdiğinle alakalı. Belki de seni haketmeyen biri için üzülüyorsun. Aradan zaman geçince ne kadar aptalmışım boş yere üzülmüşüm diyeceksin. En iyi ilaçtır zaman.ben çok sevdim salak gibi.. sevmez olaydım.. çok pişmanım çok..
Ondan oncede yasiyordun oyle dusun, onla baslayip bitirirken bitkisel hayattaydin simdi komadan yeni uyanmissin gibi dusun olumden donmussun gibi ve hayatinin kiymetini daha iyi bilmelisin .. hayatini guzel yasamak icin ikinci bir sansin var, bu sefer daha iyi nefes almak icin seni ne mutlu ediyorsa ona gore ugraslar bul zaten kendiliginden diner..kk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim.. o şu anda hayatına kaldığı yerden devam ediyor, zerre üzülmüyor.. bu durum beni kahrediyor.. beni sevmeyen biriyle onca zaman nasıl geçirmişim? o kadar gelecek hayalleri nasıl kurmuşum? yazıklar olsun.. kızlar nolur yardım edin..
şu zaman biranönce geçse ve ben bu acıdan kurtulsam.. çok değer verdim evet, değmezmiş..Bu hayatta herkese ederi kadar değer vereceksin. Gün geliyor ki insan eşinden ayrılıyor. Bir arkadaşım boşanmıştı çok üzülmüştü. Diğer bir arkadaşımsa boşandığın da kurtuldum demişti. Yani acı ne kadar değer verdiğinle alakalı. Belki de seni haketmeyen biri için üzülüyorsun. Aradan zaman geçince ne kadar aptalmışım boş yere üzülmüşüm diyeceksin. En iyi ilaçtır zaman.
keşke burdaki gibi olsa ama onun umrunda olacağını sanmıyorum, sevemedi ki beni, 1 ay sonra bile aklında olmam muhtemelen..
ne güzel anlattın, içime ferahlık geldi okudukça.. evet yeniden doğdum aslında, beni sevmeyen bi adam için üzülmemem lazım.. ama asıl beni sevmediğine üzülüyorum ya işte.. beni sevmeyip bunca umut vermesine..Ondan oncede yasiyordun oyle dusun, onla baslayip bitirirken bitkisel hayattaydin simdi komadan yeni uyanmissin gibi dusun olumden donmussun gibi ve hayatinin kiymetini daha iyi bilmelisin .. hayatini guzel yasamak icin ikinci bir sansin var, bu sefer daha iyi nefes almak icin seni ne mutlu ediyorsa ona gore ugraslar bul zaten kendiliginden diner..
Ona ulasmaya calismayarak barisalim diye dil dokmeyerek aksine her yerden engelleyip onu gozunun onunden kaldirarak ise baslayabilirsin. Onu hatirlatan ne varsa kaldir bi yere.koy. cunku gordukce daha.cok.ozlersn hata yapmaya.meyil edersnkk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim.. o şu anda hayatına kaldığı yerden devam ediyor, zerre üzülmüyor.. bu durum beni kahrediyor.. beni sevmeyen biriyle onca zaman nasıl geçirmişim? o kadar gelecek hayalleri nasıl kurmuşum? yazıklar olsun.. kızlar nolur yardım edin..
her yerden sildim numarasını da sildim ama kahretsin ki aklımda numarasıher his özeldir. ilişkin bitmiş ve acı çekmen gayet doğal. numarasını sil, takibi bırak, anılardan kurtul. kendine güzel birikimler yap, yeni şeyler keşfet, oku. içinde kalan kötü hisleri kağıda yazıp yakabilirsin. inan bana seni anlıyorum dışarıdan yorum yapmak kolay geliyor ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor
aynen dediklerini yaptım her yerden sildim.. asla barışalım demem asla..Ona ulasmaya calismayarak barisalim diye dil dokmeyerek aksine her yerden engelleyip onu gozunun onunden kaldirarak ise baslayabilirsin. Onu hatirlatan ne varsa kaldir bi yere.koy. cunku gordukce daha.cok.ozlersn hata yapmaya.meyil edersn
Be be ğim üzülürsün kendinsin geç kaldığınkk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim.. o şu anda hayatına kaldığı yerden devam ediyor, zerre üzülmüyor.. bu durum beni kahrediyor.. beni sevmeyen biriyle onca zaman nasıl geçirmişim? o kadar gelecek hayalleri nasıl kurmuşum? yazıklar olsun.. kızlar nolur yardım edin..
kk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim.. o şu anda hayatına kaldığı yerden devam ediyor, zerre üzülmüyor.. bu durum beni kahrediyor.. beni sevmeyen biriyle onca zaman nasıl geçirmişim? o kadar gelecek hayalleri nasıl kurmuşum? yazıklar olsun.. kızlar nolur yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?