23 yaşındayızYaş kaç
Gelmiyorum dedi, ama siz yanından kalktım gittim diyorsunuz.Kızlar bugün sevgilimden ayrıldım. Yaklaşık. 1.5 aydır sevgiliydik ama ona çok bagliymisim bugun anladim. Ayrılma sebebimiz ise çok saçma bir nedendendi. Buluşacaktık buluşma saatine geç kaldı ben bu aralar gergin olduğum icin laf yaptım gelmiyorum dedi. Sonrasinda olanlar oldu. Ara vermeyi teklif etti bunu duyduğumda direkt ayrılalım bitsin dedim ve yanindan kalktim gittim. Kendine iyi bak dedi. Sizce yanlış mi yaptim? Kendimi cok kötü hissediyorum surekli ağlıyorum nasıl geçer bu his?
Gelmiyorum dedi telefonla aradım, tartistik vs.daha sonra mesajdan ayrilik mesajı yazacağına gel yuzyuze ayrilalim dedi sonrasinda da malum işte ara verelim vs.Gelmiyorum dedi, ama siz yanından kalktım gittim diyorsunuz.
Kiminle buluştunuz o esnada?
Ara vermek saçma bir teklif zaten ama belki çok da bağlı değişmişsiniz ki ayrılık gelmiş ilkin aklınıza.
Ne ayrılması alt tarafı geç kalmamayı öğreneceksin de diyebilirdiniz.
Gelmiyorum ile gelemiyorum arasında çok fark var. Gelmiyorum diyen öküzle olmaz zaten. Boşverin zaten ayrılmışsınız, elin herifinin dedikodusunu yapmayalım. Geçmiş olsun.Gelmiyorum dedi telefonla aradım, tartistik vs.daha sonra mesajdan ayrilik mesajı yazacağına gel yuzyuze ayrilalim dedi sonrasinda da malum işte ara verelim vs.
sadece bu olaydan değil genel olarak tartisiyorduk ancak hep suçlu olan taraf ben oluyordum ona göre. Kendisini asla suçlu bulmuyor hiçbir olayda.
İnsanlık hali yani insanlar geç kalabilir belki söyleyemediği önemli bir şey olmuştur sürekli olmuyorsa laf etmen çok yanlış anlayışsızlık yapmışsın ben karşı tarafın yerinde olsam ara verme teklifi yerine ayrılırdımKızlar bugün sevgilimden ayrıldım. Yaklaşık. 1.5 aydır sevgiliydik ama ona çok bagliymisim bugun anladim. Ayrılma sebebimiz ise çok saçma bir nedendendi. Buluşacaktık buluşma saatine geç kaldı ben bu aralar gergin olduğum icin laf yaptım gelmiyorum dedi. Sonrasinda olanlar oldu. Ara vermeyi teklif etti bunu duyduğumda direkt ayrılalım bitsin dedim ve yanindan kalktim gittim. Kendine iyi bak dedi. Sizce yanlış mi yaptim? Kendimi cok kötü hissediyorum surekli ağlıyorum nasıl geçer bu his?
Pardon bunu yeni gördüm eğer buluşma gününde gelmiyorum dediyse sen haklısın tabi ayrılmaklaGelmiyorum dedi telefonla aradım, tartistik vs.daha sonra mesajdan ayrilik mesajı yazacağına gel yuzyuze ayrilalim dedi sonrasinda da malum işte ara verelim vs.
sadece bu olaydan değil genel olarak tartisiyorduk ancak hep suçlu olan taraf ben oluyordum ona göre. Kendisini asla suçlu bulmuyor hiçbir olayda.
Gelmiyormuş çünkü bütün hevesi kaçmış ben neden geç kaldın dediğim icin, ben de gelmezsen bazı şeyler biter aramizda dedim çok büyük yanlış yapıyorsun dedim. Benim hatam gelmesini soyleyip zorlamamdı aslında yapmam gereken gelmiyor musun okey deyip yoluma bakmamdı ama yapamadım işte. Neyse sonuç olarak ayrıldık ve çok üzgünüm bundan sonra yazar mı döner mi bilmiyorum ama sessiz kalmalıyım sanırım.Gelmiyorum ile gelemiyorum arasında çok fark var. Gelmiyorum diyen öküzle olmaz zaten. Boşverin zaten ayrılmışsınız, elin herifinin dedikodusunu yapmayalım. Geçmiş olsun.
Dönecek bir kapı bırakmazsanız dönemez. Bu sizin elinizde. Ayrıldığınız için üzgün değilsiniz, kendinizi ifade edemediğiniz için sinirlisiniz sadece.Gelmiyormuş çünkü bütün hevesi kaçmış ben neden geç kaldın dediğim icin, ben de gelmezsen bazı şeyler biter aramizda dedim çok büyük yanlış yapıyorsun dedim. Benim hatam gelmesini soyleyip zorlamamdı aslında yapmam gereken gelmiyor musun okey deyip yoluma bakmamdı ama yapamadım işte. Neyse sonuç olarak ayrıldık ve çok üzgünüm bundan sonra yazar mı döner mi bilmiyorum ama sessiz kalmalıyım sanırım.
Sizce sosyal medyadan çıkartmalı mıyım ya da numarasını silmeli miyim?Dönecek bir kapı bırakmazsanız dönemez. Bu sizin elinizde. Ayrıldığınız için üzgün değilsiniz, kendinizi ifade edemediğiniz için sinirlisiniz sadece.
O da geçici bir durum.
Her şey geçiyor hayatta.
Bir ilişki kaosa dönmüşse ondan zaten hayır gelmez.
Soru mu bu yahu?Sizce sosyal medyadan çıkartmalı mıyım ya da numarasını silmeli miyim?
Kızlar bugün sevgilimden ayrıldım. Yaklaşık. 1.5 aydır sevgiliydik ama ona çok bagliymisim bugun anladim. Ayrılma sebebimiz ise çok saçma bir nedendendi. Buluşacaktık buluşma saatine geç kaldı ben bu aralar gergin olduğum icin laf yaptım gelmiyorum dedi. Sonrasinda olanlar oldu. Ara vermeyi teklif etti bunu duyduğumda direkt ayrılalım bitsin dedim ve yanindan kalktim gittim. Kendine iyi bak dedi. Sizce yanlış mi yaptim? Kendimi cok kötü hissediyorum surekli ağlıyorum nasıl geçer bu his?
İnanmıyorum ki ayrıldım. Aşk acısı görmedim evet çünkü hiç aşık olmadım. Bağlanma konusuna gelirsek de bağlandım maalesef ama unuturum herhalde 2 3 haftaya umarım.Bu ne biçim ilişki ne ara bağlandınız bu kadardaha aşk acısı gormemişsiniz demek ki bizimkiler nelere katlanmış meğer bu erkek müsvettesi ise sizi hiç sevmiyor ben bile burdan hissettim ne geçiyor aklın da.
Bu sebepten ayrılcak erkek yeryüzünde yok küfür mü ettiniz ne yaptınız yani anlamadım.
Ara vermek zaten hep düşündüğü birşeyi dışavurmuş kavga bahane...
Sahi bu ara vermelere inanıyor musunuz hala başka yedek kulübesi var bakayım dönerim demek bu çünkü.
İnanmıyorum ki ayrıldım. Aşk acısı görmedim evet çünkü hiç aşık olmadım. Bağlanma konusuna gelirsek de bağlandım maalesef ama unuturum herhalde 2 3 haftaya umarım.
İşin ilginci kendine iyi bak diyor ama hiçbir yerden de silmemiş illa benim yapmam gerekiyor herhalde. Beyefendi uğraşmamış bile. Geçirdiğim zamana üzüldümKesinlikle geçer bi aylık konuşulan kişi flörttür ve su gibi unutulur yaşanmışlık azdır hiç merak etmeyin. Böyle premses erkek modellerini sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?