33 yasimdayim. Bu yasima kadar kimseye guvenmedim kendimi acmadim. Hep platonik yasadim kimseyle sevgili hayatim olmadi korktum. Birisine guvendim 2 yillik iliskim benim hatalarim kaygilarim yuzunden bitti. Simdi benden nefret ediyor bense hala onu cok seviyorum. Ona cok guvenmistim ama cok degisti cok. Ben simdi icimde o varken kimseye guvenemicem. Onun gibi bir insani bi daha bulamicam. Onu unutamicam. Boyle 6 ayim gecti. Istifa ettim ise gidemiyorum. Surekli agliyorum. Uyumuyorum yemek yemiyorum. Bir suru hastaligim nuksetti. Klasik terapiler bende ise yaramiyor. Bana yardim edin kime danisayim kime gideyim. Hipnoz emdr bende ise yarar mi ki. Onu biraz unutsam rahat nefes alicam ama yapamiyorum her gun aklimda her gun. Onu cok uzdum. Beni cok seviyordu cok. Guven sorunumdan dolayi ona baglanmayi reddettim kotu davrandim. Simdi uzuntuden geberiyorum. Yasayamiyorum ölmek sadece ölmek istiyorum. Inancli da biriyim. Surekli dua namaz baska yaptigim sey yok. Ama aylardir tek gun rahat nefes alamadim..Onereceginiz kimse var mi bana yardimci olacak. Nolur reklam yapmayin nolur
Canim erkek milleti ayrildiktan sonra eger boyle yasayan kadin gorurse ben neymisim havasina girer biliyorum cok aci cekiyosun zor zamanlar bende gecirdim ne zaman ayaga kalktim o kimki ben onemliyim o gununu gun ediyo dedim toplandim karsima cikan biri oldu aci cekiyodum ister istemez icten ice guvenim yoktu aldatilmistim cunku karsima cikan kisiyle evliyim iyi ki de aciyi cekmisim atlatmisim dibe vurmadan cikamam ben yuzeye cunku esim o zaman cok anlayisli davrandi gecicek emin ol acicak yanicak yattigin yatak diken olucak onsuz olmuyo diceksin onun boslugunu dolduran oyle biri cikicak ki iyi ki gitmis diceksin sadece zamana birak ve kendini sev
Bak ben cok dua etmistim karadenizli biri olsun beni sevsin ailemi sevsin ailesi ve kendisi beni sevsin,babam gibi biri olsun diye aynisini buldum Allaha inancin var anladigim kadariyla dua et bol bol et ki rabbim karsina cikartsin en ummadigin anda Dusunmemeye calis ben tek yasiyodum bunlari yasarken aldatildigimi ogrendigimde bir kedim vardi kediye gunlerce mama su vermemisim ki benim cocugum gibiydi kedi izmarit yemeye baslamis gunlerce agladim hayvani kucagima alip ozurler diledim belki anlar diye o zaman kendime geldim dedim bu hayat benim ben istedim hayatima aldim simdide ben istersem cikaririm o geziyo onunla bununla ben neden bitiklerdeyim dedim silkelendim spora basladim diyet yapip saglikli beslenip saglikli yasadim dinc uyandim hergune sukur ederek basladim yaparsin gecicek inan bana hic bir aci sonsuza kadar surmez anne baba vefat ediyo insanoglu ona bile alisiyo yapma kendine bunu sen ozelsin sen guzelsin birinin seni sevmesine ihtiyacin yok sen kendini onlardan daha guzel seversin kirmazsin uzmezsin kendini aldatmazsin yalan soylemezsin sen sevgilerin en guzeline laiksin unutmaInsallah.. Tek duam onu unutturacak hayirli biri. Tesekkur ederim
Bak ben cok dua etmistim karadenizli biri olsun beni sevsin ailemi sevsin ailesi ve kendisi beni sevsin,babam gibi biri olsun diye aynisini buldum Allaha inancin var anladigim kadariyla dua et bol bol et ki rabbim karsina cikartsin en ummadigin anda Dusunmemeye calis ben tek yasiyodum bunlari yasarken aldatildigimi ogrendigimde bir kedim vardi kediye gunlerce mama su vermemisim ki benim cocugum gibiydi kedi izmarit yemeye baslamis gunlerce agladim hayvani kucagima alip ozurler diledim belki anlar diye o zaman kendime geldim dedim bu hayat benim ben istedim hayatima aldim simdide ben istersem cikaririm o geziyo onunla bununla ben neden bitiklerdeyim dedim silkelendim spora basladim diyet yapip saglikli beslenip saglikli yasadim dinc uyandim hergune sukur ederek basladim yaparsin gecicek inan bana hic bir aci sonsuza kadar surmez anne baba vefat ediyo insanoglu ona bile alisiyo yapma kendine bunu sen ozelsin sen guzelsin birinin seni sevmesine ihtiyacin yok sen kendini onlardan daha guzel seversin kirmazsin uzmezsin kendini aldatmazsin yalan soylemezsin sen sevgilerin en guzeline laiksin unutma
Canim benim senin kanser suphesi varmis ve umrunda olmamis tanimadigin insanin o durumda oldugunu duysan yine yardimci olmaya calisirsin en kotu zamaninda birak sevgiliyi arkadasca yaninda olabilirdi olmaliydi en azindan ben olurdumSorun su ki onun kötü hic bir ozelligi yok. Beni ne aldatti ne kotu davrandi. Kotu olan bendim. Sonra tabii sevgisi bitti. 1 sans ver cok pismanim dedim ama kesinlikle vermedi. Sonra da hic taniyamadigim bi hale geldi. Kanser suphesi vardi bende bu surede ortaya cikti umursamadi sormadi bile. Bana bi kotulugu dokunmus olsa unutucam ama kendimi suclamaktan baska bi sey yapamiyorum. Allaha onun gibi duzgun ve onu unutturacak biri olsun icimi ona sogutsun diyorum aylardir..elbet gececek elbet bu bir imtihan. Umarim ben de ferahlarim bir gun. Tesekkur ederim.
Bir ara bunu ben mi yazdım dedim. Son durum nedir acaba. Belki birbirimize yardımcı oluruz
Umarım iyi olursun canım tabi bendeay şimdi siz yazınca konuyu tekrar hatırladım çok kötü oldumhiç açmasam daha iyi..konuştukça çoğalıyor bazı şeyler son durum ne olsun çok zor toparlandım..işe güce başlayınca biraz kendime geldim ama hala üzülüyorum..aklıma getirmemeye çalışıyorum..yapacak çok da bi şeyim yok..
Umarım iyi olursun canım tabi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?