- 4 Ocak 2023
- 745
- 1.592
- 43
- Konu Sahibi Kafasikarisik1905
-
Ailesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.
Bir öğretmen daha belli kiValla ailem hatta dediki tarihlere biz karışmayız siz kendi aranızda çocukla anlaşın hatta sen çocuğa uy çünkü senin 2 ay tatilin var ama onun 20 iş günü tatil hakkı var birlikte karar verin bizim tek istediğimiz sadece kardeşinin staj tarihini düşünün düğün tarihini belirlerken demişlerdi.( düğün ailemin olduğu yerden başka bir ilde olcağı için)
Yeni konu açarak sorabilirsiniz buradan çoğu üye görmez mesajınızı.Merhabalar boşanmam var haftaya.
Eşımle 5 sena yaşadık beraber nıyhaetınde evledık evlılık sonrası 7 ay evlı kaldık. her şey çok guzeldı hiç oyle kavga yapan çift degildik her parmakle gorsetirdi bizi çok sevdik bir birimizi. ama gunler sonrası ben gebe kaldim bunu da ortak karar alarak yapık ama sonra bir gece içkiylı geldi eve ve beni dovmeye başladi. her yerimden. benim elime kulluk geldi ve vurdum bı an onu.. kafası kanadi…..
neyse bunlara ragmen sonra 2-3 gun sonra bebigi aldırdı istenedıgını soyledı ve boşanma davası açti.
Sevmedıgını benı saygı sevısı kalmadıgını soyledı.
neyse ben gıttım geldım memleketten işim yok kımsem yok burda iş bulayası kadar yardımçı olmasını ıstedım hayır dedi. konuşmak istedim aradim açmadi. mesajlarima rahatsiz etme beni rahat brak gibi cevap verdi. bende aglaya aglaya iş ara ev ara derken buldum ev sonra sınır oldum gıttım tazmınat taleb ettim. avkatım alacagımızı soyledı.
derdım şu ben hala sevyıorum onu boşanmak istemyıorum. benim kafam mı gıttı artık dyıorum. o kadarmı kor myım? yani çok sorum var cevabı yok.
sevdıgım eşim engelledı bıle benı. bu ruh halınden nasıl kutulacagım. onu sevmek ıstemyıorum artık. kalbıme sozumu geçiremyıorum.
bu ruh halı daha ne kadar surecek, kendımı suçlıorum sureklı benım uzumden oldu her şey dyıe. lutfen yargılamadan aranızda başından boyle halı geçirenler varsa yol gorsetsenız.
Anneniz haklıyken,bir erkek için kadını düşürdüğünüz duruma bakın .Evladında hayırlısı.Tabi gururunuzu ayaklar altına alıp adama koşun kapısında yatın.Sizden daha fazla ezik birini bulamazlarsa seni alırlar.Tabi hiç tanışmadılar. Sadece ben onun ailesiyle o benim ailemle tanıştı. Hatta dedim de annem gerçekten istemeseydi sen eve tanışmaya gelemezdin ya da yerler tutulmazdı. Bana dedi bence ailen sırf bu yüzden yokuşa sürüyor baktılar iş ciddiye biniyor saygısızlık yapıyorlar bu şekilde ayrılmamızı düşünüyorlar dedi. Dedim benim ailem zengin mi de yerleri tutturup ayırmaya çalışsın bizi kapora verildi edildi. Ben anlamam aileni nişanda tartıcam dedi. Ona göre herkes sonucuna katlanır dedi. Ben istenmediğimi düşünüyorum sen ne dersen de sana inanmak istiyorum ama ailenden kanıtlayıcı bir hareket göremiyorum dedi.
Hatalı olduğunuzu düşünmüyorsaniz hatalı değilsinizdir.kadinlarin düşüncelerinin bu konularda daha doğru olduğunu düşünüyorum. Fikir alabilirsin görüşüne güvendiğin kişilerden.onlar da aynı şeyleri söylüyorsa kendimden emin oluyorum.ortqdq bir sorun varsa vardır.görmezden gelerek sadece erteleyip, kartopu gibi büyümesine neden olursunuz.kisaca herşey olacağına varır, akacak kan damarda durmaz diyorum.bu sözler boşuna söylenmiyor.Arkadaşlar 1 ay oldu sürekli kendimi suçluyorum. Yeni ayrılan arkadaşlar var mı aramızda. Atlatamıyorum biliyorum kişinin kendi içerisinde çözümü olan bir şey ama olmuyor. Geçmişimde başka ilişkilerimde oldu böyle olmamıştım. Bir anda git yanına konuş her şeyi düzelt kabul et ne istiyorsa daha mutlu olcaksın diye düşünüyorum. Sanki ben mahvetmişim gibi hissediyorum sürekli. Onurlu, mantıklı ol diyorum sonra duruyorum ama sevgide onur mantık olmaz diyorum saçma bir durumdayım. Ayrılıpta benim gibi bu şekilde olan var mı?
Annesinin hayalleri de gelin adayının ailesiyle daha tanışmadan telefonda nişan düğün hesaplamaları yapmak, alacağı takılar için gelin adayını başka bir şehire ayağına çağırmak.
Bunlar çok kaba hareketler, kendinizi suçlayıp ana kuzusu egoist adamı iyice kibir Kraliçesi yapmayın bence.
Ailecek kendilerini size lütuf gibi gösteriyorlar ya hareketlere bak, tehditlere bak.
Adam ilk çocuk ilk torun olarak şımarık ben merkezci büyümüş, her konuda haklı olduğunu ve her istediğinin gerçekleşmesine alışmış aksi durumları yonetemiyor ve kaldıramıyor.
Tayini çıkmış gitsin bu şehirden daha kötü olur diyecek kadar bencil ve kibirli. Ayrıldığı kadının hayatına karışıyor kendisini tutamadığı için böyle bir saçmalık olamaz.
Hazretleri ve ailesinin gönlü kırılmış.
Siz bu adamın egosunu çok şişirmişsiniz ilişkiniz boyunca, bir şeyler istediği gibi olmayınca da kaldıramamış tabi.
Siz hâla alttan alsaydım deyip durun
Kendisi ailesiyle bir tarafta sizin de ailenizi yok sayıp onların yanında olmanızı istemiş. Bunu anlıyor musunuz?
Ve sırf bu kafada bir adam için ailenize soğuk yapıyorsunuz.
Yazık cidden.
1 ay olmuş daha. Zamanla daha iyi hissedeceksin. Kendini fazla yıpratmamaya çalış.
Bir nikahla lütufta bulunduğunu sanıp ailenize gıcık olmuş.
Beni sevmediler demiş ama asıl sevmeyen kendisi.
Hâla daha ailenizi suçluyorsunuz, sevgilinizse ailesinin yanında almış soluğu.
Annen seni satıyor mu ki hiç yüzyüze gelmediği insanlarla konuşup altın isteyecek o muhabbete girecek?
Ne güzel mantıklı düşünen ailen var suçlamayı bırak.
Anneniz haklıyken,bir erkek için kadını düşürdüğünüz duruma bakın .
Tabi gururunuzu ayaklar altına alıp adama koşun kapısında yatın.
Sizden daha fazla ezik birini bulamazlarsa seni alırlar.
Hiç tanımayan etmeyen insanlar birbirlerini bu şekilde bir diyalog kurulabilir mi siz neden ailenize kuruldunuz ki bu kadar ben orayı anlamadım.
+1Ayrılık acısı daha sonra yaşanacaklardan daha hafif kalır İnanki bu bir süreç sonuçta olmayınca olmaz 40 yıllık evlilikler bitiyor herşeyi bu şekilde unutulur daha kötüsünü yaşamadan bitmesi daha iyi
Ailesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.
Defolsun gıtsın ısıne baksın ama kuzusu. Evlen iki gün sonra boşanırdı bu senden. Yol yakınken bıtmıs sevın benceAilesi ailemi daha tanışmamışlardı bayramda aramak istedi ama bayramlaşmak amacıyla değil ne istenir ne yapılır diye sormak için. Annem de ben hiç tanışmadığım insanlarla ne konuşabilirim şu an telefonda bir şey de isteyemem öyle ayıp zaten istemiyoruz bizde istenmez damat tarafının durumu neye uygunsa onu alır karşılıklı anlaşalım sen ilet nişandan bi kaç gün önce gelecekler o zaman yemeğe alıp tanışır kaynaşırız dedi burada ben de annemi haksız buluyorum keşke konuşsaydı kendisine de dedim sevgilim bana kızdığında da anlattım evet haklısın ama annemin karakteri bu annem soğuktur seninle alakalı değil diye dedim ona da. Bana annenin yüz ifadesinden halinden tavrından nişanda istemediğine dair bir şey farkedersem herkes sonucuna katlanır demişti. Sonra biz bu olayı aştık alttan alıcam söz bu süreçlerde dedi. Yerleri tuttuk nikah tarihi aldık, gelinlik denedim. Sonra kurban bayramında beni memleketlerine çağırdılar altın bakmak için günü birlik gidebileceğim yer değil, babam da kabul etmedi altını beraber almak isteyebilirler buradaki tanıdık kuyumcudan alabilirsiniz beraber gidip ama illa da kendi memleketilerinden almak istiyorlarsa onu da anlarım alırken sana danışmak istiyolarsa telefondan resim gönderebilir görüntülü konuşabilirsiniz dediler. Buna da sinirlendi sevgilim benim annemin hayalleri olmuyor ailenin ilk torunuyum ilk evladım beni istemiyor sizinkiler yokuşa sürüyolar dedi ben de öyle olmadığını anlattım dedim inan hiç önemli değil annenin zevklerine güveniyorum kendi istediğini de alabilir altın ve sette dedim elimden geldiğince onu da yumuşatmak istedim iki tarafın gönlünü yapmak istedim ama bu konudan yine tartıştık ve bana yine sizinkilerden nişanda yüz asıklığı görürsem herkes sonucuna katlanır biz katlanırız ayrılırız diyince ben çok kötü oldum o zaman şimdiden ayrılalım dedim ve bu lafını geri almadı ben lafımın arkasındayım dedi. Bunun üzerine ben sinirle bir şeyler dedim. Bi kaç gün konuşmadık konuşmayınca benden beklemiş aramamı ben aramayınca eve sığmadığı için olduğumuz ilden bana haber vermeden memleketine gitmiş. Ben dayanamayıp problemleri çözmek için aradığımda öğrendim. 6 saat annemi anlattım onunla ilgili olmadığını ailemin tüm çevremizin bu işlerde yaptıklarını anlattım onu istememeleriyle alakalı olmadığını anlattım arkadaşlarım araya girdi anlattı. Gel memleketten sorunları çözelim konuşalım dedim o ise 1 yıl nişanlı kalalım dedi. Ben artık istenmediğimi düşündüm ve beni tehdit ettiği için nişanda ayrılırız diye kabul etmedim. 1 yıl içinde başka sorunlar olur neden yoralım birbirimizi o süreçte nişanlılık süreci zor oluyor dedim. Ama o da onu kabul etmedi geri de dönmedi memletinden en sonunda bizden olmaz diyip ayrıldı. Şimdi ailemi ve kendimi suçluyorum. Ailemle yan yana gelmek istemiyorum onlar yüzünden oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?