ayrılık acısıyla baş edemiyorum:(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Hayatımda ilk defa birine aşık oldum yaklaşık 6 ay devam etti dün tanışma ve çıkma aydönümüydü ama biz bitirdik.Hem ilgisiz alakasız evliliğe hazır değil hemde çok kırıcı bir adam.İki gün önce arkadaşımın faceden bana resmime yorum yapması üzerine tartıştı benimle ve konuşmadı kırdı ağzına geleni saydı oldukça kırıldım büyüde gel haydi falan gibi umursamaz cümleler kurdu.Sadece bu değil yakın oturmamıza rağmen haftada 1 kere buluşuyoruz akşamdan akşama mesaj atar yetmedi bir romantik sözü sevgilim aşkım bunlarda yok olmadı 1 tane gül oda yok hayatım foto çekilelim birlikte fotomuz yok dedim bakarız ama bilki sevmiyorum yılışık yılışık mantıken ve kalben iyiki bitti diyorum ama onu merak ediyorum ne yapar ne eder.

Aşk acısı bayağı koydu bana dun bir bugün iki nasıl atlatırım ben bu acıyı sizce geçer mi çok merak ediyorum

geçer canım geçer neler geçmiyo ki hem baksna hiç takmıoyomuş bosver umursamamaya calış baskal seylerle ugras cık gez dolas arkadslrnla dolaş onun yokluguna ancak ole alışırsın hem dusunursen hcbse gecmez aksine dha kotu olur durm ..

senin 2 gün olmuş benim 2 ay ama acı aynı geçmiyor ama benim yaptıgım hatayı yapma sakın arama ben aradım kıçını iyice kaldırdım şimdi ulaşılmazı oynuyor çok özledim

Ask tuhaf bi duygu.
Ask acisini ben de yasadim ama hic olmazsa varligiyla beni mutlu eden bir adama karsi. Mutlu etti, deger verdi, el ustunde tuttu sonrada terk etti beni oyuncagi elinden alinmis bi cocuk gibi kaldim ortada ve ask acisi, ozlem, hayal kirikligi neymis tiksinene kadar tattim. Bu ayin sonunda onunla ayrilali 1 sene olmus olacak. Ayrilik acisi macisi kalmadi. Soyle soyleyim, 5 ay kivrandim, 6. ayda daha olgun bi huzne bulandim, 7. ayda siyrilmaya basladim epey, 8. ayda bi baskasini hayatima aldim. iyi ki de almisim. iyi ki yasadigim ne varsa yasamisim. bir iliskiden ne istedigimi, yaptigim hatalari, bana yapilabilecek hatalari cok daha iyi biliyorum. Daha olgunum, daha mutluyum.

Her iste bi hayir vardir inan bana. Zaten iliskide de mutsuzmussun, yoklugu da mutsuz ediyor, hayatinda degisen bisey yok gibi .. :)

tatlım peki bahsettğin zat-ı muhterem geri döndü mü nası ayrıldınız veya? ne kadar sürmüştü ilişkiniz. şuan melek gibi bi adamın hayatımdan çıkıtğın düşünüyorumda

tatlım peki bahsettğin zat-ı muhterem geri döndü mü nası ayrıldınız veya? ne kadar sürmüştü ilişkiniz. şuan melek gibi bi adamın hayatımdan çıkıtğın düşünüyorumda

Soyle anlatayim. yaklasik 3 sene once universitede tanismistim kendisiyle. Tanisitigmiz zaman ilk 4.5 ay cikmistik, cok ciddi bisey degildi sonra ben bolum degistirince devam ettirmemistik. aradan 1.5 sene gecince yeniden bi araya geldik, bu sefer 5 ay surdu.Cok uzun degil anlayacagin ama cok sey paylasmistik. Bir cok seyin ilkini onunla yasamistim. Gelecegimiz yoktu o yuzden ayrildik. O zamanlar acidan herseyi goze alir gibi olmustum iliskimiz icin ama simdi dusununce kesinlikle bir gelecegimizin olmadigini cok net goruyorum.

Neyse soru bu degildi
Agustosun basinda ayrildik. Eylulde yeniden gorusmeye basladik. Ekimde ayrilik kararirin bi aptallik oldugunu beni cok ozledigini soyledi. Ama hic bi zaman net bi geri donus olmadi. Araliga kadar ara ara konusup, ozlemimizi dile getirip kesinliukle yeniden bi araya gelmiyorduk. Aralikta ben 200 km otede bi yere tasindim. Ve irtibati tumden kestim. Simdi artik ne ozlem, ne bi sicaklik, hic birsey yok. iki yabanciyiz

Zor oluyor ama insan herseye alisiyor yahu
siz istediginiz surece erkek arkadasin yeri mutlaka doluyor.
ama zamana ihtiyaciniz var oncesinde.
Acele etmeyin

senin 2 gün olmuş benim 2 ay ama acı aynı geçmiyor ama benim yaptıgım hatayı yapma sakın arama ben aradım kıçını iyice kaldırdım şimdi ulaşılmazı oynuyor çok özledim

canım aramıyorum ama yaptıklarıda yanına kar kaldı ona uzülüyorum çok fedakarlık yaptım ben çok

katır tatılım deve inatlı garip bir adam dün dedim ki sadece istersen arayıp sormayalım dedim ne aradı ne sordu demediki ya neden bitti ne oldu aramadı sormadı sinirlerim allak bullak demek ki hiçç önemsememiş beni.

Sizi kimse fedakarlik yapin diye zorlamadi daha bekarken 6aylikken sizinle fotograf bile cekilmeyen adama neden fedakarlik yaptinizki ustelik sadece size tecrube olsun diye diyorum bunlari dikkatli okuyun lutfen ayni mahallede oturuyorsunuz okey 7gun degil ama haftada 2 3 kere gorusemezmisiniz tamam askim canim demezmis ya hayatimdaki kadin bitanem gulum vsdemi yoktu ....eeee size karsi ilgisizmis iste ask acisi felan degil bu aldirmayin suan bocaliyorsunuz sakin olun slov muzik dinleemyin ask filmi izlemeyin ve ona dair laf etmeyin sanki dolu dolumu iliskiniz vardiki hiccc pehhhh...bak goruceksin karsina cok guzel huylu hayirli bir kismet cikicak azcik sabir ve dua et allah yardimcin olsun canim evlilikte bunlarin harfi bile yok bunlar neki adam zaten yokmis hic olmamis sana oyle diym uzulmek yok

Zor oluyor ama insan herseye alisiyor yahu
siz istediginiz surece erkek arkadasin yeri mutlaka doluyor.
ama zamana ihtiyaciniz var oncesinde.
Acele etmeyin

öyle canım adam canından bezmiş ikametgah kaydı bile borçlarından annemde hep korkardı iyi oldu dedi beni umursamayan adamla işim olmaz zaten ama bu süreci atlatmak zor beni bıraktığı yer gidilen alışveriş merkezini görünce düğümleniyorum...

canım aramıyorum ama yaptıklarıda yanına kar kaldı ona uzülüyorum çok fedakarlık yaptım ben çok

boşver üzülme bende şuan senin gibiyim sana üzülme desemde içim içimi yiyor aramayim sormayim diyorum ama haftada bir dayanamıyom içimde bişeyler dürtüyo ve her seferinde aynı acı egosunu iyice şişirdim bende çok fedakarlık yaptım ama hiç birşeye yaramıyor ne desen anlamıyorlar en güzel cevap sessiz kal keşke ilk başta ben bunu yapsaydım

Canım senin erkek arkadaşın biraz umursamazmış açıkcası sana bağlanmamış kii..keşke önce o bağlansaydı bu kadar kaptırmasaydın kendini,aşık erkek fotoğrafta çekilir ,kapında da bekler..keşke az sabretseydin bağlanmak için

bende 3 aylık ilişkimi yeni bitirdim aynen bu şekilde ilgisizdi 3 4 gün mesajlaşmadığımız bile olurdu sonunda ayrılalım dedim neden dye bile sormadı o yüzden boşver gtsin insan nelere alışmıyoki bunada alışırız

katılıyorum sana. alışıyorsun zamanla. benimde bir ay oldu biteli bende aradım onu iki hafta boyunca egoları kalktı dönecegi varsada dönmez artık. ne saçma şeyler yapıyoruz o ilk anın acısıyla...

bende senn gibi davrandım. ama şöylede düşünmek lazım er gec bi gün dönecekler hep öyle olur o egoları inince. o zaman snn hayır demek için sebeplerin olacak ve daha kolay hayır diyeceksin. elimden geleni yaptım zamnında diye düşüneceksn. ben kendime en cok bunu tekrarlıyorum bu ara. Allah yardımcımız olsn...

şükret yaşa ve hayatın sana getireceği sürprizlere odaklan belkide hayatının aşkını bulacaksın sevgilerimle canımm

dönerlermi dersin peki o döndükleri zaman biz bıraktıkları yerde olurmuyuz

dönerlermi dersin peki o döndükleri zaman biz bıraktıkları yerde olurmuyuz

bak canım sana ne dicem. 10 ay snra döneni biliyorum. dönüyorlar yani bizim yaşadıgımız boşlugu onlar aylar sonra yasıyo. dönünce bıraktıgı yerde olup olmaman ona kalmış onun elinde yani. ayrılırken çok kırdıysa geri dönüşü olmayan şeyler söylediyse o döndüğünde emin ol sen aynı yerde olmazsn yani istesende olmazsn. insan psikolojisi ilk ayrıldıgında ona sımsıkı sarılmanı öneriyor ne olursa olsun dönecek sana gururunu at diyor. sen dediklerini yapıyorsun sonuca bakıyorsun egoları şişmiş. olsun diyorsun barışınca bn acısını çıkarırım ondan atıyorsun gururu bi kenara hak etmediği güzel şeyler söylüyorsn ona. bu onun kendisini dahada mükemmel hissettiriyor ve o anki özgürlüğüne birde mükemmel olmasını düşünmesi ekleniyor ve seni hiç istememeye başlıyor.....

ve o zaman sen hayatının bittigni çok mutsuz oldugunu falan düşünürken o özgürlüğün tadını çıkarıyor... daha sonra ne oluyor biliyor musun aylar sonra o yavas yavas bosluga düşüyor seni hatırlamaya başlıyo. sen o ara sana yaptıklarını artık gördüğün için kolaylıkla hayır diyebiliyorsun.

bu ne ilk senin başına geliyor nede son olacak. benimkide aylarca peşimden koşmuştu evet dedikten sonra sanki tılsımını kaybetti hersey. yaşadıgın hayal kırıklıgını anlayabiliyorum bnmde samimi oldugum iki arkadaşım su an onn böyle davranmasına anlam veremiyor biz de veremiyoruz? ...

Allah var affedilmeyecek kadar kırıcı konuşma geçmedi aramızda belki ben kızmışımdır o kızmamıştır tokat bile vurdum ben saddece yüzüme baktı ama sevdiğimden vurdugumu biliyordu yalnız beni kıran artık telefonlarımı açmıyor kaçıyor benden buda çok üstüne düşmemden oldu eski defterleri açıyormuşuz ben önceleri dost arkadaş kaklım diyordu ben kabul etmiyordum şimdi sadece sesini duyayım diye onada razıyım ama kaçıyor benden beni kıran bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…