Ayrılık acısı

Valla ailem hatta dediki tarihlere biz karışmayız siz kendi aranızda çocukla anlaşın hatta sen çocuğa uy çünkü senin 2 ay tatilin var ama onun 20 iş günü tatil hakkı var birlikte karar verin bizim tek istediğimiz sadece kardeşinin staj tarihini düşünün düğün tarihini belirlerken demişlerdi.( düğün ailemin olduğu yerden başka bir ilde olcağı için)

Erkek tarafın tavrına ve nişanlının tavrına bakacak olursak kesinlikle ayrılmanız hayrına olmuş... ' sözüm ona evin ilk torunum, Annemin hevesleri istekleri ' perspektifinden hayata devam eden biri ile evlendikten sonra buraya daha açacağınız çoook konu olurdu bence,,, Bu arada ailenizin tutumu kesinlikle doğru absürt bir durum yok. İki aile tanışmadan anneniz arayıp biz onu isteriz bunu isteriz adetlerimiz bunlar deseydi bence daha absürt bir durum... Altın konusunda ise baban çözümcül yaklaşmış fakat erkek tarafı neyi diretiyorsa,,,

Hiç sevmediğim erkek tipi ne ailesini yönetebiliyor ne eşini ve onun ailesini. Bu tip insanlara al şunu yap desen 40 sorunla geri gelir.

Şuan içinizde ki boşluklar hisleriniz duygusal patlamalarınızın olması normal ancak yaşadıklarınıza birazda şu gözle bakabilir misiniz ? Bu yaşananlar bi arkadaşınızın başına gelmiş olsaydı nasıl yorumlardınız,,,

Her duygular zamanla başka duygulara evriliyor... Zamana ihtiyacın var..

Bu adam yüz yüze gelip veda bile etmedi arkadaşım konuştu güzel günlerin hatrına böyle ayrılmamalıydınız çocuk değilsiniz yetişkinsiniz helalleşin mesaj yoluyla hem de herşey belliyken ayrılmak ne diye. “Ben onu yapamam daha kötü olur zaten ayrılığın iyisi mi olur tüm ayrılıklar kötüdür. O benim yanımda olmalıydı ailesini ikna etmeliydi hem telefonda konuşmaya hem altın almaya gelmeliydi. Ben onun yanında oldum nikah istediler kendi yerlerinde ben bunu kabul ettim etmeyebilirdim kendi memleketimde düğünle beraber olcak diye tutturabilirdim.( iki farklı şehir olduğu için ailem 2.düğün istenmez bu ekonomide her akrabamızda düğüne başka bir ile gelemez nikahı yapalım bizim burada diye talep etmişlerdi.) ne yapmamı istiyorsunuz benden gidip kapısına mı dayanayım ben onu yapcak bir adam değilim annesi ve o getirdi beni bu raddeye. Kimse benim gibi sevemez onu. Ben kavga ettikten sonra onu bekledim beni arar gelir konuşuruz diye ama o konuşmadı ben de eve sığmadım memlekete geldim evet orada hata ettim. Tayini çıkmış gitsin buradan gönderin onu burada kalırsa daha kötü olur. Beni ve ailemi yumuşatmalıydı ama o hep kendi ailesinin fikirlerine uydu” Tarzında konuşmuş arkadaşımla.

Çocuk hem kendisinin hem ailesinin istenmediğini hissetmiş. Ki ailen istemezse istemesin ben seni alıyorum diyebilirdi dememiş. Demek ki kafasında ailelerin de içinde olduğu kocaman bjr evlilik var. Ki bu bile başlı başıma ayrılık sebebi olmalı. Ailen istemediğini açık açık söylememiş ama velev kj söylemiş olsa bile senin için mücadele etmeye götü yememiş. Boşver bu yorucu herifj ha evlensen mutlu olmazdın zaten. Annemin hayali diye birçok şeye boyun eğmek zorunda kalırsın. Bu ana kuzusunun memleketi neresi merak ettim. Bana çok Erzurum’u anımsattı da.

Bu kadar tavizler sonucu degiştirmedi. Şuan ayrılmamış olsaydınız bile başka başka konulardan yine mesele çıkardı. Ve hiç bir erkek için ailen ile karşı karşıya gelmemelisin. Her zaman çözümcü olan sizken beyfendinin sürece dair adım attığı çözüm önerdiği yerleri okuyamadık sizden.. Belli ki hep ben ben ben diyen biri böyle birinin başka başka konularda isteklerini yerine getirmek gönlünü yapmak size zor gelecekti bir noktadan sonra...

Aileniz sizin onurunuzu kurtarmış ve yol yordam bilen insanlar ki gayet mantıklı davranmışlar.
Siz niye adamı arayıp arayıp dötünü kaldırdınız ki?
Yüz yüze gelmeden telefonda ne konuşacaklar? Kalkıp gelmeleri lazım.
Altın için niye oraya gidiyorsunuz, ne münasebet?
Sevgiliniz de yol yordam bilmediğinden saçmalayıp durmuş. Aileni tartıcam falan ne ayrıca komedi. Kendilerine göre oynatmak istemişler resmen. Ailenize niye tavır alıyorsunuz kocaman insanlar sizin sevgilinizin ağzına göre mi hareket edecekti?

Yok valla Ordu

Adam ilk çocuk ilk torun olarak şımarık ben merkezci büyümüş, her konuda haklı olduğunu ve her istediğinin gerçekleşmesine alışmış aksi durumları yonetemiyor ve kaldıramıyor.

Tayini çıkmış gitsin bu şehirden daha kötü olur diyecek kadar bencil ve kibirli. Ayrıldığı kadının hayatına karışıyor kendisini tutamadığı için böyle bir saçmalık olamaz.

Dusunsene bi tartışmaya kalkıp anasının koynuna koşmuş sence evlenince de koşmaz mı
Yani yaptığını görünce insan diyor o zaman bu her tartışmada gidicek böyle ya da eve gelmicek diye. O bana nişanda ayrılırız diyince ben ona biraz fevri davrandım. O fevri davranışlarım için benim konuşmamı beklemiş aramamı beklemiş ama ben aramayınca gitmiş açıklaması bu yönde. Ben de dedimki sen bana nişanda ayrılırız demişsin ve bu söz için hiçbir geri adım atmamışsın arkasındayım lafımın demişsin sence de benim fevri davranmam normal değil mi ne kadar yapmamam gereken şeyler olsada dedim.

Noktası virgülüne katılıyorum.
Konu sahibi de arayarak adamın bir taraflarını iyice kaldırmış. Şimdi kendini haklı sanıyordur.
Koca koca insanları oynatmaya çalışıyor. Nişanda aileyi tartacakmış küçücük sıçırtma:d hay allahım ya.

Sen demedin mi olur da annem babam açık açık o çocuğu istemiyoruz dese ben vazgecmemisken beni terk mi edeceksin ? Bu kadar korkak mısın ? Hiç bu soru aranızda geçmedi mi ?

Sen demedin mi olur da annem babam açık açık o çocuğu istemiyoruz dese ben vazgecmemisken beni terk mi edeceksin ? Bu kadar korkak mısın ? Hiç bu soru aranızda geçmedi mi ?
Bu istenmeme durumu geçti ailem kendisi doğuda bir ile çakılı olduğu için tayin hakkı hiç yok diye ilkten istemediler ama hep dediler çocukla ilgili değil bu durumu halledin öyle dediler ama ben ikna ettim ailemi sonra tanıştılar.

İki yıl önce ilk defa konuştuğum biri oldu ayrıldım aylarca acısını yaşadım onu o kadar hayatımın merkezine koymuştum ki zaman geçtikçe aslında onu gözümde büyütenin ben olduğunu anlayıp kendimi suçlamaktan vazgeçtim.Erkekeler isteyince olmayanı olduru boşuna kendinize yüklenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…