Ayrılık acısı

Tam olarak ailenin neresini suçluyorsun?
Olması gerektiği gibi konuşmuşlar!
Hiç tanımadıkları bir aileyi ne istiyorsunuz diye aranır mı?
Baban, kız babası usulunca nedeniyle söylemiş neden göndermediğini ve alternatif yol sunmuş.
Mutlu ol ki sana değer veren bir ailen var.
Karşındaki kim ki anneni babanı açıklamak zorunda kalıyorsun! Kendi ailene değer vermez böyle eleştirirsen, elin çocuğu da annen surat asarsa diye tehditler eder sana.
Beyfendi ilk torunmuş anneciğinin hevesleri varmışmış.. senin de bir ailen var.
Hala süreci alttan alarak devam ettirmişsin.. bu is olursa ileride çok mutsuz olursun bu adamla çok.
Kafa yapını değistirmezsen kimseyle olamazsın da neyse..

Beni de eşime ilk vermek istemedi babam.
Eşime dedim yapacak bir şey yok ikna edeceksin o benim babam saygısızlık yapamam onu da ezmem dedim
Eşim alttan girdi, üsten çıktı babamı ikna etti
9 yıllık evliyiz hem anneme hem babama çok saygı duyar bir dediklerini iki etmez.
Çünkü ben aileleme saygı duyarım, eşime de bunu yansıtırım.

Bir öğretmen daha belli ki Hocam okumuş, aklı başında kadınsın. Karşındaki kişinin nasıl bir karakteri olduğunu göremiyor musun, ayrıca ne güzel sana değer veren, yol yordam bilen, anlayışlı bir ailen var. Kıymet bileceğine bir de süreçte aileni suçluyorsun. Yazık ya…

Bunla evsensen mum edecekti seni mum. Hiç sözün geçmeyecekti, üzüm gibi ezecekti seni. Egosunun büyüklüğü taa buralardan görünüyor da sen görememişsin.
Kendini ve aileni hangi konuda suçluyorsun acaba ? Kilo kilo altınlar yatlar katlar mı istediniz ?
2 yerde düğün olsun, ikisini de siz yapın mı dediniz ?
Asil bi ailen varmış , gurur duyacağına onları suçluyorum görüşmek istemiyorum demişsin, aferim!
Allah bazen büyük dertlerden kurtarıyor biz adına aşk acısı diyoruz. İronik.

Valla arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için inanın hepinize hak veriyorum aslında kendimde farkındayım dediklerinizin ama diyorum ya bu yaşadığım durum nasıl bir illetse artık yükselip sonra düşüyorum saçma sapan.

Merhabalar boşanmam var haftaya.
Eşımle 5 sena yaşadık beraber nıyhaetınde evledık evlılık sonrası 7 ay evlı kaldık. her şey çok guzeldı hiç oyle kavga yapan çift degildik her parmakle gorsetirdi bizi çok sevdik bir birimizi. ama gunler sonrası ben gebe kaldim bunu da ortak karar alarak yapık ama sonra bir gece içkiylı geldi eve ve beni dovmeye başladi. her yerimden. benim elime kulluk geldi ve vurdum bı an onu.. kafası kanadi…..
neyse bunlara ragmen sonra 2-3 gun sonra bebigi aldırdı istenedıgını soyledı ve boşanma davası açti.
Sevmedıgını benı saygı sevısı kalmadıgını soyledı.
neyse ben gıttım geldım memleketten işim yok kımsem yok burda iş bulayası kadar yardımçı olmasını ıstedım hayır dedi. konuşmak istedim aradim açmadi. mesajlarima rahatsiz etme beni rahat brak gibi cevap verdi. bende aglaya aglaya iş ara ev ara derken buldum ev sonra sınır oldum gıttım tazmınat taleb ettim. avkatım alacagımızı soyledı.
derdım şu ben hala sevyıorum onu boşanmak istemyıorum. benim kafam mı gıttı artık dyıorum. o kadarmı kor myım? yani çok sorum var cevabı yok.
sevdıgım eşim engelledı bıle benı. bu ruh halınden nasıl kutulacagım. onu sevmek ıstemyıorum artık. kalbıme sozumu geçiremyıorum.
bu ruh halı daha ne kadar surecek, kendımı suçlıorum sureklı benım uzumden oldu her şey dyıe. lutfen yargılamadan aranızda başından boyle halı geçirenler varsa yol gorsetsenız.

Yeni konu açarak sorabilirsiniz buradan çoğu üye görmez mesajınızı.

Kaba tabirle konuşacağım kusura bakma. Annen seni satıyor mu ki hiç yüzyüze gelmediği insanlarla konuşup altın isteyecek o muhabbete girecek? Sen sevgilinle bu raddeye gelene kadar niye bu çocuk ailesini getiripte ailenle tanıştırmamış? Ne güzel mantıklı düşünen ailen var suçlamayı bırak.

Anneniz haklıyken,bir erkek için kadını düşürdüğünüz duruma bakın .Evladında hayırlısı.Tabi gururunuzu ayaklar altına alıp adama koşun kapısında yatın.Sizden daha fazla ezik birini bulamazlarsa seni alırlar.

Sen ne sevap işledin de kurtuldun bu ruh hastasın dan kına yak kına ailenin de kıymetini bil çok mantıklı makul insanlarmış

Sakın ailenden acısını çıkar ma zira oğlan şimdiden başlamış tehtit etmeye tam bir ruh hastası

Bence sen burda köpru görevini tam yapamıyorsun yani olaylari doğru anladıysam. Çünkü hiç tanişmadan anneyi arayıp işte ne yapılır filan demek yerine önce bı tanişsaydi erkek arkadaşınız size sonra ortayı ilimlaştirip sizinle istişare yapsaydı. Hiç tanımayan etmeyen insanlar birbirlerini bu şekilde bir diyalog kurulabilir mi siz neden ailenize kuruldunuz ki bu kadar ben orayı anlamadım. Bence iletişimsizlik var ortada ve sizin durumu iyi yonetememissiniz ve sonunda önyargılı bir şekilde ilişki bitmeye gelmiş.. karşi tarafinda bu atari ney yani küçük meseleler büyümüş ye büyümüş belki böylesi hayırlıdır kendinizi alttan almayın Gönül istedimi samanlik Seyran olur demişler ya bu işte gönül oldumu eş adayiniz da ortayı bulur du tuhaf bir süreç olmuş senin ailen benm aileme şoyle böyleye geliyorsa mevzu bence uzak dur daha başlamadan biten bı rekabet.
Ayrılık acısı daha sonra yaşanacaklardan daha hafif kalır İnanki bu bir süreç sonuçta olmayınca olmaz 40 yıllık evlilikler bitiyor herşeyi bu şekilde unutulur daha kötüsünü yaşamadan bitmesi daha iyi

Hatalı olduğunuzu düşünmüyorsaniz hatalı değilsinizdir.kadinlarin düşüncelerinin bu konularda daha doğru olduğunu düşünüyorum. Fikir alabilirsin görüşüne güvendiğin kişilerden.onlar da aynı şeyleri söylüyorsa kendimden emin oluyorum.ortqdq bir sorun varsa vardır.görmezden gelerek sadece erteleyip, kartopu gibi büyümesine neden olursunuz.kisaca herşey olacağına varır, akacak kan damarda durmaz diyorum.bu sözler boşuna söylenmiyor.

Annesinin hayalleri de gelin adayının ailesiyle daha tanışmadan telefonda nişan düğün hesaplamaları yapmak, alacağı takılar için gelin adayını başka bir şehire ayağına çağırmak.
Bunlar çok kaba hareketler, kendinizi suçlayıp ana kuzusu egoist adamı iyice kibir Kraliçesi yapmayın bence.
Ailecek kendilerini size lütuf gibi gösteriyorlar ya hareketlere bak, tehditlere bak.
Hazretleri ve ailesinin gönlü kırılmış.
Siz bu adamın egosunu çok şişirmişsiniz ilişkiniz boyunca, bir şeyler istediği gibi olmayınca da kaldıramamış tabi.
Siz hâla alttan alsaydım deyip durun
Kendisi ailesiyle bir tarafta sizin de ailenizi yok sayıp onların yanında olmanızı istemiş. Bunu anlıyor musunuz?
Ve sırf bu kafada bir adam için ailenize soğuk yapıyorsunuz.
Yazık cidden.
1 ay olmuş daha. Zamanla daha iyi hissedeceksin. Kendini fazla yıpratmamaya çalış.
Bir nikahla lütufta bulunduğunu sanıp ailenize gıcık olmuş.
Beni sevmediler demiş ama asıl sevmeyen kendisi.
Hâla daha ailenizi suçluyorsunuz, sevgilinizse ailesinin yanında almış soluğu.
Annen seni satıyor mu ki hiç yüzyüze gelmediği insanlarla konuşup altın isteyecek o muhabbete girecek?
Ne güzel mantıklı düşünen ailen var suçlamayı bırak.
Anneniz haklıyken,bir erkek için kadını düşürdüğünüz duruma bakın .
Tabi gururunuzu ayaklar altına alıp adama koşun kapısında yatın.
Sizden daha fazla ezik birini bulamazlarsa seni alırlar.
Hiç tanımayan etmeyen insanlar birbirlerini bu şekilde bir diyalog kurulabilir mi siz neden ailenize kuruldunuz ki bu kadar ben orayı anlamadım.
+1

Defolsun gıtsın ısıne baksın ama kuzusu. Evlen iki gün sonra boşanırdı bu senden. Yol yakınken bıtmıs sevın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…