Tamam..
Öncelikle sakin ol. İnsansın. Beşersin de şaşarsın da.
Ayrıca bu arkadas senin de arkadasın degil mi? Neden hemen gitmiş yetistirmis?
Zaman gecince unutulur bu yaptıgın, yeter ki bunun iyi bir davranıs olmadıgının farkında ol...Böyle seyler kesinlikle yapma. Fake hesaplar almak, yok efendim birilerinin hesaplarını kırmak...Bunun zararı en cok sana, kendine saygını kaybedersin. Hic gerek yok böyle bir seye.
İlerleyen zamanlarda konu acılırsa, diyiverirsin sen de, işte bi anlık delilikti, hatta bu durumla kendin dalga gecersen kimsenin hafızasında da kalmaz, iyice silinir.
Bir anlık bir hata yaptın, simdi bastan baslayacaksın, ama bitmiş tükenmiş bir sey yok.
Yazdıgımda demek istedigim de, seni ne kadar güclü ve kendinden emin görürse o zaman dank ediyor böyle durumlarda. O yüzden kendinle ilgilen...Bak ben kendimi kitaplara verdim...
Düsünmüyor muyum? Aksama dogru perisandım mesela. Ama su an gecti.
10 sn kuralı diye bir sey var, bununla basla, aklına o geldiginde hemen 10 sn'ligine baska sey düsünüyorsun. Komik bir fıkra, eski içinde o olmayan seni mutlu eden bir anı...Sonra ucup gidiyor o düsünce.
Şu kitabı mutlaka oku, bir bayan cevirmis. Geri getirmek icin degil ama, kitabın amacı kendine gelmek. Bu sayfada kitap haline getirilmiş.
http://www.estanbul.com/sizi-terk-eden-erkek-kiz-arkadasinizi-geri-getirmenin-yollari-94180-117.html
ve bu forumu 1. sayfasından itibaren okursan, bunu ceken bir biz degiliz. İnsaların degisimlerini kendi gözünle gör ve kendine inan. Cay yap simdi mesela, güzel bir müzik ac, otur bastan sona oku.