• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık aşaması

Merhaba canım öncelikle dilerim herşey senin için hayırlı olacak şekilde gelişir
Şimdi insanların evlilik kurumunda tabi ki bazen birbirlerinden karşı tarafı zorlayacak talepleri olabilir eşiniz annesi yalnız yaşıyorsa ve desteğe ihtiyaç duyuyorsa bunu sizden talep edebilir sonuçta insanlar bir yuva kurduklarında birbirlerine destek olabilmeli ve unutmayalım ki hepimiz bir ana evladıyız belki bugün değil ama yarın bizlerinde annesinin desteğe ihtiyacı olabilir buraya kadar sorun yok burada ki asıl mevzu eşinizin yaklaşım tarzı ve üslubu ailesi olan bir bayandan bir talepte bulunurken saygı ve sevgi kavramlarını es geçmiş bu adam
Bu sebepten ki belli yapısı bu bugün annesi olur yarın başka bir sebep bir tarafa değerini vermeye çalışırken diğer tarafın duygularını böylesine hiçe sayan birinden kimseye hayır gelmez yol yakınken kendine yeni bir hayat için fırsat tanı son bir kez karşına al ve sakin konuş ki ileride bende neden bunu yapmadım demeyesin vicdanın rahat kalsın
Zaten bu adamda işin oluruna gitmeyecektir belli ondan sonra ver eline teskeresini çok ta üzme kendini insanız hayatta herşey bizim için ALLAH'a emanet ol canım....

herşeyi baştan konuştum ayrıca bende oluruna bıraktım artık

Arkadasim uzun uzun cevaplar neden vermiyorsunuz? Gozemli bir sey cozuyor gibiyiz. Sizi bu duruma getiren ne oldu? Para mi? Baska seyler mi? Anlatin ki anlayalim. Cocuk var mi? 10 yillik gecmisimiz var diyorsunuz da 10 yıllık evli misiniz yoksa sevgili oldugunuz zamanı da mi sayiyorsunuz? Bi anlatin guzelce..

seni anasının yanında oturman için
bu şekilde ikna etmeye çalışıyor
sen arama sorma
kabulda etme
kuyrugunu kıstırıp dönecek nasılsa
o zaman senin cevabın ne olur onuda sen bilirsin

Anasının kuzusu.. Madem annenden ayrılamıyordun ne diye evlendin be adam demezler mi? Hey Allahım yaa..Ananı da al git diyesim geldi :20::47:
Geçmiş olsun arkadaşım, şimdi olmasa daha sonra patlak verirdi bu olay. Herhangi bir sağlık sorunu vs yoksa ailelerle yaşamak saçma geliyor bana

Allah yardimcin olsun.bayram gunde bile boyle yaptiysa ve annesi dur oglum esinle arani bozma demediyse yaziklar olsun.sikma canina.hersey olacagina varir.seni seviyor ve istiyorsa yaptiginin aptalliknoldugunu gorur gelir.yok sevmiyorsa defolup gitsin zaten

black rose yorumunuza tşk ederim detaylar şöyle 4 sene nişanlı bekledim tanıdım yeterince ve ayrıldık peşimi bırakmadı 4 senede ayrıydık ailemle sürekli irtibata geçiyordu bu süre zarfında sonunda bende sevgisinde samimi olduğunu düşünerek barıştım 1 yıllık evlilik sürecinde de bunları yaşadım ayrıca ailesi de böyle düşünüyor anneside yalnız oturuyor fakat abileri üst katında ve bütün akrabaları da yakınında oturuyorlar

black rose yorumunuza tşk ederim detaylar şöyle 4 sene nişanlı bekledim tanıdım yeterince ve ayrıldık peşimi bırakmadı 4 senede ayrıydık ailemle sürekli irtibata geçiyordu bu süre zarfında sonunda bende sevgisinde samimi olduğunu düşünerek barıştım 1 yıllık evlilik sürecinde de bunları yaşadım ayrıca ailesi de böyle düşünüyor anneside yalnız oturuyor fakat abileri üst katında ve bütün akrabaları da yakınında oturuyorlar

O zaman burda bir çatışma söz konusu sanırım abilerine kendini ispat çabasında bakın siz yapamadınız ben yaptım yani olay tamamiyle onların kendi içsel çatışmalarından kaynaklı ve sen günah keçisi olmuşsun uzak dur geri adım atma saygını ve mesafeni koru şartlar ikinizinde kabul edebileceği şekilde ortak paydaya ulaşmazsa kendi yolunu çiz tatlım hayattan korkma bazen tek olmak daha iyi bu hayatta....

Son düzenleme:
Benim merak ettiğim ailesine ne sıklıkla gidiyorsunuz? Bayramda neden gitmediniz?

kendisi hafta da 2 kez gider başlarda bende gidiyordum ama yoruldum ve gittiğinde de haftasonları kalıyor du zaten bayramda ise ben arefeden orada kalmadığım için bahane oldu anlayacağınız

O zaman burda bir çatışma söz konusu sanırım abilerine kendini ispat çabasında bakın siz yapamadınız ben yaptım yani olay tamamiyle onların kendi içsel çatışmalarından kaynaklı ve sen günah keçisi olmuşsun uzak dur geri adım atma saygını ve mesafeni koru şartlar ikinizinde kabul edebileceği şekilde ortak paydaya ulaşmazsa kendi yolunu çiz tatlım hayattan korkma bazen tek olmak daha iyi bu hayatta....

Aynen ispat çabasında bence de. Bakın ben karımı nasıl getirip sürüklüyorum, sizden daha çok söz geçiriyorum demeye çalışıyor.
Kayınvalidenizin düğmeye basıp oğlum sen napıyorsun evliliğin bitecek diye uyarması lazım ama kim kaybetmiş öylesini, siz bulasınız...

Bayramda gitmemek biraz abartı değil mi, baya sert bir hamle olmuş. Biraz olay alevlensin nihayete ersin diye yaptınız gibi geldi bana. Sanırım çok yormuş sizi bu evlilik...

bayramda gitmeyi ben istiyorum fakat kendisi 1 gün önceden gitmemi temizlik yapmamı istedi oysa ben hem rahatsızdım hem de evde hazırlık yapmam gerekiyordu o yuzden tüm ziyaretleri iptal etti

Hayatından bezmek istiyorsan barış.
Yok hayat çok kısa ben bunlarla uğraşamam diyorsan ayrıl. Net.

bayramda gitmeyi ben istiyorum fakat kendisi 1 gün önceden gitmemi temizlik yapmamı istedi oysa ben hem rahatsızdım hem de evde hazırlık yapmam gerekiyordu o yuzden tüm ziyaretleri iptal etti

Kontrol etmek istemiş sizi, hangi şehirdesiniz sizin oralarda gelinler temizliğe yardıma gidiyor mu hala.
Hala analarından gördükleri geçen yüzyıl adetlerini dayatmaya çalışıyorlar bir de üstüne inat yapmış ziyaretleri iptal ederek.
Ne etik açıdan doğru ne de dini açıdan, ne demek inat uğruna iptal etmek.

Hayret birşey, şimdi sorsak elli tane böyle vaka anlatırsınız diye tahmin ediyorum. Aileniz ne diyor, düzelme ihtimali var mı eşinizin?

izmirdeyim tabiki bu adetler yok kaldı ki yemek yaptığımda arada yolluyorum lakin değeri olmadı eşime gelince düzelme ihtimali 0 bana düşünmee payı verdi benim düşüncemin değişmeyeceğini söyleyince ipler koptu zaten o yüzden şu an tek yol ayrılık

izmirdeyim tabiki bu adetler yok kaldı ki yemek yaptığımda arada yolluyorum lakin değeri olmadı eşime gelince düzelme ihtimali 0 bana düşünmee payı verdi benim düşüncemin değişmeyeceğini söyleyince ipler koptu zaten o yüzden şu an tek yol ayrılık

Keşke böyle olmasaydı, ama gidene dur denilmiyor malesef. Keşke demenin de mantığı yok, bir kapı kapanırsa öteki açılırmış. Süreç zor geçecek ama inanın size çok şey katacak. Üzüntünüz minimum, yaşama sevinciniz maksimum olsun inşallah :16:

Bu sebepten ayrilalim denir mi ya bu nasil bi inat yazik valla evlilik cocuk oyunu olmus? Bastan konusup anlastigin seyi daha sonra sana diretmesini neden gostererek manevi tazminat davasi açabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X