Dert değil, benim derde çevirdiğim şey(((

Onerileriniz cok guzel, fakat komiteye sunuldu ve onaylandi. Ben sadece kafami toplamaliyim. Cok cok tesekkurler.
Komitede onaylanması çok önemli değil. İlk önce tez konusu önerisi için sunum yapılır siz bundan bahsediyorsunuz sanırım. Eğer çalışmaya ilişkin veri toplama başlamadı ise ki sizin konunuz döküman analizine dayanıyor bu sorun ortadan kalkıyor. Araştırmanın gidişatına göre konu değil ama isim değişikliği yolu her zaman açıktır.

Bence canınızı hiç sıkmayın. İnanın hata bile değil yaptığınız. Bunlar çok normal şeyler insanlar neler yaşıyor yine de arkasında duruyor sizde öyle yapın. Ortada eşinize,kendinize ve ailenize yaptığınız bi yanlış yok,işinize odaklanın madem mecbursunuz. Allah kolaylık versin. Umarım bir an önce toparlarsınız.
Allah razi olsun. Cok sag olun.

Düşünceniz yanlış. Ben de edebiyatciyim. İşlediğimiz konu hayatın her türlü konusu olabilir. Bizim yaşantımızla taban tabana zıt olabilir. Ama işi mantıklı yönden ele alıp inceleyeceksiniz. Bu konu bir dönem bütün dünya edebiyatında popülerdi. Türk edebiyatı da bundan çok etkilenmiştir. Cinayet romanını sadece katiller ya da cinayet yönelimi olan insanlar mı inceler? Her yönde araştırma yapan akademisyenler var. Onlarda bu yönelim mi var yani? İş bu duygusal yaklasamayiz. Edebiyat dünyası bambaşka. Ayrıca feminizmle konunun ne alakası var? Atıyorum Anna Karenina' yı inceleyeceksiniz. Kendinizi onun yerine koymaniza gerek yok ki. Ya da onu savunmaya ya da suçlamaya. Zaten yazar ona intiharı uygun görüp cezalandırmis. Çoğu eserde de bu var. Siz dönemin sosyal yapısını bunun insanlar üzerindeki etkisini yazarın buna bakışını incelersiniz tamam. Konuyu sahsilestirmeniz çok tuhaf.
Cok dogru ve guzel yorumlamissiniz. Tesekkurler.

Kadinsal hata dediginiz sey hata degil , once bunu kabullenin
Muhafazakar bir yasam tarziniz olabilir , su anda size ters gelen seyleri de yasamis olabilirsiniz ama gecti bitti , gecmisi gecmiste birakin
Su anda pek cok kadinin sahip olmak istedigi , hayalini kurdugu seylere sahipsiniz , mutlu bir evlilik , cocuk , iyi bir is ve size destek olan sevgi dolu bir aile
Bdv de konulari okuyin , kadinlarin ne acilar yasadigini okuyun ve sarsin kendinizi
Guzel bir hayati kendi dusuncelerinizle ziyan ediyorsunuz
Kendinizle bas edemiyorsaniz da psikolojik destek alin , gercekten cok yanlis dusunceler icerisindesiniz
Hele ki cocugumla bile ilgilenmiyorum demissiniz , gelecekte cok cok pisman olacaksiniz buna , simdi yaptiklarinizla gelecek hayayiniz icin de pismanliklar yaratiyorsunuz
10 sene sonra daha buyuk sorunlarla ugrasirken ah salak kafam deyip kafayi duvarlara vurursunuz
Herseyi birakin cocugunuz icin toparlayin kendini,i
Cok haklisiniz. Cok. Biliyorum. Bir an once toparlanacagim. Tesekkur ederim.

Trol gibi konu hakkaten feminizm ne demek bilmeyip doktora yapan birileri ile mesajlastigi icin kendini suclu hisseden bir kadin ustelik bu kadin aldatan kadınları incelemeye çalışıyor.
Anliyorum sizi. Ama bu konunun feminizmle ilgisini oldugunu soylemedim. Yani feminist birisi kadinlari daha bir hevesle calisir anlaminda dedim. Belki dogru ifade edememisim, Turkcemin zayifligina verin.

Back
X