Ayrılık acısı

Geçmiş olsun darısı başıma inşallah

Onu ve ailesini yumuşatmalıymışsınız demek. Hazretleri ve ailesinin gönlü kırılmış.
Zaten kendi memleketinde düğün olacakmış, nikahın sizin memleketinizde olmasını kabul ederek lutfetmiş.
Siz bu adamın egosunu çok şişirmişsiniz ilişkiniz boyunca, bir şeyler istediği gibi olmayınca da kaldıramamış tabi.
Siz hâla alttan alsaydım deyip durun.

Kendi annesini saydırmaya çalışıyor ama sizin ailenize asla saygısı yok. Evlenseydiniz de muhtemelen ailenizi tek ziyaret edecektiniz. Nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyor sizden ? Resmen kusur arıyor gibi geldi bana. Şuan geri dönerseniz ailenize ayıp etmiş olacaksınız hak etmedikleri bu muamele karşısında. Şükür edin evlenmeden oldu bunlar.

Şahsını da begenmemis olabilirlerdi olabilir yani
Yok tanıştıktan sonra annem bana demişti iyi çocuğa benziyor sıcak kanlı güler yüzlü belli dedi. Ama tek şunu farkettim tabi yanlışta olabilir ilk görmede yanlışta anlamış olabilirim sanki biraz despot otoriter hep benim dediğim olacak diyen birine de benziyor gibi demişti.

Sana köleymişsin gibi davranmışlar ve hep böyle olmuş o yüzden ailene helal olsun bu oyuna gelmemişler. Aileler tanışmadan nerede görülmüş telefonda bu takı durumlarını konuşmak ki seni oraya çağırıyorlar hiç mi gözün bir şeyleri görmüyor? Aşk evlendikten sonra zamanla gerçek yüzünü gördüğünde bitmeye başlar o zaman ne olacak? Ailen haklı sonra pişman olursun onları dinlemelisin

Zaten en son bu tartışmaları yaşarken bana dedi ilerde böyle hissedersem ailene gelmek istemicem ne olcak o zaman sen de ben gitmiyorum diye bizimkilere gelmek istemiceksin. Arkadaşıma da beni sevsinler diye elimden geleni yaptım demiş. Ama aileme karşı ekstra yaptığı bir şey yoktu sadece tanışmaya gelmişti.

Demek istediğimi anlamıyorsun uzatmayacağım. Herif fıs bunu bil yeter

Dayanamadım tekrar yazıcam.
Kendisi ailesiyle bir tarafta sizin de ailenizi yok sayıp onların yanında olmanızı istemiş. Bunu anlıyor musunuz?
Ve sırf bu kafada bir adam için ailenize soğuk yapıyorsunuz.
Yazık cidden.

Premses erkek nasıl olunur ahanda bu konu tam örneği; madem siz gideceksiniz ayağına herşeyi onun ailesinin ve onun istediği gibi olacaksa siz çalışın eve ekmek götürün o da manikürünü, makyajını yapsın ev işlerini de çıkartsın aradan akşam saten elbisesi ile sizi karşılasın.

Git dua et. Adam seni manipüle ediyor. Sen de iyi niyetli davranmış hep suçu kendinde ve ailende aramışsın. Ailenin söyledikleri gayet mantıklı ve ılımlı yaklaşmışlar. Aileni neden suçluyorsun ? Sürekli ayrılırız ayrılırız diye tehdit etmiş bu nasıl iş. Ne ara ne de sor. İletişim kurarsa da ailenin arkasında dur. Adam ne güzel ailesinin saçma sapan tavırlarının bile arkasında. Sen akıllı makul aileni suçluyorsun daha. Sen niye anneni sürekli kötülüyorsun onu anlamadım. Kadın gayet mantıklı bir şey söylemiş. Görmediği etmediği insanlara ne desin ? Ailenin suçu yok, sen sürekli böyle aileni suçlarsan adam tepene biner tabi. Gayet mantıklı talepleri var deseydin böyle ahkam kesemezdi.

Ay lütfetmiş beyefendi. Gerçekten iyi misiniz ? Adamı öyle pohpohlamışsınız ki yapması gereken her şeyi lütuf görüyor adam farkında mısınız ? Umarım aklınızı başınıza alırsınız da bu adama selam bile vermezsiniz. Adam maşallah kendisinin ve ailesinin değerini arşa çıkarmış, siz kendinizin ve ailenizin değerini yerlere vurmuşsunuz. Ailenize haksızlık bu. Gayet makul ve mantıklı insanlar belli ki. Bu tavırlara tamam derseniz, ileride asla değer görmezsiniz diyim de.

Evlilik sürecinde böyle sorunlar yaşamamak için ben ailem değil de biz diyecek iki tarafta.
Bizim kültürel kollarımızda kız ailesinin de gönlünüzü yapılması diye bir şey de vardır. Ki sizin ailenizin bir talebi de olmamış. Yeterki kızımız evlensin diye ortaya atılmamış insanlar sadece, gayet olgun davranmışlar.
Ama sevgilinize yetmemiş tabi bu. Bir nikahla lütufta bulunduğunu sanıp ailenize gıcık olmuş. Beni sevmediler demiş ama asıl sevmeyen kendisi.
Hâla daha ailenizi suçluyorsunuz, sevgilinizse ailesinin yanında almış soluğu. Onlar tarafından doldukça dolmuş. Siz böyle devam edin. Aranızdaki koca farkı bulun kendiniz.

Ailenize soguk yapmayı birakin su bes para etmez sahis icin. Manipüle etmis sizi siz de pışmışsınız, Allah yardim etmiste ayrilmissiniz.
Ana baba damat sacma sapan sizi insan yerine koymamislar ve ailenizi de oyle. Her seyi alttan almissiniz bi naziniz olmamis hala onlar mutsuz. Önünüze bakin gencecik kadinsiniz mutlaka iyi insanlarla karsilasirsiniz

Valla haklısınız çok çok haklısınız hem de ilk başta dediğinizi ben ona İlk arama konusunda yaşadığımız tartışmada demiştim sürekli senin annen senin annen diyorsun bu işin içinden çıkamayız böyle benim annem senin annen diyerek demiştim ama boşa demişim

Ona sorsanız onun ailesinin hiçbir suçu yokmuş doldurmamışlar hatta demişler kız evi naz evidir bu süreçte alttan alacaksın bazı şeyleri he diyeceksin demişler.

Ya sen deli misin ? Nasıl böyle bir adam için üzülüyorsun o kim oluyorda senin aileni tartıyormuş ?
Bugün bunu diyen yarın neler yapmaz

Hala oturmuş bir de bu adam için konu açıyorsun kendine saygın yoksa ailene olsun lütfen

Ayrılık acısı elbet geçecek.
Burada kimsenin acısını tazelemek istememe ama çok değil bir kaç sene önce insanlar bir gecede tüm ailesini kaybetti ve hayatlarına devam ediyorlar.

Aileniz düzgün bir aile. Hem anneniz hem babanız mantıklı insanlar. Onları suçlamaya lüzum yok çünkü zamanla ne kadar haklı olduklarını anlayacaksınız.
Sevgiliniz zaten hıyarın tekiymiş. Bence iyi olmuş.

Yoo, tam tersine bence anneniz usulüne uygun davranmış öyle telefon ne istediğini listelemek mi var tanımadan etmeden? Oldu olacak dilekçe ile iletelim. Resmen bahane etmiş sevgiliniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…