- 24 Haziran 2021
- 52
- 17
- 38
- 32
- Konu Sahibi Kafasikarisik1905
-
Ailesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.Merhaba,
Neden ayrıldınız?
Ne güzel ben o akışa hiç giremiyorum alt üst oldum.Ben varım. Kendımı suclamayı bıraktım,akıştayım.
Bu arada gidip konussan karsındaki insan kendini iyice vazgeçilmez sanıcak. Sakın gitme. Sessizligini koru.
Zamanla yavaş yavaş geçer,bende hayranım hemen unutan insanlara birgün buna öldüm bittim öbürgün şuna öldüm bittim diyenlere,ben tır çarpmışa dönüyorum baya yıpranıyorum çok ciddi bir zaman alıyor ama dünya ahret konumuna geliyor en son aşamada yani o kadar bitiyorki naber kardeş moduna geçiyorum,eğer gerçekten hiç oluru yoksa bunu yapmak zorundaysanız kendinizi tutun bir süre sonra hatırlamak dahi istemeyeceksiniz.Arkadaşlar 1 ay oldu sürekli kendimi suçluyorum. Yeni ayrılan arkadaşlar var mı aramızda. Atlatamıyorum biliyorum kişinin kendi içerisinde çözümü olan bir şey ama olmuyor. Geçmişimde başka ilişkilerimde oldu böyle olmamıştım. Bir anda git yanına konuş her şeyi düzelt kabul et ne istiyorsa daha mutlu olcaksın diye düşünüyorum. Sanki ben mahvetmişim gibi hissediyorum sürekli. Onurlu, mantıklı ol diyorum sonra duruyorum ama sevgide onur mantık olmaz diyorum saçma bir durumdayım. Ayrılıpta benim gibi bu şekilde olan var mı?
Ailesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.
Ailesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.
Önceki konularınızda da söylemiştim yine söylüyorum aileniz gayet makul ve mantıklı davranmış ailenizi suçlamayı bırakın, zaten düzeltilebilir bir durum olsaydı ayrılık olmadan düzeltilirdi, sürekli tehditle emri vakiyle ömür mü geçer allah aşkına kendinize gelin, sizi ayrılığa götüren durumların ve o insanın üstüne gitmek sizi daha mutlu değil tam aksine mutsuz, gurursuz ve özgüvensiz bir insan yapar, siz evlenmeden kurtulmuşsunuz anamın hayalleri gerçekleşmiyor diyen anacı oğlandan daha belanızı mı istiyorsunuz? Ayrıca ömür boyu aşk acısı çekeni de hiç görmedim sabredin biraz bir şey olmaz unutursunuz.Arkadaşlar 1 ay oldu sürekli kendimi suçluyorum. Yeni ayrılan arkadaşlar var mı aramızda. Atlatamıyorum biliyorum kişinin kendi içerisinde çözümü olan bir şey ama olmuyor. Geçmişimde başka ilişkilerimde oldu böyle olmamıştım. Bir anda git yanına konuş her şeyi düzelt kabul et ne istiyorsa daha mutlu olcaksın diye düşünüyorum. Sanki ben mahvetmişim gibi hissediyorum sürekli. Onurlu, mantıklı ol diyorum sonra duruyorum ama sevgide onur mantık olmaz diyorum saçma bir durumdayım. Ayrılıpta benim gibi bu şekilde olan var mı?
Annesinin hayalleri de gelin adayının ailesiyle daha tanışmadan telefonda nişan düğün hesaplamaları yapmak, alacağı takılar için gelin adayını başka bir şehire ayağına çağırmak.Ailesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.
Şu yazdıklarınızdan yola çıkarak kurtulduğunuza şükredin.. Şimdi ne desek size boş gelecek farkındayım ama aileniz o kadar uygun davranmış ki. Anlıyorum siz hayaller kurup o yola çıkmak istemişsiniz ama bu şekildeki bir adamla zaten evlenseniz de yürümezdi..İnanın alttan alıp duruma uygun davranıp her şeyi tehditle kabul ederseniz siz kendinizi değiştirmiş, unutmuş olacaksınız. Sürekli sizi sonuçlarına katlanırsınız diye tehdit eden birisi sizce yaşanılabilir,mutlu olunabilir bir insanmıdır ve sizi gerçekten seviyormudur bunu düşünün bence.Ailesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.
Tabi hiç tanışmadılar. Sadece ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı. Hatta dedim de annem gerçekten istemeseydi sen eve tanışmaya gelemezdin ya da yerler tutulmazdı. Bana dedi bence ailen sırf bu yüzden yokuşa sürüyor baktılar iş ciddiye biniyor saygısızlık yapıyorlar bu şekilde ayrılmamızı düşünüyorlar dedi. Dedim benim ailem zengin mi de yerleri tutturup ayırmaya çalışsın bizi kapora verildi edildi. Ben anlamam aileni nişanda tartıcam dedi. Ona göre herkes sonucuna katlanır dedi. Ben istenmediğimi düşünüyorum sen ne dersen de sana inanmak istiyorum ama ailenden kanıtlayıcı bir hareket göremiyorum dedi.Aileler hiç tanışmadan mı bu işe girişiliyor anlamadım o kısmı tam?
Eğer öyle ise annen haklı tanımadığı insanlardan telefonda ne isteyecek biz şunu isteriz bunu isteriz diye.
tehtid ettı yanı seni sen kim köpek benım ailemı tartyorsun dıyemedın mı?Tabi hiç tanışmadılar. Sadece ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı. Hatta dedim de annem gerçekten istemeseydi sen eve tanışmaya gelemezdin ya da yerler tutulmazdı. Bana dedi bence ailen sırf bu yüzden yokuşa sürüyor baktılar iş ciddiye biniyor saygısızlık yapıyorlar bu şekilde ayrılmamızı düşünüyorlar dedi. Dedim benim ailem zengin mi de yerleri tutturup ayırmaya çalışsın bizi kapora verildi edildi. Ben anlamam aileni nişanda tartıcam dedi. Ona göre herkes sonucuna katlanır dedi. Ben istenmediğimi düşünüyorum sen ne dersen de sana inanmak istiyorum ama ailenden kanıtlayıcı bir hareket göremiyorum dedi.
Aynen öyle tehdit etti. Ve bu adam önceden atıp tutan bir adamdı sorun çıkarsa ben bi kere istemeye gelirim vermezlerse 2.ye bir daha gelirim her şeyi aşarız diye.tehtid ettı yanı seni sen kim köpek benım ailemı tartyorsun dıyemedın mı?
senın alttan almaman lazımdı rest çekeceksın o kim oluyor da seni tehtıd edebiliyor hayırdır ? Gerçekten çoçuk sevındır bir kaç yıl sonra ıyıkı dersınAynen öyle tehdit etti. Ve bu adam önceden atıp tutan bir adamdı sorun çıkarsa ben bi kere istemeye gelirim vermezlerse 2.ye bir daha gelirim her şeyi aşarız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?