• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık aşaması

izmirdeyim tabiki bu adetler yok kaldı ki yemek yaptığımda arada yolluyorum lakin değeri olmadı eşime gelince düzelme ihtimali 0 bana düşünmee payı verdi benim düşüncemin değişmeyeceğini söyleyince ipler koptu zaten o yüzden şu an tek yol ayrılık

kayınvalidenin yakınında diğer oğlu akrabaları filan da varmış.
acaba kayınvaliden ve abisi eşine çok mu baskı yapıyorlar.
bu kadar kinlenmesi ve ayak diremesi normal değil.
ağır bir baskı var sanırım eşine.o da sana yükleniyo.
bu kv ler oğullarının yuvalarını yıkmaktan ne kadar hoşlanoyorlar hayret ediyorum.
öbür dünyada vebalinden de korkmuyorlar.
kadın yatalak filan mı.
muhtemelen abinin eşi de vardır bu işin içinde.kadın elden ayaktan düşünce üzerime kalmasın diye tedbir almaya çalışıyorlardır.
biliyorum kötü bir yorum oldu ama:)) hayat bu yaşa kadar biraz insanların ne kadar çirkinleşebileceğine dair dersler verdi bana.
kadın eli ayağı tutar bir vaziyette ise ,üst katında da diğer oğlu var ise,maddi sıkıntı yok ise bu baskının altında başka sebepler vardır.

merhaba bayanlar .sorunum vardı ve kime anlatacağımı bilemedim buraya üye oldum sonunda.1 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri eşim bana bezdirme politikası uyguladı.2 günde 1annesine gitti ona bişy demedim asıl amaç oraya taşınmamı sağlamaktı ki evlenmeden ayrı oturmak istediğimi söylemiştim.çok ağladım ama ne fayda gitmedim yine durdum evimde.taki ramazan bayramı arefesine dek annesinde kalmamamı bahane ederek beni gece anneme bıraktı yolda bağıra bağıra hiç aramadı bayram boyunca ben ziyaret edelim aileleri diye aradılğımda bana kadın da çocukta lazım değil ben 1000 yıl annemle yaşarım buraya geliyorsan gel gelmezsen hayatımdan çık eşyalar ayırır ayrılırız teklifini sundu ve oraya gitmeyeyeğimi söyledim tek seçenek ayrılık kaldı geriye 10 günü aşkındır evede gitmiyorum dinlediğiniz için teşekkürler.

annesinin memesinden ayrılamayacaksa neden evlenmiş te allahım ya, reste bak git siddin sene annenle yaşa de o zaman. sen onun anasıyla danasıyla kalmak zorunda mısın

Niye takiyorsunuz.Annesini secmis iste. Ayrilmak kolay degil ama sizi dedigine getirmek icin her yolu deniyecek.Psikolojinizi de bozacak. Siz yeni bir sayfa acin hayatinizda. Zamanla herseyi atlatirsiniz. Boyle insanlara sinir oluyorum.Ustelik siz evlenmeden once soylemenize ragmen.Demekki ben imzayi attirayim da nasilsa ikna ederim dusuncesinden dolayi.Allah yardimciniz olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anası da çok seviyorduysa oğlunu evlendirmeseydi madem!
Elin kızına yazık olmazdı hiç değilse! Hiç yere günahına girdi, iyi demez ama çıkar bu o koca müsveddesinden.
Şimdi alsın anası da çok kıymetli ana kuzusu oğlunun turşusunu kursun:19:

annesi yatalak değil ama oğlu evlenirken bile üzgündü erkekler kadını bulunca anneyi bırakır demişti gelgelelim sonuç bu işte annesini de suçlamaktan ziyade butün herşeyin su an eşim olan insandan kaynaklandığının farkındayım sonuçta o bunlara zemin hazırlamasa bana laf ettirmese bunları bana kimse yaşatamazdı

Back
X