Ayrılık çanları çalıyor...

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
123
Kızlar geçen gün konu açmıştım nişanlımla papaz olmuştuk ve küsmüştü bana arkamda durmuyorsun diye.
Bugün annemle konuşmuş ve o dalgaya almalarını unutamıyorum, artık o kız ( ortak arkadaşımız ) benim hayatımda yok, incirkusumun benim arkamda olmasını beklerdim, bu konuda taviz veremem vazgeçmesini de bilirim tarzı şeyler söylemiş.
Aslında bende o olmazsa ölürüm, çok aşığım gibi şeyler yoktu tamam seviyorum ama onsuz olamam diyemiyordum.
Şimdi icimde bir şey oldu vazgeçersek pişman olur muyum diye? Bilmiyorum çok ikilemde kaldım.
Bu arada 2 ay sonra düğünümüz vardı.
Lütfen bir önceki konuma bakıp yorum yapın ne yapmalıyım

Bence nisanlinla çok zitlasmamaliydin bu konuda. Evet sen haklısın kirilmakta ama o bu lafları ederken daha cocuktu şimdi eminim ki pismandir falan deseydin. Amaaa sana kufretmesi nedeniyle bitmeli bence bu ilişki

ne kinci biriymiş nişanlın

Önceki konunu okumadım o Yüzden haklı haksız bişey diyemem ama madem iki tarafta öyle vazgeçmekte zorluk yaşamayacak, bence bitmesi en doğrusu. Ne sen onun icin, nede o senin icin vazgeçilmez değilmiş madem, ne diye evleneceksinki?

Bence nisanlinla çok zitlasmamaliydin bu konuda. Evet sen haklısın kirilmakta ama o bu lafları ederken daha cocuktu şimdi eminim ki pismandir falan deseydin. Amaaa sana kufretmesi nedeniyle bitmeli bence bu ilişki
Evet bende o konuda çok düsünceliyim işte normalde çok iyiydi o gün sanki sinir krizinde

Ya bende anlamadım ki birden sanki pişmanlık gelecekmiş gibi hissettim. Aşık değildim ama çok huzurluydum.

Ya bende anlamadım ki birden sanki pişmanlık gelecekmiş gibi hissettim. Aşık değildim ama çok huzurluydum.
Tatlım, eger yeteri kadar sevmiyorsan ayrılmanda fayda var. Evlenipte pişman olabilirsin sonucta bunun garantisi yok. Önceki konunu kısaca anlatırmısın ne olmustu?

nişanlınız kaç yaşında allah aşkına..17 yaşındaki bir çocuğa 1,5 sene kin güdülür mü..

Tatlım, eger yeteri kadar sevmiyorsan ayrılmanda fayda var. Evlenipte pişman olabilirsin sonucta bunun garantisi yok. Önceki konunu kısaca anlatırmısın ne olmustu?
Biz bir dönem ayrılık yaşamıştık bundan 1,5 yıl kadar önce onun kıskançlığı, sinirli olması vb sebeplerden. Bu benle barışmaya çalışırken facede sen yeterki evet de temizliğide ben yaparım, çocuklara da bakarım gibi şeyler yazdı. O arkadaşta 18-19 yaşlarında x abi oldu olacak çocuğu da sen doğur, iyi yalakalık yapıyorsun kandırmak için tarzında bir cümle kullandı gülen surat falan koymuş işte burada kıyamet koptu.
Gecen gün bu kız bize geldi vee birbirimizi yedik düğüne çağırmadın inşallah falan dedi ama öyle bir lüksüm yok annemin manevi kızı o.
Yani ben neden kıza surat asmamısım, neden onu savunuyor muşum mevzusu.

34 ve kızla abi kardeşti onlar. Bu nasıl kin bende anlamadım...

tamam yalakalık yapıyorsun lafı hoş olmamışta çocuk o sonuçta yapmış bir patavatsızlık..
34 yaşındaki adamın çocukla sidik yarıştırması nedir .. nişanı bozmayı göze almış hiç akıllı işi değil..

Hayır yani demekki bana bir şeye kızsa 10 sene sonra kinini kusacak? Ne bileyim yaa beynim durdu şu anda...

Kişiye göre değişir böyle durumlar..
Ben olsam 17 yaşında yapılan bir gaf derim unutur geçerim,ama benimkide böyle bir durumda unutmaz çok kızardı.
Nişanlınında belirli çizgileri var demek ama yıllar sonra bunu büyütmeside gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…