Ayrılık acısını nasıl attınız?

Şu anda kız arkadaşına beni anlatıp dalga geçtiğini düşünüyorum. Yoksa böyle bir durumda sessiz kalınır mı?Yani beni saplantılı ve tehlikeli olarak görüyor zaten, vicdanı nasıl sızlar diye düşünüyorum. Ah çok üzülüyorum, hem hakkımdaki düşüncelerinin değişmesini istiyorum hem de böyle davranıyorum..

Canım iste bunlara bir sün vermelisin.
En büyük zararı sana bunun cünkü ondan cok.
Bir insana verilecek en büyük ceza onu unutmaktır ve yoluna devam etmektir.
Anca böyle, aa bak bensiz de oluyor denildigi için bu sefer bir sekilde hareket görürsün.

a bak bensiz de oluyor denildigi için bu sefer bir sekilde hareket görürsün.
Anca böyle, aa bak bensiz de oluyor denildigi için bu sefer bir sekilde hareket görürsün.[/QUOTE]
Nasıl yani canım?

merak ettim cnm.
25 yasindayim evli ve cok mutluyum zamaninda hayatima damga vuran bi ayrilik yasadim o yuzden bir ayriligin ne olsugunu iyi bilirim.
Bir yara nasil zamanla iyilesiyor ve sadece izi kaliyorsa buda oyle bisi hersey zamanla geciyor kisi sadece eskiden hayatinizda yer almis biri olarak kaliyor. bazen hayatinizdan ciktigina seni boyle uzdugune bile sukrediyorsun

Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın rica etsek?
Bize faydası olması acısından.
Neler yaptın, nasıl atlattın?
Esinle nasıl tanıstın?
Şimdi ne kadar mutlusun?
Kusura bakma, pespese yazdım. Ama birebir yasayandan ve atlatmıs olandan ögrenmek daha iyidir.
Bol keseden atan coktur yoksa.

Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın rica etsek?
Bize faydası olması acısından.
Neler yaptın, nasıl atlattın?
Esinle nasıl tanıstın?
Şimdi ne kadar mutlusun?
Kusura bakma, pespese yazdım. Ama birebir yasayandan ve atlatmıs olandan ögrenmek daha iyidir.
Bol keseden atan coktur yoksa.

cok uzun olacak ama eminmisin ??

Kardelen su durumda senin yapacagin tek şey sessizce beklemek.. Hiçbirşey yapmadan sabırla. Rabbim bi kapıyı kapatır ama digerini açar, bak sen de diyorsun beni saplantılı olarak görüyor diye yapma o yüzden bak kendine yazık ediyorsun..
Belki de birşey yapmasan zamanla soguyacak için bi izin ver kendine

Canım arkadaşı söyledi, hemen söylemiş benim yaptığım şeyi..

Tamam..
Öncelikle sakin ol. İnsansın. Beşersin de şaşarsın da.
Ayrıca bu arkadas senin de arkadasın degil mi? Neden hemen gitmiş yetistirmis?
Zaman gecince unutulur bu yaptıgın, yeter ki bunun iyi bir davranıs olmadıgının farkında ol...Böyle seyler kesinlikle yapma. Fake hesaplar almak, yok efendim birilerinin hesaplarını kırmak...Bunun zararı en cok sana, kendine saygını kaybedersin. Hic gerek yok böyle bir seye.
İlerleyen zamanlarda konu acılırsa, diyiverirsin sen de, işte bi anlık delilikti, hatta bu durumla kendin dalga gecersen kimsenin hafızasında da kalmaz, iyice silinir.
Bir anlık bir hata yaptın, simdi bastan baslayacaksın, ama bitmiş tükenmiş bir sey yok.
Yazdıgımda demek istedigim de, seni ne kadar güclü ve kendinden emin görürse o zaman dank ediyor böyle durumlarda. O yüzden kendinle ilgilen...Bak ben kendimi kitaplara verdim...
Düsünmüyor muyum? Aksama dogru perisandım mesela. Ama su an gecti.
10 sn kuralı diye bir sey var, bununla basla, aklına o geldiginde hemen 10 sn'ligine baska sey düsünüyorsun. Komik bir fıkra, eski içinde o olmayan seni mutlu eden bir anı...Sonra ucup gidiyor o düsünce.
Şu kitabı mutlaka oku, bir bayan cevirmis. Geri getirmek icin degil ama, kitabın amacı kendine gelmek. Bu sayfada kitap haline getirilmiş.
http://www.estanbul.com/sizi-terk-eden-erkek-kiz-arkadasinizi-geri-getirmenin-yollari-94180-117.html
ve bu forumu 1. sayfasından itibaren okursan, bunu ceken bir biz degiliz. İnsaların degisimlerini kendi gözünle gör ve kendine inan. Cay yap simdi mesela, güzel bir müzik ac, otur bastan sona oku.

Kardelen su durumda senin yapacagin tek şey sessizce beklemek.. Hiçbirşey yapmadan sabırla. Rabbim bi kapıyı kapatır ama digerini açar, bak sen de diyorsun beni saplantılı olarak görüyor diye yapma o yüzden bak kendine yazık ediyorsun..
Belki de birşey yapmasan zamanla soguyacak için bi izin ver kendine

Bunu ben de düsünüyorum, kardelen, kendine izin ver onsuz iyi olmak için.

Tamam..
Öncelikle sakin ol. İnsansın. Beşersin de şaşarsın da.
Ayrıca bu arkadas senin de arkadasın degil mi? Neden hemen gitmiş yetistirmis?
Zaman gecince unutulur bu yaptıgın, yeter ki bunun iyi bir davranıs olmadıgının farkında ol...Böyle seyler kesinlikle yapma. Fake hesaplar almak, yok efendim birilerinin hesaplarını kırmak...Bunun zararı en cok sana, kendine saygını kaybedersin. Hic gerek yok böyle bir seye.
İlerleyen zamanlarda konu acılırsa, diyiverirsin sen de, işte bi anlık delilikti, hatta bu durumla kendin dalga gecersen kimsenin hafızasında da kalmaz, iyice silinir.
Bir anlık bir hata yaptın, simdi bastan baslayacaksın, ama bitmiş tükenmiş bir sey yok.
Yazdıgımda demek istedigim de, seni ne kadar güclü ve kendinden emin görürse o zaman dank ediyor böyle durumlarda. O yüzden kendinle ilgilen...Bak ben kendimi kitaplara verdim...
Düsünmüyor muyum? Aksama dogru perisandım mesela. Ama su an gecti.
10 sn kuralı diye bir sey var, bununla basla, aklına o geldiginde hemen 10 sn'ligine baska sey düsünüyorsun. Komik bir fıkra, eski içinde o olmayan seni mutlu eden bir anı...Sonra ucup gidiyor o düsünce.
Şu kitabı mutlaka oku, bir bayan cevirmis. Geri getirmek icin degil ama, kitabın amacı kendine gelmek. Bu sayfada kitap haline getirilmiş.
http://www.estanbul.com/sizi-terk-eden-erkek-kiz-arkadasinizi-geri-getirmenin-yollari-94180-117.html
ve bu forumu 1. sayfasından itibaren okursan, bunu ceken bir biz degiliz. İnsaların degisimlerini kendi gözünle gör ve kendine inan. Cay yap simdi mesela, güzel bir müzik ac, otur bastan sona oku.
Kesinlikle ilk değiliz ve sonda değiliz..
kardelen063 kardelen063 kendine bir sans ver onsuz olmak için. Sen onsuz da mutlusun aslında, alışkanlıkların bunu görmeni engelliyor.
Bir sure hiçbirşeye bulaşma sessiz sakin ol, kotu olduğunda driolinin kuralını uygula, gel buraya yaz kitap oku yürüyüş yap naparsan yap ama meşgul ol.
Ortalık bi durulsun. Nolur bu konuda bizi dinle.

9 sene once biriyle tanistim ve 3.5 sene beraberligimiz vardi. o zaman 16 yasindayim o ise 18. zor biriydi kaba sert saygisiz tipi duzgun kadin ruhundan anlamayan cok kiskanc kaynetmekten korkmayan ... nasil oldu bilmiyorum sevdim onu. bi ayril bi baris zaman gecirdik. ulasilamayinca daha cekici gelir ya ben onun icin oyleydim basta o yuzden üstüme cok dustu sonra sarsakladi ama aylar yillar gecince beni cok sevdi korktugu sey basina geldi ve bana fena baglandi. gel zaman git zaman aramizda cinsel bi paylasim olmamasi nedeniyle baska taraflara yonelmeler olsugunu hissettimm.
neyse askere gitti bende universiteye o doguda askerlik yapıyordu 15 ay bekledim bu 15 ay icerisinde benimle sozlenmek icin izne geldi beni istemeye geldiler ama annesinin istemedigine dair sozlerinden dolayi ailem karsi cikti derken olmadi. o izne geldiginde beni aldatti daha sonra ogrendim. o zamanlar biraz olsun uzaklastim ama bilirsiniz en fena zaafinizdir oyle boyle kandirdi beni baristik asker dedim yariyolda birakmadim. askerliginin bitmesine 1 ay kala babasi vefat etti cok severdim babasini hastanelik oldum kotu zamanlardi... bu durumdan dolayi hava degisiminden askerligi erken bitirdi geldi. bende unideyken izne gittim. ilk gun guzeldi 2. gun gorustuk o gece ruyamda eski kiz arkadasiyla baristigini gordum yani beni aldatiyordu. 2 gun sonra bi gun sokakta yuruyorum hissim beni bi internet cafeye goturdu ve ayni his beni o cocugun msn adresine gitmemi sagladi ve bi baktim gervekten beni aldatmis... aradim ve bi dunya sey soyledim sonunda "kopek gibi pisman olacaksin"dedim "sen oyle san " dedi. bu olay 2009 kasim.ayinda yasandi.

Bi kac gun sonra uniye dondum her gun ama her gun beni aramaya basladi ben acmadim hergun agliyorum psikolojim bozuldu kimseyle konusmak istemiyor evden disari cikmak istemiyorum. etrafimda benimle olmak iateyen bi cok insan var taviz vermiyorum sanki olecekmisim bi daha yasam olmayacakmis gibi. bi daha hayatima kimse girmeyecek ve onun gibi olmayacak gibi. kimseyi mutlu edemeyecekmisim herkes beni aldatacakmis gibi hissediyordumm. o aradikca agliyor uyuyamiyordum. acmadikca mesaj atiyordu. simdiden pisman olmustu. ama eger cevap verirsem beni yine kandiracakti cunku ayrilmista olsak ben hala seviyordum.
derkennn...

okuyun kizlar 2. part geliyor

Ev arkadasimin erkek arkadasi askerde ve onunda bi arkadasi var yusuf. ev arkadasim cocukla konustukca surekli yusufun selami var diyip duruyor ama kesinlikle hic bir iletisimimiz yokk. 28 Mart 2010 bi aksam ustu gs fb maci var ve biz kizlarla mac izlemeye gidicez bu arada hala unideyim.
kizlari bekliyorum o aldatildigimi ogrendigim gibi bir his facebooka girmemi ve beni yusufun eklediğini dusundurdu ve ben sanki biliyormuş gibi facebooka girdim baktim yusuf beni eklemis kabul ettim ve ciktim. olagan biseymis gibi ama cok siradisi aslinda.
derken konusmaya basladik beni gun gectikce heyecanlandiran biri vardi sadece facebooktan konusuyoruz. tel no vermedim.
eski cocuk hala hergun ariyor ama ben acmiyorum.
bi yandan dusunuyorum acaba ben bu cocugun boslugunu yusufla.mi dolduruyorum diye emin olamiyorum ama ayni sey yusuf icinde gecerli oda ayni zamanda eski sevgilisi tarafindan aldatilarak ayrilmis ve askerde oda bi boslugu dolduruyor olabilirdir. temkinli olmam gerekiyirdu.
gunler boyle gecerken bi pazar gunu uzandim oglen vakti uyuyordum. telefinum caldi bi baktim eski cocuk ariyor hic tereddutsuz actimm ve sasirdi tabiki ona onu sevmedigimi hayatimda biri oldugunu artik beni aramamasi gerektigini söyledimm. bagirdi cagirdi olamaz dedi öldürürüm dedi falan filan kapadim ama nasil mutluyum.
evet yusufla cikmiyorduk sadece konuşuyorduk ama bi boaluk degildi eski defteri kapatmaya baslamistim o gun cok mutluydumm cunku yusuf gibi birini bi bosluk gibi gormek istemiyordum...

9 sene once biriyle tanistim ve 3.5 sene beraberligimiz vardi. o zaman 16 yasindayim o ise 18. zor biriydi kaba sert saygisiz tipi duzgun kadin ruhundan anlamayan cok kiskanc kaynetmekten korkmayan ... nasil oldu bilmiyorum sevdim onu. bi ayril bi baris zaman gecirdik. ulasilamayinca daha cekici gelir ya ben onun icin oyleydim basta o yuzden üstüme cok dustu sonra sarsakladi ama aylar yillar gecince beni cok sevdi korktugu sey basina geldi ve bana fena baglandi. gel zaman git zaman aramizda cinsel bi paylasim olmamasi nedeniyle baska taraflara yonelmeler olsugunu hissettimm.
neyse askere gitti bende universiteye o doguda askerlik yapıyordu 15 ay bekledim bu 15 ay icerisinde benimle sozlenmek icin izne geldi beni istemeye geldiler ama annesinin istemedigine dair sozlerinden dolayi ailem karsi cikti derken olmadi. o izne geldiginde beni aldatti daha sonra ogrendim. o zamanlar biraz olsun uzaklastim ama bilirsiniz en fena zaafinizdir oyle boyle kandirdi beni baristik asker dedim yariyolda birakmadim. askerliginin bitmesine 1 ay kala babasi vefat etti cok severdim babasini hastanelik oldum kotu zamanlardi... bu durumdan dolayi hava degisiminden askerligi erken bitirdi geldi. bende unideyken izne gittim. ilk gun guzeldi 2. gun gorustuk o gece ruyamda eski kiz arkadasiyla baristigini gordum yani beni aldatiyordu. 2 gun sonra bi gun sokakta yuruyorum hissim beni bi internet cafeye goturdu ve ayni his beni o cocugun msn adresine gitmemi sagladi ve bi baktim gervekten beni aldatmis... aradim ve bi dunya sey soyledim sonunda "kopek gibi pisman olacaksin"dedim "sen oyle san " dedi. bu olay 2009 kasim.ayinda yasandi.

Bi kac gun sonra uniye dondum her gun ama her gun beni aramaya basladi ben acmadim hergun agliyorum psikolojim bozuldu kimseyle konusmak istemiyor evden disari cikmak istemiyorum. etrafimda benimle olmak iateyen bi cok insan var taviz vermiyorum sanki olecekmisim bi daha yasam olmayacakmis gibi. bi daha hayatima kimse girmeyecek ve onun gibi olmayacak gibi. kimseyi mutlu edemeyecekmisim herkes beni aldatacakmis gibi hissediyordumm. o aradikca agliyor uyuyamiyordum. acmadikca mesaj atiyordu. simdiden pisman olmustu. ama eger cevap verirsem beni yine kandiracakti cunku ayrilmista olsak ben hala seviyordum.
derkennn...

okuyun kizlar 2. part geliyor
Huhuu bir nefeste okudum :)
Hikayen benimkine çok benziyor. Çocuğun askere gitmesi senin sadakatla beklemen sonrasinda aldatilman senin üni okuman, onun okumamasi sonra pişman olup sana kopek gibi dönmeye çalışması benim hikayeme çok benziyor..

Neyi bekleyeceğim drioli, laleli93?

Canım kendini iyilestirmeyi, sen onsuz da olabilirsin.
O hayatına girmeden önceki haline de dönme, çünkü muhtemelen için boşluk dolu idi ona bu yüzden bu kadar tutundun ve hayal kırıklıgın bu kadar büyük bu sebepten. Büyük hayal kırıklıgı da böyle seyler yapmana sebep oluyor.
Silkin, ufak adımlarla kendini iyileştir önce.

Kesinlikle ilk değiliz ve sonda değiliz..
kardelen063 kardelen063 kendine bir sans ver onsuz olmak için. Sen onsuz da mutlusun aslında, alışkanlıkların bunu görmeni engelliyor.
Bir sure hiçbirşeye bulaşma sessiz sakin ol, kotu olduğunda driolinin kuralını uygula, gel buraya yaz kitap oku yürüyüş yap naparsan yap ama meşgul ol.
Ortalık bi durulsun. Nolur bu konuda bizi dinle.
Birseylerin yoluna girmesini kardelen..
Bir şeyler yoluna girmiyor.. Nasıl girer ve neden girsin ki bu durumda?

Canım kendini iyilestirmeyi, sen onsuz da olabilirsin.
O hayatına girmeden önceki haline de dönme, çünkü muhtemelen için boşluk dolu idi ona bu yüzden bu kadar tutundun ve hayal kırıklıgın bu kadar büyük bu sebepten. Büyük hayal kırıklıgı da böyle seyler yapmana sebep oluyor.
Silkin, ufak adımlarla kendini iyileştir önce.
Bir şeyler nasıl değişecek..Bu kadar iğrenç biri olduğumu düşünüyorken..

Gunler boyle gecti ben yusufun askerligi bitmeden kesinlikle bisey olamayacagini belirttim. beni gormeye geldi 10 gun unideki sehirde kaldi birlikte vakit gecirdik aama dedigim gibi cikmadik. eskisi pesimi birakmadi. uni bitti evime dondum hergun tehdit etti yollarima cikti arkadaslarini araya soktu falan filan kabul etmedim zor zamanlar gecti. bu sirada yusuf beni gormeye geliyordu bi sekilde yolunu bulup geliyordu. ben zaman gectikce eskiyi geride biraktigimi farkettim buna en buyuk katki yusufun o oyle biri ki asla insani geriye donup baktirmiyor. kendisini baska biriyle kiyaslanmasina izin vermeyen bi karaketeri var. dunyada esi benzeri olmayan. yusuf olmasa zor olurdu ayriligin 4. ayi bitmeden onu tanimam o berbat kabustan uyanmam tamamen onun ve onuncabasi sayesinde.

devaminda neler oldu merak ediyormusunuzz ??

Back
X