• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı...

dorukcum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
18
0
86
35
İstanbul
arkadaşlar eşinden ayrı olan var mı n-ben ayrıldım 5 aylık bebeğim ve ben annemde kalıyorum ve o oğlunu aramıyo bugunleri nasıl atlatabılırım yardım edin ona karşı tavrım nasıl olmalı:a015:

ahh çok üzüldüm canım.Allah kolaylık versin.en az acıyla atlatırsın inşallah.şimdi bence bebeğine yoğunlaş bütün zamanını ona ayır böylece belki acın hafifler..üzme kendini..

allah kolaylık versin ablacım:(

zaman herşeyin ilacı demişler.. eminim zaman sana ilaç olacaktır ve hayatına oğlunla beraber mutlu devam edeceksindir.

canim bizim bir yakinimiz da oyle oldu. ama araniz duzelir merak etme. sorunun ne doldugunu anlatirsan en azindan yol giosterebiliriz.

cnm nasıl bir sebep bebeğinle seni bırakmasına sebep olabilirki.çok üzüldüm.şu an çok hassas olup kendini güçsüz ve çaresiz hissedebilirsin.ama geçecek.aranız düzelir yada düzelmez.ama çok iyi düşünüp karar ver.tekrar tekrar yıkım yaşamak çok daha kötü olur.eğer yürümeyecek bir evlilikse fazla zorlama.bir insan beş aylık evladını nasıl aramaz.bu nasıl babalık yazıklar olsun.bebeğinize odaklanın çünkü herşeyden önemli olan o.hem anneniz var yalnız değilsin.bu çok büyük bir şans.

ben de çok üzüldüm
umarım hafif önemsiz bir sebeptir de en yakın zamanda barışır
bebeğinizi beraber büyütürsünüz

arkadaşlar önce herkese yardımları ve cevapları için teşekkür ederim eşimin anesi kanser hastası ve zor durumda biz beraber oturuyoduk ve annesi bana çok çektirdi bebeğüimle ilgilenemiyodum ve sonunda kayınpederim annene bi daha gitmiyceksin dedi ve ben bunu kalıdramadım ertesi gün beeğimide alıp çıktım o evden eşimin yanınaa gittim işyerine ve anlattım artık dayanamayacağımı söledim o da sen annenin yanına git dedi ben çocuğun masraflarını getirrim dedi bana ve bende kabul ettim 1 kaç hafta aramaya ve gelmeye devam etti ondan sonra kesti gelmedi.kayınpederim çocuğu almak istedi kapıyı kitledim vermedim snra o istedi biliyorum alsa bi daha vermıycek vermedim ve ondan snra bi daha gelmek istemedi bebeğide görmeye gelmedi geçenlerde mama getirdi oğluna daha doğrusu göndertti ne olduysa annesi yüzünden oldu eminm şu an özlüyolar ama öle bi gururları var ki öle böle değil yani ve şu 1 kaç gündür telefonusürekli kapalı çok kötü oluyorum ne yapacağımı bilmiiyorum nedense çok özlüyorum ama yapıcak bişi yok oğlumu çok seviyorumm sadeceeee.......yorumlarınız için teşekkürlersenağlama

canım benim çok üzüldüm gerçekten eşin nasıl sen git derde daha sonra ne seni nede bebeğini görmeye gelmez bu nasıl bir babalıktır ya bu erkekler ne kadar duygususz nekadar acımasız ne kadar iğrenç yaratıklarya canım kusurabakma bu şekilde yazdığım için bianiçin kendimi senin yerine koydumda gerçekten çok zor bir durum allah yardımcın olsun inşallah eşinle oturup adam akıllı bi konuşsan olmazmı? çözüm yolu bulsanız bebeğinizde var hem ona yazık etmeyin

canım zor bi durum tabi

ama ben yerimde olsam orda kalmaya devam ederdim, gelene kapınız açıktır, sevmek görmek istiyorlarsa buyursunlar, gelmeyeni de arayıp zorla çağırma hiç..

bence geldiğindede eşine söyle, ayrı bir eve çıkmadan dönmeyeceğini belirt, en azından maddi imkanınız varsa yap bunu.. çıkın ayrı bi eve, ev üstüne ev olmuyo işte, eşinin ailesi de olsa arada hiç mesafe kalmıyo ve insanlar saygısızlaşabiliyo, tıpkı kayınpederiniz gibi, ne deme annene gitme yada çocugu almaya kalkmalar filan

Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim cnm bende öle yapıcam zaten telefonlarını da kapatmış zaten neden böle bişi yaptıysa çok merak ediyorum bazen düşünüyorum da tek başıma da yapabilirim en azından ailem bana yardımcı oluyo çalışmak istiyorum zaten artık annemde çocuğuma bakıcak

eşin kocan o senin...sana bunları yapması çok kırıcı,inan şok oldum anne ve babasına karşı bu kadar bağımlı olmasına...
asla onları dışlamasını söylemiyorum elbette ama, evliliklerde anne ve babanın artı eşin ve çocuğun yeri ayrı değilmidir...?
demekki eşinin literatüründe bu böyle değil,doğru bilenenin tam aksi...

böyle bi adam için inanki üzülmeye değmez canım,heleki size bu değeri veriyorsa...

Son düzenleme:
sana katılıyorum ve beni rahatlatıığın için teşekkür ediyorum cnm bnm gerçekten arada kafama takılıyo ama gerçekten deymez dimi kendimi yıpratmaya

valla tatlım beni takmayanı hiç takmam
sevmeyenlede işim olmaz..........
yoksa ömrünü yer bitirirsin elinde ne kalır koca bi sıfır............şakkıdı

arkadaşlar eşimi unutmalı yeniden mibaşlamalıyım en az hasarla ben bugunleri nasıl atlatabılırım lütfen yardım edin:1no2:

arkadaşım diğer konundan devam etmelisin.
yeni konu açmana gerek yok, silinir bu şekilde konun

arkadaşlar eşimi unutmalı yeniden mibaşlamalıyım en az hasarla ben bugunleri nasıl atlatabılırım lütfen yardım edin:1no2:

yeni mi ayrıldınız. biraz daha detaylı anlatırsanız, arkadaşlar daha yardımcı olurlar size.....

dorukcum allah yardımcın olsun çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın

Back
X