Ayrılık acısıyla baş edemiyorum..

muallime7285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
289
93
98
Merhaba. Bugun uzun suredir birlikte oldugum sevgilimle ayrıldık olmasi gerekenin bu oldugunu mantigim kabul etse de icimde inanılmaz bi acı yük var.. Evde ailem oldugu icin aglayamiyorum icim yanarken rol yapmaya calismaktan catliycam sanki.. kalbim cok agriyo nolur bana bi tavsiye gonlumu yatistircak bi teselli verin. Ustelik 2 bucuk ay sonra kpss sinavim var ve toparlanip cok yogun calismam guclu durmam lazim hayatim bu sinava bagli.. bu surecte yalniz kalmama sosyal altivite gibi imkanim da yok ne yazik ki tum gun evde bi basina çalışmak durumundayim. Tavsiyelerinize dualariniza cok ihtiyacim var lutfen yardimci olun..ne zormus insanın kalbiyle imtihani..

Biliyorum zor, bu durumda odaklanıp ders çalışmak da kolay değil. Ama ders çalışmamanız zaten kötü olan ruh halinizi iyice kötüleştirecek. Üstüne bir de pişmanlık ve suçluluk duygusu eklenecek. Fakat en azından belli saatlerde odaklanıp çalışırsanız bu size moral olacak ve güç katacak. Bir kaç gün sakinleşin, kendinize yüklenmeyin. Sonra bir plan yapın ve oturun çalışın. Çalışırken odağınız her dağıldığında nefesinize odaklanın ve zihninizden gecenlerin akıp gitmesine izin verin. Sonra tekrar olduğunuz ana odaklanın. Biliyorum kolay değil ama böyle zor zamanlarda başarılanların kıymeti o kadar büyük ki.. İnsan ne kadar güçlü olduğunu anlıyor. Bol şans dilerim..

Cok haklisiniz kiyaslanamaz bile Rabbim daha büyük acilar yasatmasin kimseye ama herkes gucunce sınaniyor iste biseylerle.. Ben de bu tarz seyleri düşünüp guclu durmaya sukretmeye çalışıyorum zaten ama bi yerde insanin elinde olmuyor iste zormus insanin askla imtihani issizlikle imtihani yillardir evde yalniz ruh sagligini korumak icin dualar etmesi hayatindan bu surecin gecip gitmesi icin sabretmesi de cok zormus..

Hepsi tamam da cok vesvese veriyo seytan surekli bi stolk yapma durtusu cok yipratiyo bu durum bisey gorunce de onu takip iyice kafami toplayamiyorum

Keşke tavsiyelerle geçecek bir şey olsaydı, ama maalesef kim ne derse desin o içinde acıyan yeri tedavi etmiyor. O yüzden acını yaşayacaksın dibine kadar hemde. Ama o stalk olayını bırakman lazım evet o da çok zor ama kendin için, kendi hayatın için bunu yapman lazım. Sen güçlüsün yapabilirsin bence...

Hepsi tamam da cok vesvese veriyo seytan surekli bi stolk yapma durtusu cok yipratiyo bu durum bisey gorunce de onu takip iyice kafami toplayamiyorum
Telefonu kapatmazsanız o dürtünün esiri olursunuz ve KPSS emek isteyen bir sınav o da yalan olur KPSS sonrası deli gibi arayın tarayın ağlayın ama şimdi çalışmanız lazım
5-6 ay sonra bu acı geçecek başka dertleriniz olacak ama bu dert iş kaygısı olmasın
Telefonu kapatıp bugüne odaklanın sınavı düşünün

bir arkadaşım vardı sizin yaşlarınızda iken birine aşık olmuştu başka şehirlerdeydik bana geldi bir gün aşkını anlattı kulağım asansörün sesinde dedi bizim katta durduğunda kalbim çarpmaya başlıyor dedi ve bir sürü şey sonra ne mi oldu evlendiler çocukları oldu yıllar geçti arkadaşım kocasından soğudu (haklı sebepleri var) görmeye tahammül edemiyorum dedi. Bana gelip aşkını anlattığı cümleleri ona söylediğim de inanamıyorum diyor. İnsan vücudu hormon denen kimyasalların doğru oranda salınımı ile dengeli bir şekilde çalışıyor ve aşk bu kimyanın dengesini bozuyor ve sen doğru düşünemez halde oluyorsun. Görmen gereken olumsuzlukların hiçbirini görmüyorsun doğru kararlar veremiyorsun kimya tekrar dengeye geldiğinde iş işten geçmiş oluyor. Şimdi yapman gereken hedefine odaklan çünkü o hedef seni daha güçlü kadın yapacak. Sen yolunda ilerlerken aşk zaten kendiliğinden gelir. Güçlü kadın ol...

haklisin canim benim keske gecircek bi formulu olsaydi.. En azindan 2 bucuk ay sabretmem gerek..sonra en azindan biraz kendime vakit ayirabilirim kafami dagitcak seyler bulabilirim sınav yukum kalkinca biraz rahatlarim diye dusunuyorum bunun gecici bi surec oldugunu dusunerek motive olmaya caliscam cunku bu yuzden calismazsam kendimi affedemem em azindan elimden geleni yapmaliyim vicdanim biraz rahat etsin sonra duruma gore bi yol cizerim belki hislerim bile biter Allah guzel bi kapi acar insallah hayatimin seyrini degistircek

Gozlerim dolarak okudum son cumleleri..aslinda cok sukur ki simdiden ilerde bu adamla mutsuz olacagimizin sinyallerini gorerek ayrildim bu biraz olsun rahatlatiyo icimi ama izah edemedigim bi aci bi agri var iste kalbimde cok yipratici.. Sinanmadan asla anlayamazdim bunu rabbim kimseyi sinamasin..

Henüz ayrılığımız çok yeni .
Kendinizi tutmayın anlayabilirsiniz bu sizi rahatlatır .
Acınızı yaşayın ama sınava da odaklanın .

Henüz ayrılığımız çok yeni .
Kendinizi tutmayın anlayabilirsiniz bu sizi rahatlatır .
Acınızı yaşayın ama sınava da odaklanın .
Gececek zamanla degil mi.pisman olup mesaj attiginda kendime yenik düşüp donmekten bu sureci mahvetnesinden cok korkuyorum cunku bunu kesinlikle haketmiyo boyle olunca kendime olan saygımi kaybediyorum..

sana tavsiyem biten ilişkin ve bundan sonraki ilişkilerin için her insanın olumlu ve olumsuz özellikleri vardır olumsuz özelliklerini ben değiştirim dersen yanılırsın değişmez ben bu olumsuzlukları idare ederim bununla yaşayabilirim dersen olur bunu hiç unutma ve hep elini güçlendir çünkü düştüğünde seni kaldıracak ilk kişi sensin

Cok haklisiniz ama bazi seyler ancak yasaninca duygussal baglar olustuktan sonra anlasiliyo ve sonra koparmak cok zor oluyo..bi yola girmeden karakterini ozelliklerini dogru tanimak pek mumkin olmuyo ama bundan sonra bunun icin elimden geleni yapcam..is isten gectikten sonra buyuk bi imtihan oluyo cunku

Gececek zamanla degil mi.pisman olup mesaj attiginda kendime yenik düşüp donmekten bu sureci mahvetnesinden cok korkuyorum cunku bunu kesinlikle haketmiyo boyle olunca kendime olan saygımi kaybediyorum..
Gececek tabi ki de geçmeyen şey olur mu hiç hayatta .
Bu daha ne ki daha ne güzel günler göreceksin .
Daha atama olacak guzel bir işin olacak orada yeni insanlar tanıyacaksın , evleneceğin Kişiyi tanıyacaksın , işinde yükseleceksin , hayallerini gerçekleştireceksin , ekonomik Bağımsızlığın olacak vs vs ...

Bu yaşadığın inan bana en çok 6 ay sonra unutulacak .

O acı nasıldır çok iyi bilirim. Allah yardımcınız olsun. Anlatın neden ayrıldığınızı neler yaşadığınızı falan belki biraz rahatlarsınız

Yakın bir arkadaşının ya da güvendiğim içini acabilecegin sevdiğin bir aile dostunun yanında bir iki gün kal kitaplarını alma git orda istediğin kadar ağla anka kuşu gibi dog ve evine don orda kalırsam sisersin aşk açısına kimse merhem bulamamış zamandan başka sabır

Sosyal medyalarınız varsa onları kapatın bi süre ara verin. Çünkü sosyal medya olmayınca o karşınıza çıkmayacaktır ve meşgale olmayacaktır size.

Derdim büyük deme. Buda geçer de. Çünkü geçiyor yani. Kpss ye odaklanın. Şöyle düşünün şuan bu olay taze olduğundan acı çekiyorsunuz. Siz zihninizle 6 ay sonrasına gidin. Şu an saçma nedemden ötürü üzüldüğünüz için kpss yi kazanamamşsınız. E 6 ay sonra ki kalbinizde acı denen şwyde kalmamış. Tüh yaa değer miydi bak diyerek bulacaksınız kendinizi. O yüzden ders çalıııış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…