AYRILIK Acısı nasıl geçer?

1,5 ay ı yıl sandım önce sonra baktım ay mış 🙃
Bi insana 1,5 ayda nasıl güvenip sevebiliuorsunuz ben anlamıyorum cidden ..
neyse dışarıya aktivitelere atın kendinizi . . Evde durmayın .. arkadaşlarınızla takılın .
Ayrıca belki de o 1,5 ayda duyguları o kadar yoğun değilse umursamayabilir dönmeyebilir yani .. ki bence sizde aramayın
Ben de anlamadım kendimi, aptallık işte. Kötü bir dönemime denk geldi bunalimdaydim sanırım sığınacak birini aradım ama yanlış kişiymiş.

İşin ilginci kendine iyi bak diyor ama hiçbir yerden de silmemiş illa benim yapmam gerekiyor herhalde. Beyefendi uğraşmamış bile. Geçirdiğim zamana üzüldüm

Silmez tabi çünkü açık kapı bırakmış zaman verelim diyerek diğeri ile olmazsa yine dönecek çünkü yoklayacak. Silerseniz de sen silmiştin der yığar sizin üstünüze bu durumda ilk tepkim tabi ki hayatımdan çıkmış insanı silmek olur. Sosyal medya da benim hayat alanıma girer. Ne gerek var.
Beni kırmış ve hiç etkileşime girmeyeceğim birini neden tutayım bu hala umut etmem anlamına gelir.

Silmez tabi çünkü açık kapı bırakmış zaman verelim diyerek diğeri ile olmazsa yine dönecek çünkü yoklayacak. Silerseniz de sen silmiştin der yığar sizin üstünüze bu durumda ilk tepkim tabi ki hayatımdan çıkmış insanı silmek olur. Sosyal medya da benim hayat alanıma girer. Ne gerek var.
Beni kırmış ve hiç etkileşime girmeyeceğim birini neden tutayım bu hala umut etmem anlamına gelir.
Evet haklısınız, zaman ayırıp yazdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Kızlar bugün sevgilimden ayrıldım. Yaklaşık. 1.5 aydır sevgiliydik ama ona çok bagliymisim bugun anladim. Ayrılma sebebimiz ise çok saçma bir nedendendi. Buluşacaktık buluşma saatine geç kaldı ben bu aralar gergin olduğum icin laf yaptım gelmiyorum dedi. Sonrasinda olanlar oldu. Ara vermeyi teklif etti bunu duyduğumda direkt ayrılalım bitsin dedim ve yanindan kalktim gittim. Kendine iyi bak dedi. Sizce yanlış mi yaptim? Kendimi cok kötü hissediyorum surekli ağlıyorum nasıl geçer bu his?
Sacma bir ayrilik tekrar birles.

Evet haklısınız, zaman ayırıp yazdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Rica ederim ne demek. Silerseniz stalk etmemek de çok yardımcı olur unutmaya döneceğini düşünüyorum ondan daha temkinli olun ona karşı.
Aşkta kafası karışık olan insanla zor bu işler üzülmeyin isterim.

Millet kaç senelik evliliğini bitiriyor acı çekmiyor sizinki daha 1.5 aylık ilişki merak etme unutursun

Sen ondan hoslanmissin cunku birine cok baglannan icin zaman gerekiyor, yasanmisliklar lazim bir iki gorusmeyle evet insan cok hoslanabiliyor ama ask olmasi imkansiz. bende oyleyim hoslanabiliyorum cok cabuk yanliz bana ara verelim diyen birinide direk engellerim cok cabuk yapi meselesi.

Kızlar bugün sevgilimden ayrıldım. Yaklaşık. 1.5 aydır sevgiliydik ama ona çok bagliymisim bugun anladim. Ayrılma sebebimiz ise çok saçma bir nedendendi. Buluşacaktık buluşma saatine geç kaldı ben bu aralar gergin olduğum icin laf yaptım gelmiyorum dedi. Sonrasinda olanlar oldu. Ara vermeyi teklif etti bunu duyduğumda direkt ayrılalım bitsin dedim ve yanindan kalktim gittim. Kendine iyi bak dedi. Sizce yanlış mi yaptim? Kendimi cok kötü hissediyorum surekli ağlıyorum nasıl geçer bu his?
Uzun bir süre gorusmemissiniz.Cabuk unutursun.

1.5 aylık bir ilişki için bu kadar gözyaşı dökülmesini anlayamadım..hadi 3 sene ve üstü olur o zaman bi yaşanmışlıklar anılar vardır da daha tam anlamıyla birbirinizi tanımadan nasıl bu kadar üzülebiliyorsunuz

Back
X