• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık çanları çalıyor...

Hayır yani demekki bana bir şeye kızsa 10 sene sonra kinini kusacak? Ne bileyim yaa beynim durdu şu anda...

yani biz burda ayrıl yada ayrılma diyemeyiz yaşayan ve tanıyan sizsiniz..ama iyce düşünün ..diğer huyları nasıldır vs.. bir ömür geçirebilecek misiniz..

yani biz burda ayrıl yada ayrılma diyemeyiz yaşayan ve tanıyan sizsiniz..ama iyce düşünün ..diğer huyları nasıldır vs.. bir ömür geçirebilecek misiniz..
Çok aşık değilim ama yanında huzurluyum, kendimi güvende hissediyorum. Ben babasız büyüdüm ve gözümde en iyi baba oydu. Bilmiyorum belkide babamın eksikliğinden evet işte bu dedim ve çıktım yola.

Kişiye göre değişir böyle durumlar..
Ben olsam 17 yaşında yapılan bir gaf derim unutur geçerim,ama benimkide böyle bir durumda unutmaz çok kızardı.
Nişanlınında belirli çizgileri var demek ama yıllar sonra bunu büyütmeside gereksiz.
İşte bende burada takılıyorum. Mesela şimdi bana bir şeye kızsa yıllar sonra onu büyütüp önüme koyar mı acaba? Çok yıpratır bu durum.

Biz bir dönem ayrılık yaşamıştık bundan 1,5 yıl kadar önce onun kıskançlığı, sinirli olması vb sebeplerden. Bu benle barışmaya çalışırken facede sen yeterki evet de temizliğide ben yaparım, çocuklara da bakarım gibi şeyler yazdı. O arkadaşta 18-19 yaşlarında x abi oldu olacak çocuğu da sen doğur, iyi yalakalık yapıyorsun kandırmak için tarzında bir cümle kullandı gülen surat falan koymuş işte burada kıyamet koptu.
Gecen gün bu kız bize geldi vee birbirimizi yedik düğüne çağırmadın inşallah falan dedi ama öyle bir lüksüm yok annemin manevi kızı o.
Yani ben neden kıza surat asmamısım, neden onu savunuyor muşum mevzusu.
Ay sırf bu sebeptenmi? Nişanlın cok dikbaşlı birisi, bununla bir Ömür boyu huzurlu olacağına inanıyormusun? Iyi düsün tatlım

Bir önceki konunuzda da yorum yapmıştım. Nişanlınıza kızmıştım
Ve yine aynı düşüncedeyim.

Böyle kindar bir insanla ben bir ömür geçiremezdim şahsen.

Daha önce böyle temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne sunduğu şeyler oldu mu?
Ayrılmadan önce çok kavga ederdik. Aşırı kıskançlığı vardı. Ve çok sinirliydi. Ama gecmişi açma huyu yoktu.
Tekrar barıştıktan sonra yani 1,5 senedir tam bir melekti öyle diyeyim.

Ayrılmadan önce çok kavga ederdik. Aşırı kıskançlığı vardı. Ve çok sinirliydi. Ama gecmişi açma huyu yoktu.
Tekrar barıştıktan sonra yani 1,5 senedir tam bir melekti öyle diyeyim.
Ayrıldıktan sonra o taraflarını törpülemiş demekki,artık karar senin tanıyan bilen sensin..

Bi kere kinci biri ve bu kadar gülüp geçilecek bi konuda be kin tutabilir isa ilerde başka sorunlarda düşünemiyorum. ..ve 34 yaşında ama çocuk gibi davranıyorum hiç olgun biri değil ...Bu arada sizin aranizdaki yaş farkı kaç. ..
Biraz düşünüp kararı vermelisiniz duygusal düşünmeyin sizi seven her erkek baba gibi sahiplenir

Kiz arkadasinin yalaka demesi kotu olmus. Benim arkadasim nisanlima yalaka dese haddini bildirirdim, en azindan tavir alirdim. Laubalilige gerek yok bence. Ayni sey bana olsa nisanlimin da ayni tavri sergilemesini beklerdim. Lafinin sonunu dusunmeden konusanlari hic sevmem. Bu konusmaya hic girmeseydin ikisi kendi aralalarinda halletselerdi sen hic bu duruma dusmeyecektin. Oysa simdi taraf tutmus gibi olmussun. Arkadasin ozur dilesin nisanlindan bence. Bir de ikinizin konusmalarina o neden girmis ki... orda da hata yapmis. Iki nisanli facebook ortaminda bile olsa birbirlerine yorum yapiyorlar, ona ne ki? Hadi aranizi duzeltmek icin falan olsa tamam yazsin da yalaka da denmez ki. Ben olsam ben de kizardim. Ayrica boyle yerini haddini bilmeyen insanlarla arana mesafe koy bence. Ne olur ne olmaz...
Sunu da ilave etmek isterim evlilik ciddi bir is.Eger kendini hazir hissetmiyorsan hic bu ise girme. Flortle alakasi yok cunku. Sorumluklar artiyor evliliklerde ve eger saygi ile sevgi olmazsa ciftler arasinda, bir sure sonra agir hayat sartlari daha da zorlastiriyor yasami. Huzur ve sevgi olmazsa evlilik yurumuyor. Evlenmis olmak icin evlenme. Bu arada nisanlinin agzini bozmasina da musade etme. Sana olan saygisini hep korusun. Bu konuda asla taviz verme. Hakaret ettirme kendine.

Bi kere kinci biri ve bu kadar gülüp geçilecek bi konuda be kin tutabilir isa ilerde başka sorunlarda düşünemiyorum. ..ve 34 yaşında ama çocuk gibi davranıyorum hiç olgun biri değil ...Bu arada sizin aranizdaki yaş farkı kaç. ..
Biraz düşünüp kararı vermelisiniz duygusal düşünmeyin sizi seven her erkek baba gibi sahiplenir
11,5 yaş var...

Erkekler böyle şeylere çok takılıyor. Bence gurur yapmadan oturup son kez güzelce bir konuşun onunla, pişman olmayın sonradan. Düğününüzede az varmış zaten.

Kiz arkadasinin yalaka demesi kotu olmus. Benim arkadasim nisanlima yalaka dese haddini bildirirdim, en azindan tavir alirdim. Laubalilige gerek yok bence. Ayni sey bana olsa nisanlimin da ayni tavri sergilemesini beklerdim. Lafinin sonunu dusunmeden konusanlari hic sevmem. Bu konusmaya hic girmeseydin ikisi kendi aralalarinda halletselerdi sen hic bu duruma dusmeyecektin. Oysa simdi taraf tutmus gibi olmussun. Arkadasin ozur dilesin nisanlindan bence. Bir de ikinizin konusmalarina o neden girmis ki... orda da hata yapmis. Iki nisanli facebook ortaminda bile olsa birbirlerine yorum yapiyorlar, ona ne ki? Hadi aranizi duzeltmek icin falan olsa tamam yazsin da yalaka da denmez ki. Ben olsam ben de kizardim. Ayrica boyle yerini haddini bilmeyen insanlarla arana mesafe koy bence. Ne olur ne olmaz...
Sunu da ilave etmek isterim evlilik ciddi bir is.Eger kendini hazir hissetmiyorsan hic bu ise girme. Flortle alakasi yok cunku. Sorumluklar artiyor evliliklerde ve eger saygi ile sevgi olmazsa ciftler arasinda, bir sure sonra agir hayat sartlari daha da zorlastiriyor yasami. Huzur ve sevgi olmazsa evlilik yurumuyor. Evlenmis olmak icin evlenme. Bu arada nisanlinin agzini bozmasina da musade etme. Sana olan saygisini hep korusun. Bu konuda asla taviz verme. Hakaret ettirme kendine.
Arkadaşım uzun uzun yazdığın için tsk ederim.
Evet zaten yaptığı hataydı bunu da söyledim. Nişanlıma da haklısın ama bu kadar büyütme diye uzuun uzun izah ettim. Fakat gururuna dokunmuş nuh dedi peygamber demedi. En son illallah ettiği için her şeye tamam naparsan yap dedi. Yine tartıştık anlayacağın.
Bizim ilişkimizde onda aşk var ama bende huzur, sevgi, güven var aşk yok... Yeterli midir bilmiyorum artık...

Önceki konuyu okudum şok oldum resmen. Bu ne kin! Erkeklik gururu olay başka bişi değil erkek adam o ya çocukları da sen doğur denir mi hiç!!
Yani o gün o da öyle temizlik yaparm vs. dediyse arkadaşında espri yapmış ortada bişi yok hele bi buçuk sene geçmiş. Bide düğüne çağırmıcakmış kızı, olduuu!!
Küfretmiş bide terbiyesiz. Arama bence hatasını anlayıp özür dileyene kadar. Ayrılırsa da ne ala. Sen De kurtulmuş olursun üzülme hiç.

Back
X