ayrılık acısıyla baş edemiyorum:(

anlıyorum cnm seni ama aramaman azım bunu da biliyorsn sık dişini arama... ona seni özlemesi için zaman vermelisin

a

anlıyorum cnm seni ama aramaman azım bunu da biliyorsn sık dişini arama... ona seni özlemesi için zaman vermelisin

a

umarım dayanırım telefonlarını sildim facesini engelledim ama akşam duramadım kuzenini aradım konuştuk bugün onun yanına gidecekmiş ben kouşurum dedi it iti ısırmaz ama duramadım işte dayaklıgım bana herşey müstahak

sana böyle diyorum da bende aradım çok ağladım hatta ne kadar küçük düşürücü bişey o bilirim. sadece sesini duymak için arıyordm açıyorduk eski konuları kavga ediyorduk... geçseydi şu günler insanlar ne dertlerle uğraşıyor bazen kendi problemimden utanıyorm psikolojik sorun bizimkisi ve buda cok ağır yaşamayan bilmez..

aynen bu dediklerini yaptım bende ağladım ağladım sarıldım öpmek istedim önceleri konuşurduk kavga ettikmi birimiz sarılalım herşeyi unutalım diye eşşek seni seviyorum diyelim diye hepsini yaptım ama bir işe yaramadı sonra telefonlarımıda açmadı çok cnm yandı çokkk

Dediğim gibi cnm özlemesi için fırsat vermek lazım. rüyamda görüyorum her gece hep barışıyoruz. uyurken uyandığımda yemek yerken sürekli düşünmek mahfetti beni....

Dediğim gibi cnm özlemesi için fırsat vermek lazım. rüyamda görüyorum her gece hep barışıyoruz. uyurken uyandığımda yemek yerken sürekli düşünmek mahfetti beni....

ay cnm ya aynı beni anlattın ilk günlerde bende hep rüyamda görüyordum bazen barışıyorduk bazen barışmıyorduk ama artık görmüyorum rüyamda ne kdr oldu siz ayrılalı

özlem geçmiyor malesef... dua okuyorum bol bol.. sekine duasını sana da öneririm.

evt özlem bak ne dicem aynı şehirdeyiz ama görme şansım yok belki yolda sokak ta tesadüf ama o isterse beni görebilir neyse dün kuzeniyle konuşuyorduk dedim sesini duyayım konferans yap zor kütük kabul etti şansıma tüküreyim aradı teli kapalı

vazgeçmek lazım artık acilen hemde ikimizde...

Amaaaaannnn ne yapican ki seninlebulusmayan, güzel söz söylemeyen bir sevgiliyi? Bugün sana böyle davranan yarin hic umurunda olmazsin. Bak ne güzel yazmissin mantiken iyi oldudiye. Odüsünceye saril ve seni istemeyeni sende isteme. Birak ne hali varsa görsün...o seni merak ediyormu? Sanmiyorum. Sen hayatini yasa ve onsuz mutlu olabilecegini göster

1 yıl gecmıs bu yazının üzerinden merak edıyorum sımdı nasıl oldunuz gecti mı ? bende suan aynı durumdayım aynı duyguları yasıyorum

bende merak ettım bende aynı durumdayım ama o benı bırakıp annesının bulduğu kızla konuşuyor sımdı sanırım benı arama gıbı bı durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…